-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Βασικά οπως το βλέπω το πράγμα πιο πιθανό είναι να παντρευτείς πρώτα παρά να πάρει πρωτάθλημα ο Raikkonen..γιαυτο δέξου τον Viper μήπως και προλάβει o Kimmiς τωρα που είναι στο peak του... -
Βασικά οπως το βλέπω το πράγμα πιο πιθανό είναι να παντρευτείς πρώτα παρά να πάρει πρωτάθλημα ο Raikkonen..γιαυτο δέξου τον Viper μήπως και προλάβει o Kimmiς τωρα που είναι στο peak του...Μα όλοι για μένα δουλεύουν;
-
**Heidfeld to Race for BMW from 2007 **
Nick Heidfeld will race for the new BMW team in Formula One after agreeing a two-year deal, Autosport-Atlas can reveal, but the contract is currently scheduled to begin only at the start of 2007.
-
Βασικά οπως το βλέπω το πράγμα πιο πιθανό είναι να παντρευτείς πρώτα παρά να πάρει πρωτάθλημα ο Raikkonen..γιαυτο δέξου τον Viper μήπως και προλάβει o Kimmiς τωρα που είναι στο peak του...Κακίες... Εχω τουλάχιστον 7-8 χρόνια μπροστα μου, να χαίρομαι ως ελεύθερη τις νίκες του Κίμι (τώρα για το μονοθέσιο που θα τον συνοδεύει, όρκο δεν παίρνω)
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Nick Heidfeld will race for the new BMW team in Formula One after agreeing a two-year dea.
Μια χαρά το βρίσκω..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Nick Heidfeld will race for the new BMW team in Formula One after agreeing a two-year dea.
Μια χαρά το βρίσκω..
Πάλι βρήκες ευκαιρία να βγάλεις το οπαδισμό σου και να μας πεις πόσο καλός είναι ο Raikkonen λες και μας απέδειξες κάτι.
-
Πάλι βρήκες ευκαιρία να βγάλεις το οπαδισμό σου και να μας πεις πόσο καλός είναι ο Raikkonen λες και μας απέδειξες κάτι.Ε?????
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πάλι βρήκες ευκαιρία να βγάλεις το οπαδισμό σου και να μας πεις πόσο καλός είναι ο Raikkonen λες και μας απέδειξες κάτι.
Ε?????
Εχεις πολλα να μαθεις ακομα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε?????
Ναι τώρα κάνεις και την ανίξερη...
-
Ναι τώρα κάνεις και την ανίξερη...δεν την κάνω...
-
-
Για παρτε SportDay και πηγαινετε στην σελ. 3...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Για παρτε SportDay και πηγαινετε στην σελ. 3...Άργησες, το συζητάμε από τις 8 το πρωί
-
Για παρτε SportDay και πηγαινετε στην σελ. 3...
Άργησες, το συζητάμε από τις 8 το πρωί
Βλεπεις αργησα να ξυπνησω...
Ανοιγω λιγο SportFM,ακουω τιτλους στην σημερινη εφημεριδα,και φευφω σουμπιτος για το περιπτερο... -
**Heidfeld to Race for BMW from 2007 **Nick Heidfeld will race for the new BMW team in Formula One after agreeing a two-year deal, Autosport-Atlas can reveal, but the contract is currently scheduled to begin only at the start of 2007.
Οποτε μαλλον κρατανε αναγκαστικα τον Villeneuve του χρονου,ο οποιος εχει συμβολαιο και για το 2006...και το 2007 θα παρει ποδι...
Τωρα ειμαι περιεργος να δω ποιος θα ειναι ο 2ος της BMW για του χρονου..μυριζομαι De la Rosa... -
Οποτε μαλλον κρατανε αναγκαστικα τον Villeneuve του χρονουΩ.. Τι ευτυχια...
-
Οποτε μαλλον κρατανε αναγκαστικα τον Villeneuve του χρονου,ο οποιος εχει συμβολαιο και για το 2006...και το 2007 θα παρει ποδι...
Τωρα ειμαι περιεργος να δω ποιος θα ειναι ο 2ος της BMW για του χρονου..μυριζομαι De la Rosa...Μήπως τα μπέρδεψες λίγο; Λες ότι θα κρατήσουν αναγκαστικά τον Villeneuve (γιατί; ) και ενώ έχουν κλείσει τον Heidfeld ψάχνεις ποιος θα είναι ο δεύτερος;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μήπως τα μπέρδεψες λίγο; Λες ότι θα κρατήσουν αναγκαστικά τον Villeneuve (γιατί; ) και ενώ έχουν κλείσει τον Heidfeld ψάχνεις ποιος θα είναι ο δεύτερος;but the contract is currently scheduled to begin only at the start of 2007.
Heidfield μετά το 2007 λοιπόν
-
Ο Μίκαελ Σουμάχερ σύμφωνα με δηλώσεις του έχει αποδεχθεί την απώλεια του τίτλου του. Αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα είναι η κατρακύλα της ομάδας του. Για πρώτη φορά δημόσια, μετά το Ιταλικό GP σε δηλώσεις του στη 'Gazzetta dello Sport', έδειξε την ενόχλησή του. Από την άλλη πλευρά, ο Ντι Μοντετζέμολο έδωσε μία νότα αισιοδοξίας.
'Μετά από μία τόσο κακή χρονιά, θα ήθελα να έχω τουλάχιστον μία φορά, μία Ferrari που θα μπορεί να κερδίσει. Το να κρατήσω την τρίτη θέση [στο πρωτάθλημα] δεν είναι ρεαλιστικό. Δε ζητάω θαύματα, το Σπα είναι πολύ νωρίς. Αλλά μετά από εκεί, τη θέλω.', ήταν η απαίτηση του Μ. Σουμάχερ.
Κι ο Λούκα Ντι Μοντετζέμολο διαβεβαίωσε ότι τελικά μετά το Βέλγιο θα έχουν στη διάθεσή τους το 'Σούπερ Λάστιχο!'
'Θα κερδίσουμε αυτή τη χρονιά. Έχω μερικές πολύ ακριβείς διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση της Bridgestone ότι τα σούπερ ελαστικά θα έρθουν. Η Μόντσα και το Σπα ήταν πολύ νωρίς, αλλά μετά θα έρθουν.'
f1net.gr -
Σωστά μάλλον εγώ τα μπέρδεψα λίγο (εως πολύ)
Formula 1 - Διάφορα νέα