-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
παιχνιδακιτι τρελό παιχνίδι ειν τούτο!
-
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι τρελό παιχνίδι ειν τούτο!
Εγώ δέν έχω καταλάβει πώς ακριβώς παίζεται. Δέν μπορώ να κάνω τίποτα...
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
τό ίδιο καί από μένα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ΚΑΛΑ......Τί απίστευτο πράμα είναι αυτό???????
-
Κάνεις 'κλικ' σε διάφορα κι αλλάζει πίστες. Τρελό φαίνεται, πράγματι. Αλλά πρέπει να έχεις χρόνο....
-
μολις κολλησα στην πιστα με το δεντρο και το 'μυγοφαγο'... προσπαθω να κανω κλικ στα ζουζουνια αλλα δεν τα προλαβαινω... γκρρρ....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
τό ίδιο καί από μένα.
Πατάς σε διάφορα σημεία στην οθόνη έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η σωστή αλληλουχία γεγονότων!!!
Εγώ έφτασα μέχρι μια οθόνη με κάτι μηχανήματα και εκεί
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
μολις κολλησα στην πιστα με το δεντρο και το 'μυγοφαγο'... προσπαθω να κανω κλικ στα ζουζουνια αλλα δεν τα προλαβαινω... γκρρρ....κάνε πρώτα κλικ στη σανίδα...
-
Όποιος κολλήσει κάπου ας μου το πεί....
-
Ο χρήστης Qu3ndil έγραψε:
μολις κολλησα στην πιστα με το δεντρο και το 'μυγοφαγο'... προσπαθω να κανω κλικ στα ζουζουνια αλλα δεν τα προλαβαινω... γκρρρ....
κάνε πρώτα κλικ στη σανίδα...
χαχαχα ξεκολλησα, ανεβηκε το ανθρωπακι στο σπιτι, ανοιξα τους διακοπτες μπηκε μεσα και ....μαλλον τερματισε!! πλακα ειχε παντως
-
χαχαχα ξεκολλησα, ανεβηκε το ανθρωπακι στο σπιτι, ανοιξα τους διακοπτες μπηκε μεσα και ....μαλλον τερματισε!! πλακα ειχε παντως
Όχι ΔΕΝ τερμάτισε εκεί.....
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
οχι γμτ και δεν εχει save...το κλεισα το παραθυρι.....
-
οχι γμτ και δεν εχει save...το κλεισα το παραθυρι.....
Πρέπει να εκτελέσεις και κάποιες εργασίες μέσα στο μηχανοστάσιο προκειμένου να αλλάξει κατεύθυνση το σκάφος...
Τώρα είσαι σε τροχιά σύγκρουσης με το πρώτο...Την δεύτερη φορά πάντως είναι πολύ ποιό εύκολο...
-
Θα ήταν καλό κάποιος να ανοίξει κάποιο topic σχετικά με αυτό το παιχνίδι. Είναι κρίμα να γεμίζουμε τον χώρο που είναι για τα ανέκδοτα.
-
Ο χρήστης Qu3ndil έγραψε:
έχω κολλήσει άγρια και η αλλαγή της σανίδας δεν κάνει κάτι. αμάν μ'αυτά τα ζουζούνια
όντως το έχουμε πηδήξει το θέμα, αν θέλει κάποιος mod ας το κάνει split
-
Ωχ! τωρα ειδα ποση απηχηση ειχε τελικα ο γριφος!
Οποιος θελει βοηθεια, pm.
Οποιος θελει κ αλλα τετοια παρομοια κλικ! (ειναι συνδρομητικο αλλα εχει κ μερικα free) Επισης να σας θυμισω κ αυτο:Ο χρήστης ping of death στο τοπικ με τα quiz έγραψε:
Παρενθεση. Το παιχνιδι με τα τηλεσκοπια το ξερετε; Αρκετα επικινδυνος 'ιος' για να κολλησετε.. http://www.dyson.co.uk/gameΚ btw oποιος γνωριζει links αλλων mind puzzles να τα ποσταρει τωρα!
-
Το θέμα προήλθε από διάσπαση (Ανέκδοτα) μετά την τεράστια καλοκαιρή απήχηση που είχε και δείχνει πόσο πολυ δουλεύουν τον Αύγουστο, αυτοί που δεν βρίσκονται σε διακοπές [moderator - Καλή Ξεκούραση (αύριο φεύγω )]
-
ωραία τώρα που απέκτησε δικό του θέμα ας μου πει κάποιος γιατί έχω κολλήσει στο μέρος αυτό..
The strange game! [διάσπαση]