-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το πιο αστείο στη μακρά στιχομυθία είναι ότι ο κύριος Γαβριήλ απαντά μόνο σε όσα νομίζει ότι τον συμφέρουν. Μετά από τις ανταπαντήσεις, απαντά σε ακόμα λιγότερα. Σε λίγο δεν θ'απαντάει ούτε όταν τον ρωτάνε σε ποια χώρα μένει.Μην γίνεσαι κακος βρε... Απλα ο ανθρωπος πρεπει καποια στιγμη να φυγει για cardio και δεν προλαβαινει
-
ε ναι μωρε..δεν προλαβαινει
απο ελλειψη χρονου πασχουνε στην αμερικη, οχι απο ελλειψη ..εγκεφαλου.. -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ομως, οι κινησεις των ΗΠΑ μετα το 9/11 (**για τις οποιες ξερω λεπτομεριες ειδικα και λογο της φυσης της δουλειας μου που με κανει να ειμαι με ατομα του υπουργειου αμυνης συνεχως) **εχουν εντελως λογικες επεξηγησεις για τα παντα (για αυτους που θελουν να ακουσουν).
Λογο οτι το εχεις ξαναναφερει αυτο , μπορεις σε παρακαλω να μας πεις τι δουλεια κανεις???
-
ή αν μη τι αλλο, αφου δηλωνεις και γνωστης, να μας ελεγες τελος παντων
ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΣΤΙΣ 9/11 ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ??ή μηπως εισαι τοσο ...kentucky fried chicken που ντρεπεσαι να γραψεις μια γνωμη?
-
...
-
κατ' αρχήν θα παρακαλέσω να μην συνεχιστούν τα ειρωνικά σχόλια!
Ο καθένας έχει την άποψή του!
Μπορεί να μην συμφωνούμε αλλά το ίδιο κι αυτοί!
Καλό είναι να προσπαθούμε κι εμεις να δούμε την 'αλλη πλευρά' και να μην συζητάμε με παρωπίδες, όπως τους κατηγορούμε!Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ομως, οι κινησεις των ΗΠΑ μετα το 9/11 (**για τις οποιες ξερω λεπτομεριες ειδικα και λογο της φυσης της δουλειας μου που με κανει να ειμαι με ατομα του υπουργειου αμυνης συνεχως) **εχουν εντελως λογικες επεξηγησεις για τα παντα (για αυτους που θελουν να ακουσουν).
Οσον αφορά αυτό.
Εχεις σκεφτεί Γαβριήλ ότι γνωρίζεις μόνο την μία όψη.
Λογικό είναι οι κύριοι που αναφέρεις να έχουν μια εξήγηση, με βάση τον τρόπο που εκείνοι τα αντιλαμβάνονται.
Υπάρχει και άλλη όμως!
Αυτή που υπάρχει εκτός ΗΠΑ και την διαβάζεις εδω!Μπορεί και η δικιά μας γνώμη να κρύβει μερίδιο αλήθειας!
-
kouk οταν καποιος που του μιλας ομορφα και φιλικα στο παιζει πονηρος, διπλωματης και υπερανω, ε, καποια στιγμη οταν η διπλωματια αποτυνχανει..ξερεις τι γινεται..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
kouk οταν καποιος που του μιλας ομορφα και φιλικα στο παιζει πονηρος, διπλωματης και υπερανω, ε, καποια στιγμη οταν η διπλωματια αποτυνχανει..ξερεις τι γινεται..Κοίτα...δεν του μιλάμε και πολύ όμορφα όπως κι εκείνος δεν το κάνει αντίστοιχα!
Αλλά αν είναι να αντιμετωπίζεις κάποιον με αυτό που λές ότι κάνει λάθος τότε έχασες!Αν λείψουν τα ειρωνικά σχόλια μάλλον αφαιρείς και μια δικαιολογία από τον 'αντίπαλο' στην συζήτηση!
Σωστά?
