-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αν τα έλεγε αυτά κάποιος άλλος για τον Alonso θα τα post-αρες;
BTW, αυτά που είπε ο Ron Dennis για τον Alonso τα έκανες γαργάρα.
Αν τα είχα δει ναι.
Και να τα βρισκές δεν θα τα έβαζες. Αυτό σου λέω.
Αυτά που είπε ο Ron Dennis γιατί δεν τα έγραψες στα νέα;
Ξαναγράψτα 100 φορές ακόμα για τιμωρία.
-
Να ρωτήσω κάτι? Γιατί δεν ασχολείσαι με αυτά που λες εσύ και κρίνεις μόνο τους άλλους? Από ότι εχω δει, τα μισα ποστ σου είναι επικρίσεις προς τα ποστ των άλλων. Οπότε άσε τον κόσμο να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του, όπως και δικαιούται μιας και ελεύθερο φορουμ είναι, και ασχολήσου με τίποτα πιο ουσιαστικό από το να κριτικάρεις και να εκνευρίζεις τον κόσμο. Δεν σε όρισε κανένας διαιτητη αν δεν απατώμαι.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Πες με και ζαβολιάρη...Έτσι όταν δεν θα έχεις κάτι να πεις παίρνε κομματάκια από αυτα που λέω εγώ κάντα μόντα και γράψτα πάλι.
Τι ζαβολιαρη κλπ. Εγω τα παραθεσα αυτα για να σου δειξω οτι σου απαντησε στην αρχικη ερωτηση και εσυ ξαναρωτας.
-
Πρόλαβες να διαβάσεις σε 4 μέρες όλα μου τα post και είδες πως τα 609 είναι κριτική σε αυτά που γράφουν άλλοι;
Η κριτική υπάρχει παντού.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πες με και ζαβολιάρη...
Έτσι όταν δεν θα έχεις κάτι να πεις παίρνε κομματάκια από αυτα που λέω εγώ κάντα μόντα και γράψτα πάλι.
Τι ζαβολιαρη κλπ. Εγω τα παραθεσα αυτα για να σου δειξω οτι σου απαντησε στην αρχικη ερωτηση και εσυ ξαναρωτας.
Μα δεν τα είπα σε σένα ρε.
Πάλι ήπιες τα καρτουτσάκια σου ε;
-
Πρόλαβες να διαβάσεις σε 4 μέρες όλα μου τα post και είδες πως τα 609 είναι κριτική σε αυτά που γράφουν άλλοι;Η κριτική υπάρχει παντού.
Ναι μου αρέσει το διάβασμα.
Η κριτική υπάρχει, αλλά καλό είναι να μιλάς όταν έχεις κάτι να πεις. Όχι για να μαλώνεις τον κόσμο για το ειπε και δεν είπε.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πρόλαβες να διαβάσεις σε 4 μέρες όλα μου τα post και είδες πως τα 609 είναι κριτική σε αυτά που γράφουν άλλοι;
Η κριτική υπάρχει παντού.
Ναι μου αρέσει το διάβασμα.
Η κριτική υπάρχει, αλλά καλό είναι να μιλάς όταν έχεις κάτι να πεις. Όχι για να μαλώνεις τον κόσμο για το ειπε και δεν είπε.
Σε λίγο θα μου πεις πως άδικα σου τα είπα όλα αυτά...
-
.
Βρε παιδιά ας περιορίσουμε τους χαρακτηρισμούς σε πμ.
Το παρόν είναι για 'Διάφορα Νέα από τον χώρο της Φ1'... -
Σε λίγο θα μου πεις πως άδικα σου τα είπα όλα αυτά...Οχι σε λιγο, στο λέω από τωρα. Και το θέμα για μένα λήγει εδώ.
-
εγώ πάντως θεωρώ τις δηλώσεις του jackie stewart το λιγότερο για γέλια όταν ο ΜΣ δεν έχει δείξει κανένα σημάδι πτώσης (δες που είναι ο φιλόδοξος Barrichello) και δεν έχει το μονοθέσιο (τα ελαστικά) να διεκδηκήσει το τίτλό. Καλό θα ήταν να διαβάσει τι δήλωσε πριν λίγες μέρες ο David Coulthard για τον ΜΣ....
-
Συμφωνω οτι η δηλωση
'Πρέπει να αναδειχτεί νικητής σε πολλούς αγώνες και όχι σε ένα-δύο γκραν πρι. Πρέπει να κερδίσει πλέον και άλλο πρωτάθλημα αν σκέφτεται να αποσυρθεί και να λογίζεται ως ο άνθρωπος της εποχής του. Κρίνεσαι από αυτά που έκανες στο τέλος... και αυτό το άθλημα είναι σκληρό. Μπορεί ξαφνικά να δεις κάποιον άλλο στη θέση σου'
ειναι για γελια. Αραγε να ειναι λιγακι βλακας ή απλα εμπαθης?
