-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Καλα οταν καταπιεις το χαμπουργκερ σου ελα να συζητησουμε....
Ωχ Νικο θα φας ξυλο τωρα
Δες και κανα δυο ντοκυμαντερ του Μα'ι'κλ Μουρ δες το 'Ινσα'ι'ντερ' και το 'σουπερσα'ι'ζ μι' μπας και καταλαβεις σε ποια χωρα ζεις
Με αλλα λογια, ρωτα και λιγο τους Τουρκους για τους Ελληνες να μαθεις ποιοι ειναι οι Ελληνες. Επισης κανε το ιδιο με τους Ινδους για τους Πακιστανους και αναποδα.
Κοιτα να δεις ομως πως καποιοι απο 10,000 χλμ μακρια και βλεποντας και ενα ντοκυμαντερ ξερουν καλυτερα την χωρα που εσυ ζεις εδω και 15 χρονια Νικο. Τοσο κυμοισμενοι ειμαστε ρε συ?
Αν δε καταλαβεις πηγαινε και μια βολτα απο τη Ν.Ορλεανη φαε και κανα δυο μεταλλαγμενα μπας και συνελθεις....
Και οταν σου πει η Μονσαντο η Ντυπον η Εξον και η Φιλιπ Μορις τι σε βλαφτει ελα να μας τα πεις και μας.Τι να σας πουμε εσας? Αφου τα ξερετε ολα και καλυτερα απο μας.
Και να σου πω και κατι αλλο για να κλεισω τη συζητηση.??
Μπορεις να βριζεις οσο θελεις και την Ελλαδα και τους Ελληνες....
Απο γενιτσαρους γερμανοτσολιαδες και αμερικανοτσολιαδες ξερουμε....
Εσυ δε ξερεις οτι οσο και να μας βριζεις θα εισαι παντα ο Dirty Greek o WOG και o Geek για τους πατρωνες σου......Χμμμ....
Νικο με εχουν αποκαλεσει πολλα, αλλα μερικα απο τα παραπανω ειναι...ομολογω καινουργια επιθετα
Ρε αυτη η κουνια θα σπασει στο τελος, δως της ενα break μωρε...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παιδιά! Δεν είναι αμερική vs. all το τόπικ, για τυφώνες και λαίλαπες ξεκίνησε, ας μείνει σε αυτά, PLEASE!
Oσο με αφορα ειμαι απολυτα ψυχραιμος.
Μολις ομως καποιοι στριμωχτουν και η αληθεια τους πονεσει φτυνουν το χαμπουργκερ και πιπιλανε την ιδια παντα καραμελα:
Εσεις στην Ελλαδα και τουτο οι Ελληνες και το αλλο οι απολιτιστοι.
Οσο το βιολι αυτο δε σταματαει τοσο εγω θα τους μπαινω στη μυτη λεγοντας τους αληθειες ......Εχει πλακα που ενω δηλωνεις ψυχραιμος, μου βαζεις και το διαβολικο smiley στο τελος
-
Ασε τωρα μην παρουμε σοβαρα τον καθε ηλιθιο που νομιζει οτι ανακαλυψε το μπαρουτι. Οταν τους ψαρωσουμε/ξεμπροστιασουμε αρχιζουν την ονοματολογια.
Στην Ελλαδα εισαι ωραιος οσο δεν τους πας κοντρα. Αμα τους την πεσεις δεν το παιρνουν καλα. Αμεσως ψωροπροσβαλονται και μετα οχετος μπουρδες, βρισιες και τοιαυτα.
Ω ξεχασα ειμαι ψευτης δεν ξερω τι γινεται για ενα μερος που εζησα για 20 χρονια και ενα αλλο που ζω για 22 χρονια. Ερχεται ο καθε ασχετος μου μοστραρει 5 πολεις στο προφιλ και μου εγινε ειδικος
Ασε ρε τωρα και γελασα.
Δεν εχω την υπογραφη στο τελος του καθε ποστ για πλακα.
Νικος
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Καλα οταν καταπιεις το χαμπουργκερ σου ελα να συζητησουμε....
