-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
Ηλια εαν σε ενδιαφερει η αγορα καρτ εχω ενα σασι αψογο και με δηνατοτητα δοκιμις φυσικα.Εχω χαθει τελειως λογο δουλειας μη βαρατε τα ειπα και στο τριανταφυλλο απο κοντα δεν πουλαω το tony ενα tibi που εχω δινω.Αντε να δω ποτε θα αξιοθω να κανω καρτακι!!!Χαιρετισμους σε ολουςasa η αγορα ελπιζω να γινει σε κανα 2μηνο για ευνοητους λογους.....
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ερώτηση: το 88άρι γρανάζι για ποια πίστα το θέλεις;Περιμένουμε τις φωτογραφίες...
Λόγω όγκου και βάρους ............ για τα Σπάτα και την Αγ.Μαρίνα.....είχα βάλει και 92 και σχεδόν έβρισκε κάτω......πήγαινε καλά όμως....
Θα πρέπει να έρθουν πίσω και οι τεχνικοί για να τις ανεβάσουν.....υπομονή
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Έτσι μπράβο για να μαζευόμαστε..............μόνο που έχουμε κάτι πιο 'παλιούς' και σασμανάτους(χαμογελάς εεεεεεεεεεεεεε !!!!)αλλά βέβαια εσύ είσαι για τ.............................ην F1
Σας διαβάζω πάντα! Το καρτακι μου δυστυχώς άλλαξε χέρια . Κρέμασα τα γάντια λοιπόν προσωρινά ΟΧΙ για πάτνα όμως θα έρθει η στιγμή για κάτι πιο ...μιζάτο . Αγγελε μήπως το έχεις ξαναδεί το εργο? γιατί εγώ ξέρω κάποιον που 'χώρισε και ξαναπαντρεύτικε' μιζάτο
Προς το παρόν διακοπές, και τι διακοπές?? Το άλλο ΣΚ έχει F1 το πρόγραμμα για πρωτη φορά!! μετράω τα λεπτά μέχρι να γυμνάζω τα αυτάκια μου με ήχους μαγικούς. Θα σας κρατήσω ενήμερους..
Καλά να περνάτε και που θα παει θα σας περάσω ..'από πανω' κάποτε.
Φαντάζομαι η πώληση να είναι για καλό σκοπό....... ο κουμπάρος τι έκανε ???????
Το ξέρω οτι μας διαβάζεις και δεν μας γράφεις ...............γενικώς
Μίζα αγόρι μου ..............πατάς και ορμάς......
Ωτο ασπίδες να έχεις μαζί μην σας φύγουν τ'αυτιά.Καλά να περάσετε......
-
Και για να ζηλέψουν κιάλλο οι αδικαιολόγητα απόντες ή για όσους είναι εδω ακόμη..................
Λέμε να πάμε για καρτάκι ή μέσα στην βδομάδα ή το Σαββάτο μεσημεροαπογευματοβράδυ...... ,θα έχει και όμορφη φεγγαράδα.Θα σας περιμένουμε...........αλλά αν δεν τα καταφέρετε να έρθετε εμείς........................................θα στροφάρουμε..... και για σας...
-
Τι θα γινει ρε αδερφια?θα κανετε καθολου καρτ?
τι τα εχετε παρει?
κατσε να σας κραξω τωρα που εχω φυγει -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Και για να ζηλέψουν κιάλλο οι αδικαιολόγητα απόντες ή για όσους είναι εδω ακόμη..................Λέμε να πάμε για καρτάκι ή μέσα στην βδομάδα ή το Σαββάτο μεσημεροαπογευματοβράδυ...... ,θα έχει και όμορφη φεγγαράδα.Θα σας περιμένουμε...........αλλά αν δεν τα καταφέρετε να έρθετε εμείς........................................θα στροφάρουμε..... και για σας...
Μόλις γύρισα από τις τελευταίες διακοπές.
Περιμένω που και πότε...
-
Γυρισα κι εγω, λοιπον!
Ωραια τα γυρισματα στο Καρτοδρομο, ασχημες εξοδους, αφου εχω κανει βαθουλωμα στον εμπροσθιο σωληνα του σασσι, εχει χτυπησει το δεξι hub, το κατω μερος της βασης μηχανης εχει χτυπηθει αρκετα, ενω το καθισμα εχει 'ασπρισει' πραγμα που σημαινει ραγισμα...
