-
Το πιθανότερο είναι να χάσουμε σήμερα. Πάντως θα είναι καλή διασκέδαση με φίλους στο σπίτι για παρακολούθηση αγώνα, χαβαλέ, πίτσες, μπύρες κλπ.
Παρατηρώ ότι η 'μαφία' του μπάσκετ (κυρίως με αυτό εννοώ τους μπασκετικούς δημοσιογράφους) έχουν αναλάβει το έργο να επαινούν την εθνική μας και να λένε υπερβολές όσον αφορά την αγωνιστική μας κατάσταση και δυνατότητες. Ούτε να πληρώνονταν για τον κάθε έπαινο.
Τεσπά, νομίζω ότι στην επίθεση οι παίχτες μας είναι πολύ μέτριοι. Αν έπαιζε ο Γκάλης απόψε (ας υποθέσουμε ότι τον πάνε σηκωτό στο Βελιγράδι, του δώσουν μια αθλητική εμφάνιση και του πουνε 'παίξε') θα βάλει καμιά εικοσαριά πόντους χαλαρά.
Καλή επιτυχία στην εθνική.
Jacob
-
Το παιχνιδι ειναι δυσκολο,αλλα δεν ειμαστε χαμενοι ρε παιδια με το που θα γινει το τζαμπολ....
Το κλειδι ειναι ο Κυριλενκο....αν τον περιορισουμε και η αμυνα μας κρατησει τοτε εχουμε πολλες πιθανοτητες...
Εγω λεω οτι θα κερδισουμε παντως.
Παμε γερααααααα!!!
-
Αυτοί οι 2 που κάνουνε την μετάδοση είναι μαύρο χάλι..... και καλά προσπαθούν να περάσουν ένα Αμερικάνικο στυλάκι ΝΒΑ, αλλά εδώ είναι Βαλκάνια , δεν είναι UTAH, ή L.A.
Το σπικάζ είναι μία σκέτη κωμωδία........ είμαι περίεργος να ακούσω που θα αποδωθεί το σημερινό πιθανό 'κλαρίνο'¨.Το Σλοβένικο 'κλαρίνο' πάντως εν μέρει πήγε να αποδωθεί στο γήπεδο 'Φωτιά' που είχαν δημιουργήσει οι Σλοβένοι 'Οπαδοί'.
Ευτυχώς δεν το είπαν πολλές φορές γιατί θα το πιστεύαμε κιόλας.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Είναι απίστευτη η κάτω βόλτα που πέρνουν οι παίκτες που έφυγαν από τον Ηρακλή.
Εγώ νομίζω ότι φταίει η αλλαγή νοοτροπίας. Στον Ηρακλή ήταν ηγέτες, έκαναν του κεφαλιού τους, ο στόχος τους ήτανε να μπούνε στα πλέυ οφ, και αν έχαναν από το Ηράκλειο δεν τους έλεγε κανένας τίποτε.Αντίθετα στον παο είναι ένα από τα 10 γρανάζια μίας μηχανής πρωταθλητισμού που βασίζεται συνήθως σε ξένους ακριβοπληρωμένους παίκτες.
Λογικό είναι να αλλάξει η μπασκετική τους συμπεριφορά.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα Ομπράντοβιτς.Θα το πιστευα κι εγω αυτο ρε ξαρά, αλλα ελα που ο Λαζος στη Ρωσια βελτιωθηκε, ενω στο βαζελο ειχε χαντακωθει.
