-
Οι αλλοι Ελληνες,οι Βλαχοι,το συστημα,τα κεντρα εξουσιας και αλλα πολλα στα 33 χρονια των 4Τ.Εμεις δεν λεμε τιποτα αλλα πουλαγαμε τοσα το 95 και τωρα πουλαμε τοσα.Επισης χωρις να λεμε τιποτα παντοτε μας διαβαζει η μιση Κινα καθε μηνα που παραλληλα εχει και πανεπιστημιακη εκπαιδευση.Αλλα ξεχασα εμεις πρεσβευουμε το μετρο και τους χαμηλους τονους.Στον χωρο μπηκαν τοσοι γιατι εχει πολυ ψωμι αλλα χωρις να εχουν γνωσεις(κατι μου θυμιζει αυτο).Τοσα χρονια δεν βαρεθηκε την καταγγελια,την αδικια(την ποια?),και την κραυγαλεα διατυπωση με καθε τροπο της ακεραιοτητας?
4Τ ποτ πουρι του Βηματος και Ελευθεροτυπιας.Και βεβαια ειμαστε περηφανοι που εχουμε ως συνεργατη το προπυργιο των οσων εμεις βριζουμε και δεν πρατουμε.Λιγο αντιφατικο βεβαια αλλα δεν πειραζει μωρε,μακαρι να ειμαστε και το 2040 για να εχουμε να λεμε. -
Οι αλλοι Ελληνες,οι Βλαχοι,το συστημα,τα κεντρα εξουσιας και αλλα πολλα στα 33 χρονια των 4Τ.Εμεις δεν λεμε τιποτα αλλα πουλαγαμε τοσα το 95 και τωρα πουλαμε τοσα.Επισης χωρις να λεμε τιποτα παντοτε μας διαβαζει η μιση Κινα καθε μηνα που παραλληλα εχει και πανεπιστημιακη εκπαιδευση.Αλλα ξεχασα εμεις πρεσβευουμε το μετρο και τους χαμηλους τονους.Στον χωρο μπηκαν τοσοι γιατι εχει πολυ ψωμι αλλα χωρις να εχουν γνωσεις(κατι μου θυμιζει αυτο).Τοσα χρονια δεν βαρεθηκε την καταγγελια,την αδικια(την ποια?),και την κραυγαλεα διατυπωση με καθε τροπο της ακεραιοτητας?
4Τ ποτ πουρι του Βηματος και Ελευθεροτυπιας.Και βεβαια ειμαστε περηφανοι που εχουμε ως συνεργατη το προπυργιο των οσων εμεις βριζουμε και δεν πρατουμε.Λιγο αντιφατικο βεβαια αλλα δεν πειραζει μωρε,μακαρι να ειμαστε και το 2040 για να εχουμε να λεμε. -
Ο χρήστης twink έγραψε:
4Τ ποτ πουρι του Βηματος και Ελευθεροτυπιας.Και βεβαια ειμαστε περηφανοι που εχουμε ως συνεργατη το προπυργιο των οσων εμεις βριζουμε και δεν πρατουμε.Λιγο αντιφατικο βεβαια αλλα δεν πειραζει μωρε,μακαρι να ειμαστε και το 2040 για να εχουμε να λεμε.Σαν να λέμε με άλλα λόγια ...'Διαπλοκή' ?
Καταγγελίες πιθανόν και απο αντίπαλο περιοδικό ...χμμμ να πω την αλήθεια εγώ προσωπικά δεν διαβάζω 4Τ γιατί δεν είναι μία ακόμα κρατικοδίαιτη φυλλάδα αλλά γιατί διαβάζω και τα υπόλοιπα του χώρου και θέλω μια όσο γίνεται περισσότερο σφαιρική ενημέρωση και αντίληψη.Διάβασα κάτι 'κορώνες' του ιδιοκτήτη και συντάκτη του περιοδικού στο τεύχος δεκεμβρίου όπου απο την μία διαφαίνεται καθαρά η διαπλέκουσα σχέση με το καθεστώς και απο την άλλη 'τιμωρεί' και δίνει ένα μικρό μάθημα στα 'κακα' παιδιά που δεν του έδωσαν τον μισθό που ζήτησε προεκιμένου να είναι και 'εν μισθώ' μέλος αυτων των 10αδων επιτροπών χαραμοφάηδων που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια εδώ κι εκεί 'και καλα' για να βοήθησουν την οργάνωση του 2004 (που να μην είχε σώσει να το κερδίσουμε) και την δήθεν προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.
