-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οποιος ενδιαφερεται για τιμες ανταλλακτικων για C3 μπορω κι εγω να βοηθαω...
Αεροσακκοι οδηγου συνοδηγου 1300 ευρω, παρμπριζ 240 ευρω, μασκα προφυλακτηρας 107 ευρω, φαναρια 2 εμπροσθια 450 ευρω, και αλλα πολλα σε τιμες αντιπροσωπειας παντα.To ΑBS την γλίτωσε? Τυχεροί ειστε γιατί τα C3 έχουν την μονάδα πολύ κοντά στον προφυλακτήρα από όσο θυμάμαι
Αυτα που εγραψα ειναι εντελως ενδεικτικα. Το προβλημα με το συγκεκρημενο αυτοκινητο ειναι οτι 'εφυγε' σε μια στροφη, πηρε 3-4 τουμπες στον αερα και κατεληξε περιπου 10 μετρα μεσα στη θαλασσα, εννοω στη βραχωδη παραλια.
Το αμαξι 'εκατσε' με το πισω μερος σε ενα βραχο. Εννοειται οτι το πισω μερος ειναι διαλυμενο. Για τη μηχανη δεν ξερουμε, και αμφιβαλω αν μαθουμε ποτέ, σε τί κατασταση ειναι, δεδομενου οτι το κοστος των ανταλλακτικων στις ζημιες πού φαινονται εξωτερικα μονο, εχει φτασει ηδη τα 5000 ευρω, χωρις οπως ειπα μηχανικα, σασσι, βαψιματα, εργατικα.
Το απιστευτο ειναι οτι ο οδηγος δεν φορουσε ζωνη ασφαλειας και βγηκε απο το αμαξι ουσιαστικά χωρις γρατζουνια!!!!!!!! -
Η λέξη 'κωλόφαρδος' του ταιριάζει. Πάντως με βάση τα όσα περιγράφεις ( δεν ξέρω την πολιτική της εταιρείας βέβαια ) εγώ θα το έστελνα για ολική καταστροφή.
Υ.Γ Νόμιζα οτι έλεγες για το τρακάρισμα-αφορμή για βεντέτα που έγραφες παραπάνω γι αυτό ρώτησα για το ABS αλλά αυτό είναι πολύ χειρότερο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η λέξη 'κωλόφαρδος' του ταιριάζει. Πάντως με βάση τα όσα περιγράφεις ( δεν ξέρω την πολιτική της εταιρείας βέβαια ) εγώ θα το έστελνα για ολική καταστροφή.
Υ.Γ Νόμιζα οτι έλεγες για το τρακάρισμα-αφορμή για βεντέτα που έγραφες παραπάνω γι αυτό ρώτησα για το ABS αλλά αυτό είναι πολύ χειρότερο.Εντελως πληροφοριακα, στη τρακα - αφορμη για βεντετα - ακομα δεν εχουμε βγαλει άκρη!!!
Η αλλη ειναι φρέσκια ακομα. Κι εγω δεν νομιζω να φτιαχτει το αμαξι αλλα θα δουμε. Τα πραγματα περιπλεκονται γιατι ολα τα C3 ανηκουν στη Citroen και εκει θα πανε στο τελος του καλοκαιριου. Οποτε η εταιρεια θα πρεπει να πληρωσει γυρω στα 7000 για το διαλυμενο αυτοκινητο γιατι η Citroen αποκλειεται να το παρει πισω. -
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τα πραγματα περιπλεκονται γιατι ολα τα C3 ανηκουν στη Citroen και εκει θα πανε στο τελος του καλοκαιριου. Οποτε η εταιρεια θα πρεπει να πληρωσει γυρω στα 7000 για το διαλυμενο αυτοκινητο γιατι η Citroen αποκλειεται να το παρει πισω.Eίναι σαν εκείνα τα περιβόητα μεταχειρισμένα Saxo που πωλούνταν νομίζω πέρσι από την επίσημη Citroen για 3-4Κ εάν θυμάμαι καλά...ευκαιρία δηλ από 100ο χέρι...
