Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Ο Γιάννης δεν έχει ζήσει κάτι πολύ σημαντικό. Κάτι που πολλοί λίγοι έζησαν από το Top Fuel Racing Club.
Η παρέα του T.F.R.C. είναι κάτι βαθιά καρφωμένο στην καρδιά μου.
**Όταν βγαίναμε για μια γύρα, ένα touring, μια ψιλή, ένα καφέ, ή ότι άλλο τραβάει ο νου σας και, παραδείγματος χάριν, ήμασταν 30 άτομα. Αν ένας από εμάς πάθαινε κάτι, οι υπόλοιποι 29, ήταν πλάι του μέχρι πρωίας, είτε προσπαθώντας να σηκώσουν το αμάξι από το γκρεμό, είτε κλαίγοντας σε κάποιο νοσοκομείο, είτε περιμένοντας TELEX από την Γ.Α.Δ.Α. έξω από κάποιο τμήμα. Κανείς μα κανείς δεν έφευγε.
Αυτό Γιάννη είναι κάτι που καμία συνδρομή και κανένα TrackDay δεν θα σου δώσει.**Αυτό έκανε το 10% από των μελών μας.
Σε αυτούς, ζήτησα συγγνώμη. Αυτοί είναι άξιοι να λέγονται μέλη του TFRC.
Nικο και που το γραφεισ αυτο λιγοι το καταλαβαινουν... Για τουσ περισσοτερους δηθεν κυριους της ελληνικης αυτοκινησης ειμασταν παντα οι αλητες-κοντρακιδες (ουου 666) που τρεχουμε σε δημοσιουσ δρομουσ σκοτωνοντας τους συνανθρωπους μας και για αυτους καλυτερα να μην στελνανε ποτε το TELEX απο την ΓΑΔΑ και να μας κλεινανε ολους μεσα..... Για αυτο λοιπον και δεν ειχαμε καμμια υποστυριξη απο πουθενα παρα μονο απο την παρεα και την φιλια που μας συνδεει τοσα χρονια (εγω απο το 98 και μετα)... Ειπα κατι χθες το βραδυ που μαζευτικανε τοσοι πολλοι να μαθουν τι εγινε και το εριξες, και απο διαφορα αλλα κλαμπ (και μαλιστα τους τιμαει αυτο πχ IBIZA CLUB), και αυτοι που το καταλαβαν κατεβασαν τα ματια και ψιλοβουρκοσαν. Οι υπολοιποι ηταν μονο για να το παιξουν και καλα οτι νοιαζονται...
Το TFRC προσπάθησε πολύ, κάνοντας όμως μεγάλα λάθη. Και το γαμώτο είναι πως πολλά μέλη, φεύγοντας από το TFRC, άνοιξαν δικό τους club, και προχωρούν σε λανθασμένο δρόμο. Στο δρόμο του TFRC.
Και έπεται συνέχεια...
Εγινα πολλες φορες το μαυρο προβατο για το συγκεκριμενο 8εμα και για συγκεκριμενα ατομα. Πιστευα οτι μια παντελονατη κινιση που εκανα στα ΒΠ ενα βραδυ και μεινανε πολλοι με ανοιχτο το στομα θα εβαζε σε σκεψη αυτους που θελησαν να διαχωρισουν-διασπασουν- την παρεα, αλλα απο οτι φαινεται η αποφαση ειχε παρ8ει...
Το μεσημερι πριν παρθει η οριστικη αποφαση,που μιλησαμε στο τηλεφωνο Νικο, μακαρι να ειχα 3G κινητο, να σε εβλεπα. Ηξερα με το που χτυπησε το τηλεφωνο τι θα μου ελεγες... Οπως πολυ σωστα ειπες και αργησες κιολας.
ΣΗμερα κανονισαμε κατι... Κατεβηκαμε κατω... αλλοι αργησαμε και ηρθαμε πιο αργα,αλλα μετα λυπης μου ειδα τελικα ποσα ατομα αξιζουν να ειναι μαζι στην παρεα.... Οι υπολοιποι θελουν απλως ενα φορουν να γραφουν και να λενε τα δικα τους... Υπαρχουν βεβαια και εξερεσεις που ειναι μετρημες στα δακτυλα αλλα.....
Πολλοι ηταν στο TFRC μονο για να εχουν το αυτοκολλητο και νομιζανε οτι ειναι μοδα και να πουλησουνε μουρη... ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΟ TFRC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ.... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....
Θα εγραφα και αλλα σας εχω κουρασει ηδη αρκετα....
Αλεξανδρος Αννιβας
'Hannibal'