-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το Kartodromo είναι σχετικά ...αεροδρόμιο.Καλύτερος χρόνος μου 47.3.
Τα Σπάτα είναι πιο στενή πίστα με χρόνους στα 26' (?).
Γκαζωμενος θα πηγαινεις στο Kartodromo!!
-
Μέχρι στιγμής έχω βρει 'μόνο' 129 τρόπους για να σε περάσω. Γμτ δεν μπορώ να βρω άλλον έναν να τους κάνω 130.Μην ανησυχείς ........θα σου τον δείξω τ'απόγευμα και οταν μεγαλωσεις και τον μάθεις θα το κάνεις και εσύ μετά......
Είμαι υπερ του να μαθαίνω στους άλλους ό,τιιιιιιιιιι ξέρω,για να μπορώ να ευχαριστιέμαι περισσότερο μαζί τους και να βελτιώνομαι....
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το Kartodromo είναι σχετικά ...αεροδρόμιο.
Καλύτερος χρόνος μου 47.3.
Τα Σπάτα είναι πιο στενή πίστα με χρόνους στα 26' (?).
Γκαζωμενος θα πηγαινεις στο Kartodromo!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτό είναι σταθερό....
ΠΑΝΤΑ πάμε γκαζομένοι σε όλες τις πίστες με ότι όχημα και να έχουμε......Αλλωστε γιαυτό έχουμε τα καρτάκια μας περιποιημένα και ετοιμοπόλεμα για να μπορούμε να πηγαίνουμε τέρμα γκάζι και ν'ανεβάζουμε την αδρεναλίνη μας με ασφάλεια ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
Μπορείς να μας πείς τι καρτ είναι αυτό το 'αγωνιστικό' που νοικιάζεις ???Τιμή ενοικίασης ????Εκτός απο αυτό έχει και Hondaκια νοικιάρικα ???
Εκτός απο την πίστα που πάς,έχει και άλλη ???,Σε ποιά περιοχή είναι ????
Άλλους με αγωνιστικά,κάτι σαν εμάς,έχει εκεί ???,Αυτά τα ολίγα για αρχή
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μπορείς να μας πείς τι καρτ είναι αυτό το 'αγωνιστικό' που νοικιάζεις ???Τιμή ενοικίασης ????Εκτός απο αυτό έχει και Hondaκια νοικιάρικα ???
Γιατί μου 'μυρίζει' εκδρομή στην Κύπρο;
-
Το καρτ ειναι ας το πω 'ημιαγωνιστικο'. Εχει δισκοφρενα πισω, εχει κουμπακια για εκκινηση και σβησιμο του κινητηρα, καποια εχουν και ενδειξεις πανω στο τιμονι(ταχυτητα, στροφες κινητηρα), ειναι αυτοματα 2 ταχυτητων(υπαρχει ενα με λεβιε ταχυτητων αλλα δεν το οδηγησα και ουτε ξερω αν ενοικιαζεται) και εχουν αυτα τα εξωστ που τα ξεχωριζεις απο τα απλα καρτακια.
Οσο για την τιμη ειναι 30 λιρες Κυπρου για 15 λεπτα(μονο αυτο τρεχω, 10 λεπτα πρεπει να ειναι 20 λιρες).
Χοντακια νοικιαρικα? Δεν εχω ιδεα.
Η πιστα που τρεχω ειναι η μονη που αξιξει προσωπικα να τρεξεις. Βρισκεται στη Δρομολαξια δυτικα της Λαρνακας και πολυ κοντα στο αεροδρομιο. Γρηγορη με αρκετο πλατος και πολλες φουρκετες, το σχημα της μοιαζει με την πιστα φορμουλας της Βαρκελωνης. Εχει μηκος 1.6 χιλιομετρα. (ιστοσελιδα της πιστας = http://www.kartingcenter.com.cy, η οποια μαλλον δεν λειτουργει, email = info@kartingcenter.com.cy)
Εχει αλλο μια του ιδιου ιδιοκτητη που προσφατα ανοιξε αλλα μοιαζει περισσοτερο με στρητ πιστα και αρκετα στενη, δεν θυμαμαι που ακριβως αλλα ειναι δυτικα της Λευκωσιας απεχοντας 3-4 χιλιομετρα απο τα κατεχομενα..