Και βέβαια τελειώνει με το διθυραμβικό στιλ του έλληνα πατριώτη που έκανε ότι μπορούσε για να δείξει τον καλύτερο εαυτό της πατρίδας του αλλά και πάλι κανείς απο τους κρατούντες δεν δέησε να αναγνωρίσει την προσφορά του.Προσωπικα είμαι υπέρ της ταπεινοφρωσύνης και των έργων που δεν φωνάζουν μέσα απο τηλεοράσεις και περιοδικά αλλα μέσα απο τις πράξεις τους και τα αποτελέσματα. Καλός ο κύριος Ιδιοκτήτης της Techlink αλλά λίγη περισσότερη εγκράτεια δεν θα έβλαπτε.
-
Καλημέρα!
Μήπως είναι άδικα και τα μέγιστα υπερβολικά τα σχόλια για έναν άνθρωπο που 40 χρόνοα πολεμάει και 33 χρόνια έχει καταφέρει κάτι εξαιρετικό στο χώρο του ειδικού τύπου... ΄;;;
Μπάινουμε στο δικό του Φορουμ και τον βρίζουμε απαντώντας εμέσως πλην σαφώς και μάλιστα τα μέγιστα ειρωνικά σε κείμενο-σχόλιο-σημείωμα τεύχους του περιοδικού. Δεν λέει... Στείλε ένα γράμμα ένα ιμειλ ώστε να σου απαντήσει και βέβαια γνωρίζοντας την πρακτική του για όπου και αν έχει δίκιο να προβληματιστεί...
Ετσι, εσύ, εσείς, εμείς, εγω, ανώνυμα για κάποιον που εκτείθεται 40 χρόνια με θάρρος δεν λέει... Αλήθεια τι έχει κάνει ο καθένας μας στο χώρο του ή για τον τόπο του... Είμαι πολύ λίγος και πολύ μικρός αν και μεγάλος σε ηλικία ώστε να βάλω πλάτη σε ανθρώπους επιπέδου ΚΚ (και μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις πως μιλάω έτσι επειδή τρώω ψωμάκι,,,).
Το ότι με τα παραπάνω σχόλια μας προσβάλλεται οικογενειακώς είναι ένα άλλο θέμα... Δικαιωμά σας. Αλλωστε το έχουμε εξαντλήσει..., σε άλλες περιπτώσεις. Προσφερόμαστε΄για σάκο του μποξ ή για καρτέλα σε σκοπευτήριο και΄λόγω τιμής κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για την ουσία της δουλειάς μας. Οταν όμως μας θίγεται και υπονοείται διαπλοκές και άλλα όπως ότι παίζουμε ρόλους σε σχέση με έντυπα όπως το Βήμα και η ελευθεροτυπία το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι κρίμα και ντροπή...ΣΧ
(Στράτης Χατζηπαναγιώτου)ΥΓ... Πάντως αν δεν συμφωνώ με την πρακτική κάποιου, κάνω μαζί του διάλογο. Αν δεν με πείσει, αν δεν βγεί αποτέλεσμα προσπερνάω... Με βρισιές και υπονοούμενα και λάσπη μάλλον αδικώ τον ίδιο μου τον εαυτό!
-
4 ΤΡΟΧΟΙ:
Το Περιοδικό αυτοκινήτου δεν πρέπει να καυχιέται οτι το κοινό του είναι πανεπιστημιακής μόρφωσης και να βγάζει ρατσισμό γιατί στην ουσία αναιρεί αυτό που πρεσβεύει.Καλά τα άρθρα του για τα αυτοκίνητα αλλά κακός ο σνομπισμός του για την Ελλάδα και η μόνιμη 'γκρίνια'...
Είτε έχετε 33 είτε 133 χρόνια γιατί τα βάζεται με τους άλλους?
Μερικοί κύριοι συντάκτες πρέπει να κατεβάσουν τους τόνους και ενίοτε να κατέβουν και από το... καλάμι.Ως 'πατέρες' ας δείξουν κάποια στωικότητα και ωριμότητα. Αν το έκαναν αυτό θα τους παραδεχόμουνα!!!! Αυτό περίμενα από αυτούς.
Η πρώτη επαφή μας με την αυτοκίνηση γύρω στα τέλη του 70 έγινε με 'δασκάλους' αυτούς.
Γιατί να κονταροκτυπιούνται τώρα στις 'αρένες' που οι ίδιοι καταδικάζουν? -
Ο χρήστης AJV έγραψε:
4 ΤΡΟΧΟΙ:
Το Περιοδικό αυτοκινήτου δεν πρέπει να καυχιέται οτι το κοινό του είναι πανεπιστημιακής μόρφωσης και να βγάζει ρατσισμό γιατί στην ουσία αναιρεί αυτό που πρεσβεύει.Καλά τα άρθρα του για τα αυτοκίνητα αλλά κακός ο σνομπισμός του για την Ελλάδα και η μόνιμη 'γκρίνια'...
