-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω καταγωγή και σπίτι εκεί.[off topic mode] A, Κεφαλλονίτης είσαι, Krusenstern μας; Πέστα μας, λοιπόν. Αυτό εξηγεί πολλά. [/off topic mode]
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχω καταγωγή και σπίτι εκεί.
[off topic mode] A, Κεφαλλονίτης είσαι, Krusenstern μας; Πέστα μας, λοιπόν. Αυτό εξηγεί πολλά. [/off topic mode]
μισός Κεφαλονίτης, μισός Χιώτης, γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά
-
Έχω καταγωγή και σπίτι εκεί.
[off topic mode] A, Κεφαλλονίτης είσαι, Krusenstern μας; Πέστα μας, λοιπόν. Αυτό εξηγεί πολλά. [/off topic mode]
μισός Κεφαλονίτης, μισός Χιώτης, γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά
The three bads of your fate δηλαδή
(τα 3 κακά της μοίρας σου)
ώχ ωχ γρήγορα τη στολή μου . Νέο flame subject
-
Μόνο ένα. Φαντάρος, το τελευταίο απόγευμα πριν ξεκινήσω για παραμεθόριο, οδηγώ σε δρόμο με νησίδα και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με 60 χλμ/ω, αλλά νομίζω πως ταξιδεύω υπερηχητικά. Δεν αντιλαμβάνομαι τα σημάδια (πως το μυαλό μου δεν είναι στη θέση του) και κατευθύνομαι στο κέντρο της πόλης, όπου σε στενό πια δρόμο μου διαφεύγει σήμα STOP ροζ απόχρωσης και παρά το φρενάρισμα χτυπάω στην πίσω πόρτα ενός αυτοκινήτου δεκαπενταετίας που οδηγούσε ένας μεσήλικας. Το ρόλο του οδηγού ανέλαβε το άλλο μου μισό και χρεώθηκε το ατύχημα στην Τροχαία. Ζημιές στο αυτοκίνητο ελάχιστες (στραβωμένος προφυλακτήρας, τσαλακωμένο φτερό και θόλος).
Από τότε μόλις αντιληφθώ τα πρώτα σημάδια μειωμένης προσοχής ή εγρήγορσης ταράζομαι και έρχομαι πάλι στα ίσια μου.
-
Δίπλωμα από το ‘91, διανυθέντα χιλιόμετρα 300Κ περίπου.
1 – Η παρθενιά - CITROEN LN, πριν κλείσω χρόνο με δίπλωμα, γυρίζω φίλο σπίτι του στα Πετράλωνα αργά το βράδυ, σε διασταύρωση είμαι από δεξιά και ο αριστερός κόβει για να περάσω, αλλά ο πιο πίσω του είχε διαφορετική γνώμη. Αποτέλεσμα εμπρός φτερό-μάσκα, εμείς ΟΚ.
Ακόμα ψάχνω να βρω πως έκανε προσπέρασμα ο τύπος σε στενό των Πετραλώνων.2 – Το εντυπωσιακό - DATSUN Y100, το Ιαν. του ‘93 λίγο πριν καταταγώ είχα βγει στη γύρα να χαιρετήσω φίλους και γνωστούς. Κατεβαίνοντας κεντρικό δρόμο στη Νέα Κηφισιά πετάχτηκε παππούς από στοπ και με βρήκε στην πίσω ρόδα. Αποτέλεσμα τρελή πιρουέτα 180ο αλά Μπαρίσνικοφ και μικρή διάσειση από χτύπημα στο πλαϊνό παράθυρο (δεν άνοιξε ο πλαϊνός αερόσακος-κουρτίνα ).
**3 – Το αγωνιώδες - SEAT IBIZA **νομίζω χειμώνας του ’97, βράδυ με τρελή κακοκαιρία (είχαν πέσει και δέντρα τότε) στην Καστέλα πηγαίνοντας προς Πειραιά, μπροστά τρόλεϊ κάνει στάση σε αριστερή στροφή αφήνοντας μου λίγο χώρο να περάσω. Την ώρα που περνάω την μέση του τρόλεϊ ο τύπος ξεκινάει και με βγάζει στο αντίθετο , πατάω γκάζι για να προλάβω να τον περάσω αλλά βλέπω να έρχεται άλλος από το αντίθετο , αφού έχω περάσει το τρόλεϊ κόβω το τιμόνι δεξιά και τον αποφεύγω βάζοντας πλώρη όμως για τα παρκαρισμένα δεξιά τού δρόμου . Προσπάθησα να το επαναφέρω στην ευθεία αλλά με τα χλμ που είχα μαζέψει και το νερό στο δρόμο έφυγα με τα 4 και εναπόθεσα τις μπροστινές μου λαμαρίνες σε μία παρκαρισμένη MERCEDES .
