-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι κουραστικο αυτο με τις ηλικιες.Αν θεωρειται επιχειρημα αυτο μαλλον πρεπει να τους παιρνουν το δελτιο οταν ξεπερνουν τα 30 χρονια.Πιστεύεις δηλαδή ότι ο γαύρος αντέχει την ευρώπη την άνοιξη χωρίς να φάει σφαλιάρες (είτε εδώ, είτε έξω)? Η τελευταία ελληνική ομάδα που το έκανε αυτό ήταν ο Παναθηναικός του 95..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
στο θέμα: 2-3 ετοιμοπόλεμους σε κάθε θέση μπορεί να μην έχει, αλλά έχει πλουραλισμό και πάγκο μακράν 'βαθύτερο' από τον ΠΑΟ. Διαφωνείς?Δεν ξέρω καλά τα ρόστερ των 2 ομάδων αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι έχετε μακράν βαθύτερο πάγκο. Έχετε περισσότερες επιλογές στην άμυνα (μέχρι και ο ατρόμητος έχει) αλλά στο κέντρο και στην επίθεση είμαστε τουλάχιστον ισοδύναμοι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ειναι κουραστικο αυτο με τις ηλικιες.Αν θεωρειται επιχειρημα αυτο μαλλον πρεπει να τους παιρνουν το δελτιο οταν ξεπερνουν τα 30 χρονια.
Πιστεύεις δηλαδή ότι ο γαύρος αντέχει την ευρώπη την άνοιξη χωρίς να φάει σφαλιάρες (είτε εδώ, είτε έξω)? Η τελευταία ελληνική ομάδα που το έκανε αυτό ήταν ο Παναθηναικός του 95..
Κατσε να φτασουμε στην ανοιξη και θα εχουμε παικτες ξεκουραστους,αλλωστε ποσο να μας ταλαιπωρησει το Ελληνικο προταθλημα ;
Λεγατε για τον Ριμπο περυσι αλλα και ο Φλαβιο εχει την ιδια ηλικια.
-
Συμφωνώ ότι ο Φλάβιο είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά εμείς έχουμε έναν μεγάλο και πολλούς μικρούς, εσείς το αντίθετο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γι' αυτό έχει 2-3 ετοιμοπόλεμους παίκτες σε κάθε θέση.
Σπύρο, το emoticon που πεθαίνει στα γέλια παρακαλώωωω!
Σοβαρά το πιστεύεις αυτό?
Για να δούμε:
http://gr.olympiakos.gr/sports.aspx?pageType=football
Τερματοφύλακες
33. Έρβιν ΛΕΜΕΝΣ
34. Κλεώπας ΓΙΑΝΝΟΥ
71. **Αντώνιος ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ **Αμυντικοί
2. Χρήστος ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ
3. Στυλιανός ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
4. Ευθύμιος ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ
5. **Μιχάλης ΚΑΨΗΣ **
12. Γκαμπριέλ Φρανσίσκο Περάλτα ΣΟΥΡΕΡ
14. **Δημήτριος ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ **
19. **Αθανάσιος ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ **
22. Ερόλ ΜΠΟΥΛΟΥΤ
25. Σπύρος ΒΑΛΛΑΣ
32. **Γεώργιος ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ **Μέσος
- Παντελής ΚΑΦΕΣ
- Ιεροκλής ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ
- Μίλος ΜΑΡΙΤΣ
- **Πρέντραγκ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ **
- **Γιάγια ΤΟΥΡΕ **
- Γιάννης ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ
- **Γρηγόρης ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ **
- Αναστάσιος ΠΑΝΤΟΣ
Επιθετικός
9. Γιάννης ΟΚΚΑΣ
10. **Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα ΡΙΒΑΛΝΤΟ **
7. Νέρι Αλμπέρτο ΚΑΣΤΙΓΙΟ
20. ΝΤΑΝΙ
23. **Μιχάλης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ **
40. Aρούνα ΜΠΑΜΠΑΓΚΙΝΤΑΈβγαλα τους μικρούς και τους μόνιμους παγκίτες κι έμειναν αυτοί.
Οι 11 τονισμένοι δεν έχουν τουλάχιστον έναν καλό ή αξιοπρεπή αντικαταστάτη; Κάνε το ίδιο με τον ΠΑΟ και θα πέσει τρελό γέλιο. -
Ποιον αντικαταστάτη έχει ο Νικοπολίδης?
Στον ΠΑΟ εκτός του Γκαλίνοβιτς υπάρχει και ο Εμπέντε.
Για άμυνα δεν μιλάω, το είπα ότι έχετε καλύτερο πάγκο.
Στο κέντρο έχετε Στολτίδη, Γιαγιά, Τζόλε και Γεωργάτο.Εκτός του Καφέ, δεν βλέπω άλλη εναλλακτική επιλογή.
