-
Θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι το οποίο να είναι 50cc.Από τι καταλαβένετε έχω πρόβλημα με το δήπλωμα λόγο ηλικίας.Θέλω να πάρω κάτι το οποίο να είναι (ενοώ να έχει κάλη συμπεριφορά στο δρόμο) και σίγουρο (να μην μου μήνει στα χέρια!!!).Θέλω να πάρω οτιδήποτε το οποίο να μην είναι αυτόματο ή γουρούνα!!!Επίσης δεν σκέφτομαι να το πειράξω μηχανικά οπότε δεν με ενδιαφέρει κάτι το οποίο να δέχετε μεγαλη βελτίωση αναγκαστικά.Από θέμα χρημάτων δεν έχω πρόβλημα οπότε θα πάω σε καινούργιο μηχανάκι και ας κοστίζει όσο θέλει αρκεί να είναι αξιόπηστο(να είναι και μαμά όμως).Help μάγκες HELP...!!!!
-
Θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι το οποίο να είναι 50cc.Από τι καταλαβένετε έχω πρόβλημα με το δήπλωμα λόγο ηλικίας.Θέλω να πάρω κάτι το οποίο να είναι (ενοώ να έχει κάλη συμπεριφορά στο δρόμο) και σίγουρο (να μην μου μήνει στα χέρια!!!).Θέλω να πάρω οτιδήποτε το οποίο να μην είναι αυτόματο ή γουρούνα!!!Επίσης δεν σκέφτομαι να το πειράξω μηχανικά οπότε δεν με ενδιαφέρει κάτι το οποίο να δέχετε μεγαλη βελτίωση αναγκαστικά.Από θέμα χρημάτων δεν έχω πρόβλημα οπότε θα πάω σε καινούργιο μηχανάκι και ας κοστίζει όσο θέλει αρκεί να είναι αξιόπηστο(να είναι και μαμά όμως).Help μάγκες HELP...!!!!
-
-
Derbi GPR 50 Racing
Πανέμορφο,ελαφρύ,γρήγορο,ασφαλέστατο (αν το οδηγάς σωστά,αν αρχίσεις τις μ@@@@@@@ δε σε σώνει τίποτα) και πάνω απ'όλα δασκάλα για μεγαλύτερο.
Πάρε κι ένα πολύ καλό κράνος,μην τσιγκουνευτείς 300 -
[quote='downhill']Derbi GPR 50 Racing
Πανέμορφο,ελαφρύ,γρήγορο,ασφαλέστατο (αν το οδηγάς σωστά,αν αρχίσεις τις μ@@@@@@@ δε σε σώνει τίποτα) και πάνω απ'όλα δασκάλα για μεγαλύτερο.
Πάρε κι ένα πολύ καλό κράνος,μην τσιγκουνευτείς 300 -
Ο χρήστης djnicktop έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση!Αυτό το μηχανάκι το έχεις οδηγήσει ή απλά έχεις ακούσει κάλα πράγματα για αυτό?Όταν ενοείς μ@λ@κιες τι είδους ενοείς?Από τελική ξέρεις καθόλου τι ταχύτητα έχει?Οσο για τα 100μέτρα δεν είναι και τόσο αναγκέο το κράνος πιστεύω.Μήπως γνωρίζεις το Ελλινικό site της Derbi?Ευχαριστώ ρε φίλε!