-
δεν ξεκινησα με ειρωνεια.. το ακριβως αντιθετο. ξεκινησα ομορφα και εισεπραξα ειρωνεια.
ομως καμια απαντηση δεν πηρα οχι μονο εγω, αλλα και κανενας αλλος επι της ουσιας.
μονο κατι εξυπνακιστικα σχολια, και αυτο στην καλυτερη..η πολυ 'διπλωματια' παιζει εκει που τα κορακια μοιραζουνε ξενα λεφτα.
εδω ειμαστε μια ηλεκτρονικη κοινοτητα χωρις αλλο κερδος περα απο τις σχεσεις που αναπτυσουμε και τις αποψεις που ανταλασουμε.εγω δεν ειμαι διπλωματης. σιχαινομαι αυτη τη δουλεια. δεν ειμαι ομως και βλακας ωστε να καθομαι να με δουλευει ενας 'διπλωματης'
και φιλοι μου εξ'αμερικης, αν εσεις αποτελειτε το ισχυρο μας λομπυ εκει απεναντι....
τοτε ολη η ελλαδα ειναι ενας μυθος... -
Φιλε kouk, συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο να ειρωνευεσαι τον συνομιλητη σου. Ομως κουβεντα εχει σταματησει να γινεται εδω και πολλες σελιδες. Παιχνιδακι παιζουμε για να περναει η ωρα. Το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι απο τη μια μερια ειμαστε πολλοι κι αυτος ειναι ενας. Καπως πρεπει ν' αμυνθει. Επειδη ομως υπαρχουν και σοβαρα σχολια που αφηνει επιτηδες αναπαντητα δεν τον διακαιολογω.
Εξαλλου τη νοοτροπια των απο 'κει την ξερω. Καποτε προσπαθησα στο Asimovians.com (τι Asimov θα 'μουνα αν δεν εμπαινα εκει ) να γραψω κατι με πολυ κοσμιο τροπο σε μια αντιστοιχη κουβεντα (για το φρεσκο τοτε Ιρακ). Το τι απειλες δεχτηκα απο τους συνομιλητες μου αλλα **κι απο τον ιδιο τον Mod **δεν μπορεις να φανταστεις (το 90% εξ' Αμερικης)... Και το μονο που εκανα ο καψερος ηταν να postαρω μια συνεντευξη του Τσομσκι και να κανω ενα μικρο σχολιακι (του στυλ τι γνωμη εχετε). Μεχρι και φυλακη απειλησαν να με στειλουν γιατι αναδημοσιευσα αρθρο χωρις να παρω τα πνευματικα διακαιωματα (δε σου λεω τι ιστορικες και πολιτικες μπαρουφες ακουσα)! Τους ξεχεσα, την εκανα και γραφτηκα στο 4TF για τα διαλειμματα της δουλειας. Οχι ομως να με κυνηγαει κι εδω! -
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
και φιλοι μου εξ'αμερικης, αν εσεις αποτελειτε το ισχυρο μας λομπυ εκει απεναντι....
τοτε ολη η ελλαδα ειναι ενας μυθος...Ζήτω που καήκαμε θα έλεγα εγώ... Λες και οι Τουρκοαμερικάνοι να είναι έτσι;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπως και να εχει το θέμα πάντως, αυτή είναι η άποψη της πλεοψηφίας στις ΗΠΑ?
Προσωπικά δεν νομίζω!Ο Μπους εξελέγη για δεύτερη φορά πάντως...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ομως θα μου επιτρεψεις να αναρωτηθω: εαν διαφωνεις με τα κοσμητικα 100%, ως εποπτης γιατι δεν τα κανεις edit?Διότι ως επόπτης δεν κρίνω πως παραβιάζεται ο κανονισμός του Forum.
Εξάλλου έχω κάνει edit αρκετά παραπάνω που απεύθυναν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό σου (ψάξε και θα το βρεις).