Ωχ Νικο θα φας ξυλο τωρα
Δες και κανα δυο ντοκυμαντερ του Μα'ι'κλ Μουρ δες το 'Ινσα'ι'ντερ' και το 'σουπερσα'ι'ζ μι' μπας και καταλαβεις σε ποια χωρα ζεις
Με αλλα λογια, ρωτα και λιγο τους Τουρκους για τους Ελληνες να μαθεις ποιοι ειναι οι Ελληνες. Επισης κανε το ιδιο με τους Ινδους για τους Πακιστανους και αναποδα.
Κοιτα να δεις ομως πως καποιοι απο 10,000 χλμ μακρια και βλεποντας και ενα ντοκυμαντερ ξερουν καλυτερα την χωρα που εσυ ζεις εδω και 15 χρονια Νικο. Τοσο κυμοισμενοι ειμαστε ρε συ?
Αν δε καταλαβεις πηγαινε και μια βολτα απο τη Ν.Ορλεανη φαε και κανα δυο μεταλλαγμενα μπας και συνελθεις....
Και οταν σου πει η Μονσαντο η Ντυπον η Εξον και η Φιλιπ Μορις τι σε βλαφτει ελα να μας τα πεις και μας.Τι να σας πουμε εσας? Αφου τα ξερετε ολα και καλυτερα απο μας.
Και να σου πω και κατι αλλο για να κλεισω τη συζητηση.??
Μπορεις να βριζεις οσο θελεις και την Ελλαδα και τους Ελληνες....
Απο γενιτσαρους γερμανοτσολιαδες και αμερικανοτσολιαδες ξερουμε....
Εσυ δε ξερεις οτι οσο και να μας βριζεις θα εισαι παντα ο Dirty Greek o WOG και o Geek για τους πατρωνες σου......Χμμμ....
Νικο με εχουν αποκαλεσει πολλα, αλλα μερικα απο τα παραπανω ειναι...ομολογω καινουργια επιθετα
Ρε αυτη η κουνια θα σπασει στο τελος, δως της ενα break μωρε...
-
Ναι βρε παιδι με αποστομωσες με την λογικη και τα επιχειρηματα σου.
Τι εκανες στα νιατα σου το επαιζες σοφιστης;
Ολη αυτη η λογικη και τα τεκμηριωμενα συμπερασματα ειμαι ετοιμος να σε πιστεψω.
Αντε κλεισε την συζητηση και πανε στο καλο. Δεν θα μας λειψει το κυρος και η αυθεντια σου...
Νικος
ΥΓ: Εχω πεθανει στα γελια. Can I come back for more baby?
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παιδιά! Δεν είναι αμερική vs. all το τόπικ, για τυφώνες και λαίλαπες ξεκίνησε, ας μείνει σε αυτά, PLEASE!
Oσο με αφορα ειμαι απολυτα ψυχραιμος.
Μολις ομως καποιοι στριμωχτουν και η αληθεια τους πονεσει φτυνουν το χαμπουργκερ και πιπιλανε την ιδια παντα καραμελα:
Εσεις στην Ελλαδα και τουτο οι Ελληνες και το αλλο οι απολιτιστοι.
Οσο το βιολι αυτο δε σταματαει τοσο εγω θα τους μπαινω στη μυτη λεγοντας τους αληθειες ...... -
Και για να γυρισουμε στο θεμα.
Λιγωτερο απο 24 ωρες και υπαροχουν ηδη προβληματα.
http://news.yahoo.com/s/ap/20050923/ap_ ... NlYwM5NjQ-
http://news.yahoo.com/s/ap/20050923/ap_ ... NlYwM3MTY-
http://news.yahoo.com/s/ap/rita;_ylt=At ... NlYwN0bQ--
Και φυσικα καινουργιες βροχες στην Νεα Ορλεανη εσπασαν μερικα φραγματα και πλυμηρισαν μερικα μερη.
http://news.yahoo.com/s/ap/20050923/ap_ ... MlJVRPUCUl
Νικος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μού έρχονται καί κάτι flash-back αυτή τη στιγμή ρε παιδιά,άλλο πράμα.
ΑΑΑΑΑΑχχχχχχ!!!!
Οι παλιές καλές εποχές!!!!καλές; σίγουρα;
-
Αντε πάλι!!!
