-
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Δώστε το παρόν στο 1o TEST DRIVE PARTY του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και της SAFETRACK
Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και η SAFETRACK σας προσκαλούν στις 20 Ιουλίου 2005 στο 1ο Test Drive Party που διοργανώνουν στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.
Οι συμμετέχοντες:
Θα οδηγήσουν το αυτοκίνητό τους στην πίστα.
Θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν και να μάθουν την συμπεριφορά των αυτοκινήτων τους μέσα στην πίστα με οδηγίες από έμπειρους οδηγούς αγώνων.
Θα συνοδηγήσουν σε μερικά από τα κορυφαία αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.
Θα μετέχουν σε κλήρωση όπου 10 τυχεροί θα νιώσουν την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης στην πίστα από το δεξί μπάκετ 2 αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Επίσης
Μετά τις 20:00 θα ακολουθήσει party με γνωστό Dj.
Παράλληλα γιγαντοοθόνη θα προβάλει πλάνα από αγώνες αυτοκινήτου.Οι πρώτοι 60 που θα τηλεφωνήσουν στο 210-9792625 θα ζήσουν μαζί με τους συντάκτες του περιοδικού και τους οδηγούς εκπαιδευτές της SAFETRACK το 1ο Test Drive Party.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Κόστος συμμετοχής: 50 Euro
Ώρα έναρξης: 16:00Με την χορηγία της ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
-
Το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και η SAFETRACK σας προσκαλούν στις 20 Ιουλίου 2005 στο 1ο Test Drive Party που διοργανώνουν στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.
Οι συμμετέχοντες:
Θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν και να μάθουν την συμπεριφορά των αυτοκινήτων τους μέσα στην πίστα με οδηγίες από έμπειρους οδηγούς αγώνων.
Θα μετέχουν σε κλήρωση όπου 10 τυχεροί θα νιώσουν την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης στην πίστα από το δεξί μπάκετ 2 αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Επίσης
Παράλληλα γιγαντοοθόνη θα προβάλει πλάνα από αγώνες αυτοκινήτου.Οι πρώτοι 60 που θα τηλεφωνήσουν στο 210-9792625 θα ζήσουν μαζί με τους συντάκτες του περιοδικού και τους οδηγούς εκπαιδευτές της SAFETRACK το 1ο Test Drive Party.
-
Οι συμμετέχοντες:
Επίσης
-
Ο χρήστης KF έγραψε:
Με την χορηγία της ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΝα υποθέσουμε ότι θα είναι Mercedes; Πόσους γύρους θα κάνει με το αυτοκίνητό του όποιος συμμετάσχει και πόσους με το ξένο;
-
Τα αυτοκίνητα θα είναι και Mercedes αλλά όχι μόνο. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τους γύρους, αυτοί εξαρτώνται από τον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για 3-4 γύρους με το ιδιοτικό σας αυτοκίνητο και 2-3 με το ξένο. Αλλά είναι και τα αγωνιστικά κλπ. Κοινώς είναι αρκετά γεμάτο το πρόγραμμα γι'αυτό άλλωστε έχουμε θέσει όρια στον αριθμό, προκειμένου όλοι να ευχαριστηθούν αναλόγως.
-
Πάρα πολύ καλή ιδέα αλλά ο περιορισμένος αριθμός ....
Να συνεχίσω την άδεια μου ή να της κάνω μια διακοπή ????
Αμπεμπαμπλον του κιθεμπλον μπλμ-μπλμομ..............
Καλά να περάσετε και θα περιμένουμε εντυπώσεις......
-
Καταγγέλλω το κ. KF, το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και την SAFETRACK, για επιλογή για το πρώτο TEST DRIVE PARTY της μιας μέρας το χρόνο που κανένας (ή σχεδόν) οικογενειάρχης που τον λένε Ηλία δεν θα μπορούσε να παραστεί.
Καλά να περάσετε. Ελπίζω να βρέχει ο Θεός με το Θεό και να αναβληθεί. Και τότε τα ξαναλέμε...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καταγγέλλω το κ. KF, το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και την SAFETRACK, για επιλογή για το πρώτο TEST DRIVE PARTY της μιας μέρας το χρόνο που κανένας (ή σχεδόν) οικογενειάρχης που τον λένε Ηλία δεν θα μπορούσε να παραστεί.Καλά να περάσετε. Ελπίζω να βρέχει ο Θεός με το Θεό και να αναβληθεί. Και τότε τα ξαναλέμε...
Ευχαριστούμε για τις ευχές... Σας εύχομαι και εγώ ένα καλό Σαββατοκύριακο σε μια βροχερή και θαλλασοδαρμένη παραλία....
-
KF
Yπάρχουν ακόμα θέσεις ;; .... ή να μην πάρω τηλ. ;; -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
KF
Yπάρχουν ακόμα θέσεις ;; .... ή να μην πάρω τηλ. ;;Και να μην υπάρχουν θέσεις Βασίλη, θα σε πάρω εγώ μαζί μου....Don't worry!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
KF
Yπάρχουν ακόμα θέσεις ;; .... ή να μην πάρω τηλ. ;;Και να μην υπάρχουν θέσεις Βασίλη, θα σε πάρω εγώ μαζί μου....Don't worry!
OK thanks
- topic:timeago_later,11 days
-
spiros: θα προσπαθησω
Coyot: Θα είμαι κι εγώ εκεί
yiannis2002s: Τα υπολοιπα στην πιστα......
theo111r: Θα σας δω εκεί
ΒΑΣΙΛΗΣ: Moυ φαίνεται θα είμαι εκεί
kouk: Μου φαίνεται θα πάμε μαζί -
Μπορει να σας κανω την τιμη να ερθω
Αν προλαβω δηλαδη
-
Να πηγαίνουμε σιγά-σιγά?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Να πηγαίνουμε σιγά-σιγά?Ξεκίνα και ερχόμαστε!
Κατά τις 5:30~ θα ξεκινήσω!
-
Καταγγέλλω το κ. KF, το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και την SAFETRACK, για επιλογή για το πρώτο TEST DRIVE PARTY της μιας μέρας το χρόνο που κανένας (ή σχεδόν) οικογενειάρχης που τον λένε Ηλία δεν θα μπορούσε να παραστεί.Καλά να περάσετε. Ελπίζω να βρέχει ο Θεός με το Θεό και να αναβληθεί. Και τότε τα ξαναλέμε...
Και αφού έχασες το PARTY Ηλία τουλάχιστο να έχεις τίς ευχές όόόόλων πιστεύω.Κάνε ένα δικό σου PARTY .Για τήν γιορτή σου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Γιώργος Τράντζας Γιάννινα -
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!!!!!!!
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!!!!!
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
Και αφού έχασες το PARTY Ηλία ....Κάνε ένα δικό σου PARTYΓι' αυτό το έχασα, Ιδρυτικέ, γιατί έπρεπε να είμαι στο δικό μου.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;
-
Και αφού έχασες το PARTY Ηλία ....Κάνε ένα δικό σου PARTY
Γι' αυτό το έχασα, Ιδρυτικέ, γιατί έπρεπε να είμαι στο δικό μου.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;
Συνονοματε έχω κάτι ωραίες φωτο από χθές (πίτσα-μπύρα-πολύ μπύρα- event) Που θα τις ανεβάσουμε;
-
1oTEST DRIVE PARTY του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και της SAFETRACΚ