-
Εχω απαντησει ολες τις ερωτησεις μου για το C4 και μου εχουν μεινει αυτες:
1)Ο πισω υαλοκαθαριστηρας ρυθμιζεται ωστε να λειτουργει οταν εχω τους μπροστα στο auto και επιλεγω οπισθεν στην εκδοση SX Pack;
2)Νομιζα οτι φωτα follow me home λέγονται αυτά που μένουν αναμενα μολις σβησεις για οση ωρα το ρυθμισεις(15-30-60 δευτερα) αλλα και αυτα που τα αναβεις απο το κουμπι του τηλεχειριστηριου. Απ'οτι φαινεται ομως δεν ειναι τα ιδια γιατι ενω τα πρωτα τα εχω ρυθμισει και μενουν για 15' ανοιχτα απο το τηλεχειριστηριο συνεχιζουν να αναβουν για 60'. Ξερει κανεις αν μπορω να το ρυθμίσω αυτο;Αυτα ουτε τα γραφει ρε παιδια στο manual (που εκτος απο την πρωτη φορα το εχω διαβασει αλλες δυο και δεν εμαθα τιποτα παραπανω!) ουτε τα ξερει κανενας αντιπροσωπος που ρωτησα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα πραγματα περιπλεκονται γιατι ολα τα C3 ανηκουν στη Citroen και εκει θα πανε στο τελος του καλοκαιριου. Οποτε η εταιρεια θα πρεπει να πληρωσει γυρω στα 7000 για το διαλυμενο αυτοκινητο γιατι η Citroen αποκλειεται να το παρει πισω.
Eίναι σαν εκείνα τα περιβόητα μεταχειρισμένα Saxo που πωλούνταν νομίζω πέρσι από την επίσημη Citroen για 3-4Κ εάν θυμάμαι καλά...ευκαιρία δηλ από 100ο χέρι...
Σε παρακαλω πολυ προσεχε πως μιλας!!!
'Ελαφρα μεταχειρησμενα' ηταν τα Saxo!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τα πραγματα περιπλεκονται γιατι ολα τα C3 ανηκουν στη Citroen και εκει θα πανε στο τελος του καλοκαιριου. Οποτε η εταιρεια θα πρεπει να πληρωσει γυρω στα 7000 για το διαλυμενο αυτοκινητο γιατι η Citroen αποκλειεται να το παρει πισω.
Eίναι σαν εκείνα τα περιβόητα μεταχειρισμένα Saxo που πωλούνταν νομίζω πέρσι από την επίσημη Citroen για 3-4Κ εάν θυμάμαι καλά...ευκαιρία δηλ από 100ο χέρι...
Σε παρακαλω πολυ προσεχε πως μιλας!!!
'Ελαφρα μεταχειρησμενα' ηταν τα Saxo!!!ναι καιπηγαιναν οι μαντραδες τα αγοραζαν 3-4Κ κατεβαζαν τα χιλιομετρα και τελος τα πουλάγαν 6Κ...'μια κυρία το είχε, που το επαιρνε 2 φορες την εβδομαδα για να παει στο Βασιλόπουλο'
-
Γνωστος μου αγορασε ενα τετοιο saxo 1,1 με 34000χλμ απο την εδω αντιπροσωπεια.1700
-
Οταν πηρα το Κορσα (το οποιο αγοραστηκε απο εταιρεια rental- το χρησιμοποιουσε ο γνωστος μου εκει μέσα απο την 1η μερα κυκλοφορίας του) πήγα και είδα και αλλα κορσακια που είχε διπλα στο κορσακι του φιλου μου....
Το ακριβως διπλανο αυτοκινητο, που ειχε τον επομενο αριθμο κυκλοφοριας (1815 το δικό μου, 1816) είχε 60.000κμ και ήταν ψιλορημαγμενο εξωτερικά (και μάλιστα είχε αλλαξει και μπροστα δεξί φτερο).
Πηγαίνωντας στην Πατρα και ενω ειμαι πηγμενος στην κινηση μπαινοντας στην Πατρα, εξω απο μια μαντρα βλέπω το ιδιο κορσακι (1816) και λεω κατσε να κατεβω να δω ποσο το δινει απο περιεργεια και μονο για να δω και κατα ποσο ευκαρια ηταν το δικο μου....