Στον Παναθηναικό έχουμε : Φλάβιο, Μπίσκαν, Έκι, Νίλσον, Βόουτερ, Χαραλαμπίδη, Άντριτς, Λεοντίου. Επιφυλάξεις έχω για τον Νίλσον μόνο που δεν τον έχω δει, αλλά αν σκεφτείς ότι είναι βασικός στην Εθνική Σουηδίας, ε μάλλον καλός είναι. (για μας τουλάχιστον, στην ρεάλ δεν ξέρω)
Στην επίθεση: εκτός του Ριβάλντο, δεν βλέπω κάτι αξιόπιστο. Ο Οκκάς έχει αποδείξει την αδυναμία του στο να βάλει γκολ, ομοίως και ο Ντάνι. Για τον Μιχαλάκη δεν το συζητώ καν. Ο Μπαμπαγκίντα δεν ξέρω αν θα βγει, μακάρι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ο Καστίγιο είναι καμμένο χαρτί.
Πάμε και στους πράσινους: Μανώλης και Παπ δεν τίθεται ότι είναι αρκετά καλοί παίχτες. Ο Γκέγκας έχει τρομερή αίσθηση του χώρου και της φάσης αλλά δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ. Αν μάθει, τότε θα βγει πρώτος σκόρερ άνετα. Ο Μάντζιος ήρθε με προοπτικές και αναμφισβίτητα είναι μεγάλο ταλέντο. Για τον Τόργκελε δεν ξέρω, δεν τον έχω δει.
-
Ο Γιάννου στο λίγο που έχει καταφέρει να παίξει πέρσι έδειξε ότι είναι σταθερός. Βλακείες πάντως δεν έχει κάνει.
Ο Πάντος πέρσι έβγαλε όλη τη χρονιά με καλή απόδοση. Ο Ταραλίδης επίσης μια χαρά είναι και εξελίσσεται.
Ο Οκκάς είναι καλύτερος στην οργάνωση της επίθεσης αντί του σκοραρίσματος κι αυτό το κάνει πολύ καλά. Ο Μπαμπα θα δούμε, ο Καστίγιο δεν είναι καμμένος γιατί ο Σόλιντ δεν δείχνει κολλημένος, θα τον χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί. Επίσης παραδοσιακά, από την εποχή μετά τον Αναστόπουλο, ο γαύρος έχει γκολ από τη μισή ομάδα, όχι από 2-3 επιθετικούς. Δεν ανησυχώ για την επίθεση, οι κεντρικοί βάζουν συνήθως πιο πολλά γκολ από τους φουνταριστούς.
-
Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση, θα τους δούμε και θα τους κρίνουμε αργότερα. Το Point μου εμένα είναι ότι δεν έχει ο ολυμπιακός βαθύτερο πάγκο από τον Παναθηναικό.. Τώρα για σας λίγη σημασία έχει, αφού τον Νοέμβρη δίνεται το τελευταίο σας παιχνίδι στην Ευρώπη.
Ο καστίγιο είπα ότι είναι καμμένο χαρτί λόγω ηλιθιότητας, όχι λόγω προπονητή..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το Point μου εμένα είναι ότι δεν έχει ο ολυμπιακός βαθύτερο πάγκο από τον Παναθηναικό..no point
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
**Ποιον αντικαταστάτη έχει ο Νικοπολίδης? (1) **Στον ΠΑΟ εκτός του Γκαλίνοβιτς υπάρχει και ο Εμπέντε. (2)
Για άμυνα δεν μιλάω, το είπα ότι έχετε καλύτερο πάγκο.
Στο κέντρο έχετε Στολτίδη, Γιαγιά, Τζόλε και Γεωργάτο.Εκτός του Καφέ, δεν βλέπω άλλη εναλλακτική επιλογή.
Στον Παναθηναικό έχουμε : Φλάβιο, Μπίσκαν, Έκι, Νίλσον, Βόουτερ, Χαραλαμπίδη, Άντριτς, Λεοντίου **(3). **Επιφυλάξεις έχω για τον Νίλσον μόνο που δεν τον έχω δει, αλλά αν σκεφτείς ότι είναι βασικός στην Εθνική Σουηδίας, ε μάλλον καλός είναι. (για μας τουλάχιστον, στην ρεάλ δεν ξέρω)
Στην επίθεση: εκτός του Ριβάλντο, δεν βλέπω κάτι αξιόπιστο. Ο Οκκάς έχει αποδείξει την αδυναμία του στο να βάλει γκολ, ομοίως και ο Ντάνι **(4). **Για τον Μιχαλάκη δεν το συζητώ καν. Ο Μπαμπαγκίντα δεν ξέρω αν θα βγει, μακάρι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ο Καστίγιο είναι καμμένο χαρτί.
