-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τώρα τι να φοβηθώ περισσότερο???? τον Άρχοντα ή την Ξανθιά 'με ρόδες'....... χμμμμμ
Το ότι και οι δύο έπιναν καφέ στο AB FAB!!
Επειδη εγω πάω συχνά εκει (ειναι κοντα στο σπίτι μου) δεν είναι τα μόνα κουλά που θα συναντήσεις όταν βολτάρεις στην περιοχή!!
Εκεί μένω κ εγώ....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να πεις για τα παράπονα που εκφράζονται επειδή τους γράφουν για ζώνη στην διασταύρωση της ΧαλανδρίτσαςΤι να πω??
Εκεινη η διασταυρωση ειναι 'τρακαρο-διαστράβωση'
Εχω δει επιτόπου στροφή με νταλικα να ρχεται από πισω και μου χει πεσει η μασελα!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Εκεί μένω κ εγώ....Αρα ξέρεις καλα για τι πράγμα σου λέω.. Οποιος ζαβός, κουλος, ανάποδος από κει περνάει!!
Εγω άλλη απορια εχω για την Ηρ.Πολυτεχνίου!! Υπάρχουν πολλοί που ενω δεν εχουν σκοπό να στριψουν (να πεις οτι ψαχνουν την σωστη Gate στο λιμάνι) ΓΙΑΤΙ πανε με 10?????
-
Δεν ξέρω γιατί, αλλα η Ηρώων Πολυτεχνείου θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Ηρώων Αυτοκινητιστών με τόσα δαμάλια πεζούς που περνάνε συνέχεια από παντού.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω γιατί, αλλα η Ηρώων Πολυτεχνείου θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Ηρώων Αυτοκινητιστών με τόσα δαμάλια πεζούς που περνάνε συνέχεια από παντού.την μονίμως παρκαρισμένη δεξιά λωρίδα ξέχασες (ενώ απαγορεύεται παντού), τα λεωφορεία που εμποδίζονται από τα ταξί στη στάση στο Δημοτικό Θέατρο, με αποτέλεσμα να σταματάνε για επι/αποβίβαση στην αριστερή ( ) κλπ...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εκεί μένω κ εγώ....
Αρα ξέρεις καλα για τι πράγμα σου λέω.. Οποιος ζαβός, κουλος, ανάποδος από κει περνάει!!
Εγω άλλη απορια εχω για την Ηρ.Πολυτεχνίου!! Υπάρχουν πολλοί που ενω δεν εχουν σκοπό να στριψουν (να πεις οτι ψαχνουν την σωστη Gate στο λιμάνι) ΓΙΑΤΙ πανε με 10?????
τώρα ψάχνεις λογική σε όλα αυτά???
Το χειρότερο είναι το πρωϊ κατά τις 7-7:30 όλοι κοιμησμένοι κ πολλές φορές στο αντίθετο να προσπερνάνε ενώ νταλίκες έρχονται..... αν δε βρεθεί τη στιγμή εκείνη το λεωφορείο να βγαίνει από κάτω που βγαίνει με τσαμπουκά ότι οι άλλοι θα σταματήσουν..... γίνεται το έλα να δεις κ ειδικά τα βράδυα το έλα να ακούσεις (το μπαμ!) το τι φρεναρίσματα ακούμε τα βράδυα κ μαζί με αυτά κ μία ατάκα που ακούστηκε ένα βράδυ που είχαν τζακ ποτ στα φρεναρίσματα 'άχρειστοι Έλληνες οδηγοί! ούτε να τρακάρετε δεν είστε άξιοι....' φαντάζομε πίκρα ο τύπος αφού Κυριακή βράδυ μετά τις κόντρες κ τις συναντήσεις στο κολυμνητίριο περνάνε από εκεί τέζα! κ αν προσπαθείς να κοιμηθείς έπαιξες κ έχασες -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
τώρα ψάχνεις λογική σε όλα αυτά???
Το χειρότερο είναι το πρωϊ κατά τις 7-7:30 όλοι κοιμησμένοι κ πολλές φορές στο αντίθετο να προσπερνάνε ενώ νταλίκες έρχονται..... αν δε βρεθεί τη στιγμή εκείνη το λεωφορείο να βγαίνει από κάτω που βγαίνει με τσαμπουκά ότι οι άλλοι θα σταματήσουν..... γίνεται το έλα να δεις κ ειδικά τα βράδυα το έλα να ακούσεις (το μπαμ!) το τι φρεναρίσματα ακούμε τα βράδυα κ μαζί με αυτά κ μία ατάκα που ακούστηκε ένα βράδυ που είχαν τζακ ποτ στα φρεναρίσματα 'άχρειστοι Έλληνες οδηγοί! ούτε να τρακάρετε δεν είστε άξιοι....' φαντάζομε πίκρα ο τύπος αφού Κυριακή βράδυ μετά τις κόντρες κ τις συναντήσεις στο κολυμνητίριο περνάνε από εκεί τέζα! κ αν προσπαθείς να κοιμηθείς έπαιξες κ έχασεςΑ!! Εσυ παρα εισαι ατυχος!!!
Εγω μενω πιο πάνω (αυστραλίας) κι ετσι την πίκρα αυτη την περναω μονο οταν μετακινουμε και οχι όταν ειμαι στο σπιτι μου!! Στο σπιτι μου εχω άλλα!! Η Αυστραλιας ειναι αρκετα ευρυχωρος δρόμος, ΚΙ ΟΜΩΣ ολοι επιμενουν να πηγαινουν με 80 στην μεση!! Να πηγαινεις με οσο θες, αλλα στην ακρη!!
-
ναι την γνωρίζω την Αυστραλίας κ.... καταλαβαίνω....
