-
Ειδησεις στο 'Star' :
'Ο Μισκαν παραχωρισε την πρωτη του συνεντευξη απο τοτε που ηρθε στην Ελλαδα' -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδησεις στο 'Star' :
'Ο Μισκαν παραχωρισε την πρωτη του συνεντευξη απο τοτε που ηρθε στην Ελλαδα'Θα τους βαλει χερι ο Τζιγγερ .
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
οσο για εξτρα επιθετικο.. φιλε kleisj,
μου θες κιολας να 'βλεπει διχτυα με κλειστα τα ματια! 'καλα.. next year...
με αυτους παμε και αμα κατσει καννα bargain μεχρι τελος μηνα...Ναι ενταξει... που λεει ο λογος! Ας ειναι καποιος που βρισκει διχτυα κ ας μην ειναι με κλειστα ματια!
-
να τη χαιρεται την τεσσαρα του ο γαυρος.Γιατι δεν πηγε να παιξει με καμμαι μπυραρια/πιτσαρια/παιδικο αθλητικο συλλογο/ οπως οι υπολοιποι?
-
ελατε ρε παιδες ολυμπιακος επαιξε μια χαρα ο τερματοφυλακας του ολυμπιακου τα εκανε MAD ΑΡΑ
-
Βρε τον Madako
Παντως, μην τρελαθούμε κιόλας... για πρωτο φιλικό με την (ετοιμη) πρωταθλήτρια Ευρώπης και με (μολις) μια βδομαδα προετοιμασιας, μια χαρα τα πήγαμε Κι αμα δεν ηταν κι ο Λεμενς καποιοι εδω μεσα θα σφυριζαν αδιαφορα από την... ψωρα
Πολυ παιχτουρα ο Τουρε κι ο Μιχαλακης εδωσε αλλη οντοτητα στην επιθεση. Με μια-δυο προσθηκες και τον Αντωνακη πισω στα γκολποστ θα πεταει η ομαδα -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
να τη χαιρεται την τεσσαρα του ο γαυρος.Γιατι δεν πηγε να παιξει με καμμαι μπυραρια/πιτσαρια/παιδικο αθλητικο συλλογο/ οπως οι υπολοιποι?Ξεχασες τις καφετεριες και τα κεμπατζιδικα που παιζουν οι αλλοι.
Τελικα φοβηθηκε ο Φιγκο μην τον στειλεις για τσιγαρα και δεν ερχεται
-
ειναι δυσκολα τα πραγματα γιατον ολισατεμπε συνφωνα με το site http://www.pao.gr
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
..... συνφονα.........Αμάν βρε Madako, το σκότωσες...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Άσχετο αλλά είδα το 2ο ημίχρονο στον ΑΝΤ1 Σάντος-Σάο Πάολο (2-1)..
Ωραίος ο Τζιοβάνι κ ας μη σκόραρε... μάγος!Ελα ντε, παιζει μια χαρα απο τοτε που εφυγε, νομιζω εχει βαλει κ αρκτα γκολ!
Ναι, αλλά στην Βραζιλία δεν παίζουν και τόσο άμυνα. Ξέρει τόνους μπάλα ο άνθρωπος, αλλά δυστυχώς στην Ευρώπη για να φτουρήσεις δεν αρκεί μόνο αυτό
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσχετο αλλά είδα το 2ο ημίχρονο στον ΑΝΤ1 Σάντος-Σάο Πάολο (2-1)..
Ωραίος ο Τζιοβάνι κ ας μη σκόραρε... μάγος!Ελα ντε, παιζει μια χαρα απο τοτε που εφυγε, νομιζω εχει βαλει κ αρκτα γκολ!
Ναι, αλλά στην Βραζιλία δεν παίζουν και τόσο άμυνα. Ξέρει τόνους μπάλα ο άνθρωπος, αλλά δυστυχώς στην Ευρώπη για να φτουρήσεις δεν αρκεί μόνο αυτό
Κ κυριως να μην βαριεσαι!
-
ελα, μην ειστε αχαριστοι!!
εχουμε ολοι στα βιντεα μας καμια 30αρια φασεις μαγικες που εκανε ο τζιο!
και εξ'αλλου αμα δεν ερχοτανε αυτος, δυσκολα θα ερχοντουσαν οι επομενοι (ριμπο κλπ)
κι εγω τον εχω βρισει ν φορες που κοιμοτανε ορθιος, και μετα ξυπναγε και εκανε ξερα φαουλ στον πρωτο που εβρισκε μπροστα του,
αλλα τον αγαπαω τον κερατα!!!τζιο ολε
ΥΓ ο ιβερσον που θα ανακοινωθει σημερα-αυριο οπως διαβασα, τι λεει?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΥΓ ο ιβερσον που θα ανακοινωθει σημερα-αυριο οπως διαβασα, τι λεει?
Ίβερσεν ρε.
Κοίτα λένε ότι είναι κλασσικός επιθετικός, καλό παιχτάκι. Τώρα δε νομίζω στην Ελλάδα να ξέρει κανείς κ πολλά για τη Βαλερέγκα
Θα δείξει.. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πολυ παιχτουρα ο Τουρε κι ο Μιχαλακης εδωσε αλλη οντοτητα στην επιθεση. Με μια-δυο προσθηκες και τον Αντωνακη πισω στα γκολποστ θα πεταει η ομαδα
είναι πολύ παιχτούρα το άτομο... Να μου το θυμηθείτε το παλληκάρι δυο χρόνια το πολύ θα κάτσει στην Ελλάδα Αν δεν τον τσιμπήσει πιο πριν καμιά μεγάλη ομαδα.Φοβερή κίνηση από τον κόκκαλη αυτή η μεταγραφή
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
ελατε ρε παιδες ολυμπιακος επαιξε μια χαρα ο τερματοφυλακας του ολυμπιακου τα εκανε MAD ΑΡΑΑυτό είναι το καλό με τον γαύρο:πάντα παίζει καλά...και πάντα τρώει πάνω από 4 σόρυ έχει φάει και κάτω από 4 τώρα που θυμάμαι
Ευτυχώς που έφταιγε μόνο ένας και έφαγε 4 φαντάσου να έφταιγαν περισσότεροι
-
Διαπιστώνω ότι για άλλη μια φορά κάποιοι κάνουνε χαρούλες και αστειάκια το καλοκαίρι
Θα γελάσουμε πάλι το Μαϊο
Λέω εγώ τώρα
-
Ποιο Μάιο; 28 Αυγούστου λέει το πρόγραμμα...
Να δούμε μετα πότε θα ξαναδωσει συνεντευξη τυπου ο Τζιγκερ -
Γνωριζετε κανενα site που να εχει το προγραμμα του πρωταθληματος?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Γνωριζετε κανενα site που να εχει το προγραμμα του πρωταθληματος?http://www.sport24.gr/aethniki.asp?cati ... &special=3
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γνωριζετε κανενα site που να εχει το προγραμμα του πρωταθληματος?
http://www.sport24.gr/aethniki.asp?cati ... &special=3
Thanks !
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]