Μπορείτε να μείνετε στα επιχειρήματα χωρίς χαρακτηρισμούς!?
KRIEZA νομίζω ότι οι χαρακτηρισμοί που ανέφερες είναι τουλάχιστον προσβλητικοί!!! Αν θέλεις κάνε edit την δημοσίευσή σου!!!
-
.
Bordel (και hijack) το κάναμε το παρόν νήμα...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Αλλο ειναι οι αλλαγες απο φυσιολογικα αιτια και αλλο το φαινομενο του θερμοκηπιου και η τρυπα του οζοντος.....
Αν ειναι τοσο απλα οσο τα περιγραφεις γιατι καταργηθηκαν τα CFC(χλωροφθορανθρακες) απο τα σπρε'υ' τα ψυγεια και τα Airconditions αφου μονο απλη φαγουρα προκαλουν στο πλανητη??Κάτι γιά τήν τρύπα τού όζοντος.
Εχει εδώ καί (περίπου) τέσσερα χρόνια,πού η τρύπα τού όζοντος έχει μικρύνει υπερβολικά,΄μετά από μία αναταραχή τής ανώτερης ατμόσφαιρας στήν Ανταρκτική (πού κράτησε γιά ολόκληρο τό χειμώνα-έξι μήνες-δέν εξηγήθηκε επιστημονικά,ήτανε πρωτοφανές φαινόμενο).
Τό κακό είναι ότι,τα κακά νέα τα μαθαίνουμε αμέσως μετά τή δημοσίευσή τους (αυτά πούλάνε άλλωστε) ενώ τα καλά νέα δέν τα ακούμε ποτέ. -
Αυτο το εχω ακουσει κι εγω και εναι πραγματι ενθαρυντικο.
Δε σημαινει ομως οτι πρεπει να ρυπαινουμε και να γραφουμε στα παλαιοτερα των υποδηματων μας περισσοτερες απο 120 χωρες (και οχι 50 πολιτικαντηδες ή την ακροαριστερη οργανωση Greenpeace*) για να κερδιζουν ασυστολα 10 πολυεθνικες και να μας λενε οτι η ρυπανση δε προκαλει μεταβολες στο κλιμα...Ετσι δεν ειναι??
Απο την αλλη ομως τεραστια παγοβουνα αποκολλωνται απο την Ανταρκτικη λογω της αυξησης της θερμοκρασιας του πλανητη.
*Greenpeace:Ακροαριστερη οργανωση -ισως και παρακλαδι της Αλ Κα'ι'ντα- με πειρατικα πλοια που προσπαθει εδω και 35 χρονια να αποτρεψει την προοδο τπυ πλανητη (πηρυνικες δοκιμες κυνηγι φωκιας κηνυγι φαλαινας κλπ)
Ευτυχως για τον πολιτισμενο κοσμο που βρεθηκαν οι δυναμεις της δημοκρατιας και της προοδου και βυθισαν πριν μερικα χρονια το πειρατικο πλοιο Rainbow Warrior το οποιο προσπαθησε να σταματησει την προοδο και την αναπτυξη που θα επεφεαν στον πλανητη οι πυρηνικες δοκιμες στον Νοτ.Ειρηνικο (ατολλη Μουρουροα) παρομοια με την αναπτυξη και την ευημερια που γνωριζουν μερικοι σκοταδιστες αυτοχθονες των νησιων Μπικινι Μπορα Μπορα οι οποιοι εκτοπιστηκαν για να μπορεσει η μεγαλυτερη δημοκρατια του κοσμου να επιτελεσει το θεοπνευστο εργο της δοκιμης της βομβας υδρογονου.... -
Τό νόημα πού ήθελα να δώσω,είναι ότι η ίδια η φύση,δρά μέ τρόπους τέτοιους,πού εμείς οι άνθρωποι πολλές φορές αγνοούμε.
Εχουνε γίνει μετρήσεις στούς πολικούς πάγους,καί αναφέρθηκαν εποχές παλιώτερες οι οποίες παρουσίαζαν τό φαινόμενο τού θερμοκηπίου,χωρίς τότε να υπάρχουν καυσαέρια.
