Να και μια ευκαιρία να μείνει γραμμένο ένα... τεχνικο εγχειρίδιο για την προετοιμασία ενός 106! (και όχι μόνο)
Αυτό το μήνα είμαι στη φάση που περνάω κλουβί στο 106 μου και το κάνω σιγά σιγά με προσωπική εργασία και βέβαια τη βοήθεια φίλων. Θα ήθελα να θέτω απορίες που προκύπτουν όλο αυτό τον καιρό που το ετοιμάζω. Πολλά ήθελα να ρωτήσω και όταν έπρεπε να διαλέξω το δρόμο που θα ακολουθήσω, τα υλικά που θα μεζέψω κτλ..
Πιο πολύ από την ετοιμασία είναι και η εμπειρία που θέλω να αποκομίσω, μιας και φιλοδοξώ να φτιάξω πολλά ακόμη :))
όχι δε θα φάω τη δουλειά κανενός, προγραμματιστής στα πισι είμαι
αλλά πιάνουν τα χέρια μου... άλλωστε ο οδηγός στα ράλι καλό είναι να ξέρει από πρώτο χέρι το εργαλείο του. (βλέπε ΜακΡέι σε εργασίες επείγουσας φανοποιείας στη μέση μιας Ε.Δ. (Σαφάρι;) με το σίδερο του γρύλου).
Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος online που έχει ίδιες - τεχνικές απορίες και είμαι σίγουρος οτι θα βοηθηθούν και άλλοι.
Αυτά για εισαγωγή! χεχεχε κρύψου tabs, σε έφαγα !
Αφού ξεκαθάρισα το που πατάει το κλουβί που αγόρασα (κατασκοπεία στη Ριτσώνα..) θα ήθελα να ρωτήσω πως προτείνετε να σταθεροποιήσω τις βάσεις του πυροσβεστήρα και της πυρόσβεσης στο πάτωμα.
Με περτσίνια ? Μήπως χαλαρώνουν με τον καιρό ?
Η με βίδες ? Παξιμάδια ? τα κολάω στο πάτωμα ?
Και με τόσες τρύπες στο πάτωμα δεν υπάρχει φόβος για σκουρίες ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους θα απαντήσουν και φυσικά όσους με έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα, ξέρουν αυτοί
Νίκος από Κοζάνη