Μερικοί κύριοι συντάκτες πρέπει να κατεβάσουν τους τόνους και ενίοτε να κατέβουν και από το... καλάμι.Ως 'πατέρες' ας δείξουν κάποια στωικότητα και ωριμότητα. Αν το έκαναν αυτό θα τους παραδεχόμουνα!!!! Αυτό περίμενα από αυτούς.
Η πρώτη επαφή μας με την αυτοκίνηση γύρω στα τέλη του 70 έγινε με 'δασκάλους' αυτούς.
Γιατί να κονταροκτυπιούνται τώρα στις 'αρένες' που οι ίδιοι καταδικάζουν?Ποιός τα βάζει με ποιόν γαμώτο; Τη δουλειά μας κάνουμε και μας βρίζουν με κάθε ευκαιρία. Κια το βουλώνουμε. Μην γενικεύεις, μην ισοπεδώνεις! Αν κάποιοι από εμάς χάσαμε, χάνουμε το μέτρο σουτάροντας όλη ημέρα και για πολλά χρόνια, γίνε συγκεκριμένος. καλοδεχούμενη η κριτική σου αλλά πυροβολείς ανώνυμα επαγγελματίες και μάλιστα εν ριπή και όχι με στόχο ώστε να κάνουμε διάλογο. Είμαστε οικοδεσπότες, πρέπει και θα μένουμε ψύχραιμοι αλλά αντίστοιχα θα πρε΄πει να διατηρηθεί ένα επίπεδο στην κουβέντα ώστε να ε΄χει νόημα. Αν πάλι η κουβέντα γίνεται για να γίνει και για να κατατεθούν αποθυμένα, επείδή έτσι γίνεται στα σύγχρονα φόρουμ τότε συγγνώμη αλλά όλοι, εμείς που το στήσαμε και το διατηρούμε και εσείς που συνονιστήκατε και το κοσμείτε με την παρουσία σας διατηρώντας το ζωντανό, κάναμε, κάνουμε λάθος!
Για το θεό... Φορουμ για την αυτοκίθνηση φτιάξαμε και όχι πεδίο αντιπαράθεσης συντακτών των 4Τ με περισσότερο ή λιγότερο αναγνώστες μας. Αλλωστε υπάρχουν και οι σελίδες των διαλόγων...
Και πάλι Καλημέρα
ΣΧ
(Στράτης Χατζηπαναγιώτου) -
Φίλε GTA,
πραγματικά λυπάμαι που το βλέπεις έτσι. Ειδικά οι λέξεις 'οτι πρέπει να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην κουβέντα' και οτι 'πυροβολώ' και 'ισοπεδώνω' γενικεύοντας είναι πολύ έξω από αυτό που ήθελα να πώ.Αν από την προηγούμενη επιστολή μου 'εξάγεται' ένα τέτοιο συμπέρασμα τότε ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ δημοσίως και τα ξαναλέω τα πράγματα γιατί απ οτι κατάλαβα δεν έγιναν αντιληπτά.
Είμαι απλά ένας αναγνώστης και τίποτα περισσότερο. Δεν δουλεύω για κανένα περιοδικό του χώρου και το επάγγελμά μου είναι άσχετο με τα αυτοκίνητα... (δυστηχώς )
Το περιοδικό όπως αναφέρω είναι 'δάσκαλός'. Κάθε δάσκαλος το ξέρει οτι είναι 'δάσκαλος' και δεν χρειάζεται να το λέει γιατι (κατά τη γνώμη μου) χανει κάτι από την αίγλη του.
Οταν διαβάζω το περιοδικό (όπως έκανα και θα κάνω πολλά χρόνια - ελπίζω) λαμβάνω μια συνολική εικόνα η οποία είναι η συνησταμμένη των θετικών και των αρνητικών εντυπώσεων που μου σημιουργούνται οι οποίες περνάνε μέσα από το πρίσμα της προσωπικής μεροληψίας που εχει ο κάθε άνθρωπος.
Αυτές τις αρνητικές εντυπώσεις προσπάθησα να συνοψίσω παραπάνω, ίσως (απ οτι φάνηκε) με όχι τον πιό καλύτερο τρόπο.
Αποθημένα έχω (το παραδέχομαι)... όπως όλοι μας άλλωστε... έτσι δεν είναι.
Βάζω στοίχημα οτι κι εσύ φίλε GTA είδες στο μήνυμα μου το πρόσωπο όλων εκείνων που καταδικάζουν οτι κάνετε. Μήπως πέσαμε και οι δυο σ αυτό το λάθος?
