-
Ο χρήστης face έγραψε:
Apicos_TopFuelRacingClubΆραγε γιατί κανείς δεν αναφέρετε στο ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ??
=========================================
και ο hanibal το ίδιο έλεγε μέχρι το νούμερο 40......και το κακό είναι ότι και αφου πιάστικε ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ..να σε ρωτησω εγω κατι αλλο?
αν ειχες πορωση με το ποδοσφαιρο τρελα μεγαλη και δεν υπηρχαν γηπεδα και ο μονος τροπος να πεξεις θα ταν να βγεις στο δρομο θα το κανες η οχι??και μη μου πεις οχι========================================
ο χριστός και η παναγία......
ναι, και σπάζαμε και κάτι παράθυρα,μας κυνηγούσε μία γιαγιά στην χειρότερη...
η μπάλα όμως αν ξεφύγει ούτε πόδια σπάει ούτε κεφάλια ανοίγει..αντε καμια μύτη...
τι νοοτροπία και τι παραδειγμα είναι αυτό...??..
Μαλλον κανεις δεν καταλαβε οτι αν παιζεις μπαλα μεσα στη μεση του δρομου κινδυνευεις να σε πατησει κανενα αυτοκινητο
και οχι απλα να γρατζουνιστεις η να σου ανοιξει η μυτητελοςπαντων
οσο για το tfrc αν δεν το χεις ζησει δεν μπορεις να καταλαβεις
εγω χαιρομαι γιαυτο το λιγο που χω ζησει και περιμενω τα επομενα
γεια μααααας -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Προσοχή, δε λέω να βγάλετε τα avatars και τις υπογραφές σας ότι είστε μέλη.
αψογη πασα ...
Παιδες του TFRC , ακομη και η pic στο αβαταρ σας δειχνει πως ενω θελετε να συμμετεχετε σε ενα συνολο ανθρωπων (δημοσια συζητηση των 4Τ, εφοσον συζητατε σε αυτο το φορουμ) , παραλληλα ομως θελετε να δειχνετε ως μια ξεχωριστη ομαδα ....
Γιατι ???
Enw esy poy exeis sthn ypografh soy ta url toy rx8club kai toy lotus, giati ta exeis?
Ante twra giati thn mia to paizeis sobaros kai thn allh me tetoia sxolia pyrodoteis parapanw thn katastash...
Akoma prospa8w na katalabw ti akribws apo ta 2 kaneis.... -
τελικά πιο είναι αυτο το 90% γ#@$ το φελεκι μου...
καλή συνέχεια πάντως και σεμναααα στους δρόμους......
-
34 posts δεν έχω κάνει ούτε στο TFRC τον τελευταίο χρόνο
-
α ρε nikola εγινες posting freak
περασες ακομα και τον furketa
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Apicos_TopFuelRacingClubΆραγε γιατί κανείς δεν αναφέρετε στο ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ??
και ο hanibal το ίδιο έλεγε μέχρι το νούμερο 40......και το κακό είναι ότι και αφου πιάστικε ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ..να σε ρωτησω εγω κατι αλλο?
αν ειχες πορωση με το ποδοσφαιρο τρελα μεγαλη και δεν υπηρχαν γηπεδα και ο μονος τροπος να πεξεις θα ταν να βγεις στο δρομο θα το κανες η οχι??και μη μου πεις οχιTi elega egw kai poy piasthka?
-
Επειδη δεν μπορω να απαντησω σε ολα οσα γραφτηκαν μεσα στις τελευταιες 10 σελιδες, θα (ξανα)ρωτησω τα εξης:
α) ολοι οι οδηγοι/πολυπρωταθλητες/δημοσιογραφοι/συντριπτικη πλειοψηφια 'αυτοκινητοφιλων' που ειρωνικα χλευαζουν εμας τους δολοφονους λεγοντας οτι 'οποιος ειναι μαγκας ας ερθει στην πιστα να δειξει τι αξιζει', δεν τρεχουν στους δρομους? Δεν θα το πατησουν σε μια οδηγικα ενδιαφερουσα διαδρομη?
β) αν τρεχουν, το κανουν γιατι θελουν να δειξουν ποσο χεραδες ειναι (δεν τους φτανουν τα κυπελα εντος πιστας?), ή απλα το κανουν γιατι γουσταρουν? Αρα το επιχειρημα περι αποδειξης αξιας εντος της πιστας παει περιπατο?