Λοιπόν το αυτοκίνητο μου τοπαρουσιασε ο κυριοσ με 26.000κμ, ατρακαριστο και 7.800 ευρω.... Οταν τόυ είπα οτι εχω και εγω ενα παρομοιο και θελω να του το πουλησω με κοιταξε λιγο περιεργα, αλλα πιο περιεργα με κοιταξε οταν τον εβγαλα εξω απο το μαγαζι και προσεξε την πινακιδα μου....
-
Oπως μου το εστειλε η michelin.com
A car that turns the wheel by itself
How does it work? It's very simple: in the C3, all you have to do is press the 'P' button to express your desire to find a parking space. As soon as you pass near an ideal spot, the computer pinpoints it and displays it on the screen. Then all you have to do is press the 'Auto Park' button to start the manoeuvre. The driver's role is limited to carrying out the vehicle's instructions (engage first gear, go into neutral, engage reverse gear, let in the clutch and brake). It is, in fact, the vehicle's electronics that are in charge of everything, notably by turning the steering wheel with the impetus required to turn the wheels properly. The result is truly spectacular.
Καλο ε? -
Αυτο τι ειναι; Κανα εξτρα για το c3;
-
Σελ. 148 - τεύχος 419 Αυγούστου 2005
Citroen C5 By Wire & Citroen C3 City Park
από το μέλλον!
-
Ένας πρώην Citroenάκιας με ένα Xsara VTS 1.8 του 1999 τον οποίον τον πούλησαν τα φρένα και το έστειλε............
Ξέρει κανείς τιμή για C2 Super1600 από την Μαμά Citroen??????
Ευχαριστώ.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σελ. 148 - τεύχος 419 Αυγούστου 2005Citroen C5 By Wire & Citroen C3 City Park
από το μέλλον!
Κάτσε να δεις πως το λέγαμε στο στρατό:
'Με βήμα πάμε για φαΐ, με βήμα τραγουδάμε,
να δεις που θα μας μάθουνε με βήμα να γ@μ@με'Όπου βήμα, βάλε ηλεκτρονικά, όπου γ... το οδηγάμε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σελ. 148 - τεύχος 419 Αυγούστου 2005Citroen C5 By Wire & Citroen C3 City Park
από το μέλλον!
αυτο το city pack δεν καταλαβαινω τι ειναι; Διατιθετε σαν εξτρα ή μιλαμε για κατι μελλοντικο;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Σελ. 148 - τεύχος 419 Αυγούστου 2005
Citroen C5 By Wire & Citroen C3 City Park
από το μέλλον!
αυτο το city pack δεν καταλαβαινω τι ειναι; Διατιθετε σαν εξτρα ή μιλαμε για κατι μελλοντικο;
παρκάρει μόνο του
-
Το τι κανει το καταλαβα. Λεω αν υπαρχει αυτο το συστημα και διατιθεται απο την citroen στο c3 σαν εξτρα ή απλα ειναι ενα project που 'καποτε' θα μπει στα αυτοκινητα μας;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Το τι κανει το καταλαβα. Λεω αν υπαρχει αυτο το συστημα και διατιθεται απο την citroen στο c3 σαν εξτρα ή απλα ειναι ενα project που 'καποτε' θα μπει στα αυτοκινητα μας;Eσύ τι λες...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το τι κανει το καταλαβα. Λεω αν υπαρχει αυτο το συστημα και διατιθεται απο την citroen στο c3 σαν εξτρα ή απλα ειναι ενα project που 'καποτε' θα μπει στα αυτοκινητα μας;
Eσύ τι λες...;
Ε φανταζομαι οτι ειναι project αλλα με τη citroen ποτε δεν ξερεις γι'αυτο ρωταω! Εδω στην αρχη που ειδα τη διαφημιση για τους αισθητηρες που διαβαζουν τις λωριδες στο δρομο νομιζα οτι διαφημιζουν το ποσο προσωρημενοι ειναι στις μελετες και μετα ειδα οτι οχι απλως το εχουν μελετησει αλλα το βαζουν και στο c4. Για να μη σου πω πριν πολλα χρονια που διαβαζα για τα κατευθυντικα φωτα και νομιζα οτι μας κοροιδευουν!
CITROËN FORUM