-
δες και με κανα δικη γορο τι μπορεις να διεκδικησεις και τι οχι και αν δε γινεται τιποτα της προκοπης εγω θα του εκανα δολιοφθορα στα λαστιχα! 4 λαστιχακια δεν θα τον χαλασουν τον αχαρακτηριστο!
-
Ρε αφού ξέρεις που μένει 'χτύπα' τον με πιο ύπουλα μέσα (σατανικό χαμόγελο), αφού δε θα βγάλεις άκρη με δικαστήρια κλπ
πχ δες άμα έχει καμιά παρανομία σπίτι, κανά κλειστό μπαλκονάκι ξερώ'γω και κάνε καταγγελία
ή πάρε τη γυναίκα του και πες της ότι την απατάει -
Αν εχεις μαρτυρες για το οτι πατησε γκαζι ενω ησουν μπροστα στο αυτοκινητο του, και αμα δεν εκανες ακρη θα σε παταγε, νομιζω οτι το θεμα πολυ απλα θα το επιληφθει η αστυνομια. Αφου του καψεις το αμαξι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν εχεις μαρτυρες για το οτι πατησε γκαζι ενω ησουν μπροστα στο αυτοκινητο του, και αμα δεν εκανες ακρη θα σε παταγε, νομιζω οτι το θεμα πολυ απλα θα το επιληφθει η αστυνομια. Αφου του καψεις το αμαξι.Ρε συ το'παμε και πιο πάνω αυτό..
και αυτός τον έπιασε από το γιακά και θα πει οτι φοβήθηκε για τη ζωή του..
αφου δε βγάζεις άκρη έτσι.
δεν προκειται να βρει το δίκιο του με αυτόν τον τρόπο -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ακριβως αυτο θέλω. Να τον κανω να χασει τον υπνο του. (Χωρις να του καταστρεψω τιποτα παραπάνω από τα νεύρα του)...
Πάρτον τηλέφωνο (με απόκρυψη), πες του 'Ξέρω πού μένεις' και κλείστο.
Εσυ δηλαδη τι θα απαντουσες σε ενα τετοιο τηλ.,πλην του 'στα τετοια μου'
-
Σας επαναφερω στην ταξη.
Του τηλεφωνησα το πρωι οπως σας ειπα. ΔΕΝ τον ξαναπαιρνω πλεον εγω...
Τι στοιχημα πατε ότι ήδη είναι χεσμένος;;;;Απλά εξακολουθω να πιστευω ότι η πιο διασκεδαστική ιδεα είναι αυτή που ειπα παραπάνω...Καθε βραδυ τηλ μέχρι να βαρεθεί και να παει να αλλαξει νούμερο/να το κατεβασει κτλ....
-
πηγαινε σε καναν δικηγορο, στειλε του καμια μυνηση, μπορει ετσι να σου δωσει τα λεφτα για την ζημια. η γνωμη μου ειναι στον τηλεφωνο να μην τον βρισεις ή τον απειλησεις(εστω και εαν το κανει αυτος) γιατι μπορει να μαγνητοφωνησει τα τηλεφωνηματα και να πει οτι τον απειλησες. δεν ξερω αυτο νομικα εαν στεκει αλλα απλα εκανα μια σκεψη.
-
Κανονικά ο μπάτσος αν ήταν μάγκας οπως λες, έπρεπε να ξεκινήσει τη γνωστή διαδικασία (αυτεπάγγελτα) για σύληψη, αυτόφωρο κλπ με κατηγορία εγκατάλειψης. Εδώ ένας φίλος μου τράκαρε και άφησε τη συνοδηγό για να βγάλει άκρη (είχε επείγουσα δουλειά σε εκκρεμότητα) και του έστειλαν χαρτί για δικάσιμο για εγκατάλειψη!!! πόσο μάλλον στο ζώο της ιστορίας σου...
Οπως είπε ο sado ρίξε του λίγο phosphate στο αμάξι να του κοπεί η 'μαγκιά' Αυτοί που δεν έχουν τα κότσια να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους θέλουν σφαλιάρες αλλά και το οφθαλμός αντί οφθαλμού λειτουργεί μια χαρά
-
_'Εμπρός?...'