γ) αν τρεχουν, ποιος τους δινει το δικαιωμα να το κανουν αυτο και παραλληλα να την λενε σε ολους τους υπολοιπους? επειδη 'αυτοι ξερουν' ενω εμεις 'δεν ξερουμε'?¨
δ) Αν ειμαστε τοσο δολοφονοι και ανεγκεφαλοι, γιατι τοσα χρονια (10 χρονακια) δεν εχουμε παρει ΚΑΝΕΝΑΝ στον λαιμο μας (ασχετως με το ποσες φορες εχουμε φαει τα δικα μας μουτρα)? Τυχεροι ειμαστε? Η απλα κανουμε την κ@υλα μας ΧΩΡΙΣ να ενοχλουμε και να ειμαστε επικινδυνοι προς αλλους? Εγω παντως τα τελευταια 3 χρονια που συμμετεχω ενεργα, 3 ατυχηματα θυμαμαι, και στα 3 μονο καποιο μελος κατεληξε σε καποιο χαντακι χωρις να ενοχλησει κανεναν αλλον. Συγκρινετε αυτο με το ποσοι σκοτωνουν κοσμο στον δρομο χωρις να 'τρεχουν'¨...
Απαντηση ΔΕΝ περιμενω, γιατι τα ιδια ρωταγα και πριν 10 σελιδες και ολοι μα ολοι σφυριξαν αδιαφορα (οπως ειχα προβλεψει). Και αυτο γιατι οι μισοι απο εσας πραγματικα δεν καταλαβενετε τι σας λεμε, ενω οι αλλοι μισοι ξερετε πολυ καλα τι σας λεμε αλλα κανετε οτι δεν καταλαβενετε γιατι σας συμφερει να κραξετε ακριβως επειδη οσα δεν φτανει η αλεπου (αυτα που εχει καταφερει το TFRC ως σημερα...), τα κανει κρεμασταρια. Σας συμφερει να κραζετε για να μειωσετε.
ΥΓ προς SOKOS:
Συγνωμη αλλα δεν τους ξερω προσωπικα αυτους που λεω, την επομενη φορα αν θες θα παιρνω πινακιδες...Αλλα και στο φορουμ σας που το παρακολουθω, οι περισσοτεροι μιλανε για κοντρες και για παντιλικια. Τι διαολο, τυφλος ειμαι?ΥΓ2:
Οποιος ενδιαφερεται για την ΑΛΗΘΕΙΑ, ας ερθει ενα βραδυ μαζι μας να κρινει ιδιοις ομασι.Ολοι εσεις που κραζετε πισω απο το πληκτρολογιο σας, δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε καθως δεν ξερετε τι λετε. Οποιος θελει ας ακουσει το εξης τελευταιο: Ουτε ενας απο εσας δεν εχει πεσει μεσα στην κριτικη του για το TFRC. Κανενα απο τα αρνητικα σχολια που εχετε κανει, δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Αμα θελετε, το πιστευετε, αν οχι, τοτε λετε μπαρουφες... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επειδη δεν μπορω να απαντησω σε ολα οσα γραφτηκαν μεσα στις τελευταιες 10 σελιδες, θα (ξανα)ρωτησω τα εξης:α) ολοι οι οδηγοι/πολυπρωταθλητες/δημοσιογραφοι/συντριπτικη πλειοψηφια 'αυτοκινητοφιλων' που ειρωνικα χλευαζουν εμας τους δολοφονους λεγοντας οτι 'οποιος ειναι μαγκας ας ερθει στην πιστα να δειξει τι αξιζει', δεν τρεχουν στους δρομους? Δεν θα το πατησουν σε μια οδηγικα ενδιαφερουσα διαδρομη?
β) αν τρεχουν, το κανουν γιατι θελουν να δειξουν ποσο χεραδες ειναι (δεν τους φτανουν τα κυπελα εντος πιστας?), ή απλα το κανουν γιατι γουσταρουν? Αρα το επιχειρημα περι αποδειξης αξιας εντος της πιστας παει περιπατο?
γ) αν τρεχουν, ποιος τους δινει το δικαιωμα να το κανουν αυτο και παραλληλα να την λενε σε ολους τους υπολοιπους? επειδη 'αυτοι ξερουν' ενω εμεις 'δεν ξερουμε'?¨
δ) Αν ειμαστε τοσο δολοφονοι και ανεγκεφαλοι, γιατι τοσα χρονια (10 χρονακια) δεν εχουμε παρει ΚΑΝΕΝΑΝ στον λαιμο μας (ασχετως με το ποσες φορες εχουμε φαει τα δικα μας μουτρα)? Τυχεροι ειμαστε? Η απλα κανουμε την κ@υλα μας ΧΩΡΙΣ να ενοχλουμε και να ειμαστε επικινδυνοι προς αλλους? Εγω παντως τα τελευταια 3 χρονια που συμμετεχω ενεργα, 3 ατυχηματα θυμαμαι, και στα 3 μονο καποιο μελος κατεληξε σε καποιο χαντακι χωρις να ενοχλησει κανεναν αλλον. Συγκρινετε αυτο με το ποσοι σκοτωνουν κοσμο στον δρομο χωρις να 'τρεχουν'¨...