Ευτυχώς εγώ τίποτα. Του άφησα σημείωμα, τηλ. κλπ. σε σακουλάκι και τελικά ο τύπος ήταν σε ταξίδι από Θεσσαλονίκη και όπως μου είπε την άλλη μέρα στην αρχή δεν πίστευε στην ατυχία του και μετά στην τύχη του.**4 - Το ηλίθιο - SEAT IBIZA **το ’99 γυρίζοντας από σέρβις σε στενό στον Άλιμο εγώ από δεξιά & κυρία από αριστερά, κόβουμε και οι δύο και αφού βλέπω ότι έχει σταματήσει ξεκινάω…και μαζί και αυτή . Το κέντραρε καλά πάντως στην μεσαία κολόνα.
Αυτά και μακάρι όχι άλλα.
-
Τι να πρωτοθυμηθώ τώρα...
Golf I, το '88 (περίπου), υπερστροφή σε ανοικτή γλιστερή στροφή, και στο εσωτερικό της χτυπάω παρατημένο φορτηγάκι. Το μπροστά μέρος του Golf τσαλακώθηκε αρκετά.
Golf I, ξεκινάει ο μπροστινός μου σε φανάρι, ξεκινάω και εγώ, κοιτάω δίπλα, ο μπροστινός έχει σταματήσει πέφτω πάνω του, του γρατζουνάω τον προφυλακτήρα. Το δικό μου λίγο μεγαλύτερη ζημιά.
R19 1.4 ('90 μέχρι '93 περίπου, ~80.000χλμ):
- τετακέ σε γλιστερή κλειστή στροφή (μάλλον παραφουσκωμένα λάστιχα) και ζημιά στον πίσω προφυλακτήρα από χτύπημα στο εσωτερικό της στροφής
- παππούς κάνει να βγεί από στενό δεξιά, νομίζω ότι με έχει δεί γιατί σταματάει, αλλά καθώς περνάω από μπροστά του ξεκινάει και μου χαλάει 2 πόρτες και πίσω φτερό
- ακουλουθώ φορτηγό σε μικρό δρόμο με μικρή ταχύτητα και σε κανονική απόσταση, το φορτηγό σταματάει απότομα (ανακάλυψε οτι πέρασε το σημείο που ήθελε να ξεφορτώσει) και κάνει αμέσως όπισθεν. Δεν προλαβαίνω να αντιδράσω. Μου τσαλακώνει προφυλακτήρα και καπώ, ευτυχώς πριν η κατεβασμένη πόρτα του φτάσει στο παρμπίζ...
- Στο δέλτα Φαλήρου, κινούμε γρήγορα στην αριστερή λωρίδα, χωρίς κίνηση, προς φανάρι που ανάβει πορτοκαλί, βλέπω οτι περνάω άνετα. Μία που βρίσκεται στην μεσαία αποφασίζει να πάει στην αριστερή (χωρίς προφανή λόγο, άδειος ο δρόμος) και να σταματήσει στο φανάρι. Μπαίνει μπροστά μου, φρενάρω αλλά την χτυπάω δυνατά. Ευτυχώς βρίσκεται δίπλα τροχαίος που βλέπει τι έχει γίνει και δικαιώνομαι γιατί ήταν παρεμπόδιση πορείας!
- Χτυπάω σκύλο στην εθνική με 120χλμ. Μπήκε λίγο μέσα ο προφυλακτήρας.
Clio I 1.4 ('92, 15.000χλμ): τίποτα!
R19 16V ('93 - '03, 255.000χλμ)
- πάω γρήγορα σε στενό δρόμο και χτυπάω στο πλάι. Εμπρός τροχός, φτερό, καπώ, και πίσω άξονας λίγο στραβωμένος.