_'Γειά σας και πάλι, εγώ είμαι που μου σπάσατε τον καθρέφτη και στη συνέχεια πήγατε να με πατήσετε.'
_'Βρε δε γαμ@#$^ @^%#& #%@# 3 το πρωί $$#@#&##....'
_'Κοιτάξτε, πήρα να σας ζητήσω συγνώμη...'
_
_'Βλέπετε, κάθισα και το ξανασκέφτηκα λίγο πιο ώριμα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έφταιγα ΚΑΙ εγώ με την όλη συμπεριφορά μου...'
_
_ 'Ναι... Δηλαδή, θέλω να πω, θα μπορούσα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να σκεφτώ ότι εντάξει, ρε αδερφέ, δε χάθηκε κι ο κόσμος για έναν καθρέφτη... Τυχαίνουν αυτά, τι να κάνουμε?! Έτσι δεν είναι?...
_'Βέβαια έτσι είναι!'
_ 'Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν αξίζει να το κάνουμε ζήτημα. Υλική ζημιά είναι μόνο. Ε, σε όλους συμβαίνουν αυτά. Τη μία θα την πληρώσω εγώ, την άλλη μπορεί να την πληρώσεις εσύ (λέμε τώρα!) αλλά το σημαντικό είναι ναι είμαστε εμείς καλά και να έχουμε την υγεία μας!'
_
_ 'Απλά, εγώ δεν είχα καταλάβει προς στιγμήν ότι είχατε αργήσει -προφανώς- στο ραντεβού σας και γι αυτό έτρεξα να σας σταματήσω, μήπως και με εξυπηρετούσατε για να τα καλύψει η ασφάλεια... Αλλά είπαμε, ούτε να χάνουμε το χρόνο μας αξίζει για κάτι τέτοια ούτε την ψυχική μας ηρεμία! Τα μέταλλα φτιάχνονται ή τέλος πάντων τα αλλάζουμε. Ούτως ή άλλως, όλα δανεικά είναι σ'αυτή τη ζωή!!...'
_'Ντάξει, ντάξει... '
_ 'Να στε καλά. Και πάλι συγνώμη!'
_'Ναι, γεια τώρα...'
_ 'Α, παρεμπιπτόντως, πριν κλείσετε... Ίσως θα ήταν καλό να βρείτε κάποιο γκαράζ για το δικό σας αμάξι, διότι νωρίτερα που περνούσα έξω από το σπίτι σας το είδα που είχε γίνει [$%^&#$#] στο οξύ και τη μπογιά από αυτά τα παλιόπαιδα που παίζουν στη γειτονιά σας! Αυτά. Καληνύχτα σας!' -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τι να κανω;; Να τον παω δικαστικα, ή να τον αφησω τον μαλ@κ@;;;;Να μου πεις που μενει και σε 1 ωρα θα εχεις τα λεφτα σου. Εχω κατι φιλους που εχουν τον τροπο τους σε τετοιες καταστασεις.
-
Δυστυχώς τέτοιοι κερατάδες δν καταλαβαίνουν με το καλό. Υπάρχουν δύο τρόποι για να συμμαζευτούν.
-
Ο νόμος, σε ανεπτυγμένες χώρες όπου οι νόμοι είναι σωστοί και εφαρμόζονται
-
Άφησε να περάσουν 1-2 χρόνια να ξεχαστεί το ζήτημα και πλήρωσε κάποιον να τον κάνει ασήκωτο από το ξύλο σε ώρα κατά την οποία θα μπορείς να αποδείξεις ότι ήσουνα αλλού και όχι στον τόπο του εγκλήματος (π.χ. στη δουλειά).
-
-
Φιλε Citastak κριμα για αυτο που επαθες.
Μπορω να σε καταλαβω απολυτα ποσο πολυ θα 'πονας' απο αυτο το μαϊμούνι.