Πάμε και στους πράσινους: Μανώλης και Παπ δεν τίθεται ότι είναι αρκετά καλοί παίχτες. Ο Γκέγκας έχει τρομερή αίσθηση του χώρου και της φάσης αλλά δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ. (5) Αν μάθει, τότε θα βγει πρώτος σκόρερ άνετα. Ο Μάντζιος ήρθε με προοπτικές και αναμφισβίτητα είναι μεγάλο ταλέντο. Για τον Τόργκελε δεν ξέρω, δεν τον έχω δει.
(1):O Κλέοπας Γιαννου είναι πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του δίνονται ευκαιρίες να αγωνιστεί.
(2):Σοβαρά τώρα δεν μπορεί να θεωρείται Ο τερματοφύλακας ο Γκαλίνοβιτς.Δηλαδή αν στο ΟΑΚΑ ήταν κορυφαίος,έξω με τη Βίσλα τί ήταν;Γνώμη μου:Χειρότερος και από τον λέμενς..
(3)Φλάβιο,Μπίσκαν,Βοουτερ,Αντριτς..Τί να πεί κανείς;Ίσως βαριούνται να παίξουν..Είναι κι αυτή μια δικιολογία..
(4) Για τον Ντάνι δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα αφού έχει παίξει λιγότερο από μισή ώρα συνολο.
(5)Τώρα για τον γκέκα..Σκέψου ότι (όπως άκουσα το γεωργίου,τρομάρα του...!) φοράει τη φανέλα του Σαραβάκου..Εδώ χρειάζεται το σμάιλι που χτυπιέται κάτω απ τα γέλια..!!Το παληκάρι το είδα πέρσυ σε προπόνηση στην καλλιθέα και έφριξα..Την μπάλα την πήγε στα βράχια!!
Αυτά προς το παρόν.Πάντως ό,τι και να κάνεις ό,τι και να λές,φέτος θα μας βλέπεις και θα ναι ωραίος ο ΚΑΝΑΠΕΣ!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αυτά προς το παρόν.Πάντως ό,τι και να κάνεις ό,τι και να λές,φέτος θα μας βλέπεις και θα ναι ωραίος ο ΚΑΝΑΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!
Μιλατε οι γαυροι για καναπε??????? τς τς τς
φωτια θα πεσει να μας καψει!!!!
και οσο για τον Γκεκα, πρωτος σκορερ περσι. Σου λεει κατι ?
-
Ναι ρεεεεεε!
Μιλάμε!
Αφού το κατέχουμε καλά το θέμα! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και συνεχίζοντας για τους 'αντικειμενικούς' δημοσιογράφους παραθέτω το εξής κείμενο από άρθρο του ...γκουχ γκουχ ...αντικειμενικού δημοσιογράφου της sportday Μπαμπη Χριστόγλου: Οι προσωπικότητες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός έκαναν τη διαφορά. Οι Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Κωνσταντίνου, Τουρέ, Γεωργάτος και Στολτίδης πραγματοποίησαν σπουδαία δουλειά και έδειξαν πως μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=22480
ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!! Ρε παιδιά πότε απέκτησε προσωπικότητα ο Κωνσταντίνου;;;;;Όταν πάτησε το Μαγικό Καραϊσκάκη;;;Όταν φόρεσε την κόκκινη φανέλα;;;Χαχαχαχαχαχα!!!!Γιατί μέχρι πέρσι από όσο θυμάμαι ήταν ο 'λίγος', ο 'χασογκόλης', 'το παλτό' ο σέντερ φορ της Εθνικής Κύπρου, και άλλα τέτοια όμορφα!!!!
Καλό θα είναι να ξέρουμε κάτι πριν το γράψουμε.
Ποιος σου είπε οτι ο Χριστόγλου είναι αντικειμενικός δημοσιογράφος;
Ίσα - ίσα είναι δηλωμένος γαύρος και καθόλου αντικειμενικός. Ποτέ άλλωστε δεν προσπάθησε να δώσει τέτοια εικόναKι εγώ ο χαζός που νόμιζα ότι δημοσιογραφία = αντικειμενικότητα
Αλλά ξέχασα...Το έντυπο που γράφεις μπορεί να είναι 'αντικειμενικό', το ίδιο και ο ραδιοφωνικός σταθμός όπου έχεις εκπομπή να είναι εξίσου 'αντικειμενικό' αλλά ο δημοσιογράφος που εργάζεται σε αυτά να μην είναι αντικειμενικός! Οκ, δικό μου λάθος! Τουλάχιστον τον Πρωταθλητή και το Derby ξέρεις από πριν τι είναι και τι πρεσβεύουν.Δεν προσπαθεί κανείς να σε ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ούτε να ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. Καλώς βρήκε λοιπόν την 'προσωπικότητα' ο κύπριος στο μεγάλο κόκκινο λιμάνι! -
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Αυτά προς το παρόν.Πάντως ό,τι και να κάνεις ό,τι και να λές,φέτος θα μας βλέπεις και θα ναι ωραίος ο ΚΑΝΑΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!