Καμμια πιστα, τελικα, δεν σε προστατευει σε περιπτωση εξοδου, ενω ακομα να καταλαβω τι δουλεια ειχε εκεινη η κοτρωνα στα χωματα..
Στα αγωνιστικα δρωμενα, τωρα, παντα ενδιαφερουσα η πιστα, ειδικα αν εχεις 'πηξει' στην μικρη - κλειστη πιστα των σπατων..
Ολα ωραια!!
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Τι θα γινει ρε αδερφια?θα κανετε καθολου καρτ?τι τα εχετε παρει?
κατσε να σας κραξω τωρα που εχω φυγειTην έκανες με ελαφρά πηδηματάκια για να μην τ'ακούσεις ..........νεαρέ έτσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά δεν μπορείς να μην μπείς να διαβάσεις οπότε τα 'άκουσες'...
Ημείς όχι μόνο κάνουμε καρτ..........αλλά του αλλάζουμε και τα 'φώτα' Με καλή............νεα .......... παρέα
Όπως είπαμε, το Σάββατο το απογευματοβραδάκι είχε ΔΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ... AT THE SPATA KARTING CIRCUIT
Νέος φίλος στην παρέα με ROTAX με πολύ διάθεση για μάθηση.Βελτίωση εντυπωσιακή και με περιθώρια μεγαλύτερης.Εχει να γίνειιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!
Όμως να και άλλος με ίδιο μοτερ και σασι SODI.... Για να δούμε τι ψάρια πιάνει..........απο πίσω του........... για 10-12 γύρους στο κατόπι του σε μηδενικές αποστάσεις που άνοιγαν ελάχιστα και οδήγηση όσο πήγαινε..........αααααααααααααααααααααα ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ..........ΠΑΙΓΝΙΔΙΌχι σαν κάτι άλλους που σηκώνονται και φεύγουνε..........γενικώς
Να και άλλος με TONY-ROK του κουτιού.........πολύ όμορφο. απο κοντά του...............εμπρος καλές μου ρόδες.........όσο άντεξα είμαστε παρέα μετά μου άνοιξε αρκετά ώστε να μην προσπαθώ άλλο.
Το καθαρό τρίωρο που ήμουν στην πίστα μου άφησε μια κούραση και μια μεγάλη,πολύ ιδρωμένη,ΕΥΤΥΧΙΑ............
Τα MOJO's αντέχουν ακόμη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και απο το κράτημά τους και απο την αντοχή που έχουν δείξει.......θα τους κάνω μια αλλαγή τα μέσα έξω και θα παίξουν ακόμη 3-4 ώρες........θα σας κρατώ ενήμερους......
Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!! το δεύτερο γρανάζι,92 χαλασμένο,που έχω βάλει έσωσε το καλό που είχε και την αλυσίδα , όταν είχα μια έξοδο.Στράβωσε αυτό και προστάτεψε το άλλο και ............συνέχισα ......
-
Βλεπω κυνηγαμε χρονους και λαβωσαμε εεεεεε?
Καλα κανετε.Εγω αν δεν καταφερω να κανω εδω πανω με βλεπω να ξεχναω που ειναι το γκαζι και που το φρενο.Ο Λεω πλεον ανελαβε χρεη συντηρητη,δοκιμαστη και εποπτη γιατι το αλλο μελος κρινεται επιεικως ακαταλληλο για τετοια δουλεια .
Για καρτοσυναντηση θα ενημερωσει την υπολοιπη παρεα. -
Όπως είπαμε, το Σάββατο το απογευματοβραδάκι είχε ΔΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ... AT THE SPATA KARTING CIRCUITKάνε ένα τηλέφωνο να ανέβω να σας θαυμάσω...
Κρίμα, γιατί το Σάββατο ήμουν σχετικά χαλαρός.
-
..μια και .. εγκληματιστικα, να πω δυο λογακια για την εξορμηση που καναμε στο καρτοδρομο....
Εφτασα, λοιπον, κατα τις 5 και λιγα, πανοπλος γραναζωμενος και ζιγκλερωμενος (168 με την βελονα μου στο πιο ψηλο σημειο, να το κανω οσο γινεται πιο φτωχο, μιας και για τις θερμοκρασιες που παιζαν το ιδανικο θα ηταν 165 που δεν διεθετα)..