Απαντηση ΔΕΝ περιμενω, γιατι τα ιδια ρωταγα και πριν 10 σελιδες και ολοι μα ολοι σφυριξαν αδιαφορα (οπως ειχα προβλεψει). Και αυτο γιατι οι μισοι απο εσας πραγματικα δεν καταλαβενετε τι σας λεμε, ενω οι αλλοι μισοι ξερετε πολυ καλα τι σας λεμε αλλα κανετε οτι δεν καταλαβενετε γιατι σας συμφερει να κραξετε ακριβως επειδη οσα δεν φτανει η αλεπου (αυτα που εχει καταφερει το TFRC ως σημερα...), τα κανει κρεμασταρια. Σας συμφερει να κραζετε για να μειωσετε.
ΥΓ προς SOKOS:
Συγνωμη αλλα δεν τους ξερω προσωπικα αυτους που λεω, την επομενη φορα αν θες θα παιρνω πινακιδες...Αλλα και στο φορουμ σας που το παρακολουθω, οι περισσοτεροι μιλανε για κοντρες και για παντιλικια. Τι διαολο, τυφλος ειμαι?ΥΓ2:
Οποιος ενδιαφερεται για την ΑΛΗΘΕΙΑ, ας ερθει ενα βραδυ μαζι μας να κρινει ιδιοις ομασι.Ολοι εσεις που κραζετε πισω απο το πληκτρολογιο σας, δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε καθως δεν ξερετε τι λετε. Οποιος θελει ας ακουσει το εξης τελευταιο: Ουτε ενας απο εσας δεν εχει πεσει μεσα στην κριτικη του για το TFRC. Κανενα απο τα αρνητικα σχολια που εχετε κανει, δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Αμα θελετε, το πιστευετε, αν οχι, τοτε λετε μπαρουφες...Καλά εσύ τώρα γιατί τρώγεσαι με τα ρούχα σου;
Καλά δεν είχαμε σταματήσει να φαγωνόμαστε; Τι θες τώρα να το ξεκινήσουμε από την αρχή;Σε παρακαλώ κάνε ένα edit στο post σου...
-
kacey σταμάτα. Είπαμε να τη λήξουμε την ιστορία, μην την αναζωπυρώνεις!
-
Παιδια, ελεος... Ας σταματησει αυτη η συζητηση...
-
ρωταω πολυ σοβαρες ερωτησεις (αν και με λιγο αυτονοητες απαντησεις, εκτος αν θελει καποιος να συνεχισει να μας δουλευει και να κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του) χρησιμοποιωντας τες ως επιχειρηματα. Και φυσικα δεν θα κανω κανενα edit μονο και μονο επειδη (θεωρω τουλαχιστον) εχω δικιο και επειδη καποιος λεει τα πραγματα οπως ειναι και δεν αρεσει αυτο σε καποιους αλλους...
EDIT
δεν το καταλαβα αυτο...κανω καποιες ερωτησεις που θεωρω οτι εχουν βαση, δεν βριζω/ειρωνευομαι κανεναν, και μου λετε να σταματησω? Γιατι παρακαλω? επειδη κανενας δεν μπορει να απαντησει ετσι οπως βολευε αυτα που λενε εδω και 20 σελιδες? Επειδη η αληθεια και η λογικη απαντηση δεν ειναι αυτη που γουσταρουν? Η επειδη θα 'αναζωπυρωθει η ενταση' (πραγμα που θα γινει απο αλλους καθως εγω ενταση δεν προκαλω με αυτα που λεω, ΑΡΑ ΤΟΤΕ θα πρεπει να σβηστουν οι αλλοι που δεν μπορουν να μιλησουν σωστα)?
Εγω περιμενω απαντησεις στις legitimate ερωτησεις μου...
-
Γιατί δεν στέλνεις σε ¨αυτόν¨ ένα pm να τα πείτε από εκεί;
Πρέπει να βάλεις φωτιά;
Βλέπεις ότι μετά από μια μεγάλη φωτιά υπάρχουν μικρό εστίες... πας και τους ρίχνεις λάδι; -
όντως βιώσαμε τη μέγιστη ανούσια παρεξήγηση...
αν και σχετικά φρέσκος εδώ ελπίζω να συμμεριστούν αρκετοι την αποψη μου όταν λέω πως όλο αυτό έγινε κυρίως από το ότι δεν είχαμε βρεθει να γράφουμε στον ίδιο χώρο με τόση άνεση ενω δεν γνωρίζαμε καλα καλα πως γράφει ο καθένας.. χωρίς περιστροφες κλπ επανέρχομαι σε ποστ μου που σορρυ αλλα το χασα σε τόσες σελίδες ( ... ) και ευχομαι να μάθουμε νέα πράγματα και να διευρύνουμε τη σκέψη μας αντι να κλειστούμε σε αποκρυσταλωμένες απόψεις...
