-
CX νεκροφόρα έχετε δει??
Όχι τόσο ωραίο θέαμα...αλλά σπάνιο....
-
Κάπου είχα δεί αλλά δε θυμάμαι άν ήταν σε site ή real.
-
Στην Βαρυμπόμπη παρατημένο...
Λέτε να το πάρουμε??
Μπα....προτιμώ το CX PRESTIGE του Καρυάδη που είδα ότι έχει αεραγωγούς για το καλοριφέρ/AC στα κεφάλια των πίσω επιβατών (εκεί που βρίσκεται το πίσω τζάμι)
-
Κώστα έχω δει εν ενεργεία CX νεκροφόρα!
(black humour) : τουλάχιστον πάει άνετα το τελευταίο ταξίδι (σε δρόμο) -
Η νεκροcx ειναι πολύ καιρό στην Βαρυμπόπη. Γμτ και δεν σκέφτηκα να το αναφέρω ποτέ.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Η νεκροcx ειναι πολύ καιρό στην Βαρυμπόπη. Γμτ και δεν σκέφτηκα να το αναφέρω ποτέ.Γιατί μπας και ενδιαφερόταν κανείς?
-
Να κάνω μία απλή ερώτηση διαβάζοντας το 307 φόρουμ...τα C4 έχουν κ αυτά ζουάν;
Δεν έχω ακούσει τίποτα απλά να ξέρω... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν έχω ακούσει τίποτα απλά να ξέρω...ωχ! Λες να γινει και στο σιτρο-φορουμ το ζουάν η πίο common λέξη;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν έχω ακούσει τίποτα απλά να ξέρω...Όλα τ' αυτοκίνητα έχουν ζουαν, απλά της πεζω είναι το πιο διάσημο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν έχω ακούσει τίποτα απλά να ξέρω...Όλα τ' αυτοκίνητα έχουν ζουαν, απλά της πεζω είναι το πιο διάσημο
εεε....σόρρυ....τι είναι το ζουάν?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=3699&postdays=0&postorder=asc&start=3570
Οι ειδικοι θα σε διαφωτίσουν
Κώστα δεν πειράζει, επαναλήψεις κάνουμε! Κι επειδή από πετούγιες πάμε καλά, φίλε 307sw εδώ είχε γράψει ο Σπύρος τον ορισμό του ζουάν.
Ένα ευτελούς μάλλον αξίας εξάρτημα, που λειτουργεί ως σύνδεσμος της πολλαπλής εξαγωγής με την εξάτμιση.
Πολύ πρόχειρα και απλοϊκά, η πολλαπλή εξαγωγής είναι σταθερά βιδωμένη στον κινητήρα, ο οποίος κινείται ελαφρώς πάνω στις βάσεις του όταν λειτουργεί. Η εξάτμιση είναι στερεωμένη στο αμάξωμα. Άρα το περίφημο 'ζουάν' καλείται να κρατήσει σταθερή (επιτυχώς) και αθόρυβη (ανεπιτυχώς) την παραπάνω σχέση...Σε φώτισα, ή τα έγραψα πολύ 'μπακάλικα';
-
Το λέει στις τελευταίες τους σελίδες στο 307 φόρουμ...ή μήπως ΖΟΥΑΝ φόρουμ γιατί περισσότερο για αυτό λένε τα ξαδέρφια...
-
κοινώς μετά τον Δον Ζουάν το ποιό κοινό Ζουάν είναι αυτό της 'αδερφής' Peugeot? axaxaxa!!!
just kidding
Καλό ΠΣΚ φίλοι μου συνCitroenάκιδες κ άντε να οργανονόμαστε για κανά 'κόφιτζους' ή έστω να τα πούμε λίγο από κοντά βρε παιδιά!
