-
Με αφορμή τους φανατικούς που βλέπω οτι υπάρχουν,
ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε ...........αναλύσεις,σκέψεις,αναμνήσεις,εμπειρείες,ανταλλαγή απόψεων για τεχνικά θέματα αλλά και στρατηγικής,σχόλια για γεγονότα και ανθρώπους και ότι άλλο αγαπάτε και απο τις δύο πλευρές του ατλαντικού και όχι μόνο....για να σας.............. διαβάσουμε.... [/b] -
ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε ...........αναλύσεις,σκέψεις,αναμνήσεις,εμπειρείες,ανταλλαγή απόψεων για τεχνικά θέματα αλλά και στρατηγικής,σχόλια για γεγονότα και ανθρώπους και ότι άλλο αγαπάτε και απο τις δύο πλευρές του ατλαντικού και όχι μόνο....για να σας.............. διαβάσουμε.... [/b] -
Ξεκινάω αλαζονικά και υπεροπτικά όπως αρμόζει σε ένα thread για το μπάσκετ
Το θέμα αυτό δεν θα φτάσει εύκολα τις 100+ σελίδες όπως το θέμα για το ποδόσφαιρο αλλά θα ειπωθούν σοβαρότερες κουβέντες!!!!!!
Που σαι ρε Παπαδογιάννη να σε κάνουμε επίτιμο μέλος του φόρουμ ειδικά γι'αυτό το θέμα!!!!
-
Θα τον ενημερώσουμε οτι υπάρχει και .............θα τον αφήσουμε να δράσει.....
-
Μη με τσιγκλατε ρε... και πατε κι ανοιγετε τετοια topic Εχω και δουλειες να κανω κι εσεις φυρι-φυρι να με χωσετε στο χαζομηχανημα με τις ωρες...
Πως το 'λεγε ο μακαρίτης ο Ηλιοπουλος
'Εχω να πωωωωωω, Στρατηγακο μου, οοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυ' -
Ξεκιναω τις ερωτησεις:1)Εχετε παιξει ποτε μπασκετ σε ομαδες?????
Εγω επαιζα Πειραϊκο μεχρι και εφηβικο κ μετα με κερδισε το..................................................................................
ΦΑΓΗΤΟ
Στο λυκειο μας ειχαμε παρει μερος στο λυκειακο πρωταθλημα κ φτασαμε μεχρι τελικο Αθηνων οπου μας κερδισε ενα λυκειο του Πειραια(επαιζε ο Σκλαβος και αλλος ενας εκει)
Αναμενω τις δικες σας αναμνησεις..
edit:Μεχρι εφηβικο και οχι μεχρι και........
-
Επαιζα παιδικο-εφηβικο στην Αργυρουπολη και μετα στην ομάδα του Πανεπιστημιου (ειχα κατεβει δυο χρονιες στο Πανεπιστημιακο πρωταθλημα - παιζαμε στον ομιλο της Δυτικης Ελλαδας)
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Στο λυκειο μας ειχαμε παρει μερος στο λυκειακο πρωταθλημα κ φτασαμε μεχρι τελικο Αθηνων οπου μας κερδισε ενα λυκειο του Πειραια(επαιζε ο Σκλαβος και αλλος ενας εκει)Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ!!!
Σας κέρδισε τότε το 12ο Λύκειο Πειραιά, δηλαδή... το σχολείο ΜΟΥ!!!
Σκλάβος, Τραφαλής και Μακρής οι καλύτεροί μας παίκτες τότε, όλοι έπαιζαν στον Ολυμπιακό. Παίζαμε με έδρα ένα κλειστό καταπληκτικό γηπεδάκι στο Κερατσίνι δίπλα στην ιχθυόσκαλα και φτάσαμε μέχρι τελικό ΕΛΛΑΔΟΣ τότε, όπου και νικηθήκαμε από ένα λύκειο της Τούμπας με αρκετούς παίκτες που έπαιξαν Α1 αργότερα.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι τραγουδάγαμε στην εξέδρα: 'Με ρωτάς αν χαθείς τι θα κάνω', του Βασίλη Καρρά!!!
Μικρός ο κόσμος Βάγγο!
-
Ωρε εδω μέσα βλέπω πολλά ....................νεαρά παιδιά..........
'Ταξιδευτήηηηηηηηηηηηηηη' για ρίξτα να ψαρώσουν οι νέοι.................. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στο λυκειο μας ειχαμε παρει μερος στο λυκειακο πρωταθλημα κ φτασαμε μεχρι τελικο Αθηνων οπου μας κερδισε ενα λυκειο του Πειραια(επαιζε ο Σκλαβος και αλλος ενας εκει)
Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ!!!
Σας κέρδισε τότε το 12ο Λύκειο Πειραιά, δηλαδή... το σχολείο ΜΟΥ!!!
Σκλάβος, Τραφαλής και Μακρής οι καλύτεροί μας παίκτες τότε, όλοι έπαιζαν στον Ολυμπιακό. Παίζαμε με έδρα ένα κλειστό καταπληκτικό γηπεδάκι στο Κερατσίνι δίπλα στην ιχθυόσκαλα και φτάσαμε μέχρι τελικό ΕΛΛΑΔΟΣ τότε, όπου και νικηθήκαμε από ένα λύκειο της Τούμπας με αρκετούς παίκτες που έπαιξαν Α1 αργότερα.
