-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Kid is back! Ότι και να λέμε, τόσες όμορφες γυναίκες μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί. Άνοιξε το μάτι μου.. (όχι ότι δεν ήταν ανοιχτό, αλλά λέμε τώρα)
Το σπίτι μια χαρά, το πανεπιστήμιο τεράστιο, η πόλη ήταν πολύ όμορφη, και τώρα αναμένω να αρχίσει η φοιτητική ζωή και επισήμως.
Είδες; πού να δείς κα ιτα υπόλοιπα
Σπιτάκι καλό ?
Καλό καλό, έχει και δωμάτιο για φιλοξενούμενους (οι φιλοξενούμενες θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με μένα)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid is back! Ότι και να λέμε, τόσες όμορφες γυναίκες μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί. Άνοιξε το μάτι μου.. (όχι ότι δεν ήταν ανοιχτό, αλλά λέμε τώρα)
Το σπίτι μια χαρά, το πανεπιστήμιο τεράστιο, η πόλη ήταν πολύ όμορφη, και τώρα αναμένω να αρχίσει η φοιτητική ζωή και επισήμως.
Είδες; πού να δείς κα ιτα υπόλοιπα
Σπιτάκι καλό ?
Καλό καλό, έχει και δωμάτιο για φιλοξενούμενους (οι φιλοξενούμενες θα είναι στο ίδιο δωμάτιο με μένα)
Mπράβο σου πάντως, τσακάλι! Σε 1 μέρα βρήκες σπίτι, καλό κιόλας ?
-
Ναι, περιοχή Ανατολή, απέναντι από το πανεπιστήμιο, είναι και καινούργιο κατασκευή (3ος χρόνος) και είμαι μια χαρά..
Ενδιαφέρεσαι για καμιά διαμονή? (διαμονή και κούπα πάει)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, περιοχή Ανατολή, απέναντι από το πανεπιστήμιο, είναι και καινούργιο κατασκευή (3ος χρόνος) και είμαι μια χαρά..Ενδιαφέρεσαι για καμιά διαμονή? (διαμονή και κούπα πάει)
Aν και δεν ξεμένω ποτέ από σπίτι στα Γιάννενα ,
θα δεχτώ την πρόσκληση, για να σου φέρω και την κούπα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ναι, περιοχή Ανατολή, απέναντι από το πανεπιστήμιο, είναι και καινούργιο κατασκευή (3ος χρόνος) και είμαι μια χαρά..
Ε, άμα είναι για τις κούπες να την κάνεις την θυσία.. Αν θες πάντως μπορείς να μου γνωρίσεις καμία από τις φίλες σου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε, άμα είναι για τις κούπες να την κάνεις την θυσία.. Αν θες πάντως μπορείς να μου γνωρίσεις καμία από τις φίλες σου..
Χμμμ...
24-25, Γιαννιώτισσες & Θεσσαλονικιές
ΟΚ?
-
Yupeee! Το experience θα φτάσει στο +οο με μία 25άρα.. Θα τρελαθούνε μετά οι Αθηναίες.. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, περιοχή Ανατολή, απέναντι από το πανεπιστήμιο, είναι και καινούργιο κατασκευή (3ος χρόνος) και είμαι μια χαρά..Ενδιαφέρεσαι για καμιά διαμονή? (διαμονή και κούπα πάει)
parking για λευκά αμάξια έχει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
parking για λευκά αμάξια έχει;
Χμ.. Ο τεχνικός θα μου φέρει κούπα, εσύ τι αντίτιμο θα πληρώσεις? Μία αρκετά γρήγορη βόλτα με το λευκό αμάξι ίσως?
-
Με γειά το σπίτι,με γειά και η φοιτητική ζωή!Μακριά από γονείς-πολύ καλή εμπειρία!
Πέρασε στο παιδαγωγικό η αδερφή ενός κολλητού μου,με μεγάλα....χμμμ...μάτια.Θα με φιλοξενήσεις;
Λευκό αυτοκίνητο μπορεί να μην έχω,αλλά κάτι τέτοια μερικοί-μερικοί τα πουλάνε 500 γιούρος...
-
Με γεια το σπίτι Kid!
Θα περάσεις τέλεια, θα δείς!
-
Το πρώτο έτος δεν έχασα ούτε μία παράδοση
Το δεύτερο έτος δεν πήγα ούτε στις μισές
Το τρίτο έτος δεν έχασα ούτε ένα πάρτυ
Το τέταρτο έτος έμενα σε άλλη πόληΤο όγδοο έτος ουφφφφ..... Τέλος.
Εσείς.????
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με γειά το σπίτι,με γειά και η φοιτητική ζωή!Μακριά από γονείς-πολύ καλή εμπειρία!Πέρασε στο παιδαγωγικό η αδερφή ενός κολλητού μου,με μεγάλα....χμμμ...μάτια.Θα με φιλοξενήσεις;
Αμεεεέ! Απλά να βγάλετε ένα πρόγραμμα πότε θα έρθει ο καθένας σας για να μην έρθετε όλοι μαζί..
Λευκό αυτοκίνητο μπορεί να μην έχω,αλλά κάτι τέτοια μερικοί-μερικοί τα πουλάνε 500 γιούρος...
Δεν το 'πιασα, repeat it..
-
Ο χρήστης friar έγραψε:
Το πρώτο έτος δεν έχασα ούτε μία παράδοση
Το δεύτερο έτος δεν πήγα ούτε στις μισές
Το τρίτο έτος δεν έχασα ούτε ένα πάρτυ
Το τέταρτο έτος έμενα σε άλλη πόληΤο όγδοο έτος ουφφφφ..... Τέλος.
Εσείς.????
ΧΑΧΑΧΑ Φοβερο!!!
Αξιος!!!!!!! -
Δυστυχώς και η δική μου η πορεία θυμίζει πολύ τη πορεία του friar...
Και δεν την πολυσυμπαθώ τη σχολή μου...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν το 'πιασα, repeat it..
Τώρα νομίζω ότι το πιασα.. Για τηλέφωνα μιλάς? Αν μιλάμε για μεγάλα... μάτια, τότε είσαι ευπρόσδεκτος..
-
Έχουμε και λέμε...
1ο έτος: παρακολούθηση-γωριμίες-Privilege (και γενικά ό,τι υπήρχε )
2ο έτος: σκασιαρχείο-διαμονή σε άλλη πόλη (Σέρρες )
3ο έτος: φιλίες-ώρες σε σπίτια-αφετηρία διαβάσματος
4ο έτος: διάβασμα-ξεκίνημα δουλειάς-πολλά μπουζούκια
5ο έτος: αλλαγή δουλειάς-τελευταία μαθήματαως εδώ, ήταν υπέροχα
-
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες καλή συνέχεια στη φοιτητική ζωή.
Μικρέ ιδιαίτερα σε ΄σένα. Πας σε μια από τις καλύτερες πόλεις της Ελλάδας με (το διαπίστωσες άλλωστε) πολύ 'ωραίο' κόσμο (γένους θυληκού φυσικά ) .
-
Που ειναι το σημειωματαριο? Α νατο...........σημειωνω 'Γιαννενα, με την πρωτη ευκαιρια'!
-
Ξέρει κανείς πότε περίπου ξεκινούν τα ΙΕΚ;
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005