Εχει ακομη μια στο Ακρωτηρι στη Λεμεσο που ανηκει στις βασεις των Αγγλων. μικρη και στενη.
Υπαρχουν και αρκετες αλλες που ειναι μονο για νορμαλ καρτς των κατω απο 270cc.
Υπαρχουν αρκετοι(20 ατομα?) που εχουν αγωνιστικα και οι περισσοτεροι τρεχουν στα πρωταθληματα των διαφορων κατηγοριων. -
Αφού έχεις βάλει κόμμα μετά το URL, πώς να ανοίξει;
Λεπτομέριες από την καρτοσυνάντηση αύριο, τώρα πονάω!
-
Οι νεώτεροι τελικά είναι πιο ελαφρύς και πιο γρήγοροι....και πολύ καλοί γνώστες του χώρου....εύγε
Δεν ήρθαν κάποιοι 'σίγουροι' Εκπλήξεις απο φίλους και φορουμάδες που έδωσαν το παρόν. Είχα καιρό να κουραστώ κάνοντας καρτ.Απαιτητική η πίστα αλλά 'ανοικτή' και ΄πολύ πιο γρήγορη απ'οτι μπορώ να πάω,με το μυαλό που έχω. 'Μαστορέματα' ,πες με γρανάζι,που δάνεισε ο Βασίλης(ευχαριστώ για την προσφορά της στιγμής) και 'άνοιξε' το καρτάκι λίγο.Οχι οτι άμα το είχα απο την αρχή θα πήγαινα πιο γρήγορα............... αλλά λέμε τώρα.
Τα λάστιχα μου MOJO's κρατάνε ακόμη και έχουν ψωμί και αυτό είναι πολύ καλό για την τσέπη μου.Είναι λίγο 'σκληρούτσικα' αλλά αυτόπου θέλω εγώ μου το δίνουν......ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ.
Ευχαριστώ για την παρέα ΟΛΟΥΣ....
Πάντα τέτοια...
Ψιλοεκδρομή για να πάω στην πίστα 75 km πήγαινε - έλα αλλά πού και πού αξίζει τον κόπο. άμα δε, υπάρχει και παρέα είναι όμορφα.Όταν γνωριστούμε πιο καλά θα παίζουμε πιο σωστά.
-
Οι νεώτεροι τελικά είναι πιο ελαφρύς και πιο γρήγοροι....και πολύ καλοί γνώστες του χώρου....εύγεΑυτό μας έλειπε.
Πάντως, χωρίς ίχνος ειρωνίας, μακάρι στην ηλικία σου να έχω την όρεξή σου και την ικανότητά σου.
'Μαστορέματα' ,πες με γρανάζι,που δάνεισε ο Βασίλης(ευχαριστώ για την προσφορά της στιγμής) και 'άνοιξε' το καρτάκι λίγο.Οχι οτι άμα το είχα απο την αρχή θα πήγαινα πιο γρήγορα............... αλλά λέμε τώρα.
Εγώ πρέπει να πω ευχαριστώ, μιας και χρωστάω πολλά ml υγρό φρένων.
Ευτυχώς αξιώθηκα να μεταφέρω το μοτέρ και δεν είχα πρόβλημα.
Το κακό ήταν ότι επικεντρώθηκα στη 'μάχη' εντός της πίστας και το καρτ ήταν στημένο στο περίπου.
Τα λάστιχα μου MOJO's κρατάνε ακόμη και έχουν ψωμί και αυτό είναι πολύ καλό για την τσέπη μου.Είναι λίγο 'σκληρούτσικα' αλλά αυτόπου θέλω εγώ μου το δίνουν......ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ.