Δεν ξέρω αν θυμάσαι τι τραγουδάγαμε στην εξέδρα: 'Με ρωτάς αν χαθείς τι θα κάνω', του Βασίλη Καρρά!!!
Μικρός ο κόσμος Βάγγο!
Χαχαχαχαχα.......... Σπυρο το θυμαμαι το γηπεδακι αυτο,ηταν πολυ χαρακτηριστικο...
Για τον Μακρη ελεγα εγω,αλλα δεν θυμομουν το ονομα του.....Ο Σκλαβος παιχταρας παντως τοτε...
Εγω δεν ειχα αγωνιστει στον τελικο λογω διαστρεματος(οχι οτι θα αλλαζε κατι) αλλα δεν ειχε παιξει και αλλο ενα παλικαρι απο την βασικη πενταδα που επαιξε και Α1 για 2-3 χρονιες.....
Μας ειχατε παρει ευκολα τοτε κ μου εκανε εντυπωση γιατι με οποια ομαδα παιζαμε την κερδιζαμε με πανω απο 20 ποντους....
-
.
Σταμάτησα να παρακολουθώ μπάσκετ από τη στιγμή που το 90% των παικτών είχε επώνυμο που κατέληγε σε -ic...
.
-
Τον Vrankovic όμως τον ξεχνάει κανείς;
`Εστω κι άλλα αστέρια ξένα εκτός -ic, π.χ. Dominique Wilkins, Bodiroga κλπ κλπ -
Έγω επαιζα ΑΡΙΩΝ στην Γούβα για τους γνώστες...... με τον Sado συμπαίχτη σας παίζουμε ένα two on two
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έγω επαιζα ΑΡΙΩΝ στην Γούβα για τους γνώστες...... με τον Sado συμπαίχτη σας παίζουμε ένα two on twoΌποτε θέλεις!!! Κάτω από τα πόδια του θα περνάω!
-
Καποτε ασχοληθηκα και με το μπασκετακι (αν και το ποδοσφαιρο ηταν το αθλημα μου) και μια χρονια με το σχολειο ειχαμε παει ψιλοκαλα κυριως γαιτι ειχαμε τον Υφαντη του Πειραικου τοτε και μετεπειτα και σε αλλες ομαδες της Α1.Απιστευτος παιχτης,απορω γιατι δε προχωρησε αναλογα,και ηταν και φιλαρακι.Παιζονται πολλα δυστυχως!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τον Vrankovic όμως τον ξεχνάει κανείς;
`Εστω κι άλλα αστέρια ξένα εκτός -ic, π.χ. Dominique Wilkins, Bodiroga κλπ κλπΟ 'kubiak' εννοεί τους 'ελληνοποιημένους', όχι αυτούς που έπαιζαν σαν ξένοι. Και βέβαια έχει απόλυτο δίκιο.
Στους '-ιτς' δώσαμε μια πατρίδα όταν 'δεν είχαν' και μας έδωσαν και αυτοί πολλά. Στους συλλόγους. Την Εθνική την 'σακάτεψαν', καθώς σε μια στιγμή οι βασικοί μας παίχτες, ήταν στις ομάδες τους ,'7οι' και '8οι'.
Όχι ότι φταίνε αυτά τα παιδιά βέβαια αλλού είναι οι ευθυνες. Που να το ήξεραν, ότι είχαν....προγιαγιά ελληνίδα -
Πιστευω οτι το ελληνικο μπασκετ εχει κερδισει απο τους ξενους αλλα και απο αυτους που ειχαν ξενη μπασκετικη παιδεια.Μονο οφελος εχει και απο τους Γιουγκους,και απο τους Αμερικανους αλλα και απο αλλες χωρες.
Δεν πιστευω οτι λειτουργησαν αρνητικα ουτε για την εθνικη.Διπλα τους,εκαναν τα πρωτα τους βηματα πολλα απο τα σημερινα παιδια της ομαδας. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Που να το ήξεραν, ότι είχαν....προγιαγιά ελληνίδαΜεγαλύτερη ζημιά από τις... προγιαγιάδες κάναν οι νταλικιέρηδες παππούδες που καναν στασεις στη Γιουγκοσλαβία στο δρόμο για τη Βόρεια Ευρώπη.
Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος από τους 'γκουρού' (Αποστόλη, Asimov; ) έβγαζε καμια λίστα με τα 'Ελληνικά' ονόματα των 'εξώγαμων'
π.χ. Νεστέροβιτς-Μακρής
Μπορεί να βρούμε και κανέναν συγγενή
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Πιστευω οτι το ελληνικο μπασκετ εχει κερδισει απο τους ξενους αλλα και απο αυτους που ειχαν ξενη μπασκετικη παιδεια.Μονο οφελος εχει και απο τους Γιουγκους,και απο τους Αμερικανους αλλα και απο αλλες χωρες.
Δεν πιστευω οτι λειτουργησαν αρνητικα ουτε για την εθνικη.Διπλα τους,εκαναν τα πρωτα τους βηματα πολλα απο τα σημερινα παιδια της ομαδας.Ισως σε ένα βαθμό να ισχύει αυτό που λες αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα αν δεν έπιανε αυτή η Γιουγκοφρενίτιδα προπονητές και παράγοντες και δινόταν περισσότερος χρόνος συμμετοχής σε κανενα ελληνόπουλο μπας και βγει και κανενας 'ηγέτης' γιατί τόσα χρόνια είχαμε πήξει στους ρολίστες
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........