Ένα θέλω να πω.
ΔΕΝ ανήκω σε εκείνους που θέλουν να κατεβάσουν το επίπεδο του FORUM.
ΔΕΝ ανήκω στους 'εχθρούς' των 4Τ (το αντίθετο θα έλεγα).
ΔΕΝ απευθύνω ριπές και όποιον πάρει ο χάρος.... και το κυριότερο
ΔΕΝ έχω τηνπρόθεση να προσβάλλω κανένα επαγγελματία τον οποίο σέβομαι (με όλη την έννοια της λέξης).Καλός ο Καργάκος, ο Βασιλικός, ο Αναστασιάδης αλλά τι έχουν να πουν για την ιστορία της αυτοκίνησης? Τι έχουν να πουν για αυτήν την ιδέα που έδωσε ζωη σ αυτό το περιοδικό τόσα χρόνια τώρα?
Όλοι κάτι έχουν να πουν σ' αυτή τη χώρα (και όχι μόνο). Ας το λένε όμως εκεί που πρέπει. Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί και άρθρο από τον Θάνο Ασκητή για το SEX και Αυτοκίνηση?
Οχι βέβαια. Τον άνθρωπο τον παραδέχομαι αλλά στον τομέα του.Οι ιδρυτές και αρκετοί συντάκτες του περιδικού νομίζω οτι το πονάνε τόσο όσο μερικοί αναγνώστες του.
Παρακαλώ να λάβεται την γνώμη σαν την γνώμη ενός τέτοιου αναγνώστη!!Είναι επιεικώς άδικο να χαρακτηριστώ 'αντίπαλος' μετά απο τόσα χρόνια... διαβάσματος!!!
Αυτό ήθελα μόνο να πω και συγγνώμη για το μέγεθος της επιστολής.
-
ΑJV
Ουτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι είσαι στημένος, ή εκπροσωοπείς άλλο έντυπο...
Θα σχολιάσω σαν Στράτης και όχι με την ιδιότητά μου στα περιοδικά...
Ρε γαμώτο (προσπαθώ να σε πλησιάσω, μην το πάρεις προσβολή) όλοι αυτοί οπου ανέφερες με τα καλά τους και τα κακά τους είναι οι 4Τροχοί; Το περιοδικό πήγε όπου πήγε με τους καλεσμένους του ΚΚ, ή από τον ίδιον και από τους συνεργάτες του αυτοκινητιστικούς συντάκτες;
Θεωρώ άδικη την τοποθέτηση όπου 20 σελίδες κερδίζουν άλλες 300 φτιαγμένες με αίμα 33 χρόνια τώρα...
Μην με παρασύρεις γιατί θα αναφερθώ στο τι κάνουμε και θα θεωρηθώ γελοίος αφού η δουλειά φαίνεται κάθε μήνα...
Σαφέστατα κάνουμε λάθη, σαφέστατα κάποιο μήνα πε΄φτουμε, μας αντιγράφουν λογικό, αντιγράφουμε ανθρώπινο και με τη συμπαραστασή σας σε όλα τα επίπεδα πάμε παρακάτω προσπαθώντας να είμαστε και σύγχρονοι αφού εκεί επικεντρώνεται πλέον η αγωνία μας...
Πάντως το συγκεκριμένο θέμα ενότητα topik όπως το λέτε εσείς οι πιό ειδικοί ξεκινάει με επίπεθεση στον ΚΚ και η συνέχεια πήγε ανάλογα-αντίστοιχα..
μακάρι να βρούμε (μάλλον βρήκαμε) τρόπους επικοδομητικής επικοινωνίας.Λέει...
ΣΧΥΓ...Μην παρεξηγήσεις, αλλά όπως εκτίθεμαι εγώ και άλλοι συνάδελφοι και φορουμίστες, πιστεύω ότι η αναγραφή του ονόματος στο τέλος της πρότασης, όταν πρόκειται για θέματα επί προσωπικού, βοηθαέι... Τι λες;
-
Απόλυτα σεβαστή και επιτυχημένη τόσο η πορεία όσο και το απότέλεσμα αυτού του περιοδικού.
Οι 300 σελίδες είναι που κρίνουν το αποτέλεσμα και όχι οι 20.... Το δέχομαι είναι σωστό αυτό και όντως έτσι συμβαίνει.
Είχα την εντύπωση οτι το topic αυτό αναφερόταν στις 20 αυτές σελίδες και σε αυτές αναφέρομαι.
