-
heeeeeeeeelp!!!
Σε κάθε boot, αν ανοίξω τον task manager των windows, στα processes τρέχουν 2 (!) internet explorer!!! Προσπαθώντας να τους σκοτώσω, κλείνει ο ένας, και ο άλλος πάντα ξαναεμφανίζεται!!!
Να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ ΙΕ, και υποψιάζομαι ότι τρέχει στο backround γιατί κάτι 'υποπτο' (spyware???) τον καλεί να τρέξει... το spybot και το scanspyware δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό...
any ideas?? (Χάρη?)
-
ad aware δοκίμασες Σπύρο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
heeeeeeeeelp!!!Σε κάθε boot, αν ανοίξω τον task manager των windows, στα processes τρέχουν 2 (!) internet explorer!!! Προσπαθώντας να τους σκοτώσω, κλείνει ο ένας, και ο άλλος πάντα ξαναεμφανίζεται!!!
Να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ ΙΕ, και υποψιάζομαι ότι τρέχει στο backround γιατί κάτι 'υποπτο' (spyware???) τον καλεί να τρέξει... το spybot και το scanspyware δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό...
any ideas?? (Χάρη?)
Το ίδιο μου συμβαίνει, στο γραφείο, με το Οutlook! Ανοίγει διπλό!
Αλλά αν κλείσω το ένα λειτουργεί το άλλο χωρίς παρατράγουδα!!! -
δεν κατάλαβες! Δεν ανοίγει! Θέλω να πω... δεν τον ανοίγω εγώ! Ανοίγει μόνος του και τρέχει στο backround... του σατανά πράματα...
Μήτσο είχα δοκιμάσει παλιότερα το adaware, έβρισκε λιγότερα από το Spybot και ΠΟΛΥ λιγότερα από το scanspyware.
-
δεν κατάλαβες! Δεν ανοίγει! Θέλω να πω... δεν τον ανοίγω εγώ! Ανοίγει μόνος του και τρέχει στο backround... του σατανά πράματα...Μήτσο είχα δοκιμάσει παλιότερα το adaware, έβρισκε λιγότερα από το Spybot και ΠΟΛΥ λιγότερα από το scanspyware.
Της M$ να μην το προτείνω καν ε? Δεν παίζει να το δοκιμάσεις?
-
nope!
-
Για όσους έχουν πρόβλημα με τα Windows XP και τις αναβαθμίσεις ασφαλείας του λειτουργικού, μετά τον έλεγχο που άρχισε να κάνει η MS, ιδού η λύση που βρέθηκε εντός μόλις 24ώρου (δεν ξέρω αν δημοσιεύθηκε ξανά):
Πριν πατήσουμε Express ή Custom, αντιγράφουμε την παρακάτω σειρά στον IE και πατάμε Go. Μετά πατάμε Express ή Custom και πάπαλα ο έλεγχος.
javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')
Η MS τα πάει τόοοοσο καλά με την ασφάλεια των προϊόντων της που ακόμα και μια εξειδικευμένη λύση ασφαλείας γι'αυτά (άρα και για την τσέπη της) έσπασε σε μια μέρα.
-
Μετά από μιά μακρόχρονη σχέση με τα Win 98SE (μην απορείτε, πραγματικά δεν έβρισκα κανέναν λόγο να τα αλλάξω) ήρθε ο καιρός (λίγο πριν βγούν και τα Vista) να περάσω στα XP!
Και εδώ τίθεται το αμείλικτο ερώτημα
Home ή Professional;
Τα δεύτερα αξίζουν τον κόπο; Είναι πιο σταθερά/ασφαλή;
To PC μου θα χρειαστεί να είναι συνδεδεμένο σε τοπικό δίκτυο με 1-3 ακόμα υπολογιστές. Μπορούν αυτοί οι υπολογιστές να έχουν διαφορετικά λειτουργικά (98SE, 2000); -
heeeeeeeeelp!!!Σε κάθε boot, αν ανοίξω τον task manager των windows, στα processes τρέχουν 2 (!) internet explorer!!! Προσπαθώντας να τους σκοτώσω, κλείνει ο ένας, και ο άλλος πάντα ξαναεμφανίζεται!!!
any ideas?? (Χάρη?)