Η παρενθεση αυτη πηγαινε προς κατι 100αριδες P-R-JaG (Push - Run - Jump and Go) που λεει οτι κανεις ροταξακιας δεν ξερει τι ζιγκλερι φορα..
Γνωριμια με τον Βασιλη, ανταλλαγη αποψεων και ετοιμοι για να ξεχυθουμε στην πιστα (ολα τα μωρα - που λεει!)
Σε καποιο σημειο με προδωσε η πατεντα - γερανακι που εχει εγκατασταθει στο τρεϊλερ..
Τα ελαστικα ειναι τα γνωστα MG κιτρινα τα οποια τα πηρα με την αγορα του καρτ (Ιανουαριος) με πιεση (κρυα) 0.9 μπροστα - 1.0 πισω..
Πρωτη επαφη με την πιστα και το καρτ γλυστρουσε πολυ (μα παρα πολυ) αν και
Τελειωσε το πρωτο 15 χωρις κατι ιδιαιτερο.. Ο αγγελος ηταν πολυ 'κοντος' και τον εφτανα στις 8,500 - 9,000 σ.α.λ. Καθομουν απο πισω για παιχνιδι...
Βγαινουμε εξω και περιμενουμε να μπουν νοικιαρικα και μηχανες (ποιος ειπε οτι δεν θα ειχε ?? )
Χρονος (για την ιστορια) 50 και κατι ή 51.. δεν θυμαμαι καλα...
Η επομενη φορα ηταν πιο καλη, αρχισαμε να βρισκουμε (ή να θυμομαστε) καλυτερα πατηματα και ειχα στο μυαλο μου οτι απο το κατω σημειο μεχρι την δεξια που σε βγαζει στην αριστερη φουρκετα για να ξανακατηφορισει θελει τερμα γκαζι κι ας εχει 'χασιμο'! (παντα 'κωλωνα' εκει την προηγουμενη φορα που ειχα παει)...
Παλι πισω απο τον αγγελο για παιχνιδι, αλλα αυτη τη φορα στην κατω δεξια παρατεταμενη πλησιασα περισσοτερο απ οσο θα ηθελα και πλακωθηκα στα φρενα.. Μεγαλοπρεπεστατη εξοδος, κερμπ που οδηγουσαν σε γκερμι (χαλαρα) και πετρα μεγαλοπρεπη να περιμενει!!! Αποτελεσμα, το γνωστο γδαρσιμο στο κατω μερος του καθισματος (απανταται σε ολα - σχεδον τα καθισματα), ενω μου ραγισε και στο πανω μερος... Στη συνεχεια λεω παμε, και γινεται και ο καλυτερος χρονος μου της ημερας.. 49,7.. Πολυ ωραιος γυρος (κοτοπουλο απ' ολα) με την πιστα να ειναι πιο καλη και να συμπεριφερομαι επιτελους πιο σωστα.. Εξοδος γιατι τελειωσε ο χρονος, απολογισμος της ζημιας (και καλα) και ενας κομπος... Ραγισε το Tillett...
Ερχεται ο βασιλης χωρις φρενα.. No problem, εξαερωση λεει ο Αγγελος.. Προβληματισμενος εγω.... Ξενικαμε εναν δρομο χωρις επιστροφη... 2 φοιτητες μηχανικοι (Βασιλης - Παναγιωτης) δυο αρχι... μαστοροι (εγω & Αγγελος) ενω ειχαμε επισκεπτη τον φιλο τον Γιωργο (λεγε με 106sportclub, αλλα εχω saxo).... με χειρουργικα εργαλεια κατι ψιλοκαταφεραμε αν και θελει δουλεια το πραγμα... δε γινοταν να μη δουλεψει.. δοκιμασαμε ολους τους πιθανους συνδιασμους!!! στο τελος μας εκατσε... Χρειαζεται το ειδικο εργαλειο ?? ΝΑΙ! σαφεστατα!!!- Ρε αγγελε εισαι πολυ 'κοντος'
- Ε, τι να κανω
- Εχω ενα 88αρι (αν θυμαμαι καλα)..
Καπου εκει ηταν ωρα μας να ξαναμπουμε..
