-
εχθες βραδυ ειχα παει μια βολτιτσα.σε καποια φαση μου κολαει προφυλακτηρες ασχημα ενα peugeot 407,ψιλοπαιζουμε λιγο και στο επομενο φαναρι που σταματαμε και ριχνω μια ματια μενω με ανοιχτο το στομα.οδηγος γυρω στα 45-50 με γυναικα και μικρο παιδακι7-8 χρονων ημουν ετοιμος να του πω 'μα καλα ποσο μ@@@@@ εισαι'.απλα συνεχισα την πορεια μου και ουτε ξαναασχοληθηκα μαζι του ενω εκεινος συνεχισε τις ταρζανιες.και καλα εσυ ρε μ@@@@@ το παιδακι τι φταιει.βεβαι εχω δει και το χειροτερο τυπο με cbr και πανω ειχε παιδακι το πολυ 5 χρονων και το καλυτερο βροσκοτανε στο σεφ
τα μπορει να πει κανεις για κατι τετοιους γονεις?
-
εχθες βραδυ ειχα παει μια βολτιτσα.σε καποια φαση μου κολαει προφυλακτηρες ασχημα ενα peugeot 407,ψιλοπαιζουμε λιγο και στο επομενο φαναρι που σταματαμε και ριχνω μια ματια μενω με ανοιχτο το στομα.οδηγος γυρω στα 45-50 με γυναικα και μικρο παιδακι7-8 χρονων ημουν ετοιμος να του πω 'μα καλα ποσο μ@@@@@ εισαι'.απλα συνεχισα την πορεια μου και ουτε ξαναασχοληθηκα μαζι του ενω εκεινος συνεχισε τις ταρζανιες.και καλα εσυ ρε μ@@@@@ το παιδακι τι φταιει.βεβαι εχω δει και το χειροτερο τυπο με cbr και πανω ειχε παιδακι το πολυ 5 χρονων και το καλυτερο βροσκοτανε στο σεφ
-
-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
εχθες βραδυ ειχα παει μια βολτιτσα.σε καποια φαση μου κολαει προφυλακτηρες ασχημα ενα peugeot 407τα μπορει να πει κανεις για κατι τετοιους γονεις?
Τι μπρορεί να πει κανεις για κατι τετοιυς γενικώς!! Μου ρχετε καμια φορα να κανω ενα απότομα φρενάρισμα να ναι ολο δικο τους!!
Για κατι τετοιους (κολλημενους από πισω) έχω περασει κατι ξεγυρισμένα βαθιάπορτοκαλι (πολυ βαθιά όμως) γιατι άμα σταματαγα θα μεναμε και οι δύο χωρίς αμαξάκι... (το πρόβλημα του κακού υπολογισμού της ώρας που διαρκει το πορτοκαλί είναι βέβαια άλλο πράγμα, στην Βουλιαγμενης αμα τρεχεις, που συνηθως τρεχεις, αλλάζει τόσο γρηγορα που ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να σταματήσεις!)
-
'γονεις για αποσπασμα'!!!!
οτι ναναι οπου ναναι!
-
το παιδάκι ήταν δεμένο ή όχι?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
εχθες βραδυ ειχα παει μια βολτιτσα.σε καποια φαση μου κολαει προφυλακτηρες ασχημα ενα peugeot 407
Τι μπρορεί να πει κανεις για κατι τετοιυς γενικώς!! Μου ρχετε καμια φορα να κανω ενα απότομα φρενάρισμα να ναι ολο δικο τους!!
Για κατι τετοιους (κολλημενους από πισω) έχω περασει κατι ξεγυρισμένα βαθιάπορτοκαλι (πολυ βαθιά όμως) γιατι άμα σταματαγα θα μεναμε και οι δύο χωρίς αμαξάκι... (το πρόβλημα του κακού υπολογισμού της ώρας που διαρκει το πορτοκαλί είναι βέβαια άλλο πράγμα, στην Βουλιαγμενης αμα τρεχεις, που συνηθως τρεχεις, αλλάζει τόσο γρηγορα που ΔΕΝ υπάρχει περιπτωση να σταματήσεις!)
-Σε αλλη σημεια της Λ.Βουλιαγμενης, βλεπεις το περτικαλη αναμενο κανα μισαωρο και σε αλλα, ειναι σαν να μπαινει το κοκκινο κατευθειαν
-Τα δυο συνεχομενα στην Χαρλεϊ....
