-
Εκτος απο 'πειραγμενες γιδες' θα υπαρξουν και 'πειραγμενες γατες'
Για οσους εχουν αλλεργια στις γατες...
-
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!!!!!!!
-
TANK FOR SALE
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Εκτος απο 'πειραγμενες γιδες' θα υπαρξουν και 'πειραγμενες γατες'Για οσους εχουν αλλεργια στις γατες...
Αυτή η μέθοδος είναι σαφώς καλύτερη:
-
Κουλό κ όμως συμβαίνει. Στην Αγγλία τα τανκ βγάζουν κανονικά πινακίδες και κυκλοφορούν έχουν και διάφορα clubs και πάνε εκδρομές, touring κλπ για track days δε νομίζω
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Κουλό κ όμως συμβαίνει. Στην Αγγλία τα τανκ βγάζουν κανονικά πινακίδες και κυκλοφορούν...με οπλισμό μέσα ή χωρίς???
...γιατί μου μπαίνουν κάτι περίεργες ιδέες για τύπους που κλείνουν δρόμους/διασταυρώσεις, παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια, έχουν λυμένα παιδάκια μέσα, προβολείς ομίχλης μπρος πίσω κλπ...
-
Ο χρήστης Meimaridis έγραψε:
Κουλό κ όμως συμβαίνει. Στην Αγγλία τα τανκ βγάζουν κανονικά πινακίδες και κυκλοφορούν έχουν και διάφορα clubs και πάνε εκδρομές, touring κλπ για track days δε νομίζωναι, κι εχω ακουσει πως 'φορανε' λαστιχενιο περιβλημα στις ερπυστριες για να μην προκαλουν ζημια στην ασφαλτο!!!
-
@ manosk
ανατριχιαστικο αλλα καλο!Μαλλον Αγγλος το εφτιαξε
-
Κουλό κ όμως συμβαίνει. Στην Αγγλία τα τανκ βγάζουν κανονικά πινακίδες και κυκλοφορούν έχουν και διάφορα clubs και πάνε εκδρομές, touring κλπ για track days δε νομίζω
ναι, κι εχω ακουσει πως 'φορανε' λαστιχενιο περιβλημα στις ερπυστριες για να μην προκαλουν ζημια στην ασφαλτο!!!
Καλό!!! και αμα θες κανε του καμια σφήνα... ή κορναρε του στο φαναρι!!! (Οπισθεν και γίνεσαι πίτσα σε χρόνο dt)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ναι, κι εχω ακουσει πως 'φορανε' λαστιχενιο περιβλημα στις ερπυστριες για να μην προκαλουν ζημια στην ασφαλτο!!!
Καλό!!! και αμα θες κανε του καμια σφήνα... ή κορναρε του στο φαναρι!!! (Οπισθεν και γίνεσαι πίτσα σε χρόνο dt)
Κατι σαν τον Τζεημς Μποντ στην Πραγα ή στην Μοσχα δεν θυμαμαι......και να τραβαει και χειροφρενα
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3365759ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!
ΔΕΙ-ΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!
ΔΕΙ-ΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει ξαναποσταριστεί εδώ :
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=2250
είναι το τελευταίο ποστ κ μάλιστα έχουν ακολουθήσει αρκετά σχόλια στις επόμενες σελίδες
Φιλικά
Νικόλας -
Για οσους απο σας ψαχνετε ιδεες για το τραπεζι του γαμου σας
-
Οι ελεφαντες και οι αρκουδες που χορευουν ποτε βγαινουν;
-
'Αριστερά ο φακίρης μας και δεξιά το κορίτσι-λάστιχο'
-
Στο κεντρο 'ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΓΛΕΤΖΕΔΩΝ'
Μονο η Μενεγακη λειπει απο το σκηνικο
-
και ο φλωρινιοτης .
-
Παιδια, το ξερω αυτο το κεντρο που ειναι........δεν θελω να πω περισσοτερα παρα μονο οτι ειναι απο την πλευρα του Λαιονοπουλου στην Ν. Κηφισια
-
προσεξατε το σκηνικο πισω, που ειναι ντυμενο με κατι σαν αλουμινοχαρτο???
χα χα χα χα
ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