Σπύρο για spyware/adware (ή/και virus/trojan) μου ακούγεται. Δυστυχώς δνε το έχω ξανασυναντήσει, οπότε δεν έχω και καμιά πρόταση της προκοπής να κάνω. Δοκίμασε αυτά που είπε ο Kid, adaware δηλαδή. Σήμερα ενημερώθηκε και το ScanSpyware.
Α, να σου πω... κοίταξες στο startup-list του Spybot μήπως βρεις κανά ύποπτο πρόγραμμα στην εκκίνηση των Windows (πρέπει να έχεις το SpyBot σε Advanced Mode για να αποκτήσεις πρόσβαση στο Startup Programs).
ΥΓ. Τι αντι-ικό χρησιμοποιείς;
-
Αν έχεις δυνατό μηχάνημα βάλε ασυζητητί Professional. Αλλιώς Home. Αλλά με τουλάχιστον ServicePack1.
Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το δίκτυο...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@hrdoukas:Αν έχεις δυνατό μηχάνημα βάλε ασυζητητί Professional. Αλλιώς Home. Αλλά με τουλάχιστον ServicePack1.
Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το δίκτυο...
Ευχαριστώ...
Μιλάμε για καινούργιο μηχάνημα οπότε... Professional that is!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ευχαριστώ...
Μιλάμε για καινούργιο μηχάνημα οπότε... Professional that is!
Yeap !!!!
-
Άσχετο, θέλει κανείς gmail?
(σόρρυ αν έχει ξαναερωτηθεί, δεν κάθομαι να ψάξω το thread )
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν στέλνω e-mail με το Outlook μου τα επιστρέφει πίσω?
-
Στείλε ένα στον εαυτό σου να δεις αν όλα δουλεύουν σωστά. Πίσω γυρνάει ένα mail όταν έχει πρόβλημα ο λογαριασμός του άλλου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στείλε ένα στον εαυτό σου να δεις αν όλα δουλεύουν σωστά. Πίσω γυρνάει ένα mail όταν έχει πρόβλημα ο λογαριασμός του άλλου.Μου το κάνει σε διαφορετικούς λογαριασμούς που προσπάθησα. Μήπως είναι κανένας ιός? Ούτε το e-mail στον εαυτό μου ήρθε.
-
Δηλαδή το mail φεύγει, αλλά μετά επιστρέφει με κάποια ένδειξη του τύπου 'Mail Daemon κάτι κλπ;'
Τότε ενδέχεται να έχει πρόβλημα ο δικός σου παροχέας.
Αν είναι κανένα hotmail ή κάτι παρόμοιο, μπες μέσω του browser να δεις αν μπορείς να συνδεθείς και να στείλεις mail μέσω αυτού.
Κι άλλα μπορεί να παίζουν: πχ να έχεις κάνει λάθος ρυθμίσεις στο Outlook. Δοκίμασε να σβήσεις τον λογαριασμό στο Outlook και να τον ξαναφτιάξεις. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Τι αντι-ικό χρησιμοποιείς;F-Prot
Στο θέμα browsers πάλι:
Για τον firefox, βρήκα αυτό εδώ το extension: Minimize to tray
κάνει ό,τι υπόσχεται, δηλαδή όταν κάνεις minimize το παράθυρο του firefox, δεν το αφήνει στη μπάρα των windows, αλλά το 'κρύβει' κάτω δεξιά στην οθόνη. Χρησιμότατο όταν δεν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι ότι σερφάρετε στο γραφείο
-
κατεβασα το Thunderbird 1.0.6 (Αγγλικο, γιατι δεν εχει βγει το ελληνικο αραγε ) και ενω μου βγαζει κανονικα το περιεχομενο των μυνηματων στα Ελληνικα στις επικεφαλιδες βγαζει ακαταλαβιστικα
Στις ρυθμισεις fonts & languages εχω
tools - options- fonts: Greek
Outgoing e-mail: Greek (ISO-8859-7)
Incoming E-mail: Greek (ISO-8859-7)
Στην ρυθμιση
View- character encoding: Greek (ISO-8859-7)Kαμμια βοηθεια εως οτου να βγει το Ελληνικο Thunderbird 1.0.6
-
Κοίτα σε προηγούμενες σελίδες κάπου έχει αναφερθεί τρόπος πώς να έχεις default το greek encoding στα xp
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]