-
Ειναι σίγουρα αυστηρος (πολυ κιολας!!) αλλά μάλλον αυτή είναι η αποψη του για το τι σημαίνει 'να φεύγεις με ψηλά το κεφάλι'... Θεωρεί οτι για να αποχωρήσει ο Σουμι με ψηλά το κεφάλι, πρέπει να το κάνει ως πτωταθλητης, δλδ 'κερδισα και αυτό και φεύγω'.. Σκληρό, αλλά είναι μία άποψη!
-
Γιατί ποιος λέει πως δεν θα ξαναπάρει πρωτάθλημα ο Schumacher?
-
Ας ετρεχε τοτε μεχρι το 80 ο σερ Τζακι να βλεπαμε ποσα θα ειχε παρει...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειναι σίγουρα αυστηρος (πολυ κιολας!!) αλλά μάλλον αυτή είναι η αποψη του για το τι σημαίνει 'να φεύγεις με ψηλά το κεφάλι'... Θεωρεί οτι για να αποχωρήσει ο Σουμι με ψηλά το κεφάλι, πρέπει να το κάνει ως πτωταθλητης, δλδ 'κερδισα και αυτό και φεύγω'.. Σκληρό, αλλά είναι μία άποψη!εγώ προσωπικά θέλω να αποχωρήσει ο ΜΣ όταν το θέλει ο ίδιος είτε με ψηλά το κεφάλι είτε χαμηλά - ο άνθρωπος έχει καταφέρει τα πάντα και εμείς οι οπαδοί του μας δίνει τη δυνατότητα να τον βλέπουμε να οδηγεί είτε κερδίζει είτε χάνει. Ζωντανός θρύλος, αυτό τα λέει όλα.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ειναι σίγουρα αυστηρος (πολυ κιολας!!) αλλά μάλλον αυτή είναι η αποψη του για το τι σημαίνει 'να φεύγεις με ψηλά το κεφάλι'... Θεωρεί οτι για να αποχωρήσει ο Σουμι με ψηλά το κεφάλι, πρέπει να το κάνει ως πτωταθλητης, δλδ 'κερδισα και αυτό και φεύγω'.. Σκληρό, αλλά είναι μία άποψη!
εγώ προσωπικά θέλω να αποχωρήσει ο ΜΣ όταν το θέλει ο ίδιος είτε με ψηλά το κεφάλι είτε χαμηλά - ο άνθρωπος έχει καταφέρει τα πάντα και εμείς οι οπαδοί του μας δίνει τη δυνατότητα να τον βλέπουμε να οδηγεί είτε κερδίζει είτε χάνει. Ζωντανός θρύλος, αυτό τα λέει όλα.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γυναίκα και φίλαθλος του Kimi;
Πόσο κοντά φτάνει ο άνθρωπος στο 'λάθος'...
Ποιο είναι το λάθος ακριβώς?
Ασε τους να λένε κοπέλα μου! Στον ίσιο δρόμο είσαι (και είθε να μη ξεστρατίσεις ποτέ... )
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Γυναίκα και φίλαθλος του Kimi;
Πόσο κοντά φτάνει ο άνθρωπος στο 'λάθος'...
Ποιο είναι το λάθος ακριβώς?
Ασε τους να λένε κοπέλα μου! Στον ίσιο δρόμο είσαι (και είθε να μη ξεστρατίσεις ποτέ... )
Όπου 'λάθος' βάλε 'πρόταση γάμου'.
Ολόκληρο διαμάντι της προσέφερα αλλά δεν το δέχτηκε...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Όπου 'λάθος' βάλε 'πρόταση γάμου'.Ολόκληρο διαμάντι της προσέφερα αλλά δεν το δέχτηκε...
Αχ συγγνώμη δεν το κατάλαβα, αλλά είμαι και πολύ μικρή για γάμο!
Έχω ζωη να ζήσω και να χαρώ τον Κίμι να παίρνει πρωταθλήματα με την μακλάρεν, ή μήπως όχι???
-
Βασικά οπως το βλέπω το πράγμα πιο πιθανό είναι να παντρευτείς πρώτα παρά να πάρει πρωτάθλημα ο Raikkonen..γιαυτο δέξου τον Viper μήπως και προλάβει o Kimmiς τωρα που είναι στο peak του...
Formula 1 - Διάφορα νέα