-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
αλλη η αισθηση με τοσο βαρυ αμαξι κ αλλη με το ST. εχω αδικο?για στροφες μιλαω κ κρατηματα..
.....ας του απαντήσει κάποιος από το lotus forum.....
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
αλλη η αισθηση με τοσο βαρυ αμαξι κ αλλη με το ST. εχω αδικο?
για στροφες μιλαω κ κρατηματα..
.....ας του απαντήσει κάποιος από το lotus forum.....
Καλύτερα ας ξοδέψουν το χρόνο τους postάροντας φωτοφραφίες.Είναι πολύ πιο χρήσιμο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
χαλάρωσε ρε φιλε..οχι κ 6000-8000 διαφορα ...νομιζω οτι το 2λιτρο γκολφ εχει** 25600**.ηταν να το παρω αλλα ακριβο...κ να σου πω κ το αλλο?αλλη η αισθηση με τοσο βαρυ αμαξι κ αλλη με το ST. εχω αδικο?
για στροφες μιλαω κ κρατηματα..
Φυσικά και έχεις δίκαιο!Το έχουμε ξανά-αναλύσει το θέμα άλλωστε...Το βάρος οφελεί το στρίψιμο!
απο ποτε??
-
- Καλυτερα να γελας,παρα να απαντας σε ορισμενες περιπτωσεις......
-
Καλα εσυ να χαίρεσαι το σουπερ-πυραυλάκι σου κ ασε μας εμεις με τις μπαχατέλες να απανταμε!!!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Καλα εσυ να χαίρεσαι το σουπερ-πυραυλάκι σου κ ασε μας εμεις με τις μπαχατέλες να απανταμε!!!Έτσι...δώσε τόπο στην οργή!!
Κατά βάθος...εσύ ξέρεις ποιος είναι ο βασιλιάς των φαναριών...
-
Ετσι ...ετσι!!!
-
.....Ποιος δουλευει ποιον..........
Προτεινω εκδρομη του 4Τφορουμ στη λαρισα για γενικη ενημερωση και παταξη ψευδαισθησεων.Α,και ας εχουμε και κανενα περιοδικο με τιμες γκολφ και st.
-
Που μπορώ να βρω aftermarket έρμα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Που μπορώ να βρω aftermarket έρμα;Ρε Μάνο, αν εσύ χρειάζεσαι ερμα, τα παιδιά με τις Lotus τι χρειάζονται? Κοτρώνες?
-
Στη παρεα σου (βλεπε φιλους).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Που μπορώ να βρω aftermarket έρμα;Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτά που βάζω και οταν κανω ψαροντούφεκο....
Θα τα βρείς σε καταστήματα με είδη αλιείας, σε διάφορα μεγέθη για να ρυθμίσεις ιδανικά το ζύγισμα..........Μήπως γράφω σε λάθος forum ???
-
MINI COOPER S
Μπήκα χθες κι έπαθα την πλάκα μου στρίβει σαν κλιό,επιταχύνει σαν κούπρα φανταστικό
το καινούριο μάλιστα φοράει 170 άλογα,έχει και κοντύτερες σχέσεις στο κιβώτιο(παλιό μειονέκτημα των mini οι αραιές σχέσεις.
Κι έχει μακράν καλύτερη θέση οδήγησης από το κλιο και δεν το βαριέσαι όπως το κούπρα
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
MINI COOPER SΜπήκα χθες κι έπαθα την πλάκα μου στρίβει σαν κλιό,επιταχύνει σαν κούπρα φανταστικό
το καινούριο μάλιστα φοράει 170 άλογα,έχει και κοντύτερες σχέσεις στο κιβώτιο(παλιό μειονέκτημα των mini οι αραιές σχέσεις.
Κι έχει μακράν καλύτερη θέση οδήγησης από το κλιο και δεν το βαριέσαι όπως το κούπρα
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ
Σκέψου όμως ότι με 1-2 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις GTi και Type - R..
-
Ψαχνω να βρω καμμια 500αρια κιλα για να τα προσθεσω μπας κ στριψω καλυτερα....Any ideas????
Υγ: Σοβαρες προτασεις μονο.
-
Γιατι,το κλιο δεν επιταχυνει σαν κουπρα?!?!?
-
Στο mini club τα παιδιά ισχυρίζονται ότι σε κόντρες έχουν πατήσει audi s3,audi TT180 κ.α πάντως το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πύραυλος,αξίζει να δώσεις 3000 ευρώ παραπάνω και δεν συμβιβαζεσαι ούτε σε στροφές ούτε σε ευθειες
-
ισως το Cooper κ μάλιστα το** S **(πολυ δυνατό) είναι απο τα καλύτερα αυτοκίνητα για στροφιλίκια ever.
Εχω μπει σε κανονικο κ απλά έστριβε ΤΕΛΕΙΑ!!!! στο S δεν έχω μπει για να καταλάβω δύναμη αλλα κ το 1.6 καλο ηταν μου έκανε μεγαλη εντυπωση.BMW μηχανή.
Ειναι σαν να οδηγάς καρτ..κάθεται τέζα κατω κ δεν φευγεις με τιποτα.!!!πολυ διασκεδαστικο!!!κ ομορφο αντικειμενικα!
-
Η όποια μηχανή BMW μέχρι τις 3000 στροφές είναι νεκρή...
Πάντως στρίβει σαν κάρτ αν και έχω την εντύπωση ότι το δίλιτρο τωρινό κλιάκι είναι οριακά καλύτερο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
MINI COOPER S
Μπήκα χθες κι έπαθα την πλάκα μου στρίβει σαν κλιό,επιταχύνει σαν κούπρα φανταστικό
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ
Σκέψου όμως ότι με 1-2 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις GTi και Type - R..
Δεν έχεις δίκιο.Το κούπερ σ ξεκινά από 24900Ε,ενώ τα υπόλοιπα 28900Ε.Που είναι τα 1-2 χιλιάρικα;
Και το κλιο επιταχύνει φίλε μου,αλλά με το κούπρα έρχεται δεύτερο.Το ίδιο και με το κούπερ,δεν είπα ΄τι είναι αργό,απλά τα άλλα 2 είναι ακόμα πιο γρήγορα.Στο ντραιβ τεύχος 101 γίνεται συγκριτικο και σε 0-100 και σε ρεπρίζ το κλιο έρχεται 2ο.
ΠΥΡΑΥΛΟΙ μεχρι 22000Ε