Μιλατε οι γαυροι για καναπε??????? τς τς τς
φωτια θα πεσει να μας καψει!!!!
και οσο για τον Γκεκα, πρωτος σκορερ περσι. Σου λεει κατι ?
Mιλάμε,γιατί να μην μιλάμε δηλαδής;;;;;;!!!!!!!!!Αφού φάνηκε ήδη ποια ομάδα θα φοράει τα κοντομάνικα την άνοιξη και ποια θα...κρατάει το τηλεκοντρόλ και θα πίνει ΑΜΣΤΕΛ γιατί έτσι της αρέσει..!!!!!!
Γκέκας:Θα συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι μεγάλο παλτό και δεν κάνει για παναθηναικό-ολυμπιακό...
Υγ:Τί ομάδα είπαμε ότι είσαι;;;;!
-
Βαριόμουν κι έκανα ένα συννεφάκι. Κλεμένο από SportFM είναι, το άκουσα το πρωί.
-
@KΩΤΣΙΟΣ... ...καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...
-
Ρε μη μου πειράζετε τα βαζελάκια και είναι πικραμένα!
Αφήστε τα παιδιά στον πόνο τους! -
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα
Ξέρετε πως είναι μετά από ήττα στο ντερμπι 0-2, εντός, με 65.000 κοσμο στο γηπεδο, να προσπαθεις να αποδείξεις (στον... εαυτό σου κυρίως γιατι οι αλλοι ετσι κι αλλιως δε σε πιστευουνε ) ότι εχεις καλύτερη ομάδα; Και μετα από δεκα χρόνια κυριαρχίας του αντιπάλου; Και μετά από... μνημειώδεις εμφανίσεις τύπου Βισλα;
Α, και μετά από ενα καλοκαιρι που, παραδοξως , η διοικηση ξοδεψε και σε γεμισε με, φρουδες έστω , ελπίδες;
Κριμα τα κακομοιρα Στοργή και προδερμ
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Το έχω ξανακούσει για άλλο αγώνα το επιχείρημα με το αίμα. Δηλαδή ο διαιτητής πρέπει να κοιτάξει αν υπάρχει αίμα για να βγάλει κόκκινη, ενώ αν απουσιάζει να βγάλει κίτρινη;Εννοείται ότι ο αντίπαλος θα σφαδάζει και θα κάνει τα θεατρικά του λες και τον χτύπησε ο Σβαρτζενέγκερ ή παίζει στην Επίδαυρο (αν και ποτέ δεν ξέρεις αν πράγματι 100% κάνει «θέατρο»). Το θέμα είναι εσύ με την χαζή / ερασιτεχνική σου ενέργεια να μην του δώσεις το δικαίωμα να το κάνει αυτό.
Το «ρε ό,τι και να μου λέτε εγώ νομίζω ότι....» είναι όντως αποστομωτικό. Τέλος το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό, λοιπόν.
Υπάρχουν κι άλλα θέματα. Π.χ. Γιατί η ΑΕΚ και το ΠΑΟΚάκι εμφανίστηκαν τόσο μέτριοι στην πρώτη αγωνιστική; Θα κάνουν κάτι καλύτερο από την περσινή πορεία και να μπουν 'σφήνα' στους δύο μεγάλους;
Jacob
Αγορι μου γλυκο, μηπως εχεις μικρη ταση να ειρωνευεσαι; Γιατι αν υπαρχει, θα σου το πω αλλιως να το εμπεδωσεις. Αν για σενα και για ολους τους αλλους, λεω παρλαπίπες, αρλούμπες ή οτι αλλο νομιζεις, εχω να πω οτι κι εγω εχω τα ιδια συναισθηματα για αυτα που λετε εσεις.
Εχεις προβλημα οταν λεω οτι ο Κωτσιος δεν επρεπε να αποβληθει; Επετρεψε μου να πεταξω στο καλαθι των αχρηστων τα επιχειρηματα σου οπως πετας κι εσυ τα δικα μου. Σε πειραξε το 'ρε παιδια';
Συγνωμη που δεν αλλαζω γνωμη... -
Kαι αφου εβαλε ο cavallino ενα λογοπαιγνιο, ας βαλω και εγω ενα που εγραψε ενας δικος μας στο bluefans.
ΑΡΝΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]