- ξεκινώντας για Ακρόπολις στις 6 το πρωί, μεθυσμένη με Βιτάρα περνάει κεντρικό δρόμο με κόκκινο και με χτυπάει γωνία εμπρός δεξιά με 70-80χλμ. Μεγάλη ζημιά στο μπροστινό μέρος, και ακόμα πίσω δεξιά (το αυτοκίνητο περιστράφηκε γύρω από το κέντρο του τόσο γρήγορα που το πίσω μέρος του χτύπησε την πίσω γωνία του Βιτάρα καθώς πέρναγε μετά το αρχικό χτύπημα - δεν ήξερα που κοιτούσα όταν σταματήσαμε).
- Μικρή ζημιά μπροστά, κάνοντας βλακίες στα χιόνια.
Οctavia Combi 4x4 ('03-'05, 74.000xlm)
- σε επαρχιακό δρόμο στην Κόνιτσα, σε στενή σημείο σε στροφή, πίσω πόρτα - φτερό και ζάντα από αντίθετα ερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε πιτσιρικάς ~15 χρονών, ο πατέρας δίπλα πιωμένος. Δεν ήρθε τροχαία, εκκρεμεί ακόμα το δικαστήριο.
- Νύχτα σε επαρχιακό δρόμο και ενώ βιάζομαι λίγο να πάω σε νοσοκομείο, χτυπάω μικρό ζώο με 150χλμ. Αλλαγή του πλαστικού στο εσωτερικό του θόλου του μπροστινού τροχού. Έτσι και ξαναχτυπήσω ζώο θα πάθω τίποτα...
- κάνωντας όπισθεν σε στενό χώρο, βουλιάζω λίγο το μπροστινό φτερό σε ένα 206. Του αφήνω σημείωμα, μου ζητάει και του στέλνω 200Ε.
- αντίθετα ερχόμενο φορτηγό λίγο πριν την Σαρωνίδα πετάει προς το μέρος μου αυτοκίνητο που περνούσε δίπλα του. Αλλάζω λωρίδα και αποφεύγω την μετωπική (90 εγώ, πάνω από 100 ο άλλος), αλλά με χτυπάει στον εμπρός αριστερό τροχό και μετά πέφτω δεξιά στις μπαριέρες. Το φορτηγό εξαφανίζεται. Την γλιτώνω με ένα διάστρεμμα στο σριστερό πόδι. Ο Πολωνός που με χτύπησε (ξένες πινακίδες) δίνει τα στοιχεία του αλλά τελικά τα πάντα είναι πλαστά και το αυτοκίνητο ανασφάλιστο. Ευτυχώς που είχα μικτή και πήρα τα χρήματα (ολική απώλεια το αυτοκίνητο).
Octavia Combi 4x4 ('05, 17.000xlm): στρίβω δεξιά σε στενό, αλλά πίσω δεξιά μου έρχεται μηχανάκι. Πέφτει αλλά ευτυχώς δεν χτυπάει, μου κάνει λακούβες στο πίσω φτερό.
-
Στα 2+ χρόνια που οδηγώ αυτοκίνητο (και άλλα 2 μηχανάκι) έχω τα εξής ωραία...
Με το άλτο της μάνας, στη γνωστή 17η στάση Παπάγου, το 3ο χειρόφρενο στη σειρά ήταν και το μοιραίο. Ηθελα να βγάλω και το χέρι από το παράθυρο τρομάρα μου πάνω στο ανάποδο. Αποτέλεσμα : το 'ανάποδο' ισιώνει και φεύγω μ'όσα ήρθα ευθεία πάνω στο 30ποντο crash-πεδο . Το μπάμ ήταν αρκετά δυνατό και αμέσως στο μυαλό μου έφερε το αμορτισέρ σε κάναν κήπο, το θόλο... κώλο φτερό σαντουϊτς κλπ... Τελικά με ένα σκασμένο λάστιχο, σπασμένη ζάντα την έβγαλα καθαρή. Έβαλα ρεζέρβα και η μάνα δεν πήρε χαμπάρι τίποτα
Ενα ισχυρό ήταν με το seicento όταν ένας μπαγλαμάς πέρασε στοπ και τον κέντραρα ακριβώς στο κέντρο με καμιά 80αριά χλμ αυτό έτσουξε πιστέψτε με!!! Το sei έκανε 80-0 σε μισό μέτρο και το αυτοκίνητο του άλλου έγινε κρουασάν και ανέβηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο (10 μέτρα πιό πέρα) Η κωλοφαρδία ήταν οι sabelt που είχα βάλει πριν 2 μέρες και δεν έπαθα τίποτα! Αν και η Σ.Σ. στο ύψος της αυχενικής μοίρας την άκουσε για τα καλά! Αποτέλεσμα : 6.000 ζημιά με τιμή αγοράς 5.870
Με το golf, τον περασμένο χειμώνα στον περιφερειακό Πολυγώνου, κατεβαίνοντας για Γαλάτσι. Νομίζοντας ότι θα αντιδρούσε ουδέτερα-υπερστροφικά όπως το sei κόβω τιμονιά με 20-30 χλμ (στο βρεγμένο) μήπως κόψω κάνα ανάποδο και χαρώ οπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο για Γερμανική κουρούτα, το αυτοκίνητο εχμ συγγνώμη, το golf πήγε καρφί ευθεία για ψυγείο κλπ. Ευτυχώς τσίμπησα χειρόφρενο και πήρα το τσιμεντένιο διαχωριστικό ξώφαλτσα με έναν σπασμένο προφυλακτήρα και φλας...