Αν μπορεις να του κανεις τη ζωη ενα πραγματικο μαρτυριο θα ηταν οτι καλυτερο.
Τηλέφωνο 3 το πρωι, σκισμενο ενα ΄δυο ή τρια ή ακομα και τεσσερα ελαστικα, μια ή δυο ή τρεις ή και περισοτερες γρατζουνιες επισης δεκτα.
Αναλογα ποσο διεστραμένη φαντασια εχεις ρε φιλε!!! -
Ξέρετε κανένα πολύ διαδομένο site με 'αγγελίες';;;;
Θέλω να δημοσιέυσω μια αγγελία... πμ παρακαλώ...Πείτε με μαλακα, φλώρο, αλλά να πάω να του κάνω υλική ζημιά δεν μπορώ...
-
Αφού δεν μπορείς να του κάνεις υλική ζημιά, μην του κάνεις. Απλά, πάρε το ειδικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι λαστιχάδες για να βιδώνουν τις βαλβίδες, ξεβίδωσέ τις και πάρτες μαζί και τις τέσσερις. Πριν φύγεις, ξαναβάλε τα καπάκια στα σωληνάκια.
Θέλει λίγο χρόνο αλλά:
-
Δεν κάνεις φθορά ξένης περιουσίας, κι αν αποδειχθεί ότι το έκανες εσύ (στην απίθανη περίπτωση που σε πάει στο δικαστήριο και αποδείξει ότι το έκανες εσύ) του πληρώνεις 2χ4=8 ευρώ και καθάρισες (αποκατέστησες τη φθορά).
-
Τον αφήνεις να ψάχνεται όταν πάει να πάρει το αυτοκίνητο. Όταν καταλάβει τι συνέβει, θα πρέπει ή να φωνάξει οδική βοήθεια (ακριβή επιλογή αν δεν είναι ήδη γραμμένος) ή να κάτσει να βγάλει όλα τα λάστιχα, να τα πάει σε λαστιχά και να τα ξαναβάλει.
Νομίζω ότι είναι καλό σαν εκδίκηση και σχετικά ακίνδυνο, αν γίνει κατάλληλη ώρα (π.χ. 03:00-04:00).
Καλή τύχη και μακριά από γαϊδούρια στο μέλλον!
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ξέρετε κανένα πολύ διαδομένο site με 'αγγελίες';;;;
Θέλω να δημοσιέυσω μια αγγελία... πμ παρακαλώ...Πείτε με μαλακα, φλώρο, αλλά να πάω να του κάνω υλική ζημιά δεν μπορώ...
Καλή φάση. Από ιντερνετ καφε (καλού-κακού) βάλτη
-
Απίστευτο σκηνικό...
οnline αγγελίες οι οποίες θα δημοσιευθούν και εντύπως ...http://www.xe.gr
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απίστευτο σκηνικό...οnline αγγελίες οι οποίες θα δημοσιευθούν και εντύπως ...http://www.xe.gr
Μονο που σε παιρνουν τηλεφωνο πρωτα, στον αριθμο που εχεις δωσει, για να τσεκαρουν πριν τις βγαλουν στον 'αερα'.
-
Αφου ξερεις το τηλεφωνο του γραψε το παντου.Τηλεφωνικοι θαλαμοι,δημοσια ουρητηρια,σκοπιες κλπ.'Ειμαι η Λολα και τα κανω ολα τηλ xxxxxxxxxxxxτζαμπα'
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Απίστευτο σκηνικό...
οnline αγγελίες οι οποίες θα δημοσιευθούν και εντύπως ...http://www.xe.gr
Μονο που σε παιρνουν τηλεφωνο πρωτα, στον αριθμο που εχεις δωσει, για να τσεκαρουν πριν τις βγαλουν στον 'αερα'.
Και;
Αγοράζει ένα καρτοκίνητο και κάνει την δουλειά του... -
Οταν ο τυπος ερθει στο αμήν και αλλαξει τηλεφωνο τί θα γινει; Εκδικηση τελος;
Tρακαρισμα και εγκαταλειψη.