(Moderator nass)
Τέλος από μένα.
Τελος απο σενα, τι σημενει ακριβως? Οτι δεν θα διαβασεις την απαντηση μου, οτι απαξιεις να απαντησεις ή να σχολιασεις? Κατι αλλο?
Οτι θεωρώ πως, σε ό,τι με αφορά, η συζήτηση εξαντλήθηκε, ο καθένας παρέθεσε τα επιχειρήματά του. Δεν κρίνω σκόπιμο ή ωφέλιμο να συνεχίσω σχολιάζοντας (φυσικά τις απαντήσεις τις διαβάζω κυρίως λόγω των καθηκόντων μου ως επόπτη).
Φυσικά, αν υπάρξει κάτι σημαντικό, διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω. -
φιλε kouk,
Ε, καλά ο Γαβρηλος δεν τραβαει και τιποτα... Λιγη πλακιτσα του κανουνε. Οι απο 'κει σε απειλουν κανονικα!
Οσον αφορα την αποψη της πλειοψηφιας των... ΗΠΑμερικανων, θα μου επιτρεψεις να διαπιστωσω πως πολυ απλα δε υπαρχει . Η πλειονοτητα βλεπει ενα αμυδρο ειδωλο του κοσμου που τους περιβαλλει, γαρνιρισμενο με προπαγανδιστικη σαλτσα απο τα διαφορα FOX κλπ.
Δεν φταινε αυτοι. Ετσι τους επιβαλλεται απο την κοινωνια τους (και μη μου πεις οτι το 50κατι τοις εκατο που ψηφισε τον Bush ειναι αμελητεο - οχι οτι ο αλλος ηταν καλυτερος αλλα...).
Το κακο ειναι οτι κι εμεις οι 'ξυπνιοι' αμερικανακια γιναμε εν πολλοις... Συντομα δε θα ξεχωριζουμε απ' αυτους να μου το θυμηθειτε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
φιλε kouk,Ε, καλά ο Γαβρηλος δεν τραβαει και τιποτα... Λιγη πλακιτσα του κανουνε. Οι απο 'κει σε απειλουν κανονικα!
Οσον αφορα την αποψη της πλειοψηφιας των... ΗΠΑμερικανων, θα μου επιτρεψεις να διαπιστωσω πως πολυ απλα δε υπαρχει . Η πλειονοτητα βλεπει ενα αμυδρο ειδωλο του κοσμου που τους περιβαλλει, γαρνιρισμενο με προπαγανδιστικη σαλτσα απο τα διαφορα FOX κλπ.
Δεν φταινε αυτοι. Ετσι τους επιβαλλεται απο την κοινωνια τους (και μη μου πεις οτι το 50κατι τοις εκατο που ψηφισε τον Bush ειναι αμελητεο - οχι οτι ο αλλος ηταν καλυτερος αλλα...).
Το κακο ειναι οτι κι εμεις οι 'ξυπνιοι' αμερικανακια γιναμε εν πολλοις... Συντομα δε θα ξεχωριζουμε απ' αυτους να μου το θυμηθειτεΞεχωρίζουμε τώρα?
Μήπως για αυτούς που μας βλέπουν απέξω (χωρίς να μπορούν να ακούσουν τις απόψεις του Asimov, PetRan, nass, kouk κλπ) είμαστε τα ίδια και χειρότερα?
Τουλάχιστον οι Αμερικανοί είναι υπερδύναμη!Το ~50% ψηφίζει στις εκλογές στις ΗΠΑ!