Και τέλος τα off-topic με το runner με έχουν μαζέψει από στοπ, έχω πέσει σε φουρκέτα στον Υμμητό driftάροντας (την είδε Δούκας το gilera) και μία καλή ήταν στη Μεσογείων όταν με τελική, κάνοντας σφήνες (μλκια μου) έκανε το ίδιο και ενα yaris στο ίδιο σημείο, την ίδια ώρα...
Οι σκέψεις μου ενώ έφερνα κωλοτούμπες παράληλα με το μηχανάκι ήταν 'όχι πάλι, οχι ρε γμτ το μηχανάκι και άλλα τέτοια όμορφα' -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τέσσερις φορές (άν καί κατα λάθος πάτησα δύο).
Νά μήν τα γράφω αναλυτικά γιατί θα με πάρετε στό ψιλό,αλλά κανένα από αυτά δέν είχε τόν παραμικρό τραυματισμό ΚΑΤΑ τό ατύχημα.
Ολα αυτά,πολύ πολυ καιρό πρίν.Aντρέα αν θυμάμαι καλά (αν όχι διόρθωσε με!) σε ένα από αυτά τράκαρες γιατί χάζευες κάποια ύπαρξη του ύπαρξη του αντίθετου φύλου?:lol:
Εγώ σε σχεδόν 3.5 χρόνια που οδηγώ έχω μόνο 1 ατύχημα (πάλι καλά... ) Μπήκα γρήγορα σε ένα στενό και για κακή μου τύχη ο δήμος (Αγίων Αναργύρων) είχε τοποθετήσει προέκταση του πεζοδρομίου για να μην χωράνε λέει να περάσουν τα φορτηγά! Όπως καταλαβαίνεται τα πλάτος του στενού από 6-7 μέτρα γινόταν ξαφνικά 3, εγώ δεν το περίμενα και χτύπησα τον μασπιέ του αυτοκινήτου. Κόστος ζημιάς περίπου 300 ευρώ.
-
εχω αγορασει ενα......γκρεμο στιν κεφαλονια στις 16/8/2001.που ευτιχως δεν επαθα τιποτα απολιτως....!!!!!
ΠΟΥ???
είσαι πολύ τυχερός άνθρωπος φίλε μου! Στην κεφαλονιά οι γκρεμοί είναι... άπατοι!Λιγο εξω απο το χωριο(μου) πυργι (ορεινα της σαμης εινε!!)βασικα αυτο που με εσωσε ιταν ενα δεντρο,που σταματησα στην κορυφη του!!!και φισικ απο κατω.............ΧΑΟΣ!!!!!(οπιος εχει επισκευτη την καφαλονια θα το γνωριζει καλα
Έχω καταγωγή και σπίτι εκεί. Άρα, ξέρω!
Ευτυχώς που δεν έφυγες στο Χάρακα (ο γκρεμός στο δρόμο για Φισκάρδο μόλις περάσεις το Μύρτο)... εκεί δεν σε σταματάει τίποταΑπ'ότι έχω ακούσει έχει σκοτωθεί πολύ κόσμος σε αυτό τον δρόμο. Ειδικά τουρίστες που δεν το γνωρίζουν. Είχα κάνει το μέγα λάθος να πάρω ταξί αργά την νύχτα για Φισκάρδο. Ο ταρίφας πήγαινε κομάτια δίπλα στα γκρέμια και εγώ που δεν ήξερα καθόλου το δρόμο τα είχα κάνει πάνω μου!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τέσσερις φορές (άν καί κατα λάθος πάτησα δύο).