Χαθήκαμε κ η Τζέσικα νιώθει κ αυτή μοναξιάΦιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
κοινώς μετά τον Δον Ζουάν το ποιό κοινό Ζουάν είναι αυτό της 'αδερφής' Peugeot? axaxaxa!!!just kidding
Καλό ΠΣΚ φίλοι μου συνCitroenάκιδες κ άντε να οργανονόμαστε για κανά 'κόφιτζους' ή έστω να τα πούμε λίγο από κοντά βρε παιδιά!
Χαθήκαμε κ η Τζέσικα νιώθει κ αυτή μοναξιάΦιλικά
ΝικόλαςΜην ανυσηχεις μόλις εχω ετοιμη την Αμελι θα βρεθουμε σίγουρα
-
...λέγοντας έτοιμη τι αλλαγές θα της κάνεις...;
Σόρι αλλά έχω χάσει επεισόδια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...λέγοντας έτοιμη τι αλλαγές θα της κάνεις...;Σόρι αλλά έχω χάσει επεισόδια...
Θα μάθετε όλοι σύντομα (ελπίζω)....
Πάντως θα ειναι λόγος συνάντησης του φόρουμ -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Όλα τ' αυτοκίνητα έχουν ζουαν, απλά της πεζω είναι το πιο διάσημοΚαλά...
αθώο μου παιδί...
Το λέει στις τελευταίες τους σελίδες στο 307 φόρουμ...ή μήπως ΖΟΥΑΝ φόρουμ γιατί περισσότερο για αυτό λένε τα ξαδέρφια...
καλάαα...
κοινώς μετά τον Δον Ζουάν το ποιό κοινό Ζουάν είναι αυτό της 'αδερφής' Peugeot? axaxaxa!!!
καλάααααα...
Αγαπητά εξαδέλφια, το περίφημο και περιλάλητο ζουάν, δεν είναι γενικώς Peugeot, είναι ειδικώς Peugeot 307!
Αφού στρίβουμε, φρενάρουμε, έχουμε χώρους, αξιοπιστία και οικονομία χρήσης, κάτι έπρεπε να υπάρχει ώστε να γίνεται κουβέντα και να υπάρχει και κάποιος προβληματισμός ώστε να μην ισχυριζόμαστε ότι έχουμε το τέλειο αυτοκίνητο!Και τώρα που γελάσαμε, να και κάτι για τη συλλογή:
Στο Ίλιον, λεωφ.Δημοκρατίας, ακριβώς έξω από το Carrefour και τα Ster Cinemas. Είναι C12 ή λανθάνω Sir Gus;
Προφανώς επέχει θέση διαφημιστικής πινακίδας...
Και σε VGA:
πλαγιομετωπικά, εμπρός, πίσω και η θέση οδήγησης με λίγο... δάχτυλο, για την αντηλιά! -
Δεν είναι C12....!!!!
Είναι ΗΥ!!!!ΓΓΓΡΡΡΡΡΡ!!!!!!
-
Παιδιά, σχετικα με τη καινούργια προσφορά της citroen με πρώτη δόση το 2007 ξέρει κανείς τίποτα; αν εχει παγίδες ή κατι άλλο;
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης ο κυρ TakisB σε άλλο topic έγραψε:
9/86-5/87 Citroen Ami8 station του 74. Το πήρα μεταχειρισμένο 350.000 δρχ. με 85.000 χλμ και τελική 115 χλμ (140 σε κατηφόρα-γκρεμό) και στους λίγους μήνες που το κράτησα του πρόσθεσα 27.000 βάρβαρα χιλιόμετρα, σαν φορτηγό εντός πόλης κουβαλώντας επιπλοσυνθέσεις για τοποθέτηση, ή βαρυφορτωμένο με παρέες για εκδρομούλες. Πουλήθηκε 250.000 δρχ. με τελική... 65 χλμ. και το κεφάλαιο επενδύθηκε σε στερεοφωνικό!...όταν λέω εγώ ότι ο κυρ Τάκης είναι κρυφό-Σιτροενάκιας...
CITROËN FORUM