-
Δεν με εκπλήσσει, με εκνευρίζει.
Γνωστή μου ωραιοτάτη πήγε με την απαραίτητη χαρτούρα να δει τι πρέπει να κάνει για αλλαγή πινακίδων με νέου τύπου κι έπεσε σε 'μερακλή', 'ευδιάθετο' υπάλληλο που της έδωσε πινακίδες την ίδια στιγμή 'Πάρ' τις τώρα, γιατί είμαι στις καλές μου'! -
Ο χρήστης TRIUMPH CLUB έγραψε:
Κοιτα, αυτοι ειναι καλυτεροι πελατες... Πληρωνουν πιο πολλα για τελη, για ταξινομηση, για μεταβιβαση κλπ
Ειναι πελατες Α' κατηγοριας.
Εγω πιστευω οτι θα επρεπε να τους τις πηγαινουν κατευθειαν στο σπιτι τους με delivery'Αμα εχεις τις ακριες και αμα πλερωσεις ομως φιλαρακι, ολα γινονται Μονο του σπανου τα γενια δε γινονται σε αυτη τη χωρα '
Να ναι καλα οι Ιορδανηδεςεμένα αν δεν μου τις στείλουν σπίτι δεν θα τις πάρω Η βεβαίωση για το 'χαρτί' που δίνεται είναι αορίστου χρόνου!
-
Ο χρήστης staby1 έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση δε ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο topic.
Φίλος έχει παραλάβει το νέο του αμάξι πριν από 1,5 μήνα με 'χάρτινες' πινακίδες ΙΕΑ24**. Στο δρόμο όμως έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα με μεγαλύτερο αριθμό να κυκλοφορούν με κανονικές πινακίδες.
Γνωρίζει κάποιος που πρέπει να απευθυνθεί για να μάθει αν έχουν τυπωθεί οι δικές του?
Σε πόσο καιρό περίπου από τη στιγμή που παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο έχεις τις κανονικές πινακίδες?
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να τον ειδοποιήσει να πάει να τις παραλάβει και αν ναι από που?Γιατι ρε τριουμφ να μην του απαντησουμε του ανθρωπου;
Πιστευω οτι θα επρεπε να φροντισει η αντιπροσωπεια (τουλαχιστον εδω που εχουμε μεγαλη εμπειρια απο χαρτια ετσι γινεται).Εθεαθη και αλλο ΚΟΚ 51, σε πλαισιο Θεσ/νικης. Επαγγελματικο και αυτο (οπως και το αλλο) και περασμενο ΚΤΕΟ και αυτο. :?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ετσι τωρα μονο Λευκορωσικες πινακιδες δεν εχω δει.Έβλεπα ένα λευκορώσικο Ford Ka σε πυλωτή στην Καλλιθέα κάθε μέρα προς την δουλειά μέχρι πέρσι και μου είχε φανεί πολύ εξωτικό! Η χώρα αναφερόταν αν θυμάμαι καλά με μικρά γραμματάκια μέσα στην πινακίδα και από κει κατάλαβα την προέλευση.
-
HKK 48** , μια ταπινή Cayenne S
-
Πρωι πρωι με τη δροσούλα ΗΚΚ 499* ενα 4Χ4 αγροτικο, αλλα πριν λιγο ΗΚΚ 504* μια Merc E200 αν ειδα καλα.
-
Πεινατε εκει στην Κρητη βλεπω
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πεινατε εκει στην Κρητη βλεπωΝαι ναι ετσι πρεπει να ειναι.
Γιαυτο... ΡΕΗ 78** -
Για πείτε μου, το ΕΕΚ από ποια περιοχή είναι;
-
ΗΚΚ 515* ενα μικρο και ταπινο...ΑΤΟS.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Για πείτε μου, το ΕΕΚ από ποια περιοχή είναι;Ta EE* einai apo Nomo Pellas (Giannitsa, Edessa ktl)
-
*λιγο ασχετη ισως η ερωτηση μου...
Στις πινακιδες δικυκλων, εχει περασει το ΙΝΝ και το ΙΝΟ?Τα υπουργεια στο Ν.Αττικης, ποιους συνδυασμους δινουν τωρα για δικυκλα?
Οι νεες πινακιδες δικυκλων που θα τυπωθουν, θα ειναι Ε.Ε?*
-
Αν με παρουν στο μεταπτυχιακό στην Κρητη, θα παω εκει να παρω πινακίδες. Γιατι αμα σκασω με τις Αθηναϊκες βλεπω να μην προλαβαινω να πληρωνω κλησεις.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν με παρουν στο μεταπτυχιακό στην Κρητη, θα παω εκει να παρω πινακίδες. Γιατι αμα σκασω με τις Αθηναϊκες βλεπω να μην προλαβαινω να πληρωνω κλησεις.Urban legends. Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων.
Εδω σε ολη τη Μακεδονια εχει απλωθει η κυριαρχια του χαρτιου. Ετσι μετα απο ταξιδι-αστραπη στη γη των προγονων μου (Θασο) ειδα: ΚΒΜ 68-73 χαρτι, ΕΡΜ 30 χαρτι (25 τυπωμενο), ΡΜΝ 196* τυπωμενο, ΚΙΕ 89 χαρτι.
Τελος στο μετωπο των ΚΟΚ 5 εχουμε: ΚΟΚ 50 σε φορτηγο (Γ κατηγοριας) και ΚΟΚ 51 χαρτι σε κατω των 3,5τ. Οποτε εγω πιστευω οτι ειτε τα ΚΟΚ 50-51 δινονται γενικα σε επαγγελματικα ειτε τα 50 σε 3,5αρια και 51 στα μικροτερα. thaliarque εχει γινει ποτε αλλοτε τετοιος διαχωρισμος;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν με παρουν στο μεταπτυχιακό στην Κρητη, θα παω εκει να παρω πινακίδες. Γιατι αμα σκασω με τις Αθηναϊκες βλεπω να μην προλαβαινω να πληρωνω κλησεις.
Urban legends. Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων.
Διαφωνω.. Δεν ξερω συγκεκριμενα για την Κρητη αλλά στη Μυτιλήνη, εβλεπες
2-3 αυτοκίνητα με κλησεις στο παρ μπριζ και εντελως τυχαία ήταν με πινακίδες εκτος Λέσβου (Αθήνα-Γιαννενα... κτλ κτλ) -
IEM 18 και 10 λεπτά αργότερα...
ΙΕΜ 23 -
a re einai poly asteio, na vlepeis 'tapeinous' odigous me NHB-7*** kai NHB-8*** xartina kollimena sta tzamia na perimenoun akoma pinakides kai parkarismeni Carrera 4s me NHB-9**** kanonika me pinakida....a re ti kanoun ta lefta
-
ΗΚΚ 58** τυπωμενο.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
a re einai poly asteio, na vlepeis 'tapeinous' odigous me NHB-7*** kai NHB-8*** xartina kollimena sta tzamia na perimenoun akoma pinakides kai parkarismeni Carrera 4s me NHB-9**** kanonika me pinakida....a re ti kanoun ta leftaΤι ΝΗΒ 7 λες ρε τερη! Εδω φιλος μου ΝΗΒ 4 τον ειδοποιησαν να παει σημερα!!!
-
Ειδα Xsara με φάρο ΗΚΚ 30**. Ειναι λογικο αυτο; Επισης μου φανηκε οτι το αμαξι ηταν ολοκαινουργιο.
Ειδικη παραγγελια για την Ε.Α. μηπως;
Car Plate Spotting!!!