Βάλε VEGA και θα ξεχάσεις πως αλλάζουν λάστιχα.
Ευχαριστώ για την παρέα ΟΛΟΥΣ....
Η παρέα σας ευχαριστεί όλους!
Ψιλοεκδρομή για να πάω στην πίστα 75 km πήγαινε - έλα αλλά πού και πού αξίζει τον κόπο. άμα δε, υπάρχει και παρέα είναι όμορφα.Όταν γνωριστούμε πιο καλά θα παίζουμε πιο σωστά.
Λοιπόν, θα βρω τρόπο να μεταφέρω το καρτ. & -
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Το καρτ ειναι ας το πω 'ημιαγωνιστικο'. Εχει δισκοφρενα πισω, εχει κουμπακια για εκκινηση και σβησιμο του κινητηρα, καποια εχουν και ενδειξεις πανω στο τιμονι(ταχυτητα, στροφες κινητηρα), ειναι αυτοματα 2 ταχυτητων(υπαρχει ενα με λεβιε ταχυτητων αλλα δεν το οδηγησα και ουτε ξερω αν ενοικιαζεται) και εχουν αυτα τα εξωστ που τα ξεχωριζεις απο τα απλα καρτακια.
Οσο για την τιμη ειναι 30 λιρες Κυπρου για 15 λεπτα(μονο αυτο τρεχω, 10 λεπτα πρεπει να ειναι 20 λιρες).
Χοντακια νοικιαρικα? Δεν εχω ιδεα.
Η πιστα που τρεχω ειναι η μονη που αξιξει προσωπικα να τρεξεις. Βρισκεται στη Δρομολαξια δυτικα της Λαρνακας και πολυ κοντα στο αεροδρομιο. Γρηγορη με αρκετο πλατος και πολλες φουρκετες, το σχημα της μοιαζει με την πιστα φορμουλας της Βαρκελωνης. Εχει μηκος 1.6 χιλιομετρα. (ιστοσελιδα της πιστας = http://www.kartingcenter.com.cy, η οποια μαλλον δεν λειτουργει, email = info@kartingcenter.com.cy)
Εχει αλλο μια του ιδιου ιδιοκτητη που προσφατα ανοιξε αλλα μοιαζει περισσοτερο με στρητ πιστα και αρκετα στενη, δεν θυμαμαι που ακριβως αλλα ειναι δυτικα της Λευκωσιας απεχοντας 3-4 χιλιομετρα απο τα κατεχομενα..
Εχει ακομη μια στο Ακρωτηρι στη Λεμεσο που ανηκει στις βασεις των Αγγλων. μικρη και στενη.
Υπαρχουν και αρκετες αλλες που ειναι μονο για νορμαλ καρτς των κατω απο 270cc.
Υπαρχουν αρκετοι(20 ατομα?) που εχουν αγωνιστικα και οι περισσοτεροι τρεχουν στα πρωταθληματα των διαφορων κατηγοριων.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Όμορφα πράγματα................η σελίδα της πίστας καλοστημένη με πολλές πληροφορίες και αγωνιστικά καρτ για ενοικίαση
Απο τα καρτ λοιπόν που έχει για νοικι εμείς έχουμε αυτό το Birel με τον κινητήρα Rotax,ο Βασίλης έχει κάτι ανάλογο,αλλά Parilla με μίζα.Τα Honda είναι αυτά που έχει δεξιά με 200cc και 270cc, τα τετράχρονα.Η πίστα δε φαντασική................ με πολλες παραλλαγές.Βαριέσαι να γυρίζεις έτσι ........του λες του πιστάρχη .........πάρτην αλλιώς αρχηγέ για να κάνουμε σε νέα πίστα.................χε,χε,χε....
Vasilakis(όνομα ???) ευχαριστούμε και θέλουμε ενημέρωση.....
