-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΦΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ $#$#ΝΙ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ 100 ΧΡΟΝΩ++
Tελικά εσυ την έχεις φιλοσοφήσει πολύ τη ζωή, έτσι ???? Παρεξηγημένο σ' είχα.......
-
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ Ψ%$&ΛΟΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ????
-
Κακό δέν είναι να είσαι σεξομανής,αλλά να τό επιδυκνείεις σέ ένα φόρουμ πού είναι κατα 99,9% αντροκρατούμενο,μέ οδηγεί σέ σκέψεις.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κακό δέν είναι να είσαι σεξομανής,αλλά να τό επιδυκνείεις σέ ένα φόρουμ πού είναι κατα 99,9% αντροκρατούμενο,μέ οδηγεί σέ σκέψεις.μην μπαινεις σε σκεψεις γιατι ειμαι 100% lady man...και λυπαμαι που θα στο πω αλλα εχω ηδη σαλιαρωσει 5895 ζουζουνες
-
Λές καί εγώ να είμαι κανένας εφοπλιστής;
(ή μήπως ο Ναπολέων; )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κακό δέν είναι να είσαι σεξομανής,αλλά να τό επιδυκνείεις σέ ένα φόρουμ πού είναι κατα 99,9% αντροκρατούμενο,μέ οδηγεί σέ σκέψεις. -
Το χαος ειναι εκει που μπορείς ΄'ευκολα να πας αλλα πολυ δύσκολα να επιστρεψεις'
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Το χαος ειναι εκει που μπορείς ΄'ευκολα να πας αλλα πολυ δύσκολα να επιστρεψεις'Φυλακή στην Τυνησία;
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Το χαος ειναι εκει που μπορείς ΄'ευκολα να πας αλλα πολυ δύσκολα να επιστρεψεις'Για μπανιο στη Χαλκιδικη;
-
Xάος!