Ασε που αν και ο στοχος στον Ηρακλη ηταν τα πλέι-οφφ, αυτος συνηθως (με τους παικτες αυτους) ειχε επιτευχθει απο τον πρωτο γυρο και μετα παιζαν ανευ αντικειμενου (και που μπορεσαμε μια χρονια να παμε ευρωλιγκα παραιτηθηκαμε). -
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Ούτε να πληρώνονταν για τον κάθε έπαινο.Περι δημοσιογραφιας:
Οταν μαθεις να κερδιζεις χρήματα χαϊδευοντας τα αυτια των αρμοδίων και φουσκωνοντας τις προσδοκιες του κόσμου, αλλά κυρίως λειτουργωντας σα γραμμη αμυνας εναντια σε καθε απειλη για το κατεστημενο, οπως εγινε κατα τη χρυση δεκαετια '88-'98, δεν μπορεις ευκολα να προσαρμοστεις στις απαιτησεις της νεας εποχης (γι' αυτο και οι πιστοι φίλοι του αθλήματος σε εχουν προγράψει κι ας μην το εχεις παρει χαμπαρι)Περι Χατζηγεωργίου:
Δεν ξερω αν το εχει το β' συνθετικο του ονοματος του, αλλα συναγωνιζεται επάξια τον... ημισυνονόματό του στη μαχη για την αναδειξη του πιο κωμικου έλληνα αθλητικού ρεπορτερ. Δεν ξερω, επισης, τι δοντι εχει αλλα καθε φορα που τον βλέπω ή τον ακουω στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΤ αισθανομαι πολυ μ@λ@κ@ς που πληρωνω τον λογαριασμό μου για να πληρωνονται τετοιοι κομπογιαννιτες... Επειδη το αθλημα το παρακολουθω μια ζωη ΔΕΝ μπορειτε να φανταστειτε ποσες π@π@ριες μπορει να ξεστομισει ο ανθρωπος σε μιαμιση ωρα μεταδοσης (τα ελληνικα του και τα κλισε του π.χ. 'με τα ακροδαχτυλα' τα αφηνω ασχολιαστα). Αλλα δεν φταιει αυτος, φταινε αυτοι που τον αφηνουν... -
Ασιμοφ φυσει εχεις δικιο, θεσει εισαι υπερβολικος. Εκ του ασφαλους, δηλαδη το σχολιο σου ειναι εκ των ουκ ανευ.
-
Δεν σε καταλαβαινω
-
Γιατι, καταλαβαινεις το σουπερ διδυμο οταν λενε μονιμως αυτες τις ελληνικουρες;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(τα ελληνικα του και τα κλισε του π.χ. 'με τα ακροδαχτυλα' τα αφηνω ασχολιαστα).Ακριβής μετάφραση του 'fingertips'. Τόσα χρόνια στο NBA ο άνθρωπας...
Για γέλια και για κλάματα είναι εκτός απο τις μεταδόσεις του και εκείνη η εκπομπή που κάνει καθε τόσο (Σπόρ Ιστορίες)
Ειδικά όταν παίρνει εκείνο το ύφος του επαΐοντα και λέει τις αμπελοφιλοσοφίες... 'Ερχεται μια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου...' 'Λένε οτι αυτοί που κυνηγάνε το όνειρό τους...'
Είπαμε... για και γιαΑυτός ο Σκουντής πάλι; Καλά ποιός του είπε οτι αυτά τα χαζοχαρούμενα που λέει έχουν πλάκα;
Ο Διαμαντίδης λέει έδωσε και ένα κουτάκι στον αντίπαλό του. Με δραμαμίνες
Ο δήμαρχος του Βελιγραδίου θα κάνει μήνυση στην Εθνική λέει για φθορά ξένης περιουσίας (για τα στεφάνια)
Ο Διαμαντίδης (πάλι) είναι υπεύθυνος για πολλές σπασμένες μέσες (sic) αντιπάλων τουΣοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεε!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατι, καταλαβαινεις το σουπερ διδυμο οταν λενε μονιμως αυτες τις ελληνικουρες;Τουλαχιστον ο Σκουντης ξερει 5 πραγματα απο το αθλημα, αυτος ο Χατζηγεωργίου ειναι και παντελως ασχετος... χρονια τωρα!
Παρατηρηστε Χ''γεωργιου οταν παιρνει συνεντευξη απο ξενο αθλητη:
Χ''γεωργιου: So, (λεει το ονομα του αθλητη και αφηνει τον αλλο χαζο να περιμενει ερωτηση)
Ξ.Α.:.........(σκεφτεται, 'μα τι λεει το ονομα μου ο μ@λ@κ@ς, δε θα κανει ερωτηση;')Απορω αν αυτος ο τυπος εχει βγαλει ποτε γκομενα (εκτος θεματος, αλλα απορια μου χρονια τωρα...)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι, καταλαβαινεις το σουπερ διδυμο οταν λενε μονιμως αυτες τις ελληνικουρες;
Τουλαχιστον ο Σκουντης ξερει 5 πραγματα απο το αθλημα, αυτος ο Χατζηγεωργίου ειναι και παντελως ασχετος... χρονια τωρα!