Για μένα, ονόματα οπως 'Χατζηπαναγιώτου' ή 'Καβαθάς', αποτελούν πηγή γνώσεων, σεβασμού και οτι άλλο μπορεί να προκύπτει από μια κοινωνία που νομίζει οτι δεν έχει πρότυπα ενώ στην πραγματικότητα έχει και παρα-έχει.... και είστε όλοι εσείς οι άνθρωποι που κρατούν την εξουσία της ενημέρωσης. Δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω σε θετικά σχόλια γιατί νομίζω οτι δεν τα έχετε ανάγκη (νομίζω, ετσι?)!!!
Όπως επίσης το αποτέλεσμα των κόπων σας φαίνεται στο χαρτί και στον αριθμό των αναγνωστών σας καθώς και στην αξιοπιστία που εμπνέει το όνομα '4-Τροχοί'.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αλλά ίσως πρέπει να φτιαχτεί ένα άλλο topic με θέμα 'Τι έχουν δώσει οι 4-Τροχοί'. Εκεί να δείτε πόσοι θα γράψουν!! και τι!!.Ένα έχω να πω. Η σκληρή και η καλή δουλειά ποτέ δεν πάει χαμένη και πάντα ανταμοίβεται (αργά ή γρήγορα) αλλά για ένα να είσαστε σίγουροι.... οτι φαίνεται!!!
Κάποιος 'δάσκαλος' μου έλεγε κάποτε:
'...Η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να καταποντιστεί διότι θα επιπλεύσει επάνω στους φελούς της...'
Από τέτοιους ο χώρος γεμάτος!!! δεν χρειάζεται καν να ασχολείστε μαζί τους!!!Σας ευχαριστώ που με ακούσατε
Ανδρέας Ι. Βενιέρης
-
Βεβαια ετσι ειναι παντα,κριτικη στην αυθεντια δεν γινεται ουτε βεβαια εγω ο ανωνυμος μπορω να σηκωσω αναστημα στον ΚΚ.Ναι δεν αντιλεγω την προσφορα του στην δουλεια του αλλα ως εκει.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως απο την μια βριζεις τους εχοντες την εξουσια και απο την αλλη προσλαμβανεις ως συνεργατες υπαλληλους τους?Στα ματια μου φαινεται τουλαχιστον υποκριτικο.
Δεν ανεφερα πουθενα για προσοδοφορια ουτε αυτος ηταν ο σκοπος μου.Ευλογωντας τα γεννια μας ολη την ωρα ομως χανει κατι απο την οποια αξια εχουμε κατακτησει.Και αυτο στα ματια μου φαινεται υποκριτικο(ο μπαμπας με τα λεφτα,λες και ειμαστε 7 χρονων).
Τα υπολοιπα για προσωπικη επιθεση κτλ ειναι λογια της βροχης. -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Καλημέρα!
Μήπως είναι άδικα και τα μέγιστα υπερβολικά τα σχόλια για έναν άνθρωπο που 40 χρόνοα πολεμάει και 33 χρόνια έχει καταφέρει κάτι εξαιρετικό στο χώρο του ειδικού τύπου... ΄;;;
Μπάινουμε στο δικό του Φορουμ και τον βρίζουμε απαντώντας εμέσως πλην σαφώς και μάλιστα τα μέγιστα ειρωνικά σε κείμενο-σχόλιο-σημείωμα τεύχους του περιοδικού. Δεν λέει... Στείλε ένα γράμμα ένα ιμειλ ώστε να σου απαντήσει και βέβαια γνωρίζοντας την πρακτική του για όπου και αν έχει δίκιο να προβληματιστεί...
Ετσι, εσύ, εσείς, εμείς, εγω, ανώνυμα για κάποιον που εκτείθεται 40 χρόνια με θάρρος δεν λέει... Αλήθεια τι έχει κάνει ο καθένας μας στο χώρο του ή για τον τόπο του... Είμαι πολύ λίγος και πολύ μικρός αν και μεγάλος σε ηλικία ώστε να βάλω πλάτη σε ανθρώπους επιπέδου ΚΚ (και μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις πως μιλάω έτσι επειδή τρώω ψωμάκι,,,).
Το ότι με τα παραπάνω σχόλια μας προσβάλλεται οικογενειακώς είναι ένα άλλο θέμα... Δικαιωμά σας. Αλλωστε το έχουμε εξαντλήσει..., σε άλλες περιπτώσεις. Προσφερόμαστε΄για σάκο του μποξ ή για καρτέλα σε σκοπευτήριο και΄λόγω τιμής κανένα πρόβλημα όταν πρόκειται για την ουσία της δουλειάς μας. Οταν όμως μας θίγεται και υπονοείται διαπλοκές και άλλα όπως ότι παίζουμε ρόλους σε σχέση με έντυπα όπως το Βήμα και η ελευθεροτυπία το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι κρίμα και ντροπή...ΣΧ
(Στράτης Χατζηπαναγιώτου)ΥΓ... Πάντως αν δεν συμφωνώ με την πρακτική κάποιου, κάνω μαζί του διάλογο. Αν δεν με πείσει, αν δεν βγεί αποτέλεσμα προσπερνάω... Με βρισιές και υπονοούμενα και λάσπη μάλλον αδικώ τον ίδιο μου τον εαυτό!