Καρτομάγαζα έχει το νησί που να ξέρεις ? ή έχει στην πίστα τέτοιο ???
-
Καρτομάγαζα έχει το νησί που να ξέρεις ? ή έχει στην πίστα τέτοιο ???Εξαγγελία εκδρομής είναι αυτό;
-
Λοιπον εχω ξεκινησει να διαβαζω σχεδον ολο το τοπικ για να μαθω οσα μπορω για το κοστος αγορας και χρήσης ενος μεταχειρισμενου καρτ. Η αλήθεια ειναι οτι μου τρεχουν τα σαλια πλεον και ονειρευομαι την αποκτηση του δικου μου καρτ...
Το βασικο προβλημα που εχω να λύσω ειναι το θεμα του χωρου (δεν εχουμε αποθηκη) και ετσι και το βαλω στο μπαλκονι βλεπω τη μανα μου να με διωχνει απο το σπιτι...
Απο το θεμα του κοστους καπως θα τα καταφερω να ξεκινησω....
Σας παρακολουθω και θα προσπαθησω σε καποια συναντηση σας να ερθω να σας δω.Ηλιας
-
[quote='A-Viper7']
Πάντως, χωρίς ίχνος ειρωνίας, μακάρι στην ηλικία σου να έχω την όρεξή σου και την ικανότητά σου. [quote]Άντε πάλι με την ηλικία μου............τι έχει ρε παιδιά, λίγο πιο μεγάλος και βαρύτερος απο εσάς είμαι..........
Μπρε κάνω παρέα μαζί σας για να παίρνω δυνάμεις, να μαθαίνω,να αναζωογονούμε και έτσι ξανανιώνω.................αμ'πως
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Λοιπον εχω ξεκινησει να διαβαζω σχεδον ολο το τοπικ για να μαθω οσα μπορω για το κοστος αγορας και χρήσης ενος μεταχειρισμενου καρτ. Η αλήθεια ειναι οτι μου τρεχουν τα σαλια πλεον και ονειρευομαι την αποκτηση του δικου μου καρτ...Το βασικο προβλημα που εχω να λύσω ειναι το θεμα του χωρου (δεν εχουμε αποθηκη) και ετσι και το βαλω στο μπαλκονι βλεπω τη μανα μου να με διωχνει απο το σπιτι...
Σας παρακολουθω και θα προσπαθησω σε καποια συναντηση σας να ερθω να σας δω.Ηλιας
Έλα να μαζευόμαστε.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα.
Προσωπικά το αφήνω στην πίστα. Έτσι γλυτώνω και από τα μεταφορικά. Το κόστος είναι 30€ το μήνα.
-
Λοιπον εχω ξεκινησει να διαβαζω σχεδον ολο το τοπικ για να μαθω οσα μπορω για το κοστος αγορας και χρήσης ενος μεταχειρισμενου καρτ. Η αλήθεια ειναι οτι μου τρεχουν τα σαλια πλεον και ονειρευομαι την αποκτηση του δικου μου καρτ...Το βασικο προβλημα που εχω να λύσω ειναι το θεμα του χωρου (δεν εχουμε αποθηκη) και ετσι και το βαλω στο μπαλκονι βλεπω τη μανα μου να με διωχνει απο το σπιτι...
Ηλία καλά κάνεις και διαβάζεις για να σχηματίσεις οσο γίνεται πιο ολοκληρομένη άποψη.
Όταν με το καλό πάρεις μετά τα σάλια θα τρέχει και η αδρεναλίνη με το λίτρο
Θα κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά για να κάνεις και μία δοκιμή........................για να αγοράσεις πιο γρήγορα δικό σου.
Στατική επίδειξη,συζήτηση και προσφορά βοηθείας για το service που θα κάνω, όποιο βραδάκι θέλεις μου λές. Για να μπαίνεις στο πνεύμα....................σφαιρικά....
