-
Εγώ άλλα είδα πάντως ...
Μπροστά η τς ... πίσω η bmw ...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ άλλα είδα πάντως ...Μπροστά η τς ... πίσω η bmw ...
επιβεβαιώνω!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ άλλα είδα πάντως ...Μπροστά η τς ... πίσω η bmw ...
Μας έχεις καταστρέψει ρε Βασιλη!!! ...............................
Οχι στα διόδια της ΑΟ που ήμουνα με 3η και ήτανε με 1η ( ) αλλά στα διόδια Αφιδνών που πάτησε και τον πέρασα από πάνω!!!!
Δηλαδή........και στα άλλα διόδια δεν μου έφυγε!!!!
Αντε ρε Βασίλη....πες και καμιά ανακρίβεια τέλος πάντων!!!! ...........
-
για να λάμψει λίγο η αλήθεια...
οι παραγγείλαντες παιδάκια έμειναν νηστικοι καθώς παράγγειλε ο κούκος ο οποίος την έβγαλε (sic) με τη μισή σταυλίσια, κοινώς δεν παράγγειλε αρκετά...την άλλη μισή σταυλίσια του κουκ την έφαγε ο krus...ο οποίος είχε το θράσσος να πεί οτι δεν πίναγε κιόλας..anyway...για μένα το καλύτερο κομμάτι παίχτηκε μεταξύ αφιδνών και χαλανδρίου, όπου οδήγησα το leon του gvala και....τι να πώ...τα είδα όλα...
πάλι άλλαξα γνώμη στο τί αυτοκίνητο θα πάρω τελικά και άρχισα το ψάξιμο απο την αρχή... -
Eγώ που άνοιξα μαζί με Νίκο και Στέλιο στις Αφίδνες είδα την BMW να φεύγει άνετα πάντως. ΑΟ δεν ήμουν.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eγώ που άνοιξα μαζί με Νίκο και Στέλιο στις Αφίδνες είδα την BMW να φεύγει άνετα πάντως. ΑΟ δεν ήμουν.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Να και ένας αντικειμενικός παρατηρητής!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Eγώ που άνοιξα μαζί με Νίκο και Στέλιο στις Αφίδνες είδα την BMW να φεύγει άνετα πάντως. ΑΟ δεν ήμουν.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Να και ένας αντικειμενικός παρατηρητής!!!
άστα αυτά! Λέγε τι του έταξες!
-
Paranga μου μυρίζει....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Paranga μου μυρίζει....Ρε δεν τα αφήνετε αυτά λέω εγω!!!
Επιτέλους ένας έμπειρος γνώστης των αυτοκινητικών δρώμενων που έχει πολυετή πείρα σε αγώνες πίστας και βελτιωμένα αυτοκίνητα (καλά πάω Μάνο?!! ) τόλμησε να καταγραψει με την αδάμαστη πένα του την σκληρή (για μερικούς) πραγματικότητα και αμέσως βρέθηκαν οι καλοθελητές!!!!
Ναι ρε!!! Του έριξα 18 καρότσες, 5 κολώνες, 2 διόδια και 48 κολωνάκια!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε δεν τα αφήνετε αυτά λέω εγω!!!
Επιτέλους ένας έμπειρος γνώστης των αυτοκινητικών δρώμενων που έχει πολυετή πείρα σε αγώνες πίστας και βελτιωμένα αυτοκίνητα (καλά πάω Μάνο?!! ) τόλμησε να καταγραψει με την αδάμαστη πένα του την σκληρή (για μερικούς) πραγματικότητα και αμέσως βρέθηκαν οι καλοθελητές!!!!
Well done Koukus, you made all us very proud
Nikos, you are invited to test our new Formula 1 car in the winter, your achievement has opened my eyes to new bright talent
This Greek guy will finish my career....
-
Φο-βε-ρός!!!!
(τό μετακομίζω κιόλας)
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
anyway...για μένα το καλύτερο κομμάτι παίχτηκε μεταξύ αφιδνών και χαλανδρίου, όπου οδήγησα το leon του gvala και....τι να πώ...τα είδα όλα...
πάλι άλλαξα γνώμη στο τί αυτοκίνητο θα πάρω τελικά και άρχισα το ψάξιμο απο την αρχή...και ειναι και ...μαμα, kamil
χαιρομαι που περασατε καλα και παιξατε κιολας..
next time κι εγω μεσαπαρεπιπτωντος με πηρανε τηλεφωνο κατι skodaκηδες φιλοι αστυνομικοι, και μου ειπανε οτι ψαχνουνε να βρουνε ενα bmw 3αρι που περασε 'χοροπηδωντας' με καμια 220αρα απο μπλοκο μετα τα διοδια. απο πισω και ενα τογιοτα.
-
Αλητες κοντρακηδες, οοουυυυ!!!!!!
6 6 6 οοουυυυ!!!!!Δουλευα χθες και δε μπορεσα να ερθω για να λαβω μερος στα δρωμενα, οχι τιποτε αλλο, να υπαρχει και ενας αντικειμενικος κριτης!
Προεδρε αν ξαναεφαγες ξυλο απο το Τsss σε βλεπω για Μ3!!
-
Είπα να κάνω την έκπληξη και να 'ρθω απροειδοποίητα, να γνωριστούμε κι όλας, αλλά δεν τα κατάφερα γμτ. Επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Και βλέπω έχασα πολλά!
Την επόμενη φορά. -
Μπραβο παιδες, βλεπω οι μασέλες σας δουλευουν αρκετά καλά!!!
-
Τελικά πόσοι κάγκουρες μπορεί να είναι σε αυτή την παρέα;
Εγώ με τον diperr φύγαμε με το Fiesta του με καθυστέρηση 2 λεπτών από την ταβέρνα για να ακολουθήσουμε για παγωτό στο Χαλάνδρι. Από τα διόδια Αφιδνών και μέχρι τον Αγ. Στέφανο πηγαίναμε 140-150, αλλά από εκεί και μέχρι τη μεταμόρφωση δεν πέσαμε κάτω από 190 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!
Τελικά βρεθήκαμε πάλι στο Χαλάνδρι και άρχισαν οι συζητήσεις περί τσαγιών, παρόλο που τελικά δεν παραγγείλαμε τσάι
-
εγω εμαθα οτι τους περασε ΟΛΟΥΣ ενα τρελο - λευκο Υaris 1.0 !!!!
εχασα και την ευκαιρια να τσαγιασω τον servmx με το νεο του τουτου!!!
-
Μπράβο ρε μάγκες που καλοπεράσατε. Δυστυχώς βαριόμουν να ανηφορίσω από τη Βουλιαγμένη και τελικά την έβγαλα στην παραλία με σουβλάκια. Δεν ήταν και άσχημα. Έχασα όμως την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά και να με κεράσετε άφθονο τσαγάκι
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ρε δεν τα αφήνετε αυτά λέω εγω!!!
Well done Koukus, you made all us very proud
Nikos, you are invited to test our new Formula 1 car in the winter, your achievement has opened my eyes to new bright talent
This Greek guy will finish my career....
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τον τεχνικό μου διευθυντή και την μαμά μου (για τα ωραία σουτζουκάκια!)!!!
Αντε Υδρόβιε, ξεκόλλα και έλα και εσυ την επόμενη!!
-
Wraia akougovtai ola auta. Krima pou dev mporesa va eimai ki egw ekei telika....
ΜΑΝΑΡΑΣ XVIII :: Ο θάνατος της Αλεπούς!