Ο Αγγελος ασυγκρατητος ορμαει... Ο Βασιλης επιμενει, παρατα τα και μπες.. Μπαινω κι εγω μεσα... Ξανα ο Αγγελος μπροστα, ακομα 'κοντος' πισω εγω για χαβαλε και χαζοπιεση... Τον αφηνω λιγο να απομακρυνθει και ψαχνω να βρω τιποτα καλυτερο απο γραμμες... Αααα! (σκεφτομαι) βρηκα καλυτερη γραμμη για την κατω αριστερη μετα την αριστερη φουρκετα... ανοιγεσαι, αργεις στα φρενα και χωνεσαι, ωστε να εισαι πλασαρισμενος για την δεξια που ακολουθει αμεσως μετα... Ο.Κ.!!
Στον επομενο γυρω λεω θα περασω να φυγω.. Πραγμα το οποιο κανω αμεσως μετα την αριστερη φουρκετα... Τερμα γκαζι.. (Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΡΕΕΕΕ! - Ριλαξ.. αφου την εχω, λεμε!!) Αμ δε!!! αργησαμε στα φρενα, αργησαμε να στριψουμε, φρενα τρελλα μηπως σωσουμε κατι... αλλη εξοδος εκει.. Τι να λεμε τωρα..
Που θα παει το κερατο αυτο, γαμω το!! οσες εξοδους δεν ειχα κανει, απο τοτε που πηρα το καρτ, θα γινουν σημερα??
Τελος παντων....Καποια στιγμη ερχεται και ο Φιλιππος (ping of death) στην παρεα!! Συζηταμε και μαστορευουμε... Ο αγγελος εχει αλλαξει γραναζι πλεον, οποτε το παιχνιδι γινεται πιο ενδιαφερον.. Η ωρα εχει περασει μπαινω για τελευταια φορα μια και υπαρχει προγραμμα για αυθημερον αποχωρηση για ναυπακτο (αδειουχος), ενω ο σβερκος εχει αρχισει να προβληματιζει.. Προβλημα - πλεον - τα μαζευω σιγα σιγα και παιρνω τον δρομο για επιστοφη... Ολα ωραια και καλα, τις ζημιες να μην ειχαμε...
Επιστροφη στο σπιτι, ξεκοτσαρισμα, μπανιο - αλλαγη ρουχων και βουρ ταξιδι για Ναυπακτο.. Ωρα αφιξης: 1,30πμ ...
Πολυ ωραια παρεα, διαφορετικη πιστα - οπως και να το κανεις - και παντα απολαυση το καρτ... Αν δεν υπηρχε αυτη η υπερενταση, δεν θα αντεχα το ταξιδι....
Περιμενουμε να παρει ο Βασιλης τρεϊλερ να ξεφυγει απο την συγκεκριμενη πιστα και να δει και κατι διαφορετικο...
Αυτα.-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τα ελαστικα ειναι τα γνωστα MG κιτρινα τα οποια τα πηρα με την αγορα του καρτ (Ιανουαριος) με πιεση (κρυα) 0.9 μπροστα - 1.0 πισω..Γι' αυτό ήσουν μπροστά μου...
Βγαινουμε εξω και περιμενουμε να μπουν νοικιαρικα και μηχανες (ποιος ειπε οτι δεν θα ειχε ?? )
Η επομενη φορα ηταν πιο καλη, αρχισαμε να βρισκουμε (ή να θυμομαστε) καλυτερα πατηματα και ειχα στο μυαλο μου οτι απο το κατω σημειο μεχρι την δεξια που σε βγαζει στην αριστερη φουρκετα για να ξανακατηφορισει θελει τερμα γκαζι κι ας εχει 'χασιμο'! (παντα 'κωλωνα' εκει την προηγουμενη φορα που ειχα παει)...
Είναι λίγο τρομακτικό το σημείο, αλλά μία φορά να το περάσεις τέρμα γκάζι μετά φαίνεται πιο εύκολο.