Εχουνε ξεβρακωθεί οι επιστήμονες,όταν ανακαλύψανε ότι τό πετρέλαιο πού χύθηκε από τό Exxon-Valdez (από τό οποίο,εμείς οι άνθρωποι περισυλλέξαμε λιγότερο από τό 10%),έχει εξαφανιστεί σέ ποσοστό άνω τού 95%,λόγω βακτηριδίων πού αναπτύχθηκαν στήν περιοχή καί τό μεταβάλανε (τό...φάγανε δηλαδή)
Αύριο,μπορεί να υπάρξουν καί άλλα φαινόμενα πού θα αλλάξουν τόν κλιματικό χάρτη,ακόμα καί νά εξαφανίσουν πανίδα καί χλωρίδα.Η φύση θα ακολουθήσει τόν δρόμο πού η ίδια χαράζει.
Εμείς θα ακολουθούμε.Κάπου μέσα στό φόρουμ (νομίζω στό 'τοίς Οίδεν') έχουμε κάνει μεγάλη κουβέντα πάνω στό θέμα.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αμεσως ψωροπροσβαλονται
LMAO
-
Ω ξεχασα ειμαι ψευτης δεν ξερω τι γινεται για ενα μερος που εζησα για 20 χρονια και ενα αλλο που ζω για 22 χρονια. Ερχεται ο καθε ασχετος μου μοστραρει 5 πολεις στο προφιλ και μου εγινε ειδικος
Εμ δεν σου πα ρε κομπαρα οτι ειδε ντοκιμαντερι το παιδι? Michael Moore και καλα. Τι να ξερεις εσυ τωρα? Μονο εκει ζεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν θέλεις κάνε edit την δημοσίευσή σου!!!
Τωρα αποδεικνυεις οτι πραγματικα καλυτερευεις ως μοντ
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Να΄σαι καλά!
Περιμένω κι εγω να δω αν καλυτερεύεις σαν user!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να΄σαι καλά!
Περιμένω κι εγω να δω αν καλυτερεύεις σαν user!
Δεν εχω ιδεα τι ενοοεις. Εγινα μπαν ποτε ως κακος user?
-
Τα πράγματα είναι σχετικά απλά.
Μαζεύονται ΟΛΟΙ οι άνθρωποι του πλανήτη (μέσω εκπροσώπων τους) και 'αποφασίζουν' (μέσω της πλειοψηφίας, αυτή δεν είναι η δημοκρατία; ) ότι πρέπει να μειωθούν οι εκπεμπόμενοι ρύποι, γιατί (καλώς ή κακώς άσχετο, η πλειοψηφία αποφασίζει) θεωρούν ότι οι ρύποι προκαλούν πλέον βλάβες στον πλανήτη με συνέπειες στην ποιότητα της ανθρώπινης ζωής.
Η Δημοκρατία/ δημοκρατική νοοτροπία, (που όλοι επικαλούνται, αλλά λίγοι ακολουθούν) ορίζει ότι η γνώμη/ απόφαση της πλειοψηφίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στη μειοψηφία, που είναι υποχρεωμένη να την αποδεχτεί και να υπακούσει! Η βίαιη αντίδραση και η ανυπακοή τιμωρούνται. Επίσης η επίδειξη μαγκιάς (εγώ κάνω ότι γουστάρω και αν τολμάτε/ μπορείτε ελάτε...) είναι κατακριτέα από ανθρώπους με δημοκρατική παιδεία!
Απο κει και πέρα, τα σχόλια και η κριτική (και αυτοκριτική) εναπόκειται στο μυαλό του καθενός.... -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Η Δημοκρατία/ δημοκρατική νοοτροπία, (που όλοι επικαλούνται, αλλά λίγοι ακολουθούν) ορίζει ότι η γνώμη/ απόφαση της πλειοψηφίας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στη μειοψηφία, που είναι υποχρεωμένη να την αποδεχτεί και να υπακούσει! Η βίαιη αντίδραση και η ανυπακοή τιμωρούνται. Επίσης η επίδειξη μαγκιάς (εγώ κάνω ότι γουστάρω και αν τολμάτε/ μπορείτε ελάτε...) είναι κατακριτέα από ανθρώπους με δημοκρατική παιδεία!