Και απο αυτούς το ~50% ψήφισε Θάμνο!Αρα το 25% τον θέλει!Που δεν είναι η πλειψηφία του πληθυσμού! Είναι η πλειοψηφία των ψηφισάντων! -
Οταν σε αλλο topic για... ταπερ καποιοι πλακωνονται ποιος ριχνει καροτσες σε ποιον ΟΧΙ δεν ξεχωριζουμε... (οταν ξυπνανε και κοιμουνται μ' αυτην την εγνοια, για να μην παρεξηγηθω)
Παντως ενα μεγαλο ποσοστο απο το 50% που δεν ψηφιζει στις ΗΠΑ, απλα αδιαφορεί. Με αυτον τον τροπο ενισχυει την πολιτικη της χωρας του, δεν την καταδικαζει.
Δε λεω γι' αυτους που στερουνται πολιτικων δικαιωματων κλπ. (που ειναι στ' αληθεια αρκετοι... ), αλλα για ενα μεγαλο κομματι των αβουλων λευκων ανθρωπων που μονο καταναλώνουν...ΥΓ Off topic Με το τραγουδακι που εχεις για υπογραφη μεγαλωσα. Καθε φορα που ποσταρεις και το διαβαζω, μελαγχολώ... Τελικα υπάρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο ταπερ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οταν σε αλλο topic για... ταπερ καποιοι πλακωνονται ποιος ριχνει καροτσες σε ποιον ΟΧΙ δεν ξεχωριζουμε... (οταν ξυπνανε και κοιμουνται μ' αυτην την εγνοια, για να μην παρεξηγηθω)
Παντως ενα μεγαλο ποσοστο απο το 50% που δεν ψηφιζει στις ΗΠΑ, απλα αδιαφορεί. Με αυτον τον τροπο ενισχυει την πολιτικη της χωρας του, δεν την καταδικαζει.
Δε λεω γι' αυτους που στερουνται πολιτικων δικαιωματων κλπ. (που ειναι στ' αληθεια αρκετοι... ), αλλα για ενα μεγαλο κομματι των αβουλων λευκων ανθρωπων που μονο καταναλώνουν...ΥΓ Off topic Με το τραγουδακι που εχεις για υπογραφη μεγαλωσα. Καθε φορα που ποσταρεις και το διαβαζω, μελαγχολώ... Τελικα υπάρχουν πιο σημαντικα πραγματα απο ταπερ...
off topic ...Pink Floyd λέμε!! Φοβεροί στιχοι! Κι εγω τα ίδια /off topic
-
Επ' ευκαιρια των Floyd θα ηθελα να επισημανω (και για να κανω τον δικηγορο του διαβολου) οτι οι μεγαλυτεροι διανοητες κι οι σπουδαιοτεροι καλλιτεχνες της εποχης μας απο το Αμερικα καταγονται. Το κακο ειναι οτι αυτη την 'αλλη Αμερικη' καποιοι την βαλανε στο περιθωριο. Αντι να γινει φαρος γνωσης, πνευματικοτητας, καλλιτεχνικης καινοτομιας κατεληξε νταβατζης και μπατσος του κοσμου. Κι αν εχω ενα παραπονο απο τα φιλαρακια εξ' αμερικης ειναι οτι ποτε δεν επικαλουνται την, στ' αληθεια, σπουδαια συνεισφορα του τοπου τους στην επιστημη και τον πολιτισμο, αλλα τις ικανοτητες του να διαφεντευει τον πλανητη. Εναν πλανητη που, πιστεψτε με, μονο αφεντες δεν εχει αναγκη.
Οι συμπατριωτες μας αυτα τα ξεχνουν (τα ξερουν; ). Τους καταναλωσε ο καταναλωτισμος τους... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επ' ευκαιρια των Floyd θα ηθελα να επισημανω (και για να κανω τον δικηγορο του διαβολου) οτι οι μεγαλυτεροι διανοητες κι οι σπουδαιοτεροι καλλιτεχνες της εποχης μας απο το Αμερικα καταγονται.Οι Pink Floyd δεν ήταν/είναι Αμερικάνοι. Ο Pink Anderson και ο Floyd Council (οι μπλουζίστες από τους οποίους ο Barret, νομίζω, εμπνεύστηκε το όνομα) ναι
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]