-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ο χώρος αποσκευών είναι αρκετά ευρύχωρος με την χωρητικότητα του να φτάνει τα 485 λίτρα στην περίπτωση που επιλεχθεί το κιτ επισκευής ελαστικού
485!!!!
Αυτο ειναι ρεκορ απο τα απιαστα για 5θυρο αμαξι
100 λιτρα απο τα αλλα παραπάνω415 ειναι
τα κιτ επισκευης ελαστικου αντι για ρεζερβα δεν κανουνε για οικογενειαρχες.
αλλα ας πουμε και ...485 χωρις ρεζερβα.ρεκορ?
Skoda Octavia
With 528 litres, the volume of the boot is well above average. Moreover, after folding down the rear seats, the size of the boot can be increased up to 1,328 litres.Skoda Octavia 2
With 560 litres, the volume of the boot is well above average. And when you fold down the rear seats, it can increase to 1,350 litres.
με ρεζερβα of courseνα μην αναεφερω δε τα combi, που ειναι η λυση της skoda για αυτους που χρειαζονται χωρο..
Επειδη αυτό εινια ενα αλλο θεμα (οι κατηγορίες)
θα σου θυμίζω τη διαφήμιση του Focus που λεει οτι εχει το μεγαλυτερο χωρο αποσκευων στην κατηγορία του.
Η κατηγορία που αναφερόμαστε δεν εχει το OCTAVIA μεσα, που λειτουργεί κατά βάση και σαν σχήμα σαν τετραθυρο και θεωρείται και μάλλον λιγο διαφορετική κατηγορία
Αν ίσχυε η συγκριση που λες θα είχε γίνει μηνυση στην ford όταν έβγαλε τη διαφήμιση
Αρα εννοω ότι η κατηγορία είναι 3-5 πορτες σαν τα astra,focus, golf κλπ...
Συμφωνείς στο σκεπτικό μου?Σωστη η τοποθετηση σου φιλε μου αυτοι ειναι και οι κυριοι ανταγωνιστες του....
-
*Ο χρήστης *coyote ** έγραψε:
Επειδη αυτό εινια ενα αλλο θεμα (οι κατηγορίες)
θα σου θυμίζω τη διαφήμιση του Focus που λεει οτι εχει το μεγαλυτερο χωρο αποσκευων στην κατηγορία του.
Η κατηγορία που αναφερόμαστε δεν εχει το OCTAVIA μεσα, που λειτουργεί κατά βάση και σαν σχήμα σαν τετραθυρο
και θεωρείται και μάλλον λιγο διαφορετική κατηγορία
Αν ίσχυε η συγκριση που λες θα είχε γίνει μηνυση στην ford όταν έβγαλε τη διαφήμιση
Αρα εννοω ότι η κατηγορία είναι 3-5 πορτες σαν τα astra,focus, golf κλπ...
Συμφωνείς στο σκεπτικό μου?..αν συμφωνω με το σκεπτικο σου οτι ειναι τετραθυρο..χμμ να το σκεφτω..
κλικ απο κατω, και οση ωρα φορτωνει, σκεψου το κι εσυ..
δηλαδη επειδη η skoda δεν εκανε μηνυση στη ford, ειναι 4θυρο.. -
Το σκεπτικό μου ειναι ότι δεν ειναι ίδια κατηγορία.
Γι αυτό και θεωρούν όλοι αυτη τη στιγμή ότι το Focus εχει το μεγαλυτερο στην κατηγορία. Εσυ λες ότι ειναι στην ίδια κατηγορία.Εγω λέω ότι ενα αμάξι με μήκος 4.572 (νεα 5) δεν ειναι ιδια κατηγορία με τα αλλα που ειναι (πχ focus 5D 4.342, ή neo civic 4250 συμφωνα με το vtec.net).
Ειναι όντως ενα αμάξι με 5η πόρτα και μεγάλο ποπο. Η κατηγορία εινια με μικρό ποπο.
Προσπαθώ να βοηθησω -
-
Σχεδιαστικά, απορρίπτεται από εμένα
-
...αμερικανίζει πολύ...
-
Gallery με φωτογραφίες τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Gallery με φωτογραφίες τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικέςΠολυ special fotos μπραβο αδελφε...!!
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Gallery με φωτογραφίες τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές
Πολυ special fotos μπραβο αδελφε...!!
+1
endiaferon einai kai to 'Power'
-
Kαλα μιλάμε ότι το όχημα είναι άπαιχτο,ειδικά το κόκπιτ θυμίζει αεροπλάνο!!!
-
Το εσωτερικό είναι καταπληκτικό, το εξωτερικό όμως......
Πότε βγαίνει το.....facelift?
-
μεσα ειναι πολυ καλο!
περα απο την οργανωση, που η honda το λεει periferal vision (η καπως ετσι)
φαινεται να εχει μια χαρακτηριστικη 'απλα'.
ξαναλεω πως απο οτι εχω διαβασει, η χοντα κανει συστηματα ασφαλειας που λειτουργουν αποτελεσματικα ειτε φορας ζωνη, ειτε οχι! (λογω αμερικανων)και αυτο ειναι κατι πολυ σημαντικο, πιο σημαντικο πχ απο την κλιση του πισω μερους κλπ (παντα για μενα)
αν και -για να λεμε και του στραβου το δικιο- και η εξωτερικη εμφανιση των honda παντα εξαρταται απο τα μετρα ασφαλειας για τους πεζους..
σε κατι τετοια τα τζαπανια της χοντα πραγματικα δεν παιζονται!!οποιος βρει περισσοτερες πληροφοριες για θεμα deisgn-ασφαλειας, ας τις ποσταρει
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το εσωτερικό είναι καταπληκτικό, το εξωτερικό όμως...... :roll:Πότε βγαίνει το.....facelift?
Συμφωνώ για το έξω. Ελπίζω στο 3πορτο!!!
-
εχει και τις διαφορετικές διαμορφώσεις του χωρου αποσκευών
415 εως 485 σε flasaki στο interior/ boot space versability
κουνας το ποντικι και αλλαζει διαμορφωσηκαι στο 360 μοιρες φαινονται και 2 ηλιοροφες!!!
-
Οι οποίες ανοίγουν ταυτόχρονα! Πού πανε?????
Τον 1,3 ΙΜΑ με τα 115 δεν βλέπω...
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Οι οποίες ανοίγουν ταυτόχρονα! Πού πανε?????στο photoshop!
-
Μην ξεχνάμε οτι αυτό ειναι το 5πορτο μοντέλο που είναι έτη φωτός μπροστά απο το τωρινό 5πορτο που κατά γενική ομολογία δεν βλέπετε!
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Μην ξεχνάμε οτι αυτό ειναι το 5πορτο μοντέλο που είναι έτη φωτός μπροστά απο το τωρινό 5πορτο που κατά γενική ομολογία δεν βλέπετε!golfοηδες γαρ...
-
Εγω παντως ψηνομαι για ενα Type-R...ευθυς μολις πουλησω το οικόπεδο στην Κηφισιά
-
Για όσους ενδιαφέρονται στο σημερινό τέυχος του autotriti έχει ρεπορτάζ που λέει ότι οδήγησαν το νέο Civic..
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=37694
Ηonda Civic 2005