-
Γέλασα πολύ με τον ευφάνταστο τίτλο του Αφεντικού μας (kouk) και σκέφτηκα, γιατί όχι; Να το υλοποιήσουμε, να καθαρίσουμε και τα ανέκδοτα από τα άσχετα σχόλια... Συνεχίζουμε εδώ λοιπόν;
Τα εύσημα για τον τίτλο, επαναλαμβάνω πάνε στον kouk!
Οχι και αφεντικό βρε Νάσο!!! Οσο για τον τίτλο....καλός είναι! [kouk]
-
Γέλασα πολύ με τον ευφάνταστο τίτλο του Αφεντικού μας (kouk) και σκέφτηκα, γιατί όχι; Να το υλοποιήσουμε, να καθαρίσουμε και τα ανέκδοτα από τα άσχετα σχόλια... Συνεχίζουμε εδώ λοιπόν;
-
-
Τι εννοείς Νάσο; Η αντιμετώπιση των οποιοδήποτε σχέσεων ή κάτω από κάποιες προϋποθέσεις;
Ας δώσει κάποιος ένα παράδειγμα να μπούμε πιο ειδικευμένα στο θέμα
-
Μάλλον εννοεί τό πώς επηρεάζει η κοινωνία τόν γάμο μετα σχέσεων.
Ξέρεις,'όλ τουγκέδερ' επιτόπιο νταραβέρι!!!Καί γιά να ξεκινήσω εγώ,θεωρώ ότι η κοινωνική κατακραυγή απέναντι σέ έναν άντρα πού άν καί είναι παντρεμένος κάνει πού καί πού κάποιες σεξουαλικές χάρες σέ στερημένες από τήν ρημάδα τήν κοινωνία κοπέλες,είναι διεστραμένη καί ανήθικη.
Αλλα,έτσι είναι.
Κάνεις τό καλό,σού τήν λένε καί από πάνω.Διεστραμένη καί ανήθικη βρίσκω όμως καί τήν στάση τών παντρεμένων νά μας παίρνουν τήν μπουκιά από τό στόμα άπό εμάς τούς ανύπαντρους.
Θά καείτε ρε στήν κόλαση ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!(παλιοτόμαρα!!!! )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί γιά να ξεκινήσω εγώ,θεωρώ ότι η κοινωνική κατακραυγή απέναντι σέ έναν άντρα πού άν καί είναι παντρεμένος κάνει πού καί πού κάποιες σεξουαλικές χάρες σέ στερημένες από τήν ρημάδα τήν κοινωνία κοπέλες,είναι διεστραμένη καί ανήθικη.
Αλλα,έτσι είναι.
Κάνεις τό καλό,σού τήν λένε καί από πάνω.Εγω ως γυναίκα νέα, ανυπαντρη, αλλά οχι στερημενη (ευτυχως) εχω να πω ότι να κάνετε την χαρη στον εαυτό σας και να κάτσετε σπίτια σας!! Άμα θέλετε γκομενιλικια (τρομαρα σας) αφήστε τους γάμους!!
-
Ωχ ωχ, πέφτει παντόφλα
-
παντοφλα απο τωρα? για φαντασου τι θα γινετε αργοτερα.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
παντοφλα απο τωρα? για φαντασου τι θα γινετε αργοτερα.Στο post της Funis αναφερόμουν
-
Δεν μίλησα για παντόφλα, μίλησα για τις σεξουαλικές 'χαρες' που κάνουν οι παντρεμενοι σε ανυπαντρες στερημενες. Και η γνώμη μου είναι ότι ο παντρεμένος κανοντας αυτές τις 'χάρες' σε άλλες, δεν κάνει συνήθως την 'χάρη' στην γυναίκα του. Έτσι γίνεται η γυναίκα του στερημένη, και κάποιοι άλλοι μετά αναλαμβάνουν να κάνουν της κάνουν την 'χάρη' ωστε να πάψει να είναι στερημενη.
Αυτό πως σου ακούγεται??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν μίλησα για παντόφλα, μίλησα για τις σεξουαλικές 'χαρες' που κάνουν οι παντρεμενοι σε ανυπαντρες στερημενες. Και η γνώμη μου είναι ότι ο παντρεμένος κανοντας αυτές τις 'χάρες' σε άλλες, δεν κάνει συνήθως την 'χάρη' στην γυναίκα του. Έτσι γίνεται η γυναίκα του στερημένη, και κάποιοι άλλοι μετά αναλαμβάνουν να κάνουν της κάνουν την 'χάρη' ωστε να πάψει να είναι στερημενη.Αυτό πως σου ακούγεται??
