-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Εκπληκτικός ο τρόπος παρουσίασης των αποτελεσμάτων, cmarin. Η προσθήκη σχεδιαγραμμάτων ήταν μια άριστη σκέψη. Πολύ θετικό θεωρώ το ότι έλαβες υπόψη σου κάποιες ιδέες που σου προτάθηκαν.
Ας σημειώσω και μια έλλειψη: στην ομαδοποίηση των αποτελεσμάτων κατά group, σου έχει διαφύγει το group της Ford, το οποίο αριθμεί 10 αυτοκίνητα (6 Ford, 3 Mazda, 1Volvo).Σωστά.
Επίσης Κώστα πρόσθεσε το Τσέροκι του Νίκου και έτσι θα ανέβουν οι μέσοι όροι των κυβικών και ίππων.
Good job! Congrats.
Και το Volvo μου επισης.(850 2,400κε/165 αλογα).
Νικος
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Υπάρχει κάποιος συγκεντρωτικός πίνακας με ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του forum?
Θα τον δημοσιευσω με όλα τα μοντέλα....
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπράβο!!!Η ΣΕΑΤ ΔΕΝ είναι στην 5η θέση όπου εμφανίζεται, αλλά στην 6η σε ισοβαθμία με την Alfa Romeo, ενώ η ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι 6η, αλλά 4η σε ισοβαθμία με την Σιτροέν.
Έτσι λένε τα στοιχεία του πίνακα, αλλά στον πίνακα είναι γραμμένες ανάποδα...καταραμένο sorting.... (θα φτιαχτεί)
Σε περιπτωση ισοβαθμίας έχουμε αλφαβητική καταταξη. -
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Εκπληκτικός ο τρόπος παρουσίασης των αποτελεσμάτων, cmarin. Η προσθήκη σχεδιαγραμμάτων ήταν μια άριστη σκέψη. Πολύ θετικό θεωρώ το ότι έλαβες υπόψη σου κάποιες ιδέες που σου προτάθηκαν.
Ας σημειώσω και μια έλλειψη: στην ομαδοποίηση των αποτελεσμάτων κατά group, σου έχει διαφύγει το group της Ford, το οποίο αριθμεί 10 αυτοκίνητα (6 Ford, 3 Mazda, 1Volvo)...είναι όλα μέσα στο group της GM.
-
Αξιοσημείωτο είναι ότι τα 32 από τα 41 συνολικά Peugeot, ανήκουν στη «μικρή» κατηγορία (η οποία αριθμεί 87 αυτοκίνητα). Τα Peugeot 307 είναι 7 σε σύνολο 74 οχημάτων της «μικρομεσαίας» κατηγορίας. Θα μπορούσαν να εξαχθούν διάφορα συμπεράσματα με βάση την παραπάνω παρατήρηση. Για να «προβοκάρω» τους οπαδούς της Peugeot (και της γαλλικής σχολής γενικότερα), διατυπώνω το εξής συμπέρασμα: Το «value for money» είναι ένας παράγοντας που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή ενός «μικρού» αυτοκινήτου. Όμως, η βαρύτητά του ελαττώνεται κατά την επιλογή αυτοκινήτων μεγαλύτερων κατηγοριών, στην οποία πιθανόν να έχουν μεγαλύτερη σημασία παράγοντες όπως η αξιοπιστία (π.χ. Corolla) και το «image» (π.χ. Alfa Romeo).
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Η ΣΕΑΤ ΔΕΝ είναι στην 5η θέση όπου εμφανίζεται, αλλά στην 6η σε ισοβαθμία με την Alfa Romeo, ενώ η ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι 6η, αλλά 4η σε ισοβαθμία με την Σιτροέν.
Έτσι λένε τα στοιχεία του πίνακα, αλλά στον πίνακα είναι γραμμένες ανάποδαTώρα είναι σωστά....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Υπάρχει κάποιος συγκεντρωτικός πίνακας με ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του forum?
-
Αν εβαζες και το clio mou τοτε τα Clio ανεβαινουν μια θεση εις βαρος των Ibiza...sorry αλλα δεν ειχα γραψει για το δικο μου...Clio 1,6 110hp
Και τα δικα μου συγχαρητηρια για την δουλεια....ΜΠΡΑΒΟ!!!
-
Ο χρήστης papadakn έγραψε:
Αν εβαζες και το clio mou τοτε τα Clio ανεβαινουν μια θεση εις βαρος των Ibiza...sorry αλλα δεν ειχα γραψει για το δικο μου...Clio 1,6 110hpΚαι τα δικα μου συγχαρητηρια για την δουλεια....ΜΠΡΑΒΟ!!!
NTROPH SOU
TETOIA PRAGMATA DEN PREPEI NA TA KSEXNAS
NIKO POU 8A BRE8OUME STHN PATRA????KAI TI WRA? -
τι γνωμη εχετε για μια κατηγορια μελων που οδηγανε και μηχανες;
Νικος
-
An thes vale kai to diko mou, Peugeot 307 1.6 Xsi
Keep up the good work
-
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ TRANSIT ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ TRANSIT ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?Σόρρυ Hunter, το έφαγε ο δαίμων του copy/paste.Ήταν αμεσως μετά στη λίστα. Αν κάνεις το άθροισμα των ποσοστών θα δεις ότι είναι 99,59% και όχι 100%. Σορρυ και πάλι αλλά δεν έχω το κουράγιο να το βάλω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?Σόρρυ Hunter, το έφαγε ο δαίμων του copy/paste.Ήταν αμεσως μετά στη λίστα. Αν κάνεις το άθροισμα των ποσοστών θα δεις ότι είναι 99,59% και όχι 100%. Σορρυ και πάλι αλλά δεν έχω το κουράγιο να το βάλω.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ!!!!
ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ. -
Θα ήταν και ξενύχτης με την κόρη......
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Θα ήταν και ξενύχτης με την κόρη......Mας δουλεύετε κιόλας κκ Κάστορα.
Τα Αυτοκίνητα του Forum. Αποτελέσματα ΙΙ