Αγαπητέ Κε Σ.Χ.
Νομίζω πως έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε την γνώμη μας σε ένα forum αφού ο λόγος ύπαρξής του είναι αυτός και μόνο.
Και επειδή το forum ανήκει σε ένα περιοδικό το οποίο επιζεί απο την δική μας συνεισφορά (είμαι ο ίδιος συνδρομητής του) νομίζω πως επιπλέον ειναι και καθήκον μας να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητά του.
Άρα θεωρώ πως κάθε σχόλιο μας όπως και αν αυτό παρατείθεται θα πρέπει πρώτα να ελέγχεται για την σοβαρότητα του την εγκυρότητά του και την σκοπιμότητα του και μετά να απορίπτεται ώς συκοφαντικό ή το αντίστροφο.Εγώ ειλικρινά ενοχλήθηκα πολύ όταν διάβασα το επίμαχο κείμενο του Κ.Κ όπως επίσης και μία ακόμα προτασούλα που εκεί που είναι θαμένη ίσως πολλοί να μην την πρόσεξαν καν. Συγκεκριμένα αναφέρει κάπου ο Κ.Κ μιλώντας για το πόσο έχει αλλάξει η τεχνολογία και το αυτοκίνητο του σήμερα συγκρινόμενο με του χθες ότι το διαπίστωσε απο τα σχόλια ενός επιχειρηματία των οποίο μετέφερε ο Κ.Κ προς το αεροδρόμιο.
Δηλαδή ο Κ.Κ είναι σωφέρ επιχειρηματιών ????Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό αλλα απο την άλλη ο ίδιος το αναφέρει.
Θα μπορούσε ίσως να είναι πιο προσεκτικός ώστε να μην προκαλεί και ας μεταφέρει όποιους θέλει (σημειωτέον ...με τα αυτοκίνητα που οι αντιπροσωπείες δίνουν για άλλον λόγο στο περιοδικό αλλα δεν με πολυαπασχολεί αυτό).Εγώ δεν πετώ λάσπη σε κανέναν αλλά απο την άλλη ο καθένας ας προσέχει να μη δίνει τις αφορμές να κριτικάρεται κατα αυτόν τον τρόπο δίότι καλώς ή κακώς αποτελεί δημόσιο πρόσωπο και θα πρέπει να θεωρεί αναμενόμενη κάθε κριτική.
Τέλος κι εγώ απορούσα απο την πρώτη στιγμή τί δουλειά έχουν όλοι αυτοί συγγραφείς, δημοσιογράφοι (άσχετοι με τον χώρο του αυτοκινήτου), πολιτικοί που γεμίζουν πολλές φορές με μπουρδολογίες και άλλες με προκλητικά δημοσιεύματα τις σελίδες του περιοδικού (δεν θα ξεχάσω το αλαζονικότατο άρθράκι του Κου Αναστασιάδη για την Jeep-αρα του και το αίσθημα ανωτερότητας που του δημιουργεί. Ο Κος Αναστασιάδης όμως πληρώνεται απο πολλά αφεντικά που δεν νομίζω να χρειάζετε ούτε να αναφέρω τα ονόματα τους ούτε και τα οικονομικο-πολιτικά συμφέροντα τους και δεν έχει δικαίωμα να προκαλεί έτσι τον απλό πολίτη και λάτρη της μηχανοκίνησης που δεν έχει τον πακτωλό εκκατομυρίων για να 'αγοράσει το όνειρο του').
Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να λέν την γνώμη τους ας την πούν για άλλα θέματα όπως τις εκατόμβες νεκρών στους δρόμους, την παιδεία (οδηγική και μή) το ανύπαρκτο οδικό μας δίκτυο, τους μισθούς πείνας, την παράλογη και παράνομη φορολογία που επιβάλεται στο αυτοκίνητο και άλλα πολλά.
Δυστηχώς ή ευτυχώς είμαστε σκεπτόμενοι πολίτες (λίγοι αλλά υπάρχουμε ακόμα) και δεν μπορούμε να κλείσουμε αυτιά και μάτια και περισσότερο την λογική μας ειδικά όταν αυτή προσβάλεται.