-
Audi TT roadster με αυτοκόλλητο στα μαρσπιέ που γράφει QUADRIFOGLIO VERDE
αναποφάσιστος;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Audi TT roadster με αυτοκόλλητο στα μαρσπιέ που γράφει QUADRIFOGLIO VERDEαναποφάσιστος;
Όποιος πεινάει, καρβέλια ονειρεύεται!
-
O Δήμος Πυλαίας νοιάζεται για τα άτομα με αναπηρία. Αλήθεια!
Μάλιστα είναι τόσο περήφανοι για τις ράμπες στα πεζοδρόμια που φροντίζουν να διατρανώνουν το έργο τουςΤώρα βέβαια, όσοι κινούνται με καροτσάκι ας μην έχουν την απαίτηση να χωράνε να περάσουν κιολας, μη τα θέλουμε και όλα δικά μας! Η ράμπα πάντως έγινε...
Το Peugeot 305 στα αριστερά της φωτογραφίας αποτελεί φόρο τιμής στο πρώτο Ι.Χ. της οικογένειάς μου
-
Απορώ αν πρώτα μπήκε η ταμπέλα και ξέχασαν να την ξηλώσουν όταν έγινε η ράμπα, ή αν πρώτα έγινε η ράμπα και φύτεψαν την ταμπέλα αδιαφορώντας.
Γιατί είμαι πεπεισμένος πως είναι το δεύτερο;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Απορώ αν πρώτα μπήκε η ταμπέλα και ξέχασαν να την ξηλώσουν όταν έγινε η ράμπα, ή αν πρώτα έγινε η ράμπα και φύτεψαν την ταμπέλα αδιαφορώντας.Γιατί είμαι πεπεισμένος πως είναι το δεύτερο;;
To πρώτο έγινε αλλά νομίζω οτι είναι εξίσου ανόητο
-
Στον Βόλο έφτιαξαν πεζοδρόμια με την ειδική σειρά από ανάγλυφες πλάκες για τους τυφλούς, και μετά έβαλαν επάνω της τα στέγαστρα για τις στάσεις των λεωφορείων.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Στον Βόλο έφτιαξαν πεζοδρόμια με την ειδική σειρά από ανάγλυφες πλάκες για τους τυφλούς, και μετά έβαλαν επάνω της τα στέγαστρα για τις στάσεις των λεωφορείων.Ακριβώς το ίδιο συμβαίναι και στη γειτονιά μου (στην Αθήνα). Έφτιαξαν πέρσι για τους ολυμπιακούς τα πεζοδρόμια και μέσα σε από σταση 100μ πάνω στο πλακάκια για τυφλούς, υπάρχουν 7 (!!!!!) κολώνες από στάσεις, σήματα τροχαίας κλπ. (όταν θυμηθώ θα βγάλω μία φωτό).
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Απορώ αν πρώτα μπήκε η ταμπέλα και ξέχασαν να την ξηλώσουν όταν έγινε η ράμπα, ή αν πρώτα έγινε η ράμπα και φύτεψαν την ταμπέλα αδιαφορώντας.
Γιατί είμαι πεπεισμένος πως είναι το δεύτερο;;
To πρώτο έγινε αλλά νομίζω οτι είναι εξίσου ανόητο
Φαντάσου όμως τι 'αστέρια' ή ελαφρόμυαλοι ήταν αυτοί που τα έφτιαχναν που δεν αναρωτήθηκαν για το μετά........ 'τι θες ρε φίλε .....εμένα μου είπαν να κάνω αυτό ............τι με νοιάζει για το μετά....'
Σωστά..............σωστά.......τι σε νοιάζει εσένα.... -
Το ειδα προ ολιγου.
Απο μακρυα βλεπω να ερχεται ενα σαν αστρα μου φανηκε αλλα κατι δεν μου πηγαινε κοιταζοντας το.Οταν με πλησιασε βλεπω ενα τεραστιο διαφημιστικο φυλλαδιο να ανεμιζει στο παρμπριζ και ΜΠΡΟΣΤΑ στη μουρη του οδηγου.Ναι, δεν καταδεχτηκε να το τραβηξει απο τον υαλοκαθαριστηρα και οδηγουσε με ελαχιστη ορατοτητα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το ειδα προ ολιγου.
Απο μακρυα βλεπω να ερχεται ενα σαν αστρα μου φανηκε αλλα κατι δεν μου πηγαινε κοιταζοντας το.Οταν με πλησιασε βλεπω ενα τεραστιο διαφημιστικο φυλλαδιο να ανεμιζει στο παρμπριζ και ΜΠΡΟΣΤΑ στη μουρη του οδηγου.Ναι, δεν καταδεχτηκε να το τραβηξει απο τον υαλοκαθαριστηρα και οδηγουσε με ελαχιστη ορατοτητα.δεν είναι κακό.... δεν τον χτύπαγε κ ο ... ήλιος just kidding
Τελικά έχουμε πήξει στους τεμπέλιδες κ .. ανεγκέφαλους -
Σαν τις προάλλες που είδα οδηγό Saab 9-5 να οδηγεί με το χάρτονένιο κουτί από τα μαντηλάκια κατακόρυφα σφηνωμένο ανάμεσα στο πάνω μέρος από τα όργανα και το παρμπριζ. Ορατότης μηδέν!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Σαν τις προάλλες που είδα οδηγό Saab 9-5 να οδηγεί με το χάρτονένιο κουτί από τα μαντηλάκια κατακόρυφα σφηνωμένο ανάμεσα στο πάνω μέρος από τα όργανα και το παρμπριζ. Ορατότης μηδέν!μα γιατί το έκανε αυτό? τον κούραζε το HUD κ δεν γνώριζε πως να το κλείσει???
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!