-
Ο χρήστης apaloxerhs έγραψε:
Εγώ στην γειτονιά μου έχω έναν ηλίθιο με ένα Alto ο οποίος βάζει ένα κώνο της τροχαίας μπροστά στην πόρτα του και κρατάει θέση για όταν γυρνάει. Από πέρυσι που άρχισα να του τους παίρνω και να παρκάρω έχω μαζέψει πάνω από 10.Όποιος έχει οικοδομή και θέλει κανένα ας μου πει.σωστός. keep walking συνφορουμίτη. Να πληρώνει κώνους ο ^%^#%. Επίσης, έχε υπ'όψην ότι ο νόμος προβλέπει 167ευρώ πρόστιμο για παράνομη κατάληψη οδοστρώματος.
-
Σιγά μην τους αγοράζει. Από τίποτα έργα θα τους βουτάει.
-
Έστω. Ταλαιπώρησε τον όσο μπορείς. Η πλάκα είναι να του βάλεις στο παρμπρίζ φωτογραφία με τους κώνους που του έχεις πάρει. Να γράφει από πίσω 'οι κώνοι σου μλκ'. Βέβαια, μπορεί κάποια στιγμή να βάλει αλυσίδα και να τον δένει.
-
Ο χρήστης apaloxerhs έγραψε:
Εγώ στην γειτονιά μου έχω έναν ηλίθιο με ένα Alto ο οποίος βάζει ένα κώνο της τροχαίας μπροστά στην πόρτα του και κρατάει θέση για όταν γυρνάει. Από πέρυσι που άρχισα να του τους παίρνω και να παρκάρω έχω μαζέψει πάνω από 10.Όποιος έχει οικοδομή και θέλει κανένα ας μου πει.Απαλοχέρης,όνομα καί πράμα δηλαδή!!!
-
-
Φυσικά το αυτοκόλλητο το κολλάμε φάτσα κάρτα στη μέση του παρμπρίζ για περισσότερο σπάσιμο, ε;
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Φυσικά το αυτοκόλλητο το κολλάμε φάτσα κάρτα στη μέση του παρμπρίζ για περισσότερο σπάσιμο, ε;Χμ, εγώ σκεφτόμουν το παράθυρο του οδηγού.
Γιατί; Απλό.
Ας πούμε ότι βιάζεται. (Γι'αυτό άλλωστε και διπλο-πάρκαρε ο ...φουκαράς...) Αν θέλει να φύγει αμέσως χωρίς να προσπαθήσει να βγάλει το αυτοκόλλητο από το παρμπρίζ, μπορεί να το κάνει. Ομως, καθώς οδηγάει, θα φαίνεται δίπλα στο πρόσωπό του το αυτοκόλλητο με τον γάιδαρο. Δηλαδή τελικά, επιτυγχάνουμε έτσι τη μέγιστη ρόμπα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Φυσικά το αυτοκόλλητο το κολλάμε φάτσα κάρτα στη μέση του παρμπρίζ για περισσότερο σπάσιμο, ε;
Χμ, εγώ σκεφτόμουν το παράθυρο του οδηγού.
Γιατί; Απλό.
Ας πούμε ότι βιάζεται. (Γι'αυτό άλλωστε και διπλο-πάρκαρε ο ...φουκαράς...) Αν θέλει να φύγει αμέσως χωρίς να προσπαθήσει να βγάλει το αυτοκόλλητο από το παρμπρίζ, μπορεί να το κάνει. Ομως, καθώς οδηγάει, θα φαίνεται δίπλα στο πρόσωπό του το αυτοκόλλητο με τον γάιδαρο. Δηλαδή τελικά, επιτυγχάνουμε έτσι τη μέγιστη ρόμπα.
σωστός! Παράθυρο του οδηγού. Πρώτο μου 'θύμα', ένα Lexus SUV έξω από γνωστό καφέ της Φιλοθέης
-
Εχεις καμιά φώτο της σελίδας που κολλάς Σπύρο;
edit : τα βρήκα
-
Θα φατε κανενα ξυλο και μετα θα ψαχνεσται...
Ειδικα αν ειναι και κανενα θηριο. -
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Φυσικά το αυτοκόλλητο το κολλάμε φάτσα κάρτα στη μέση του παρμπρίζ για περισσότερο σπάσιμο, ε;Δεν περνάς μια βόλτα από το parking του Μετρό στην Δ. Πλακεντίας, αλλά πάρε καμιά 100άρα αυτοκόλλητα μαζί σου...
