-
Που να παω ρε γίγαντα,να προχωρησω, με αυτα που μας σερβιρουν καθε μερα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Που να παω ρε γίγαντα,να προχωρησω, με αυτα που μας σερβιρουν καθε μεραΜα καλά............με ανοικτή την φωνή βλέπεται αγώνα.....
Αν είχαμε και λίγο καλύτερες επαναλήψεις θα βγάζαμε καλύτερα συμπεράσματα. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Για γέλια και για κλάματα είναι εκτός απο τις μεταδόσεις του και εκείνη η εκπομπή που κάνει καθε τόσο (Σπόρ Ιστορίες)
Ειδικά όταν παίρνει εκείνο το ύφος του επαΐοντα και λέει τις αμπελοφιλοσοφίες... 'Ερχεται μια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου...' 'Λένε οτι αυτοί που κυνηγάνε το όνειρό τους...'
Είπαμε... για και γιαΕίμαστε οφφτοπικ αλλά μιας και το ανέφερες στην παραπάνω εκπομπή κάνει και το εξής κουλό:
Έχει ας πουμε αφιέρωμα στον ποδοσφαιριστή Νίκο Αναστόπουλο ο άνθρωπος έχει βάλει νιμίζω 200 γκολ (δεν είμαι σίγουρος) τέλοσπάντων πόσες φάσεις θα δείξει στην εκπομπή του ο αστέρας; 20; 30; Ε λοιπόν δείχνει και φάσεις στις οποίες ο πχ Αναστόπουλος μπαίνει πχ στην περιοχή και κάνει σουτ άουτ εως και πολύ άουτ!!! Και γαμώ τα αφιερώματα ε;
-
Μπακατσιάς από Παγκράτι εννοείται.
Με Τόλια, Γιαννόπουλο, Παναγιωτόπουλο, Σάκη-Terminator-Τζαλαλή, Παναγιωτόπουλο και Ερλ Χάρισον. Και Ζευγώλη ...Ο Σκουντής ξέχασε το μπασκετ αφού βρίσκεται κάπου μεταξύ πολο, χαντμπολ κλπ ... Προσωπικά τον σέβομαι, γιατί έδινε μια ποιότητα στις περιγραφές όταν το μπασκετ ήταν στα πάνω του. Παπαδογιάννης μου άρεσε, ειδικά όταν τσιγκλούσε τον Καρύδα να πει τα στατιστικά του. Τί θυμάμαι τώρα και νοσταλγώ ...
Πιστεύω ότι άν το θέαμα ήταν καλό και τα αποτελέσματα αντικειμενικά καλά, θα ήμασταν όλοι πιο χαλαροί. Αλλά εκνευρισμένοι από τα λάθη των παικτών δεν αντέχουμε και τα σχόλια των δημοσιογράφων.
Ο Συρίγος 'ο κορυφαίος μπασκετικός' περιέγραφε καλύτερα ? Ο Βράνκοβιτς, δεν ήταν ούτε Στόγιαν ούτε Στόϊκο, αλλά Στόγιο !
Θυμάμαι να πριγράφει Ηρακλή και να λέει το αμίμητο : 'Κακιούσης και ξεχύνεται σαν εμετός στον αιφνιδιασμό !' και ένα ματς Ολυμπιακού-Ρεαλ στο ΣΕΦ : τελευταίες φάσεις, δίνουν τη μπάλα στον Ζαρκο στο 3ποντο ... 'Ζάρκο, σουτάρει ... ΠΑΡΤΟ ΜΕΣΑ !!!'Για τους κλασσικούς Ελληνάρες 'φιλάθλους', που όπου και να πάμε θα μας πηδήξουν : αν κατά λάθος κερδίσουμε, μη στενοχωρεθείτε. Θα χάσουμε αργότερα.
Υ.Γ : τελικά υπάρχουν κάμποσοι μπασκετόβιοι στο φορουμ.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Θυμάμαι να πριγράφει Ηρακλή και να λέει το αμίμητο : 'Κακιούσης και ξεχύνεται σαν εμετός στον αιφνιδιασμό !
Ποιό το είπε αυτό; Ο Συρίγος;
Το Πούλιτζερ δικό του για να μην πω το Νόμπελ... -
Κλασσικό από το http://www.margaritaria.com/home.htm
-
Eνα επισης ομορφο που λεει συνεχεια ο Σκουντης και βγαζει αφθονο γελιο, ειναι το 'Ο Χ εκλεψε κυριολεκτικα την μπαλα'.