το ενα απο τα δυο, το βραδυ δεν φαινετε....
Οποτε ερχεσαι κομματια, υπολογηζεις να σταματησεις....και διαπιστωνεις οτι εχεις αλλο ενα κοκκινο ποιο πριν.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Σε αλλη σημεια της Λ.Βουλιαγμενης, βλεπεις το περτικαλη αναμενο κανα μισαωρο και σε αλλα, ειναι σαν να μπαινει το κοκκινο κατευθειανΚαι όλα αυτά με τον έξυπνο (συχνά πυκνά με τζιπ) κολλημένο από πίσω... Οπότε η πε΄ριπτωση του να εχει και παιδι μεσα δεν μου κανει καμια εντυπωση!!!!
Αχ!! Ποτε θα το πατησω το φρενο και θα του πω 'σόρυ κολλητε, ήταν κόκκινο' δεν ξέρω... (αλήθεια ποιος φταίει σε αυτην την περιπτωση??)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
-Σε αλλη σημεια της Λ.Βουλιαγμενης, βλεπεις το περτικαλη αναμενο κανα μισαωρο και σε αλλα, ειναι σαν να μπαινει το κοκκινο κατευθειαν
Και όλα αυτά με τον έξυπνο (συχνά πυκνά με τζιπ) κολλημένο από πίσω... Οπότε η πε΄ριπτωση του να εχει και παιδι μεσα δεν μου κανει καμια εντυπωση!!!!
Αχ!! Ποτε θα το πατησω το φρενο και θα του πω 'σόρυ κολλητε, ήταν κόκκινο' δεν ξέρω... (αλήθεια ποιος φταίει σε αυτην την περιπτωση??)
**Σε καθε περιπτωση φταιει ο πισω που δεν τιρουσε αποστασεις....
**
Γιατι εχεις το δικαιωμα να σταματησεις για τον α-β-γ λογο...
Εμενα μου σπανε τα νευρα κατι καγκουρια, που επιδει δεν βγαινουν ποτε απο το αμαξι τους, πιανουν 3 λωριδες στην βουλιαγμενης και πανε με 40....
μωλις αρχησεις φωτα λαι κορνες.... τσαρουχωνουν φρενα....
Εγω κατευθειαν τηλ στην αστυνομια και καταγγελω επωνυμα.....Τζιπ;;; τα.... Ες Γιου Βι (SUV) δεν λες;;;;
Τα σιχαινεσαι κ εσυ;;;;;
Μαμαδες με ΜL350 Χ5 Τουαρεγκ και Ντισκοβερυ φετες στην
Βουλιαγμενης και τα παιδακια ορθια μπροστα....
Ιου..... -
**
Εμενα μου σπανε τα νευρα κατι καγκουρια, που επιδει δεν βγαινουν ποτε απο το αμαξι τους, πιανουν 3 λωριδες στην βουλιαγμενης και πανε με 40....
Εγω κατευθειαν τηλ στην αστυνομια και καταγγελω επωνυμα.....Τζιπ;;; τα.... Ες Γιου Βι (SUV) δεν λες;;;;
Τα σιχαινεσαι κ εσυ;;;;;
Ιου.....Ποτέ δεν πίστευα οτι θα μπορούσαμε να συμφωνουμε τοσο εμεις οι δύο!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το παιδάκι ήταν δεμένο ή όχι?Ειλικρινά, είναι παραπάνω απο τα δάχτυλα των χεριών σου οι φορές που είδες παιδάκι σε αυτοκίνητα γύρψ σου δεμένο;
-
'Απερίσκεπτοι γονείς' και για τη περίπτωση που περιγράφεις απλά 'ζώα'.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... bc5cc24ca8
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
το παιδάκι ήταν δεμένο ή όχι?
Ειλικρινά, είναι παραπάνω απο τα δάχτυλα των χεριών σου οι φορές που είδες παιδάκι σε αυτοκίνητα γύρψ σου δεμένο;
δυστυχώς Σταύρο, όχι.
-
Δυστυχώς σπάνια!
Και είναι κρίμα! Να βλέπεις νέους ανθρώπους να μην αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που βάζουν το παιδί τους!!!