Δεν πιστεύω να έχεις την απαίτηση να βάλεις στο ίδιο τσουβάλι τους λιγδιάρηδες και βρωμιάρηδες του τρίτου κόσμου (στην προκειμένη περίπτωση των Ευρωπαίων συμπεριλαμβανομένων) με τους Αριους Αμερικάνους.
Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, ισοπέδωση είναι... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν πιστεύω να έχεις την απαίτηση να βάλεις στο ίδιο τσουβάλι τους λιγδιάρηδες και βρωμιάρηδες του τρίτου κόσμου (στην προκειμένη περίπτωση των Ευρωπαίων συμπεριλαμβανομένων) με τους Αριους Αμερικάνους.
Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, ισοπέδωση είναι...ασχετα με την Ριτα συνεχεια.
Τους βλεπω αυτους του 3του κοσμου Αφρικη κτλ πως θερμοπαρακαλανε τους δηθεν αριους Αμερικανους να τους βοηθησουν. Και πως οι αριοι Αμειρκανοι δινουν δισ δολαρια και της παναγιας τα ματια σε φαρμακα για το aids και την πεινα. Εδω εχει παραπαει το τραβηγμα. Οι ιδιοι σφαζονται και κανουν γενεοκτονιες (βλεπε Νταρφουρ κτλ) και ολες οι χωρες τις Αφρικης που εχουν της παναγιας τα ματια σε πετρελαια διαμαντια, χρυσο οτι θες το μονο που κανουν ειναι να τα εξαγαγουν σε αλλες χωρες και ματεψε που; Στην Ελβετια και στις ΗΠΑ.
Αμα μερικοι δεν θελουν να σωθουν μπορεις να βοηθας μεχρι ενα σημειο.
Νικος
-
Τους βλεπω αυτους του 3του κοσμου Αφρικη κτλ πως θερμοπαρακαλανε τους δηθεν αριους Αμερικανους να τους βοηθησουν. Και πως οι αριοι Αμειρκανοι δινουν δισ δολαρια και της παναγιας τα ματια σε φαρμακα για το aids και την πεινα.Παραλληλα απαγορευουν με δικαστικους αγωνες στις χωρες που πληττονται απο το AIDS να κατασκευαζουν φτηνα φαρμακα (generic drugs) βομβαρδισαν εργοστασιο φαρμακων στο Σουδαν που παρηγαγε τετοια φαρμακα και αφου αποδειχτηκε οτι παραγει ασπιρινες και οχι Agent Orange* ζητησαν συγνωμη και καθαρισαν....
Εδω εχει παραπαει το τραβηγμα. Οι ιδιοι σφαζονται και κανουν γενεοκτονιες (βλεπε Νταρφουρ κτλ)
Eιναι δε τοσο ηλιθιοι που δε φωναξαν το ιππικο να τους σφαξει οπως εκανε με τα εκατομμυρια των Ινδιανων αυτοχθονων στις ΗΠΑ.Μιλαμε για πειρα εναμιση αιωνα στις γενοκτονιες και πανω απο τριων αιωνων στη διαχειρηση δουλων.
Kαι η ατυχια αυτων που σφαζονται ειναι οτι δεν υπαρχει στις περιοχες αυτες λιγο πετρελαιο αντε και καμμια ουγγια χρυσος η κανα δυο διαμαντια βρε αδερφε για να τους εκδημοκρατισουν οπως το Ιρακ .....και ολες οι χωρες τις Αφρικης που εχουν της παναγιας τα ματια σε πετρελαια διαμαντια, χρυσο οτι θες το μονο που κανουν ειναι να τα εξαγαγουν σε αλλες χωρες και ματεψε που; Στην Ελβετια και στις ΗΠΑ.
Φυσικα οι χωρες αυτες εχουν δημοκρατικα εκλεγμενους ηγετες που ΠΟΤΕ,ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ειχαν σχεση με τις ΗΠΑ και τη CIA ουτε βεβαια με τις πολυεθνικες οπως η ΕΧΧΟΝ που εκμεταλλευεται τα πετρελαια της Δυτ.Αφρικης.Και ο Μομπουτου Σεσε Σεκο του Κογκο-Ζα'ι'ρ και ο Τε'ι'λορ της Λιβεριας εντελως τυχαια βρισκονταν στα Μισθολογια της CIA.....