ειλικρινά ελπίζω να έληξε το όλο θέμα και το επόμενο θέμα συζήτησης να ναι ο μουσακάς....
αλήθεια ρε παιδια......
ps προς θεού μη με παρεξηγήσετε, δεν αδιαφορώ για όσα ελεγθησαν απλά βάρυνε πολύ η συζήτηση και πρέπει να λήξει...
ps II κοψιδοσυνάντηση και κρασοκατάνυξη ΑΜΕΣΑ για να συνέλθουμε ...
-
Πρώτα να μας πεις σε ποιούς ακριβώς απευθύνεσαι στις προτάσεις με τα bold. Χορτάσαμε γενικεύσεις και αφορισμούς εδώ μέσα, δεν θέλουμε άλλο!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
EDITδεν το καταλαβα αυτο...κανω καποιες ερωτησεις που θεωρω οτι εχουν βαση, δεν βριζω/ειρωνευομαι κανεναν, και μου λετε να σταματησω? Γιατι παρακαλω? επειδη κανενας δεν μπορει να απαντησει ετσι οπως βολευε αυτα που λενε εδω και 20 σελιδες? Επειδη η αληθεια και η λογικη απαντηση δεν ειναι αυτη που γουσταρουν? Εγω περιμενω απαντησεις στις legitimate ερωτησεις μου...Δεν σου λέμε να μην γράφεις για να καλύψουμε κάποιον ή κάτι τέτοιο.
Στο λέμε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα... κακό είναι αυτό δηλαδή;Και τόσο καιρό γιατί δεν έλεγες την άποψη σου για εμάς, παραμόνο τώρα; ε;
Αλλά το σταματάω εδώ... δεν θέλω να πάρω απάντηση περί αυτού.
-
Apicos_TopFuelRacingClub
Άραγε γιατί κανείς δεν αναφέρετε στο ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ??
αν ειχες πορωση με το ποδοσφαιρο τρελα μεγαλη και δεν υπηρχαν γηπεδα και ο μονος τροπος να πεξεις θα ταν να βγεις στο δρομο θα το κανες η οχι??και μη μου πεις οχιTi elega egw kai poy piasthka?
όχι εσυ...ένας συνονόματος εξ΄αμερικής..
αντε παιδια, λίξτε το...εδώ ο γαύρος έχασε χθες εμεις αυτα θα λέμε...
-
Off topic alla pros apofygh parekshghsewn...
To nick moy tygxanei na einai kai to epwnymo moy sta latinika.
To dieykrinizw gia na mhn me pei kaneis kannibalo twn dromwn.... -
Stop it please γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε...................
Πανο Καλυβια λες?????
-
Kyan mporw na rwthsw kati ton face proswpika?
Ti elega egw mexri to noymero 40..... meta piasthka kai meta pali ta idia elega?check pm..
-
οι ερωτησεις α), β) και γ) απευθυνονται σε ολους.
Η ερωτηση δ) απευθυνεται σε αυτους που συνεχιζουν να πιστευουν οτι σκοτωνουμε κοσμο στους δρομους (μιλαω για εμας του TFRC και οχι τους κοντρακηδες γενικοτερα, και ειδικα τους καγκουροκοντρακηδες).
το πρωτο bold απευθυνεται σε αυτους που ενω τους εξηγουμε πολυ συγκεκριμενα 'δεν σκοτωνουμε κοσμο γιατι αυτο αυτο και εκεινο', αμεσως απο κατω απαντανε τα δικα τους. Kyan, μην με κανεις να ξαναδιαβαζω 20 σελιδες για να βαλω ονοματα σε αυτους τους μισους, μπορειτε να το δειτε μονοι σας.
οσο για την 'φωτια', συγνωμη, εγω αυτα τα ξαναρωτησα πριν 10 σελιδες και ακομα κανεις δεν απαντησε, ασχετως με το οτι οοοοολοι εκατσαν και εκαναν 500 ποστς ο καθενας για να πουν τα δικα τους. Ε καιρος ειναι τωρα τα τα πω και λιγο πιο σοβαρα και ευθεως (συνεχιζω πολιτισμενα ομως...)
EDIT προς htanso21:
δεν περιμενα να τα γραψω τωρα (για να 'ριξω λαδι στην φωτια'), τα εχω γραψει και πολυ νωριτερα και απο τοτε περιμενω απαντησεις. Και η αποψη μου για 'εσας' αφου ρωτησες, ειναι οτι καποιοι απλα δεν καταλαβαινετε, καποιοι αλλοι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να καταλαβετε, για τους δικους σας λογους.
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC