-
Na mhn ksexaso!!!!!!! Euxaristo olous gia tis euxes kai an kai eimai sto 3o mou post niotho poly aneta edo mesa!
Έχεις δίκιο kouk αλλά συνηθισμένος αλλιώς βλέπεις. Άσε που μετά από 4 χρόνια Αγγλία η γραμματική μου είναι βαριά 3ης δημοτικού!
-
δε μπορω να το χαρακτηρισω φθηνο για 1600, αλλα το νεο πασσατ ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο που δε βλεποταν (αποψη μου)!να και κατι θετικο για την φολκσβαγκεν σε αυτην την κατηγορια...
-
Ούτε που θα πλησίαζα το παλιό Passat! Το έγραψα άλλωστε στο πρώτο μου μήνυμα πόσο συντηρητικό για να μην πω κακάσχημο το θεωρούσα!
Όσο για την τιμή μην ξεχνάς ότι μιλάω για την κορυφαία έκδοση στα 1.6 και μάλιστα με αρκετά έξτρα. Η Sportline διαθέτει trip computer, χαμηλωμένη ανάρτηση, μπάκετ μπροστινά καθίσματα με 6 ηλεκτρικές ρυθμίσεις και αρκετά ακόμα που μου διαφεύγουν.
Η τιμή της βασική έκδοσης ξεκινάει κάπου στα 20.400 ευρώ αν δεν κάνω λάθος για ένα πολύ όμορφο ποιοτικό αμάξι με ένα καλό κινητήρα. -
Αυτός ο 1600άρης FSI σε πόσα μοντέλα θα μπει; Αν δεν απατώμαι, ως τώρα τοποθετείται (ή θα τοποθετηθεί) σε:
Golf
Passat
Leon (νέο)
Altea
Toledo
Octavia 5
Α3
Α4
και πάει λέγοντας. -
ακριβως το οτι ειναι 16αρι με κανει να μη το θεωρω φθηνο...αλλα θα μου πεις γερμανικο με τοσα εξτρα τι περιμενες...
καλοταξιδο,ειναι ομορφο οντως! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτός ο 1600άρης FSI σε πόσα μοντέλα θα μπει; Αν δεν απατώμαι, ως τώρα τοποθετείται (ή θα τοποθετηθεί) σε:Golf
Passat
Leon (νέο)
Altea
Toledo
Octavia 5
Α3
Α4
και πάει λέγοντας.βγάλε τα 'ισπανικά' και το Α4. Για την ώρα Golf/Plus, A3 x 2, Passat, Octavia (και Α2, αλλά διαφορετική έκδοση). Ενδέχεται να μπει και στο Jetta, αν και αρχικά μάλλον με τον 1.6 8V, προς αποφυγή ανταγωνισμού
Ο TFSI σε περισσότερα πάντως
-
Καλοταξιδο και απο εμενα.
Και ο δικος μου ο father το καλοβλεπει αλλα η μονη του ενσταση είναι ο κινητηρας. Όμως ο katsj με καλυψε πληρως.
Οι προσπαθειες μου να αλλαξει την 15ετιας corolla εντονοτερες -
Σήμερα έκανα το πρώτο μου μεγάλο ταξιδάκι! Τελικά τα μπάκετ της Sportline έκδοσης αποδείχτηκαν θησαυρός!!! Βγήκα από 7ωρο ταξίδι χωρίς στάσεις με την μέση μου σε κατάσταση πρωινού ξυπνήματος! Α ρε Almerάκι μου που έβγαινα σαν στραβολούκουμο!!!!
Το σημαντικότερο είναι ότι ο 1600άρης αποδείχτηκε υπέροχος στην διάρκεια της διαδρομής και πλέον ακόμα και η παραμικρή διστακτικότητά μου έχει γίνει παρελθόν. Πάντως το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα πιστεύω ότι οφείλετε στο 6αρι κιβώτιο με τις σωστά κλιμακούμενες σχέσεις και όχι τόσο στην δύναμη του κινητήρα! Αν και ο δεύτερος δείχνει πρόθυμος ακόμα και από πολύ χαμηλά.
Το συγκεκριμένο Passat είναι το 5ο μου αυτοκίνητο γενικώς και το 1ο μου VAG και ειλικρινά νιώθω υπέροχα για την επιλογή μου. Μεταξύ μας τραβάει βλέμματα στον δρόμο τόσο των αντρών αλλά κυρίως του ασθενούς φύλλου! -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
όπως στα λεωφορεία..!! είναι αξιόπιστο όμως;; αν μείνεις απο μπαταρία και πας να το φορτώσεις (λεμε τωρα) σε ενα γερανό πως θα δουλέψει;;
Λογικα καποια εναλλακτικη θα εχει... .λες να μενεις χωρις χειροφρενο??
Σιγουρα δεν θα μενει... αυτο που ρωτησα είναι αν εγω θέλω να το λύσω ενω δεν εχω ρεύμα τι γίνεται;
Θα χαλάσω τα καλά λόγια για το Passat...Οικογενειακός φίλος το πήρε και στις πρώτες μέρες του χάλασε το χειρόφρενο.Νομίζω δεν υπάρχει κάποιο backup σύστημα!Θα σας πω αύριο για σίγουρα.
Το πιο ωραίο είναι ότι στην αντιπροσωπία δεν ξέραν να το φτιάξουν και έμεινε χωρίς αυτοκίνητο για 2-3 μέρες.
Με εκνευρίζει που αντι της κλασσικής απλούστατης ντίζας βάλανε ένα κοιτάξτε-με-τι-πρωτοποριακό-που-είμαι σύστημα.Και για να φτιαχτεί να χρειάζεται πληροφορικάριο! -
Γινόμαστε υπερβολικοί πάλι όπως πάντα σαν κλασσικοί νεοέλληνες!
Για μια αστοχία ενός εξαρτήματος καταδικάζουμε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο;
Το προηγούμενο μου αμάξι ήταν ένα υπέροχο και άκρως αξιόπιστο Nissan Almera 1.5 μοντέλο του 2001. Όταν λοιπόν πήρα το Αλμεράκι μου κάπου στα τέλη του 2001, μου έκανε ένα περίεργο θόρυβο ο οποίος τελικά μετά από πολλές επισκέψεις στην εδώ αντιπροσωπεία ανακαλύφθηκε! Ήταν μια μεγάλη βίδα μισοβιδωμένη από το κομμάτι μετάλλου που ενώνει το αριστερό με το δεξί μέρος της μετώπης του αυτοκινήτου. Τα παιδιά στο συνεργείο μέχρι ανέκδοτα έβγαζαν για το συμβάν, όπως π.χ.: 'Τι περιμένεις; Αγγλικής συναρμολόγησης Αλμερα! Ο κωλοάγγλος μάλλον δεν πρόλαβε να την σφίξει καλά πριν πάει για τσάι' και πολλά άλλα τέτοια.
Παρόλα αυτά όμως πιστέψτε με το 'προβληματικό' Αλμεράκι μου είχε κλείσει τα 175.000χλμ και μάλιστα αρκετά σκληρά εξ' ολοκλήρου σε επαρχιακούς δρόμους και πέρα από λαδάκι βενζίνη και τα service του δεν ζήτησε ποτέ τίποτα!
Προσωπικά χτες οδήγησα το Αλμεράκι του πεθερού μου έτσι για να θυμηθώ τα παλιά και μου κακοφάνηκε που δεν βρήκα στο ταμπλώ το κουμπί για το ηλεκτρικό χειρόφρενο! Την έχω καταβρεί με το gadgetάκι αυτό της VW και ας παρουσιάσει και κάποιες παιδικές ασθένειες! Φαντάζεστε σε Boeing 747 να έπρεπε ακόμα να τραβάς χειρόφρενο με το χέρι;;;; -
Ρε παιδια σκεφτομαι κι εγω να παρω ενα τετοιο αυτοκινητο για την γυναικα μου αλλα διλιτρο. Εχουμε βγαλει εκτος λιστας την C-Class και τωρα εχω δυο επιλογες.
βρισκομαι μεταξυ Passat και Ε90 σειρα 3...
Εχω ακουσει απο πολλους και διαφορους πολυ καλα λογια για το νεο VW αλλα και παλι κατι δεν μου κολλαει... -
οδηγα τα μονος σου και βγαλε πορισμα..
-
Σωστός Petran ο καθένας μας έχει τις δικές του προτεραιότητες!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οδηγα τα μονος σου και βγαλε πορισμα..Ακόμα καλύτερα να τα οδηγήσει η γυναίκα σου.
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Γινόμαστε υπερβολικοί πάλι όπως πάντα σαν κλασσικοί νεοέλληνες!
Για μια αστοχία ενός εξαρτήματος καταδικάζουμε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο;Προσωπικά δεν μ' αρέσει καθόλου να με αποκαλούν κλασσικό νεοέλληνα...
Το περιστατικό το ανέφερα για να δείξω ότι πόσο κακόα,κατά την άποψή μου,να αντικαθιστάται ένα υπεραπλό σύστημα (μια ντίζα που μπορείς να την επιδιορθώσεις στο τελευταίο ξεχασμένο συνεργείο) με ένα δήθεν πρωτοποριακό σύστημα.
Μιλώντας σήμερα με τον φίλο μας,έμαθα ότι backup σύστημα δεν υπάρχει!Ούτε και αν ξεφορτίσει η μπαταρία!
Κατά τ' άλλα είναι υπερευχαριστημένος με το αυτοκίνητο.Τραβάει πολύ καλά (το προηγούμενό του ήταν lantra 1. και επίσης έχει πετύχει και μικρή κατανάλωση στα 2000χλμ που το έχει!
Καλοτάξιδο ξέχασα να ευχηθώ!
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Σήμερα έκανα το πρώτο μου μεγάλο ταξιδάκι! Τελικά τα μπάκετ της Sportline έκδοσης αποδείχτηκαν θησαυρός!!! Βγήκα από 7ωρο ταξίδι χωρίς στάσεις με την μέση μου σε κατάσταση πρωινού ξυπνήματος! Α ρε Almerάκι μου που έβγαινα σαν στραβολούκουμο!!!!
Το σημαντικότερο είναι ότι ο 1600άρης αποδείχτηκε υπέροχος στην διάρκεια της διαδρομής και πλέον ακόμα και η παραμικρή διστακτικότητά μου έχει γίνει παρελθόν. Πάντως το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα πιστεύω ότι οφείλετε στο 6αρι κιβώτιο με τις σωστά κλιμακούμενες σχέσεις και όχι τόσο στην δύναμη του κινητήρα! Αν και ο δεύτερος δείχνει πρόθυμος ακόμα και από πολύ χαμηλά.
Το συγκεκριμένο Passat είναι το 5ο μου αυτοκίνητο γενικώς και το 1ο μου VAG και ειλικρινά νιώθω υπέροχα για την επιλογή μου. Μεταξύ μας τραβάει βλέμματα στον δρόμο τόσο των αντρών αλλά κυρίως του ασθενούς φύλλου!Κατ αρχάς καλοτάξιδο το τουτού. Νομιζω οτι εκανες μια πολυ καλή επιλογή (ισως την καλύτερη στην κατηγορια του αυτή τη ατιγμή). Θα ήθελα ομως να σου πώ καλοπροαιρετα παντα 1-2 πραγματάκια
-
Μην συγκρινεις το Passat με το Almera, δεν εχει κανενα νοημα (νομιζω καταλαβαινεις γιατί).
-
Τι αυτοκινητα εχεις οδηγήσει μεχρι τώρα ? Μου κανει εντυπωση οτι βρισκεις τον 1600άρη FSI υπέροχο!! Ειναι απλα ενας καλος κινητήρας και τιποτα περισσότερο..
-
Ε, οτι γυριζουν οι γκομενες και κοιτάνε το Passat αυτό δεν το περιμενα
Εν ολιγοις φιλε μου το τουτού σου ειναι οντως πολύ καλό (για τα λεφτά του) αλλα νομιζω οτι εισαι υπερβολικος . Δεν πειράζει ομως να εισαι καλά και να το χαίρεσαι!!
-
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Eksoplismos sportline me extra (...) **to auto hold **(to kolpo me tin automati energopoihsh tou xeirofrenou stin anhfora)...
Ποσο κοστιζει; Ακουσα οτι, ενω εχει μια εξευτελιστικη τιμη (και ειναι πολυ χρησιμο), δεν το εχουν στο βασικο εξοπλισμο (για να μειωσουν την τιμη της διαφημισης ισως; )
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
3) Ε, οτι γυριζουν οι γκομενες και κοιτάνε το Passat αυτό δεν το περιμεναγιατί να μην το κοιτάζουν; κατ' αρχήν είναι ΜΕΓΑΛΟ
επίσης δίνει αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
- Ε, οτι γυριζουν οι γκομενες και κοιτάνε το Passat αυτό δεν το περιμενα
γιατί να μην το κοιτάζουν; κατ' αρχήν είναι ΜΕΓΑΛΟ
επίσης δίνει αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο)
Δεν ειμαι σιγουρος οτι τους ενδιαφέρουν αυτά τα χαρακηριστικά (στα αυτοκίνητα )
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Eksoplismos sportline me extra (...) **to auto hold **(to kolpo me tin automati energopoihsh tou xeirofrenou stin anhfora)...
Ποσο κοστιζει; Ακουσα οτι, ενω εχει μια εξευτελιστικη τιμη (και ειναι πολυ χρησιμο), δεν το εχουν στο βασικο εξοπλισμο (για να μειωσουν την τιμη της διαφημισης ισως; )
To auto hold κοστίζει 55ευρώ αρκεί να είσαι τυχερός να βρεις αμάξι με αυτό αλλιώς στην αναμονή για κανένα τετράμηνο
Νέο VW Passat 1.6FSI - Εντυπώσεις