Αμα μερικοι δεν θελουν να σωθουν μπορεις να βοηθας μεχρι ενα σημειο.
Eκτος αν προκειται για χωρες οπως το Ιρακ που πρεπει να το σωσουμε ντε και καλα και ας μην το θελει....
Ακους εκει οι σκυλαραπες να θελουν να διαχειριστουν μονοι τους το πλουτο τους ενω υπαρχει η φροντιδα του Θεου επι της γης που ονομαζεται ΗΠΑ.....
Καποιος Ελληνας ξερολας πιο πανω μιλησε για δημοκρατια και Δημοκρατικες διαδικασιες
Τι ξερετε εσεις ρε βρωμοελληνες απολιτιστοι τεμπεληδες ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??
Δημοκρατια σημαινει να υποστηριζεις ηγετες του τυπου Μομπουτου στην Αφρικη, Πινοτσετ Βιντελα και Αλφρεντο Στρεσνερ στη Λατινικη Αμερικη , Παπαδοπουλου , Ιωαννιδη , Φρανκο στην Ευρωπη Εβρεν και Σανταμ στην Ασια....Δημοκρατια σημαινει να ανατρεπεις ηγετες που ο λαος τους ψηφισε με ποσοστα 50 και 60% οπως ο Αλλιεντε στη Χιλη και τωρα ο Ουγκο Τσαβες στη Βενεζουελα γιατι που ακουστηκε οτι οι βρωμιαριδες Χιλιανοι με τα τεραστια ορυχεια χαλκου και οι ξυπολυτοι Βενεζουελανοι με τα μεγαλα αποθεματα πετρελαιου να ξερουν καλυτερα απο εσενα που εισαι η δυναμη και η ευλογια του Υψιστου ποιο ειναι το καλο τους???
Αμ τους αλλους τους ελεεινους τους Κουβανους που τους πας??Να μη θελουν να παραμεινει η χωρα τους το μπουρδελο και το καζινο της υπερδυναμης και να ανατρεψουν το Δημοκρατη Μπατιστα για χαρη ενος μαρξιστη τρομοκρατη μουσατου ακατονομαστου (666 ουουου 666 ουουου) που τουλαχιστον τους μορφωσε τους περιθαλψε και τους εκανε περηφανους σα λαο και ηταν τοσο αχαριστοι που οταν οι θεοσταλτοι Αμερικανοι μαζι με τους ντοπιους λακεδες τους πηγαν το 1961 να τους απελευθερωσουν τους επνιξαν οι αχα'ι'ρευτοι στο Κολπο των Χοιρων (Τι ειρωνια.....Οι χοιροι πνιγηκαν στον Κολπο των Χοιρων )
*Αgent Orange=Xημικο που χρησιμοποιηθηκε ευρυτατα στο Βιετναμ κατα τη διαρκεια του πολεμου απο τις Αμερικανικες δυναμεις για να εκπολιτισει τους Βιετναμεζους οι οποιοι κινδυνευαν απο την Κομμουνιστικη λαιλαπα.
Καποιοι Αντιχριστοι Κομμουνιστες και Αναρχικοι διεδωσαν οτι ο Αgent Orange (πορτοκαλι παραγοντας) ηταν ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟ που χρησιμοποιηθηκε για την αποψιλωση των δασων.Φυσικα κατι τετοιο ειναι περα για περα αναληθες και οι θανατοι και τερατογεννεσεις (ακομα και σημερα) οσων ηρθαν σε επαφη με το υγρο αυτο του εκπολιτισμου ειναι εντελως συμπτωματικα γεγονοτα.
Οσοι δε υποστηριζουν το αντιθετο ειναι Κομμουνιστες αναρχικοι τρομοκρατες και μελη της ΑΛ-κα'ι'ντα ή ακομα χειροτερα βρωμοελληνες (dirtyGreeks) ξερολες που καπνιζουν φτυνουν και κλ@νουν.....
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]