Νά μήν τα γράφω αναλυτικά γιατί θα με πάρετε στό ψιλό,αλλά κανένα από αυτά δέν είχε τόν παραμικρό τραυματισμό ΚΑΤΑ τό ατύχημα.
Ολα αυτά,πολύ πολυ καιρό πρίν.Aντρέα αν θυμάμαι καλά (αν όχι διόρθωσε με!) σε ένα από αυτά τράκαρες γιατί χάζευες κάποια ύπαρξη του ύπαρξη του αντίθετου φύλου?:lol:
.
Καί πάνω πού νόμιζα ότι τήν γλύτωσα.
Ας τό ξαναγράψω λοιπών,νά δείτε τί μπορούν νά μας κάνουν οι γυναίκες.Ξεκινάω με τό φορτηγάκι μου (φολσβάγκεν κλούβα αερόψυκτη) νά πάω να φορτώσω τήν παρέα (καμμιά δεκαριά άτομα) γιά να πάμε σέ ταβέρνα,καί βγαίνοντας από μία διασταύρωση βλέπω στα αριστερά μου δύο...διχτυωτά καλτσόν.
Εχω ανοιχτό παράθυρο,καί αρχίζω νά τίς πειράζω,οπότε.....χτυπάω πάνω στο ένα άσπρο γκόλφ (κουκλί τό είχε ο άτιμος) τού γείτονα,καί τό πέρνω από τό πίσω φτερό μέχρι τόν μπροστινό προφυλακτήρα.
Πόρτες,καθρέφτης,φτερά,όλα τά έκανα χάλια.
Σύν μία πορτοκαλί ρίγα από άκρη σέ άκρη.Ο φίλος πού είχα μέσα στό αυτοκίνητο νά φωνάζει νά εξαφανιστούμε (ο μαλάκας ),σταματάω τό αυτοκίνητο,χτυπάω τό θυροτηλέφωνο,κατεβαίνει ο γείτονας (δυόμιση-τρείς τή νύχτα),καί μου λέει:
-καλά ρε φίλε,πώς έγινε;
τού λέω
-Δέν φταίω εγώ ρε,ΑΥΤΕΣ φταίνε,καί του δείχνω τά 'καλτσόν'
καί τί μου λέει ο γείτονας
-καί εγώ αυτές έβλεπα από τό μπαλκόνι ρε.ηταν στό μπαλκόνι τού...πρώτου ορόφου,ακριβώς πάνω από τό αυτοκίνητό τού,καί δέν πήρε χαμπαρι!!!!
-
Επρεπε να τους ριξει συνυπαιτιοτητα η ασφαλιστικη σου....
-
Επεισόδιο 4ο (και τελευταίο ρε, μη βαράτε ) (συνέχεια από τη σελ. 4 ).
- Ιούλιος του 2003, πρωί ώρα 7:10, περνάω από το Βουπράσιο (χωριό που κόβει στη μέση η 'ΕΟ' Πατρών – Πύργου, με σπίτια και μαγαζιά εκατέρωθέν της) με καμιά 80αριά χαω το πολύ. Έχω μόλις προσπεράσει το κέντρο του χωριού, όταν πιάνω με την άκρη του ματιού κάτι κόκκινο να ξεκινάει από δεξιά. Φρενάρω ενστικτωδώς (κι αυτό είναι που μ’ έσωσε) και βρίσκομαι να πηγαίνω κορνάροντας και με το ABS σε υπερωριακή απασχόληση καταπάνω σε αγροτικό φορτωμένο με 6 εργάτες στην καρότσα. Στρίβω αριστερά, αλλά ο μπάρμπας κοιτάζει προς Πάτρα και προχωρεί. Κόβω δεξιά, ελπίζοντας να μη φρενάρει. Οι άνθρωποι στην καρότσα ουρλιάζουν, βλέποντας το χάρο να τους πλησιάζει. Τον χτυπάω, τελικά, στην άκρη της καρότσας, πίσω από τον πίσω τροχό και λίγο πριν τον προφυλακτήρα. Η ζημιά του αστεία, η δική μου μεγάλη. Το Πουντάκι μου πριν κλείσει χρόνο έπαθε 5.200 € ζημιά! Το καλό; Εμείς απλά τρανταχτήκαμε, οι άνθρωποι στην καρότσα ούτε γρατσουνιά! Η όλη φάση κράτησε μέχρι να πω «όχι ρε πο@στη», αφού βγήκε ακριβώς μπροστά μου, λες και ήθελε να μας «φάει». Απ’ ότι μου είπε