-
Χθες, γύρω στις 7-8 στα Λιμανάκια, ήταν μπροστά μου μια κυρία με το Ν του νέου οδηγού, προφανώς φοβισμένη καθώς πήγαινε με 30 και αυτά με το ζόρι. Θα μου πείτε τόσο είναι το όριο, καλά έκανε. Ναι, αν και οι από πίσω κόντευαν να περάσουν από πάνω της.
Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι είχε δύο παιδάκια στο πίσω κάθισμα, τα οποία όχι μόνο δεν ήταν δεμένα, αλλά ήταν και όρθια και έπαιζαν μεταξύ τους!
Τι να πεις, τώρα? -
Το έχω ξαναγράψει παλιότερα, στη πρώωην πλατεία Κέννεντυ στο Χαλάνδρι βλέπω ένα αυτοκίνητο με τέσσερις βλαμένες μέσα (ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπορώ να πω) και στην εταζέρα του αυτοκινήτου ένα πιτσιρίκι ξαπλωμένο να παίζει.
Όταν έκανα την ερώτηση παρατήρηση ότι εκεί που είναι το παιδί κινδυνεύει, η πάντηση ήταν 'και τι σε νοιάζει εσένα δικό σου είναι;'
Αν πω ότι κάτι τέτοιους πρέπει να τους 'στέλνουμε' με συνοπτικές διαδικασίες θα είμαι ο παράξενος και ο υπερβολικός. -
αφου τους επιτρεπεται να κανουν παιδια...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το έχω ξαναγράψει παλιότερα, στη πρώωην πλατεία Κέννεντυ στο Χαλάνδρι βλέπω ένα αυτοκίνητο με τέσσερις βλαμένες μέσα (ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπορώ να πω) και στην εταζέρα του αυτοκινήτου ένα πιτσιρίκι ξαπλωμένο να παίζει.
Όταν έκανα την ερώτηση παρατήρηση ότι εκεί που είναι το παιδί κινδυνεύει, η πάντηση ήταν 'και τι σε νοιάζει εσένα δικό σου είναι;'
Αν πω ότι κάτι τέτοιους πρέπει να τους 'στέλνουμε' με συνοπτικές διαδικασίες θα είμαι ο παράξενος και ο υπερβολικός.Συνοπτικες διαδικασιες:
100 απο το κινητο
ντιν.....ντριν...
Ναι γεια σας....Ειμαι ο 'ταδε' και θα ηθελα να κανω μια καταγγελια....
Το ταδε αυτοκινητο ΧΧΧ-ΧΧΧΧ που κινειτε στην ταδε οδο, εχει ενα παιδακι στην εταζιερα πισω....
Πραξτε τα δεονταΒεβαια... το Birth Control στην Ελλαδα δεν λεει, γιατι με τους δρομους που εχουμε και με την μονιμη υπογενετικοτιτα, αν εφαρμοστει τετοιο μετρο, θα μεινουν μονο αλβανοι -νο οφενς- και οσοι δεν εχουν διπλωμα....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
**
Τα σιχαινεσαι κ εσυ;;;;;
Ιου.....Ποτέ δεν πίστευα οτι θα μπορούσαμε να συμφωνουμε τοσο εμεις οι δύο!!!
Διαφωνουμε σε ενα συγκεκριμενο θεμα....
Κατα τα αλλα ειμαι σε μια ηλικια που ειμαι σε θεση να γνωριζω τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος....
Ευτυχως συμφωνουμε στο συγκεκριμενω θεμα.-Εγω δεν πιστευα οτι θα διαφωνουσε καποιος μαζι μου....
-
Διαφωνουμε σε ενα συγκεκριμενο θεμα....
Κατα τα αλλα ειμαι σε μια ηλικια που ειμαι σε θεση να γνωριζω τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος....
Ευτυχως συμφωνουμε στο συγκεκριμενω θεμα.-Εγω δεν πιστευα οτι θα διαφωνουσε καποιος μαζι μου....
Προφανώς και διαφωνούμε σε ενα θέμα!! Ενα θέμα με πολλες προεκτασεις! Και από ότι καταλαβα από οσα ειπαμε οι δυο μας τις τελευταιες μερες αυτή η διαφωνία μας πηγαζει από τον τροπο που βλεπουμε το θέμα, από την αρχή!!
Τεσπα, δεν υπάρχει ηλικια να ξέρεις πάντα το σωστό και το λάθος!
-Εγώ παλι δεν πίστευα το αντιθετο....
Απερισκεπτοι γονεις