Δηλαδη ρε Βασιλακη πως το εννοεις το κυριολεκτικα; Την τσεπωσε και την κοπανησε απο το γηπεδο; Ή μηπως ο αντιπαλος την ειχε αγορασμενη (οπως κανουν κατι παιδακια στο Ποσειδονιο ); -
ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ο Θοδωρής Παπαλουκάς!
-
**OOOLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEE **
Μπραβο σας ρε μαγκες.......
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!
-
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, τα καταφέραμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
-
Θα σκισω τα πτυχία μου ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αντε και στον τελικο (χωρις πλακα αν παιξουμε οπως στο β' ημιχρονο δεν βλεπω πως μπορουμε να χασουμε)
Αναλυση αυριο αν και νομιζω οτι ο Γιαννακης απο τον παγκο εδωσε ρεσιταλ και τα ρωσακια της εθνικης μας βουλωσαν σημερα! -
Οι 'άσφαιροι' , 'άμπαλοι', 'σκατόφατσες', 'χρυσοπληρωμένοι ερασιτέχνες', ...και άλλα κοσμητικά, είναι τώρα στην τετράδα.
Εσείς να δω που θα 'κρυφτείτε'
Με τη δκή σας λογική, ο Κυριλένκο από σήμερα και μετά, θα πρέπει να αλλάξει άθλημα**Η εθνική είναι από τώρα στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας.Πάρτε το απόφαση θα 'βαρεθείτε' να τη βλέπετε αυτή την ομάδα
Χίλια μπράβο στα παιδιά, που πάνε ψηλά το μπασκετ. Ολοι τους, ακόμα και ο Διαμαντίδης που σήμερα ήταν 'αλλού' έδωσαν την ψυχή τους.
Μπράβο ρε ΜΑΓΚΕΣ. Μπραβο Δήμο. Μπράβο Θόδωρα. Οτι και να γίνει από δώ και μέρα, άσχετα με το αν πάρουμε μετάλιο ή όχι.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΟΠΟΥΛΑ
**
-
Ζήσης!!!
Τι θα κάνει ρε αυτός σε λίγα χρόνια??!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!Αντε και με το Κύπελλο!
Αν και στην επόμενη στραβή θα πέσουμε πάλι να τους φάμε!!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το παιχνιδι ειναι δυσκολο,αλλα δεν ειμαστε χαμενοι ρε παιδια με το που θα γινει το τζαμπολ....Το κλειδι ειναι ο Κυριλενκο....αν τον περιορισουμε και η αμυνα μας κρατησει τοτε εχουμε πολλες πιθανοτητες...
Εγω λεω οτι θα κερδισουμε παντως.
Παμε γερααααααα!!!
OOLLLEEEEEEEEE
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με τους Ρωσους πρεπει να παιξουμε οπως με τους Σερβους στο Ακροπολις για να περασουμε. Αλλιως....
Στο δευτερο ημιχρονο επαιξαν ετσι ακριβως! Γκολ και ξύλο.
Οσο το σκεφτομαι ολο και πιο πολυ αντιλαμβανομαι γιατι χρειαζεται η εμπειρια του προπονητη στην ομαδα. Το ματσακι σημερα εκτος απο τον Παπαλουκα το καθαρισε ο Γιαννακης που πηρε την ταυτοτητα του Μπαμπκοφ, που με τη σειρα του μου θυμισε τον Γιαννακη οταν πρωτοανελαβε το '97. Σιγουρα εχει βοηθησει πολυ κι ο Κακιουσης (πολυ μεγαλος κοουτς και θα φανει στο μελλον). -
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Το παιχνιδι ειναι δυσκολο,αλλα δεν ειμαστε χαμενοι ρε παιδια με το που θα γινει το τζαμπολ....
Το κλειδι ειναι ο Κυριλενκο....αν τον περιορισουμε και η αμυνα μας κρατησει τοτε εχουμε πολλες πιθανοτητες...
Εγω λεω οτι θα κερδισουμε παντως.
Παμε γερααααααα!!!
OOLLLEEEEEEEEE
Γειά σου συνάδελφε 'σκυλά' Συνέχισε έτσι
-
Το κλειδί ήταν το 3ο 10λεπτο όπου με ένα 18-7 ήρθαμε στα ίσα μας.
