-
Επειδή ο Άρης δε βρήκε στην αρχή αυτό εδώ το thread, έχει ανοίξει νέο εδώ
-
Σίγουρα είναι για να ζηλέψεις! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα για την εμπειρία και την παρέα! Κρίμα Αρη για την μπέμπα , αλλά και αυτό μέσα στο 'παιχνίδι' είναι. Αντε και στο επόμενο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρένα ευχαριστούμε πολύ. Του χρόνου θα επαναλάβουμε το ταξίδι από ό,τι φαίνεται, οπότε ας ετοιμάζεται όποιος θέλει να συνοδέψει να μαζευτούμε μεγάλη παρέα.
Ετοιμάζομαι...
-
Θα μας βοηθούσε πολύ αν είχαμε μια ενδεικτική εικόνα για το κόστος
α) αν πάμε πάλι με ξένα αυτοκίνητα όπως εσείς που 'φιλοξενηθήκατε' στις Μ3
β) αν πάει κάποιος οδικώς με το δικό του αυτοκίνητο και το βάλει εκεί μέσα (ξέρω, ξέρω, το ΜΧ **δεν **είναι αδύναμο για το Ring ) -
Μπορεί να φιλοξενηθήκαμε στη Μ3, αλλά όλα τα κόστη τα πληρώσαμε διά 4 (διόδια, βενζίνες), οπότε δεν έχει διαφορά αν πας με άλλον ή με το δικό σου. Εγώ δε θα δεχόμουν ποτέ να πάω με κάποιον που δε θέλει να μοιραστώ τα έξοδα μαζί του. Δε φτάνει που βάζει το αμάξι, θα βάλει και τα μεταφορικά;
Για το κόστος έχω απαντήσει αναλυτικά σε αυτό το thread νομίζω, κάπου στις πρώτες σελίδες. Ψάξε αν δε σου κάνει κόπο, Δημήτρη
-
OK merci . Τίποτα δεν με κουράζει όταν πρόκειται για το Ring
-
Να 'μαι και εγώ. Αν και τα είπαμε και σε άλλο thread (http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13707&start=30), ένα έχω να πω:
**ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ.... **
Trip Report - Nurburgring 2005