10-15 Αυγούστου, με τα 3/4 του αχανούς parking άδεια (μα εντελώς άδεια στις 10 το πρωί), και οι ασπόνδυλοι (κατά Ζουράρι) έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και διπλοπαρκάρει σε όλες τις νησίδες, όταν στα 30 μέτρα έχει 50 άδειες θέσεις... (και δεν μιλάω για 'μόνιμα' παρατημένα αυτοκίνητα).
-
Μολις γυρισω απο διακοπες θα τυπωσω κι εγω χαλαρα καμια 50αρια! Μονο ρε παιδια καλυτερα στο παραθυρο. Μην του χαλασουμε και το χρωμα του ανθρωπου . Απο γαιδουρια παντως οντως χαμος γινεται! Δεν ξερω βεβαια αν μας δει οχι το αν θα ακουσουμε τιποτα ή αν κινδυνεουμε(για να ερθει αφορμη ψαχνω να ξεσπασω παλι χωρισμενος καλοκαιριατικα με τοσα μ...ια στην παραλια ασχετο ) αλλα μην πεσει καμια μηνυση κτλ. Η και να μην ειμαστε εκει να παρουν τιποτα αποτυπωματα απο το αυτοκολλητο και να μας μηνυσουν παλι . Τι γινεται σε τετοια περιπτωση; Γιατι αν μιλαμε για ξυλο ενταξει No problem ...του το ριχνω αλλα μηνυση;;;;;
-
Γειτονας μου κανει οτι αναφερθηκε και παραπανω απο εσας με ενα αυτοκινητο, πιανει δηλ. θεση με το ενα για να μπει μετα και το αλλο. Νομικα αυτο ομως αποτι καταλαβαινω δεν μπορεις να το κηνυγησεις για καταληψη του οδοστρωματος πχ αφου εχει αυτοκινητο εκει. Θα σου πει οτι ετυχε και μπηκε στραβα πχ και επιανε 2 θεσεις αθελα του.
-
Νομικά όντως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Επειδή όμως είναι γαϊδούρι, για αρχή ένα παρακλητικό ή απειλητικό σημείωμα ίσως τον συνετίσει.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Γειτονας μου κανει οτι αναφερθηκε και παραπανω απο εσας με ενα αυτοκινητο, πιανει δηλ. θεση με το ενα για να μπει μετα και το αλλο. Νομικα αυτο ομως αποτι καταλαβαινω δεν μπορεις να το κηνυγησεις για καταληψη του οδοστρωματος πχ αφου εχει αυτοκινητο εκει. Θα σου πει οτι ετυχε και μπηκε στραβα πχ και επιανε 2 θεσεις αθελα του.που το παρκάρει; μεταξύ δύο άλλων αυτοκινήτων; αν είναι έτσι βρίσκεις τους κατόχους και λες στον έναν να κάνει μπροστά ή στον άλλον πίσω και να το κολλήσουν
-
Παιδια είπατε και γι αυτούς που βάζουν κόνους ή παλιά μηχανάκια για να κρατούν τη θέση
Αυτό εχει πρόστιμο 150Ε.
Παιρνεις την τροχαία και έρχεται και του το φοράει.. επιτόπου. -
Θα έρθει, αμέ. Αν δεν βρέχει κι αν δεν έχει ήλιο.
-
ερχονται...
για μαλακίες μεσα στο κέντρο έρχονται
Παρε τηλέφωνο εσυ και θα ερθουν
Το θέμα είναι ότι θα δώσεις και το όνομα σου και αυτοί μπορεί να το πούνε στον τύπο και μετά να γίνει ο ρουφ (που μπορεί να μη θελεις να τσακωθείς)
Εγω είπα μία μέρα σε ένα τύπο που εχει εστιατόριο να παρκάρει το αμάξι κανονικά και στη μέση του δρόμου γιατό δίνει την άισθηση στη γειτονία ότι είμαστε .... (χαλιδες) και μου λέει,,,,Το αφήνω εδώ (στη μέση δηλαδη, σε μία στροφή) γιατι ξεφορτώνω όλο το βράδυ μπύρες. (12 ώρες στην ίδια θέση). Κοινώς έχει το αμάξι για ντουλάπα, αποθήκη
Και τώρα με κοιτά και με μισό μάτι γιατί του την είπα
Γαϊδαρος :-)