μετά, ήταν σταματημένος έξω από το δρόμο (υπάρχει αλάνα) και φόρτωνε εργάτες. Κοίταξε τον καθρέπτη του, είδε να έρχεται ένα αυτοκίνητο και μόλις εκείνο πέρασε, ξεκίνησε να κάνει αναστροφή. Ούτε που σκέφτηκε να κοιτάξει μήπως πίσω από εκείνο ακολουθούσε άλλο. Κέρασε καφέδες και με κάλεσε και στο σπίτι του στη Λευκάδα, να με κεράσει μπύρα. Τη χειρότερη εντύπωση πάντως, μου την έκανε η τροχαία: Ήλθαν με μια ώρα καθυστέρηση και όταν τους είπαμε τι συνέβη και ότι κάναμε τη «φιλική δήλωση» έφυγαν, δίχως να του κόψουν μια κλήση, να του κάνουν μια επίπληξη, κάτι βρε αδελφέ για να το θυμάται. Ένα χρόνο νωρίτερα, αντίστοιχος «απρόσεκτος» δολοφόνησε εν ψυχρώ δυο Γερμανούς με μηχανή, όταν κάνοντας αναστροφή τους έκοψε τελείως το δρόμο.
Επειδή τα τελευταία 8 χρόνια έχει γίνει μόνο το τελευταίο ατύχημα, ελπίζω να αραιώσουν ακόμα περισσότερο. Και, ακόμα πιο πολύ, ελπίζω να συνεχίσουν να τσαλακώνονται μόνον οι λαμαρίνες.
Ατυχήματα με μηχανή δεν έχω, μόνο ένα πέσιμο με τη μηχανή σβηστή και σταματημένη, με αποτέλεσμα μια μικρή πληγή στον εγωισμό μου.
Με το ποδήλατο έχω αμέτρητα, θα κουβαλάω όσο ζω πολλά σημάδια. Επίσης πολλά έχω από τη δουλειά (και είναι και τα μόνα που περιλαμβάνουν σπασίματα), αλλά αυτό μπορεί να γίνει αντικείμενο άλλης μελέτης. -
Ανδρέα, τι έκαναν τα διχτυωτά καλτσόν μετά το 'μπαμ';
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ανδρέα, τι έκαναν τα διχτυωτά καλτσόν μετά το 'μπαμ';Αυτο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο;
Εδώ ρε σύ,εμείς οι ίδιοι (καί εγώ,καί ο γείτονας) γελούσαμε μέ αυτή τή φάση.
Ωριμώτητα έ; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτο;
Εδώ ρε σύ,εμείς οι ίδιοι (καί εγώ,καί ο γείτονας) γελούσαμε μέ αυτή τή φάση.
Ωριμώτητα έ;Δε ξέρω αν δείχνει 'ωριμότητα', αλλα ο τρόπος που αντιμετωπισατε το δυσάρεστο του συμβάντος δείχνει ΑΝΘΡΩΠΙΑ !
-
Θένκς.
-
Οχι απο σένα ρε....Απ΄ τη πλευρά του κακομοίρη του γείτονα που την έφαγε...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Οχι απο σένα ρε....Απ΄ τη πλευρά του κακομοίρη του γείτονα που την έφαγε...Αυτουνού τού είχε γίνει συνήθεια.
Μού είχε πεί,ότι,στούς έξι μήνες πού τό είχε,τού το είχανε χτυπήσει πέντε φορές.
Πάντα παρκαρισμένο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι απο σένα ρε....Απ΄ τη πλευρά του κακομοίρη του γείτονα που την έφαγε...
Αυτουνού τού είχε γίνει συνήθεια.
Μού είχε πεί,ότι,στούς έξι μήνες πού τό είχε,τού το είχανε χτυπήσει πέντε φορές.
Πάντα παρκαρισμένο.Περνάγανε συχνά φαίνεται τα δικτυωτά έξω από το σπίτι του!!!
Πόσα ατυχήματα είχατε ως οδηγοί ???