Το forum αποτελεί βήμα των αναγνωστών και μέσο επικοινωνίας με το περιοδικό. Αν νομίζετε πως ο κ. Κ.Κ δεν μπορεί να δεί τα post και να απαντήσει σε αυτά μπορείτε να του τα μεταβιβάσετε (ένα απλό print αρκεί) και κατόπιν να ζητήσετε τα ονόματα μας ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση πως επιτειθέμεθα κρυμμένοι πίσω απο την ανωνυμία μας.
Εγώ τουλάχιστο για καποιους προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δεν μπορώ να δώσω το όνομα μου δημοσίως.Συνεχίστε την καλή δουλειά διορθώστε τις αδυναμίες σας και θα μας έχετε άντα στο πλευρό σας.
Ευχαριστώ
-
Επαναλαμβάνω και δεν επανέρχομαι... Θεωρώ, κατά τη γνώμη μου σαν αναγνώστη και όχι σαν εμπλεκόμενος στα περιοδικά ότι ο ΚΚ στα 65 του και έχοντας 40 χρόνια στο κουρμπέτι δικαιούται διαφορετικής κριτικής που μπορεί να εκφραστεί μέσω προσωπικού ιμέιλ, ή μέσα από τις στήλες της αλληλογραφίας που επιμελείται ο ίδιος αφού τις θεωρεί από τα πλέον σημαντικά κομμάτια του περιοδικού του...
Προς τζιπάκια... Ζήτησα το όνομα απλά για να πλησιάσουμε και να επικοινωνήσουμε καλύτερα.. Δεν είχε καμία αιχμή η προτασή μου. Θεωρώ πολύ απόμακρα τα ψευδώνυμα...
Πάιδες καλή χρονιά
και εδώ είμαστε για τα καλά και τα κακά...
ΣΧ -
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Προς τζιπάκια... Ζήτησα το όνομα απλά για να πλησιάσουμε και να επικοινωνήσουμε καλύτερα.. Δεν είχε καμία αιχμή η προτασή μου. Θεωρώ πολύ απόμακρα τα ψευδώνυμα...
Πάιδες καλή χρονιά
και εδώ είμαστε για τα καλά και τα κακά...
ΣΧΝικόλας..έτσι απλά!
Και εντεύχομαι ότι καλύτερο !
-
Ο χρήστης GTA έγραψε:
Καλημέρα!
Γιατι χανεις τον καιρο σου ΣΧ? Την παραπανω 'ενεργεια' που διεθεσες να γραψεις τα παραπανω, θα μπορουσες να την διαθεσεις σε ενα αλλο θρεντ. Εκει που θελουμε την γνωμη σου δεν περνεις μερος Κοιτα την δικη μου απαντηση στον twink:
ΟΚ Twink
-
Ο χρήστης AJV έγραψε:
4 ΤΡΟΧΟΙ:
Γιατί να κονταροκτυπιούνται τώρα στις 'αρένες' που οι ίδιοι καταδικάζουν?Προς τα μελη του περιοδικου:
Να σας δωσω μια γευση με το ποσο διαφωνω με το παραπανω που εγραψε ο AJV.
Οχι μονο πρεπει να συνεχισετε ετσι μελη του περιοδικου, αλλα και οι τονοι πρεπει να ανεβουν και οι καταγγελικες ποιο συγκεκριμενες πρεπει να γινουν και ποιο βαθυα στο κοκαλλο να παει το μαχαιρι, κτλ. Μονο ετσι υπαρχει η πιθανοτητα για οριακη καλυτερευση των πραγματων στην Ελλαδα. Το λιγοτερο που εχετε να κανετε ειναι να συνεχισετε με τον ιδιο τροπο. Τελος να προσθεσω οτι πολλες φορες διαφωνω με τον ΚΚ (στην πλειοψηφια συμφωνω ομως). Οχι επηδει θιγει λαθος θεματα, αλλα επηδει τα θιγει με λαθος επιχειρηματα... Αλλα για αυτα θα του τα πω σε αυτον.
-
Ο χρήστης twink έγραψε:
Βεβαια ετσι ειναι παντα,κριτικη στην αυθεντια δεν γινεται ουτε βεβαια εγω ο ανωνυμος μπορω να σηκωσω αναστημα στον ΚΚ.Ναι δεν αντιλεγω την προσφορα του στην δουλεια του αλλα ως εκει.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως απο την μια βριζεις τους εχοντες την εξουσια και απο την αλλη προσλαμβανεις ως συνεργατες υπαλληλους τους?Στα ματια μου φαινεται τουλαχιστον υποκριτικο.