Το κράνος είναι αναγκαίο για 2 μέτρα.Αν ξεκινάς με το σκεπτικό 'ελα μωρέ για εφημερίδα πάω στο περίπτερο,τί θα μού συμβεί;' μην αγοράσεις μηχανάκι.Έχω οδηγήσει το 125 και είναι εξαιρετικό.Όταν λέω μαλακίες εννοώ,κόντρες με άλλα φιλαράκια σε δημόσιους δρόμους,σφήνες κλπ.Όπως επίσης να πηγαίνεις με 100 σε αστικούς δρόμους.Η μοτοσυκλέτα είναι άριστη,και όπως λέει και η εταιρεία στο λογότυπό της 'balas rojas' δηλαδή κόκινες σφαίρες,αλλά στα χέρια ενός άμυαλου και άπειρου πιτσιρικά είναι εργαλείο θανάτου.Τόσο του δικού του όσο και των άλλων.Μην κοιτάς τελική ταχύτητα.Αυτά τα μηχανάκια τα αγοράζουν όσοι θέλουν να μάθουν να οδηγούν σωστά.Στην πόλη ποτέ δε θα μπορέσεις να πιάσεις την τελική του ταχύτητα.Τουλάχιστον με ασφάλεια.
Και στο ξαναλέω.Να φοράς το κράνος πριν ανέβεις στη μοτοσυκλέτα και να το βγάζεις μόλις κατέβεις απο αυτή.Αλλιώς μην πάρεις μοτοσυκλέτα. -
Δίπλωμα έχεις βγάλει;Αν όχι πρέπει πρώτα να κάνεις μερικά μαθήματα-ασε τα αυτοδίδακτα για τον jimmy hendrix-και να πάρεις το δίπλωμα.Μετά κοιτάς για μηχανάκι.Καλά μηχανάκια είναι και τα Aprilia για την περίπτωση σου το RS50 αλλά δεν το έχω οδηγήσει.
Μερικά χρήσιμα sites!
http://www.derbi.es
http://www.aprilia.com
http://www.shoei-europe.com/
http://www.araihelmet-europe.com/
http://www.agv.it -
Έχεις δίκιο για το κράνως αλλά το θέμα είναι ποιος το τηρεί.Έμενα με ενδιαφέρει το μηχανάκι πέρα από την ασφάλεια που είναι το κυριότερο να έχει και γκάζι και να μην πηγένει σέρνοντας αλλά αυτό το γκάζι που θα έχει να το έχει χωρίς να το πηράξω γιατί μηχανικό πήραγμα=ζημιές.
-
Κάποια άλλη γνώμη για 50cc ρε παιδιά?
-
Δήπλωμα δεν έχω βγάλει ακόμα.Το φεβρουάριο βγάζω αλλά θέλω να πάρω τώρα μηχανάκι για να το συνηθίσω και για να γίνει και καλό στρόσημο γιατί με το που θα πάρω δήπλωμα θα είμαι όλη μέρα βόλτες.Ξέρεις κανέναν δάσκαλο>> που να κάνει μαθήματα για 50cc?
-
Έχεις δίκιο για το κράνως αλλά το θέμα είναι ποιος το τηρείΕσύ πρέπει να το τηρήσεις.Μην περιμένεις απο τους άλλους πρώτα.Κοίτα τον εαυτό σου,και την οικογένειά σου-που θα σου χρηματοδοτήσουν και την αγορά της μηχανής φαντάζομαι-αν την αγαπάς και δε θέλεις να είναι θλημένοι για όλη τους τη ζωή...
Έμενα με ενδιαφέρει το μηχανάκι πέρα από την ασφάλεια που είναι το κυριότερο να έχει και γκάζι και να μην πηγένει σέρνοντας αλλά αυτό το γκάζι που θα έχει να το έχει χωρίς να το πηράξω γιατί μηχανικό πήραγμα=ζημιές.
Σκέφτεσαι πέρα για πέρα λάθος...Και τα αυτόματα σε πάνε αξιοπρεπώς.Και στο σχολείο και στο φροντιστήριο και για καφέ...Πόσο μάλλον το DERBI...
Θα σού στείλω μια ερώτηση μέσω p.m για να μη σε φέρω σε δύσκολη θέση δημοσίως.Θέλω ειλικρηνή απάντηση όμως.
-
Δήπλωμα δεν έχω βγάλει ακόμα.Το φεβρουάριο βγάζω αλλά θέλω να πάρω τώρα μηχανάκι για να το συνηθίσω και για να γίνει και καλό στρόσημο γιατί με το που θα πάρω δήπλωμα θα είμαι όλη μέρα βόλτες.Ξέρεις κανέναν δάσκαλο>> που να κάνει μαθήματα για 50cc?ΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ...