Απλώς στην αριστερή γρήγορη θέλει λίιιιιιιιιιιιγο πιο ανοιχτή γραμμή. Και οπωσδήποτε όχι στο κερμπ!Ερχεται ο βασιλης χωρις φρενα.. No problem, εξαερωση λεει ο Αγγελος.. Προβληματισμενος εγω.... Ξενικαμε εναν δρομο χωρις επιστροφη... 2 φοιτητες μηχανικοι (Βασιλης - Παναγιωτης) δυο αρχι... μαστοροι (εγω & Αγγελος) ενω ειχαμε επισκεπτη τον φιλο τον Γιωργο (λεγε με 106sportclub, αλλα εχω saxo).... με χειρουργικα εργαλεια κατι ψιλοκαταφεραμε αν και θελει δουλεια το πραγμα... δε γινοταν να μη δουλεψει.. δοκιμασαμε ολους τους πιθανους συνδιασμους!!! στο τελος μας εκατσε... Χρειαζεται το ειδικο εργαλειο ?? ΝΑΙ! σαφεστατα!!!
Και μόλις τελείωσε το χειρουργείο, πατώντας το φρένο για 90% δεν έπιανε καθόλου, ενώ στο τελευταίο 10% ...κόλαση! Ήθελε αρκετή αυτοσυγκέντρωση για να βγάλω 2 15λεπτα χωρίς μπλοκάρισμα.
Περιμενουμε να παρει ο Βασιλης τρεϊλερ να ξεφυγει απο την συγκεκριμενη πιστα και να δει και κατι διαφορετικο...
Αυτα.-
Τρέιλερ δύσκολο. Για σχάρα κάτι γίνεται...
Έρχομαι να 'κατακτήσω' και τα Σπάτα!
-
Αύριο θα ανέβω στην πίστα...
Όσοι πιστοί...
-
Αγγελε με τι γραναζι επαιξες τελικα στο καρτοδρομο????Εχω μπλεξει λιγο με την δουλεια αλλα απο Σεπτεμβρη θα επανελθω!!!!
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Αγγελε με τι γραναζι επαιξες τελικα στο καρτοδρομο????Εχω μπλεξει λιγο με την δουλεια αλλα απο Σεπτεμβρη θα επανελθω!!!!Εγώ παίζω με οτι βρώ και οτι έχω ............ δεν έχω 12-83,για μένα,για τον όγκο μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!! για το καρτοδρόμο..............παίζω με 12-88 που έχω απο τα Σπάτα Ήμουν πολύ 'κοντός' και βρήκαν ευκαιρία οι νεαρότεροι να με παιρνούν Βέβαια εσύ θα θέλεις κάτι για λιγώτερο βάρος .....οι ελαφρότεροι τι λένε ?????????
Ο Σεπτέμβρης μπήκε,καλό μήνα στην παρέα,οπότε θα πρέπει να κανονίσουμε και μια Αγ.Μαρίνα......... ή και Σπάτα.....για να δούμε..
-
εγω επαιζα με 12-83 αν θυμαμαι καλα... δεν ανεβαζε ιδιαιτερα πανω απο 13000, αλλα δεν ειναι αυτο παντα το ζητουμενο!
-
Κάποιος φοβάται να ανεβάσει στο Internet φωτογραφίες και βίντεο...
Άγγελε, περιμένουμε. Μη φοβάσαι, λίγοι θα τις δουν.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κάποιος φοβάται να ανεβάσει στο Internet φωτογραφίες και βίντεο...Άγγελε, περιμένουμε. Μη φοβάσαι, λίγοι θα τις δουν.
Βασίλη επειδή δεν το κατέχω το άθλημα,..............του ανεβάσματος μήπως θα ήθελες εσύ ή κάποιος άλλος να σας στείλω τα σχετικά και να το κάνετε εσείς ???????
-
Κάποιος φοβάται να ανεβάσει στο Internet φωτογραφίες και βίντεο...
Άγγελε, περιμένουμε. Μη φοβάσαι, λίγοι θα τις δουν.
Βασίλη επειδή δεν το κατέχω το άθλημα,..............του ανεβάσματος μήπως θα ήθελες εσύ ή κάποιος άλλος να σας στείλω τα σχετικά και να το κάνετε εσείς ???????
Απ' ότι ξέρω πρέπει να είσαι μέλος σε κάποιο site (π.χ. pathfinder) για να τα ανεβάσεις. Το βιντεάκι (ξέρεις εσύ, το καλό ) πόσο είναι;
-
... ωστε οσο εμεις καναμε σερβις στο Δ.Ε.Θ., καποιοι αλλοι 'καλοπερνουσαν' στις πιστες, ε ???
χμ....Για πειτε μας τι εγινε!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