-
νεος (σχετικα) σταθμος στη θεσσαλονικη με πολυ καλη μουσικη
100.3 republic fm
-
Best 92,6 και Galaxy 92,0 μόνο!
-
88μισό και 1055 Rock, ανάλογα με τη διάθεση και την ώρα, σχεδόν πάντα όμως στο αυτοκίνητο.
Στο σπίτι, όταν δεν ακούω CD ή mp3, βάζω Best 92.6 από το νετ -
Ραδιόφωνο φανατικά.
Στο αυτοκίνητο 'ERA sport'. (έτσι κι αλλιώς σπάνια να βρω τη μουσική που θέλω'.
Μακράν ο καλύτερος αθλητικός σταθμός. Στην αρχή άκουγα και 'sportfm'αλλά τους ψιλοσιχάθηκα στην πορεία.
Προσπαθω να μη χάνω ποτέ το 'Φουλ επίθεση' , τον Κοντό με τον Παπανικολάου και το βράδυ το 'Στον κόσμο μας' (μου τη σπάει βέβαια λίγο αυτή η ξενέρωτη η Κονταξή. Γυναίκες και να ασχολούνται με αθλητικά )Για ενημέρωση ΝΕΤ και ΣΚΑΪ.
Το πιο ωραίο το είχα ακούσει σε μια εκδρομή στην Ηπειρο , κάπου έξω από την Αρτα. Δε θυμάμαι το όνομα του σταθμού. Ενας τύπος έλεγε : 'και τώρα θα ακούσουμε τη Μέλανι Τσι , στο 'Αϊ Τουρν του γιου'
Boeing!! -
Απο Θεσσαλονικη μερια...
κατα το 80% της ακροασης Ραδιο Θεσσαλονικη 94,5... (το καλυτερο ραδιοφωνο και στατιστικως ανα την Ευρωπη) και το υπολοιπο 20% RSO 91,7.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
(το καλυτερο ραδιοφωνο και στατιστικως ανα την Ευρωπη)Τι ακριβώς εννοείς με αυτό;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
τον Κοντό με τον ΠαπανικολάουΧαρβαλο Κοντουλη!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(το καλυτερο ραδιοφωνο και στατιστικως ανα την Ευρωπη)
Τι ακριβώς εννοείς με αυτό;
τα στατιστικα του εν λογω ραδιοφωνικου σταθμου ειναι πολυ υψηλα σε παρα πολλους τομεις (ηλικιες, διαρκεια ακροασης, ωρες ακροασεων κλπ κλπ) τα οποια και ξεπερνουν αλλους μεγαλους σταθμους Ευρωπαικους (αναλογικα παντα). Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως μετα το Ραδιο Θεσσαλονικη ο δευτερος σταθμος ειναι πολυ μακρια...
-
Αυτα τα στοιχεια δειχνουν εμπορικοτητα και επιχειρηματικη επιτυχια του σταθμου.Το καλυτερος σταθμος που ανεφερες,απεχει αρκετα απο αυτο.Δεν αμφισβητω οτι μπορει να ειναι ο καλυτερος.Απλα,δεν τεκμηριωνεται απο τα στατιστικα που αναφερεις.
ΥΓ.Οταν σπουδαζα Θεσσαλονικη,τον ακουγα φανατικα πρεπει να επισημανω.Οπως και τον Ερωτικο...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Αυτα τα στοιχεια δειχνουν εμπορικοτητα και επιχειρηματικη επιτυχια του σταθμου.Το καλυτερος σταθμος που ανεφερες,απεχει αρκετα απο αυτο.Δεν αμφισβητω οτι μπορει να ειναι ο καλυτερος.Απλα,δεν τεκμηριωνεται απο τα στατιστικα που αναφερεις.ΥΓ.Οταν σπουδαζα Θεσσαλονικη,τον ακουγα φανατικα πρεπει να επισημανω.Οπως και τον Ερωτικο...
Kοιτα... για να τον ακουει τοσος κοσμος, μαλλον εχει και κατι να πει.... κατι καλυτερο απο τους αλλους. Τι να πω? Για τους παραγωγους οπου απο τις 12 και μετα μεχρι και αργα το ββραδυ αφιερωνει με πολυ εξυπνο χιουμοριστικο commentary, ενημερωση και μουσικαρες... Δεν σε αφηνει να βαρεθεις.
-
Δεν ειπα οτι δεν εχει κατι να πει.Συμφωνω απολυτως οτι προκειται για αρκετα καλο σταθμο.Για τα στατιστικα μιλησα μονο...
-
-
Βλεπω αρκετοι ακουμε atlantis (105.2 πλεον). Εμενα μου εχει μεινει καταλοιπο γιατι τον ακουγα πολυ στα παλια χρονια του σχολειου
Ακομη για ελληνικα 88.6 γιατι σιχαινομαι το μπλα μπλα, βαζεις το ραδιοφωνο να ακουσεις κανα τραγουδι και σου κανουν το κεφαλι καζανι κατι δημητρηδες, κατερινες, μαριες, νικοι και πιας τ'αυγο και κουρευτο...
Επισης, δεν γινεται να κοιμηθω πλεον το βραδυ αν δεν ακουσω πρωτα τουλαχιστον μιση ωρα ραδιοφωνο για να με παρει ο υπνος -
Δηλωνω φανατικος του Γρηγορη Ψαριανου κ του Best (κ μετα βγιεστ).
Οσο εχει διαφημισεις, βαζω cd. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δηλωνω φανατικος του Γρηγορη Ψαριανου κ του BestΕτσι
Και η βραδινη ζωνη του Best ειναι αψογη btw
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δηλωνω φανατικος του Γρηγορη Ψαριανου κ του Best
Ετσι
Και η βραδινη ζωνη του Best ειναι αψογη btw
indeed (να 'ναι καλά το νετ)
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δηλωνω φανατικος του Γρηγορη Ψαριανου κ του Best (κ μετα βγιεστ).
Οσο εχει διαφημισεις, βαζω cd.πολύ βρίσμο ρε γμτ...αλλά τον ακούω κ εγώ!
μου μοιάζει για επαναστάτης χωρίς αιτία (στα 50+ του) -
επισης για τους θεσσαλονικεις
101.7
-
Φανατικά μουσική στο αυτοκίνητο και πολύ σπάνια ενημέρωση!
Παλαιότερα,σχεδόν αποκλειστικά Eν Λευκώ 87.7...
Τώρα πια,ο Εν Λευκώ παίζει μετά τις 8 αποκλειστικά,λόγω συγκεκριμένων παραγωγών,γιατί έχει μακράν την καλύτερη μουσική στην πόλη...Εναλλακτικά ο Red 96,3 που μου τη 'σπάει' λόγω playlist, και ο Rock Fm 96,9
-
Ολη μερα republic 100,3. Ο σταθμος-εξελιξη του 88μισο. Και με ανυπαρκτες διαφημισεις (προς το παρον).Με χαλαρωνει οσο και αν εχω δουλεια με φουριες.
Βαλε και στο ραδιοφωνο κατι καλο να παιζει