Τον αδικείς! Τα τελευταία χρόνια έμαθε και το pick'n'roll και το drive και το hook shot και τα ακροδάχτυλα... Και τα κοπανάει συνέχεια
-
Καλα γελαμε τωρα μαζι του. Το βραδυ που θα κανει μεταδοση κι εγω θα χωνευω τα συκωτια μου απο την αγωνια και θα 'χω και τον μ@λ@κ@ να μου σπαει τα νευρα, τι θα κάνω;;;;
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ο Παπαλουκάς είχα πει ότι είναι βελτιωμένος Θύμιος. Το παίρνω πίσω, μην αδικήσω το Θύμιο.Μ'αρέσετε.........γενικώς.Μα που πάτε και τα θυμώσαστε αυτά τα ονόματα Μπακατσιάς!!!!!!!!!!!!!!!! απο Παγκράτι ?????? ή μεταγενέστερα ???????
-
Φετος εμαθε και τα σπλιτ-ιν, σπλιτ-αουτ και μπανανα-σπλιτ.
Αυτο με τις συνεντευξεις του Χατζηγεωργιου, προσφερει αφθονο γελιο σε ολους τους φιλους του στιβου. Εγω αναρωτιωμουν αν εχει κανει ταμα να λεει So σε ΚΑΘΕ συνεντευξη. Ωσπου πηρε συνεντευξη απο τον Γαλλο νικητη στα 110εμπ. (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη το ονομα του) και ξεκιναει Alors!
Oσο για γκομενα, να σας πληροφορησω οτι ειτε τα ειχε ειτε τα εχει ακομα με τη Βιβη Δρακα (σόι παει το βασιλειο). Ως προσεκτικος ομως θεατης αγωνων στιβου, να σας παραθεσω αλλο ενα σπαρταριστο στιγμιοτυπο απο το Δημητρακη μας. Τελειωνει το αλμα εις υψος με νικητρια μια πιτσιρικα καλουλα αν δεν κανω λαθος τη λενε Μητροπουλου (αν παλι κανω λυπηθειτε με). Παιρνει συνεντευξη, τελειωνει η συνεντευξη ολα καλα. Μετα απο 10 λεπτα τερματιζει μια κουρσα και οπως γυρναει η καμερα πιανει το Δημητρακη με υφος greek lover με τριχα για πουλοβερ, να την εχει στριμωξει στα καγκελα ακουμπισμενος με λυγισμενο γονατο και ανετος, σε φαση 'τι ωρα σχολνας κουκλα;'
ΥΓ Φυσει 2αρι, θεσει 5αρι
ΥΓ2 Εκ του ασφαλους
ΥΓ3 Εκ των ουκ ανευ -
Τι ειπες τωρα... Που τη θυμηθηκες τη φαση με τη Μητροπούλου, βρε θηρίο Κι αλλες ζαχαρωνει κατα καιρους με το ευρωλιγουδιαρικο υφακι Θυμαμαι ενα ωραιο μωρο τριπλουνιστρια (Δημητρακη, Δημητροπουλου; )
Αυτό με το alors δεν το ειχα ακουσει. Μορφη ο τυπος, αλλα και... προβλεψιμος
Ουτε αυτο με τη Δρακα το ηξερα... Γκασμαδια καταντησε η ΕΡΤ! Το κανουν μεταξυ τους και θα προκυψει καμια τερατογεννεση -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γκασμαδια καταντησε η ΕΡΤ! Το κανουν μεταξυ τους και θα προκυψει καμια τερατογεννεσηΓειά σου ρε Ισαάκ!!!!
-
Αφήστε ρε τα κουτσομπολιά με τον γελοίο ( Ο Σκουντής είναι 'δικός μας παιδιά,απο τα πέτρινα ακόμη χρόνια) .....................έχουμε αγώνα σήμερα..........................νωρίς μην ξεχαστούμε....
(Ανοίγω θέμα για το sport μας όπου περιμένω ΥΨΗΛΕΣ αναλύσεις και σχόλια και αναμνήσεις.)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:lol:
Καλα γελαμε τωρα μαζι του. Το βραδυ που θα κανει μεταδοση κι εγω θα χωνευω τα συκωτια μου απο την αγωνια και θα 'χω και τον μ@λ@κ@ να μου σπαει τα νευρα, τι θα κάνω;;;;Προχώρα αγόρι μου έτσι σε θέλω.......
-
Εγώ περιμένω να δω που θα φορτώσει το 'κλαρίνο' που θα κάνουν οι 'άσφαιροι' το βράδυ.
-
Εγώ περιμένω να δω που θα φορτώσει το 'κλαρίνο' που θα κάνουν οι 'άσφαιροι' το βράδυ.
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...