Το κατάλαβα, απλά πλάκα έκανα γι'αυτό έβαλα και τα γελάκια
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω ως γυναίκα νέα, ανυπαντρη, αλλά οχι στερημενη (ευτυχως) εχω να πω ότι να κάνετε την χαρη στον εαυτό σας και να κάτσετε σπίτια σας!! Άμα θέλετε γκομενιλικια (τρομαρα σας) αφήστε τους γάμους!!Κοίτα πως έχουν τα πράγματα.
Επειδή είστε περισσότερες από τους άντρες (μας πεθαίνετε κακούργες ) άρα, για να μην είστε οι ανύπαντρες στερημένες (και να λες ευτυχώς) κάποιοι πρέπει να κάνουν 'υπερωρίες'.Άσε που για να γίνει το γλέντι χρειάζονται δυο (διαφορετικά λέγεται αλλοιώς ) και σκέψου και τις περιπτώσεις που είναι και η κυρία παντρεμένη και ο κύριος νυμφευμένος άρα μια από τις παντεμένες 'κλέβει' κάποιον από τις ανύπαντρες άρα κάποιος νυμφευμένος πρέπει να κάνει διπλή 'υπερωρία' και το παιχνίδι γίνεται ατέρμονο.
(Τι γράφω ρε για να ξαναδιαβάσω τον κανονισμό του φόρουμ περί ασέμνου περιεχομένου)
-
μπερδευτικα με την αναλυση του τάζιο
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το κατάλαβα ότι το κατάλαβες
, απλά παράθεσα τις σκέψεις μου!! Και για να καταλήξω, γι'αυτό πρέπει να παντρεύεσαι μαγάλος, να έχεις ζήσει την ζωή σου, και να εχεις κανει τετοιου είδους 'φιλανθρωπίες', για να μην εχεις αποθημενα όταν βάζεις την κουλουρα, και ισχύει και για τις γυναικες αυτό (γιατι ξερω και αρκετες γυναικειες 'χαρες' τετοιου ειδους )
-
μπερδευτικα με την αναλυση του τάζιοΕγώ πάλι την 'κατάλαβα'...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
μπερδευτικα με την αναλυση του τάζιο
Εγώ πάλι την 'κατάλαβα'...
ε φαινετε ειμαι περιοριζμενης ευθυνης
-
μπερδευτικα με την αναλυση του τάζιοκι εγω!! Ελα τωρα!! Να οι αντρες, να οι γυναικες, ματσο οι ελεύθεροι!! Ξέρεις πόσους φίλους/φίλες ελεύθερους έχω?? Και πιο πολλούς άντρες απο γυναικες. Και με το ελεύθεροι εννοώ τα πάντα, από γαμο εως σχέση!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το κατάλαβα ότι το κατάλαβες
, απλά παράθεσα τις σκέψεις μου!! Και για να καταλήξω, γι'αυτό πρέπει να παντρεύεσαι μαγάλος, να έχεις ζήσει την ζωή σου, και να εχεις κανει τετοιου είδους 'φιλανθρωπίες', για να μην εχεις αποθημενα όταν βάζεις την κουλουρα, και ισχύει και για τις γυναικες αυτό (γιατι ξερω και αρκετες γυναικειες 'χαρες' τετοιου ειδους )
Συμφωνώ απόλυτα Το μόνο κακό μετά όμως είναι η μεγάλη ηλικιακή διαφορά με τα παιδιά σου...τουλάχιστον έχεις την ελπίδα ότι μπορεί να σου βρουν καμιά μικρούλα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα Το μόνο κακό μετά όμως είναι η μεγάλη ηλικιακή διαφορά με τα παιδιά σου...τουλάχιστον έχεις την ελπίδα ότι μπορεί να σου βρουν καμιά μικρούλαΤι 25 χρόνια τι 30??
Και κανα μικρούλη κατ'επέκταση...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα Το μόνο κακό μετά όμως είναι η μεγάλη ηλικιακή διαφορά με τα παιδιά σου...τουλάχιστον έχεις την ελπίδα ότι μπορεί να σου βρουν καμιά μικρούλα
Τι 25 χρόνια τι 30??
Και κανα μικρούλη κατ'επέκταση...
μπα οι μικρουλιδες δεν περνανε. και ειδικα στις μεγαλυτερες.
θεοφαμαν υπαρχει κινδυνος ο πατερας να φαει την μικρουλα του γιου.
Πώς επηρεάζει η κοινωνία την αντιμετώπιση γάμου-σχέσεων;