Για φύλαξη να ξέρεις οτι μπορείς να το αφήνεις στην πίστα....απ'ότι ξέρω 10€ το μήνα στα Σπάτα και 30€ το μήνα στα Κιούρκα.Έτσι μπράβο για να μαζευόμαστε..............μόνο που έχουμε κάτι πιο 'παλιούς' και σασμανάτους(χαμογελάς εεεεεεεεεεεεεε !!!!)αλλά βέβαια εσύ είσαι για τ.............................ην F1
-
Ηλία καλά κάνεις και διαβάζεις για να σχηματίσεις οσο γίνεται πιο ολοκληρομένη άποψη.
Όταν με το καλό πάρεις μετά τα σάλια θα τρέχει και η αδρεναλίνη με το λίτρο
Θα κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά για να κάνεις και μία δοκιμή........................για να αγοράσεις πιο γρήγορα δικό σου.
Στατική επίδειξη,συζήτηση και προσφορά βοηθείας για το service που θα κάνω, όποιο βραδάκι θέλεις μου λές. Για να μπαίνεις στο πνεύμα....................σφαιρικά....
Για φύλαξη να ξέρεις οτι μπορείς να το αφήνεις στην πίστα....απ'ότι ξέρω 10€ το μήνα στα Σπάτα και 30€ το μήνα στα Κιούρκα.Έτσι μπράβο για να μαζευόμαστε..............μόνο που έχουμε χάσει κάτι πιο 'παλιούς' και άλλους 'σασμανάτους'(χαμογελάς εεεεεεεεεεεεεε !!!!)αλλά βέβαια εσύ είσαι για τ.............................ην F1
-
Περιμένω φωτογραφίες και κυρίως video!
Δυστυχώς Άγγελε πρόλαβα να σου δείξω 'μόνο' 6-7 από τους πιθανούς τρόπους προσπεράσματος. Τους υπόλοιπους τους αφήνω για την επόμενη φορά (αν και πιστεύω ότι στα Σπάτα θα ανατραπούν πολλά ).
-
Περιμένω φωτογραφίες και κυρίως video!Οσονούπω............!!!!
-
Ερώτηση: το 88άρι γρανάζι για ποια πίστα το θέλεις;
Περιμένουμε τις φωτογραφίες...
-
Ηλια εαν σε ενδιαφερει η αγορα καρτ εχω ενα σασι αψογο και με δηνατοτητα δοκιμις φυσικα.Εχω χαθει τελειως λογο δουλειας μη βαρατε τα ειπα και στο τριανταφυλλο απο κοντα δεν πουλαω το tony ενα tibi που εχω δινω.Αντε να δω ποτε θα αξιοθω να κανω καρτακι!!!Χαιρετισμους σε ολους
-
Έτσι μπράβο για να μαζευόμαστε..............μόνο που έχουμε κάτι πιο 'παλιούς' και σασμανάτους(χαμογελάς εεεεεεεεεεεεεε !!!!)αλλά βέβαια εσύ είσαι για τ.............................ην F1
Σας διαβάζω πάντα! Το καρτακι μου δυστυχώς άλλαξε χέρια . Κρέμασα τα γάντια λοιπόν προσωρινά ΟΧΙ για πάτνα όμως θα έρθει η στιγμή για κάτι πιο ...μιζάτο . Αγγελε μήπως το έχεις ξαναδεί το εργο? γιατί εγώ ξέρω κάποιον που 'χώρισε και ξαναπαντρεύτικε' μιζάτο
Προς το παρόν διακοπές, και τι διακοπές?? Το άλλο ΣΚ έχει F1 το πρόγραμμα για πρωτη φορά!! μετράω τα λεπτά μέχρι να γυμνάζω τα αυτάκια μου με ήχους μαγικούς. Θα σας κρατήσω ενήμερους..
Καλά να περνάτε και που θα παει θα σας περάσω ..'από πανω' κάποτε.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