Δεν ανεφερα πουθενα για προσοδοφορια ουτε αυτος ηταν ο σκοπος μου.Ευλογωντας τα γεννια μας ολη την ωρα ομως χανει κατι απο την οποια αξια εχουμε κατακτησει.Και αυτο στα ματια μου φαινεται υποκριτικο(ο μπαμπας με τα λεφτα,λες και ειμαστε 7 χρονων).
Τα υπολοιπα για προσωπικη επιθεση κτλ ειναι λογια της βροχης.Δεν υπαρχει τιποτε λαθος με το να λεει και να ξαναλεει ο ΚΚ ποσα αντιτυπα πουλησε το περιοδικο. Διοτι το μονο που κανει ειναι να λεει τι 'νομιζει/νιωθει' η αγορα για το περιοδικο. Δεν λεει τιποτε για τον εαυτο του, δεν λεει τιποτε για το περιοδικο. Μιλαει για αντιδραση της αγορας η οποια εχει την δικη της γνωμη, θεληση, αναγκες και δρα ανεξαρτητη.
Αρα το προβλημα ειναι απο μερος σου.
-
Επισης μην ξεχναμε οτι το φορουμ ειναι ιδωτικο (ανηκει στους 4Τ) και μας αφηνουν να μπαινουμε μεσα και καμμια φορα να τα κανουμε γυαλια καρφια. Οποτε λιγακι σεβασμος και εγκρατεια στο χερι που μας ταιζει θα ηταν νομιζω αναγκαια. Αν κανενας εχει προσωπικες διαφορες με τους ιδιοκτητες του περιοδικου ριξτε τους ενα email και ξεκαθαριστε τα.
Ξανα ειμαστε τυχεροι γιατι θρεντ σαν και αυτα δεν κλειδωνονται/σβηνονται αμεσως οπως θα συνεβαινε σε πολλα αλλα φορουμ.
Αρκετη ενεργεια διαθεσαμε ηδη.
Ν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Επισης μην ξεχναμε οτι το φορουμ ειναι ιδωτικο (ανηκει στους 4Τ) και μας αφηνουν να μπαινουμε μεσα και καμμια φορα να τα κανουμε γυαλια καρφια. Οποτε λιγακι σεβασμος και εγκρατεια στο χερι που μας ταιζει θα ηταν νομιζω αναγκαια. Αν κανενας εχει προσωπικες διαφορες με τους ιδιοκτητες του περιοδικου ριξτε τους ενα email και ξεκαθαριστε τα.Ξανα ειμαστε τυχεροι γιατι θρεντ σαν και αυτα δεν κλειδωνονται/σβηνονται αμεσως οπως θα συνεβαινε σε πολλα αλλα φορουμ.
Αρκετη ενεργεια διαθεσαμε ηδη.
Ν.
Επειδή περίμενα ότι κάποιος θα βρεθέι να το πεί και αυτό....
Το forum υπάρχει γιατι υπάρχουμε εμείς (υπάρχει κανείς που δεν το κατάλαβε αυτό ??).
Εμένα κάνενα χέρι κανενός ΚΚ ΚΣ ΣΚ ΝΚ και δεν ξέρω εγώ ποιου άλλου με ταϊζει αλλα μόνο τα δικά μου χέρια και οι δικές μου πλάτες.
Πληρώνουμε πολλά eurουδάκια για να λέμε την γνώμη μας εδω μέσα στο ΟΤΕ οπότε ούτε κι αυτό ακόμα αποτελεί παραχώρηση για εμάς.
Εγώ και μερικές χιλιάδες ακόμα είμαστε η αιτία και ο λόγος ύπαρξης αυτού του περιοδικού.
Είναι υποχρεωμένοι να μας ακούσουν είτε τους αρέσει η άποψη μας είτε όχι.
Εάν θέλουν να κλείσουν το thread ας το κάνουν αυτό θα αποτελεσει πιστεύω το στίγμα της ηθικής τους και της πρακτικής τους.
-
Εγώ θέλω να πω ότι πρέπει να σεβόμαστε τον ΚΚ καθώς είναι σύμβολο της αυτοκίνησης και της δημοσιογραφείας στην Ελλάδα. Έστω και αν δεν συμφωνώ 100% με τα γραφόμενα του χαίρομαι πάντοτε να διαβάζω την σκέψη του και τις απόψεις του.
Συν το ότι έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο. Άς θυμηθούμε πως ήταν ο περιοδικός τύπος την δεκαετια του 80 στην Ελλάδα, και πως όλοι μεγαλώσαμε διαβάζοντας το περιοδικό στις δυσκολες εκείνες συνθήκες.
Δεν βαρεθηκε?