-
Η Αυστραλία είναι μια γνωστή σε όλους μας χώρα για τα κοάλα, τα μπούμερανγκ, τις αχανείς διαδρομές, τα τεράστια τραίνα, τους ευκάληπτους και φυσικά για τα....ΚΑΓΚΟΥΡΟ!
Εδώ γράψτε ή/και ποστάρετε φωτογραφίες, από όποιον αντιπρόσωπο της φυλής αυτής δείτε στο δρόμο! -
Η Αυστραλία είναι μια γνωστή σε όλους μας χώρα για τα κοάλα, τα μπούμερανγκ, τις αχανείς διαδρομές, τα τεράστια τραίνα, τους ευκάληπτους και φυσικά για τα....ΚΑΓΚΟΥΡΟ!
Εδώ γράψτε ή/και ποστάρετε φωτογραφίες, από όποιον αντιπρόσωπο της φυλής αυτής δείτε στο δρόμο! -
Λοιπόν, πραγματικά σκεφτόμουν να έχω τη φωτογραφική μηχανή μόνιμα στο αυτοκίνητο και να 'γραπώνω' τα καγκούρια και μετά να τα ανεβάσω σε ένα site να τα έχω να τα βλέπουμε όλοι
Πάντως, ας μην αρχίσουμε να ποστάρουμε φωτογραφίες που βρίσκουμε σε άλλα ξένα sites, γιατί αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά και κυκλοφορούν. Αυτό που θα άξιζε θα ήταν να δημοσιεύουμε φωτογραφίες που τραβήξαμε εμείς οι ίδιοι. Εκεί θα λέει
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, ας μην αρχίσουμε να ποστάρουμε φωτογραφίες που βρίσκουμε σε άλλα ξένα sites, γιατί αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά και κυκλοφορούν. Αυτό που θα άξιζε θα ήταν να δημοσιεύουμε φωτογραφίες που τραβήξαμε εμείς οι ίδιοι. Εκεί θα λέειΣωστός! Λέω να πάω καμιά βόλτα στο ΣΕΦ το βραδάκι, και θα μαζέψω άπειρο υλικό από αυτοκίνητα αυστραλοπιθήκων!
έχω πάντως την εντύπωση ότι κάπου είχαμε ανάλογο θέμα.
-
Χαχαχα.Σπυρο εχεις χασει επεισοδια.....
Δεν νομιζω να ξαναμαζευτουν στο ΣΕΦ
Τις τελευταιες ημερες τους κυνηγαει η αστυνομια.
Edit: Οντως καπου υπαρχει ενα παρομοιο θεμα....
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έχω πάντως την εντύπωση ότι κάπου είχαμε ανάλογο θέμα.Ήταν με διάφορα από sites, αν το κρατήσουμε με καθαρά δικές φωτογραφίες, είναι εντελώς διαφορετικό!
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
έχω πάντως την εντύπωση ότι κάπου είχαμε ανάλογο θέμα.
Ήταν με διάφορα από sites, αν το κρατήσουμε με καθαρά δικές φωτογραφίες, είναι εντελώς διαφορετικό!
Ακριβώς!
Να ποστάρετε μόνο δικές σας φωτογραφίες! -
-
Ανακυρήσσω προσωρινό πρωταθλητή τον cmarin με το πανέμορφο (μπλιαχ!!!) Hyundai Excel!!!
Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
-
Ανακυρήσσω προσωρινό πρωταθλητή τον cmarin με το πανέμορφο (μπλιαχ!!!) Hyundai Excel!!!Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Λέγεται και σκουπιδοφάγος...
Μάλιστα η βελτίωση περιλαμβάνει και ειδικές ανταλλακτικές σακούλες (σαν αυτές των ηλεκτρικών σκουπών)... -
Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Έχει βέβαια διακριτική πίσω αεροτομή!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχει βέβαια διακριτική πίσω αεροτομή!Πράγματι, δεν είχε αντίστοιχη έμπνευση ο ποιητής για την αεροτομή. Δεν πειράζει, κάτι μου λέει ότι δε θα αργήσει να σκάσει κανένα καλύτερο
-
Έχει βέβαια διακριτική πίσω αεροτομή!
Πράγματι, δεν είχε αντίστοιχη έμπνευση ο ποιητής για την αεροτομή. Δεν πειράζει, κάτι μου λέει ότι δε θα αργήσει να σκάσει κανένα καλύτερο
Δεν στερείται έμπνευσης βρε παιδιά ο άνθρωπος! Απλά, δεν ήθελε να το κάνει γύφτικο!
-
Το καλο γουστο πανω απ' ολα! Διακριτικοτητα και low profile ειναι το συνθημα του.
-
-
-
Αυτό δέν είναι σκέτο Αυστραλέζικο ρε Τάκη.
Αυτό είναι Αυστραλοπιθηκέζικο!!!
Australia Uber Alles!!!!!