-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Το photoblocker απο οτι λενε, παιζει και μερα και νυχτα, αλλά θελει περιπου ενα μπουκαλι για τρεις - τεσσερις φορες 'πασαλειμα'.
Πόσο κοστίζει το μπουκάλι και πόσο κρατάει ένα πασάλειμα;
-
εχει φαει κανεις 'φλασια' δηλαδη και δεν του εχει ερθει η κληση σπιτι
και δουλευει το photoblocker,
ή απλα μαλλον δουλευει? -
Θα τρελαθουμε εντελως.....
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
ηλαδη αποδεχομαι κανονικα την κληση αν δεν την πληρωσω παω δικαστικα να απολογηθω οχι γιατι δεν την πληρωσα αλλα γιατι πιστευω οτι δεν επρεπε να με γραψει το οργανο αν το δικαστηριο με βρει ενοχο πληρωνω το τριπλασιο??αν οχι τιποτα??τωρα που ειπες photoblocker λειτουργει??η τριχες??μονο βραδυ η και μερα??
Αν το Δικαστηριο σε βρει ενοχο πληρωνεις την κληση εις διπλουν +δικαστικα εξοδα και βγαινει περιπου η κληση στα τριπλα λεφτα. Κοινως, ας υποθεσουμε την αγαπημενη κληση ολων εμας των μιατοβιων, η οποία ειναι 'ελλειψη η μη εμφανως τοποθετημενη εμπροσθια πινακιδα'. Τιμη: 33 ευρώ.
Ακριβώς όπως τα λέει ο συναδελφος. Η φάση με εμένα είναι ότι δεν έχω πινακίδα μπροστά (πίσω έχω, αλλά κράξτε με λίγο που δεν είμαι νομοταγής ). Το θέμα είναι ότι στο μιατα μου έχει ένα σιδερο στο οποίο βιδώνεις πάνω την πινακίδα μπροστά, το οποίο σίδερο το έχω στραβώσει-σπάσει, και κάθε φορά που με σταματάνε κ μου λένε 'που είναι η πινακίδα σου;' (σημ. η αγαπημένη κλήση σε μιατα είναι αυτή της πινακίδας, οι αστυνομικοί τρελαίνονται να σου δώσουν μια τέτοια κληση, θα τους φτιάξεις τη μέρα..!) Τους λέω 'ρε παιδιά με τρακάρανε, τώρα το έφτιαξα το αμάξι, απλά δεν έχω πάρει το σίδερο ακόμα, να, έχω ακόμα το σπασμένο (οοοοο ψεύτης!). Πιάνει πάντως.
-
Σε τρακάρανε από μπροστά;;
Το «παίξιμο» των φώτων κυνηγαει να πατάξει η τροχαία