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Δήπλωμα δεν έχω βγάλει ακόμα.Το φεβρουάριο βγάζω αλλά θέλω να πάρω τώρα μηχανάκι για να το συνηθίσω και για να γίνει και καλό στρόσημο γιατί με το που θα πάρω δήπλωμα θα είμαι όλη μέρα βόλτες.Ξέρεις κανέναν δάσκαλο>> που να κάνει μαθήματα για 50cc?
ΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ...
Θέλω να πάρω τώρα για να συνηθήσω να οδηγώ το μηχανάκι ώστε να μην κυνδινεύω να κοπώ.Το πρόβλημα είναι κανένας δεν κάνει μαθήματα σε πιτσιρικάδες που θέλουν να βγάλουν για 50cc.
-
Ρώτα σε πολλές σχολές οδηγών.Δεν μπορεί όλο και κάποια θα υπάρχει.Αν και νομίζω πως είναι υποχρεωμένες.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Ρώτα σε πολλές σχολές οδηγών.Δεν μπορεί όλο και κάποια θα υπάρχει.Αν και νομίζω πως είναι υποχρεωμένες.Πήγα και ρώτησα στην τροχαία που μπορώ να μάθω να οδηγάω μηχανάκι και αυτοί μου είπαν από φιλαράκια μου.Και όταν τους είπα:άμα δεν έχω κανένα φίλο με μηχανάκι τι κάνω?Αφτολι δεν μου έδωσαν απάντηση.Φισιολογικά θα πρέπει να βρω κάποιον δάσκαλο και να κάνω παράνομα μαθήματα.
-
Νομίζω οτι μαθήματα για 50άρι παπάκι είναι υπερβολή. Άν ξέρεις ποδήλατο δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
-
Φαίνεται...!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Νομίζω οτι μαθήματα για 50άρι παπάκι είναι υπερβολή. Άν ξέρεις ποδήλατο δέν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Ο άνθρωπος δε θέλει να πάρει παπί...Και το μηχανάκι που του προτείνω μόνο παπί δεν είναι.Μοτοσυκλέτα με τα όλα της είναι...
-
Παιδιά δεν έχω πρόβλημα αν το μηχανάκι θα είναι παπί ή ..... αρκεί να μην είναι αυτόματο ή γουρούνα.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι ασφαλέ πάνω απόλα να έχει τουλάχιστον μια εικανοποιητική τελική και να μην έχω πρόβλημα με ζημιές και ανταλακτικά.Επίσης αυτό που θέλω να πάρω δεν θέλω να το πειράξω μηχανικά για να μην χαλάσει.Όσο για το κόστος δεν έχω προβλημα.Πάντως το όχημα που μου προτείνει ο φίλος είναι πανέμορφο!!!Τώρα απο συμπεριφορά και τέτοια δεν ξέρω.[/code]
-
Το derbi είναι έτη φωτός καλύτερο σε οδική συμπεριφορά διότι ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.Τα παπιά απέχουν παρασάγκας απο τις μοτοσυκλέτες,και σε καμιά περίπτωση δεν είναι 'σχολεία' για μεγαλύτερες.Το derbi εχει πλαίσιο μοτοσυκλέτας,αντεστραμμένο πιρούνι (upside down) 40mm με διαδρομή 120mm,πίσω αμορτισερ με 110mm διαδρομή,δισκόφρενο 300mm μπροστά και 180mm πίσω με δαγκάνες 2 εμβόλων,είναι υγρόψυκτο,έχει 6 ταχύτητες,γενικά είναι ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.Αν θέλεις να μάθεις να οδηγάς μοτοσυκλέτα,και δεν έχεις πρόβλημα με το κόστος αγοράς DERBI.
Τηλ/σε στην αντιπροσωπεία να μάθεις τιμή:210 9483016
Μάγκες Help me!!!