Μέχρι τότε όμως ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!Εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η εθνική... ...δυστοκία στα 2ποντα, στα 3ποντα όποτε μας κάτσει ενώ στις βολές λες και βαράνε πέναλτι με 2 τερματοφύλακες!
Πάντως αφού έσπασε το ρόδι ο Ντικούδης με ένα 4 στα 4 στις βολές σε κάποιο σημείο είπα ότι όλα πλέον θα γίνουν!
Νext pleaseeee...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με Ιταλία: Προσωπικά πιστεύω ότι δύσκολα θα ξαναπιάσουν τέτοιο παιχνίδι. 'Γεννάγανε και τα κοκόρια τους' σ' εκείνο το ματς. Οτι και να έκαναν μέσα έμπαινε.Μοιάζουν πολύ με μας στα forward, καθώς εκεί φαίνεται να είναι η μεγάλη τους δύναμη.
Δεν είναι τόσο 'τεχνικά' όσο τα δικά μας αλλά είναι δυνατά και πηδάνε σα διαβόλοι.
Σεντερ φορ δεν έχουν. Και ο Ζεβροσένκο και ο Μοργκούνοφ είναι yatabaza.(o Μοργκούνοφ λιγότερο). Όλο σκριν στο Χόλντεν κάνουν και σπάνια πηγαίνουν οι μπάλες σε αυτούς.
Αυτός ο τύπος είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τους πάει γ***ντας και τους τρέχει σαν τρελούς. Παιρνει και πολλές προσπάθειες μονος του τις πιο πολλές αποτυχημένες. Αλλούς καλούς περιφερειακούς δεν έχουν. Ο Πασούτιν , δεν είναι καλός σα χειριστής αλλα σα 'διπλό' κάνει ζημιές.
Ο Κυριλένκο τα κάνει όλα. Λες και είναι 'φάντασμα'. Μπορεί να κάνει κόψιμο και μετά να τον δεις να τελειώνει αιφνιδιασμό. Πάρα πολύ καλός παίχτης είναι και ο Κριάπα. Αυτούς τους δύο δεν τους έχουμε εμείς. Ο Μόνυα είναι 'νταμάρι' στην άμυνα αλλά τη μπάλα στο καλάθι δε μπορεί να τη βάλει. Ο Λιτκολιτοχφ τίποτα.
Το πρόβλημα θα είναι ποιος θα μαρκάρει τον Κυριλένκο. Ο Κακιούζης είναι 'σοφτ', Ο Τσαρταρής αργός. Μάλλον θα τον επωμισθεί ο Φώτσης αλλά είναι επιρρεπής στο φάουλ. Για ζώνη δεν το συζητάμε, θα μας σακατέψουν.
Ενα άλλο ΄'κακό' ...είναι ψηλή ομάδα. Μπόι σαν το Ζήση , το Σπανούλη , το Χατζηβρέτα δεν έχουν. Ο Χόλντεν είναι κοντός αλλά είναι εκρηκτικός , όπως όλοι οι αραπάδες play maker.Αρα θα είναι δύσκολο να παιξει με τρεις κοντούς ο Γιαννάκης. (δε μας 'βγαίνει' κιόλας)
Θα μας περιμένουν και ξεκούραστοι ενώ εμάς θα μας φάει τα συκώτια το Ισραήλ μέχρι να το κερδίσουμε.Η γνώμη μου είναι ότι για κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε άμυνα 'α λα Γαλλία' και επίθεση να 'σταματήσουμε' γύρω στο 70+.
Αν είχα και τέτοια «ποσοστά» στο «Στοίχημα»…
EΛΑ ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ/ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ
Υ.Γ... Μπορεί να του 'χώνουμε' πολλά του Σκουντή (για τον άλλο δεν το συζητάω, είναι εντελώς μπάζο ο τύπος) αλλά εκείνο το** 'Μπράβο Θοδωρή μου' μ' έστειλε σήμερα
**
ΕΛΑ ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ/ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ -
Σήμερα φάνηκε οτι το πρόβλημα στην επίθεση οφείλεται στη στατικότητα του Παπαδόπουλου. Χάρη μας έκανε που φορτώθηκε με φάουλ νωρίς.
Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.Έτοιμος ήμουν να κλείσω την τηλεόραση στην αρχή αλλά κάτι με κράτησε..
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...