-
Ήρθε λοιπόν η ώρα του αποχαιρετισμού με τον Περικλή που με συντρόφευε και με ταξίδευε τα τελευταία 4 χρόνια...
Για πείτε λοιπόν τι να πάρω τώρα;
Πήγα το περασμένο Σάββατο και είδα τα δύο παραπάνω μοντέλα και μου άρεσαν και τα δύο και απο κόστος πάνω/κάνω παρόμοιο...τι να διαλέξω λοιπόν???
Η Corola θ'αλλαξει μοντέλο το 2007 αλλά όπως και να το κάνουμε είναι Toyota, αξιόπιστο, δεν σπάει, δεν χαλάει...
Το Golf απο την άλλη μ'αρεσε περισσότερο, είναι νέο μοντέλο, κάτι που μπορεί να είναι και θετικό και αρνητικό...αλλά απο πλευράς after sale η VW είναι για τα μπάζα...
Οπότε τι κάνω;;; αγοράζω με την λογική (Toyota) ή με το συναίσθημα (Golf);Για βοηθήστε βρε παιδιά γιατι αλλιώς θα το ρίξω κορόνα- γράμματα
-
Ήρθε λοιπόν η ώρα του αποχαιρετισμού με τον Περικλή που με συντρόφευε και με ταξίδευε τα τελευταία 4 χρόνια...
Πήγα το περασμένο Σάββατο και είδα τα δύο παραπάνω μοντέλα και μου άρεσαν και τα δύο και απο κόστος πάνω/κάνω παρόμοιο...τι να διαλέξω λοιπόν???
Η Corola θ'αλλαξει μοντέλο το 2007 αλλά όπως και να το κάνουμε είναι Toyota, αξιόπιστο, δεν σπάει, δεν χαλάει...
Το Golf απο την άλλη μ'αρεσε περισσότερο, είναι νέο μοντέλο, κάτι που μπορεί να είναι και θετικό και αρνητικό...αλλά απο πλευράς after sale η VW είναι για τα μπάζα...
Οπότε τι κάνω;;; αγοράζω με την λογική (Toyota) ή με το συναίσθημα (Golf);Για βοηθήστε βρε παιδιά γιατι αλλιώς θα το ρίξω κορόνα- γράμματα
-
-
Mazda 3 sedan. Είναι καλύτερο αμάξι από το Corolla, φθηνότερο σε κτήση-συντήρηση από το Golf.
Κάποιοι περίεργοι θα σου πουν 147. Κι αυτοί δίκιο θα έχουν.Μεταξύ των 2, Corolla. Έλεος πια με τις τιμές των service της VW! Καλό το Golf, αλλά καλύτερα τα γιούρος.
-
Πρώτος περίεργος εγώ...147 προτείνω, το γιατί όπου και να ψάξεις στο φορουμ θα το βρείς
-
Πάντως αν είναι να κλίνεις προς Golf κοίτα και Passat, Jetta (όταν έρθει).
Ειδικά για το Passat για πολύ λίγα χρήματα ακόμα (από το Golf) παίρνεις αυτοκίνητο με κάποιες ηλεκτρικές καινοτομίες, περισσότερο (πολύ περισσότερο) χώρο, καλύτερο (πολύ καλύτερο πλουσιότερο) εσωτερικό, και παρόμοιο γκάζι...
(Από μέσα είναι εντονότατη η διαφορά...) -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ή με το συναίσθημα (Golf);Ε ΟΧΙ, ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΑΥΤΟ!!!!
Κοίτα... για μένα σαν την 147 δεν είναι τίποτα στην κατηγορία.. Ίσως το Α3 αλλά είναι πανάκριβο. Οπότε 147.. 'if you can then you must..'
Aπό τα δύο συγκεκριμένα κ εγώ προτιμώ το Gοlf..
Αλλά ακόμα καλύτερα ένα Mazda 3 ή (για μένα) ένα C4 -
Οποιο σου κάνει κλικ
Με ένα MINI ONE όμως θα χαμογελούσες περισσότερο
-
kamil παιξε μπαλιτσα εδω
το νεο octavia rs combi με τον υπερτροφοδοτουμενο fsit
συνδιασμος που δεν χανει.
value for money πανω απο το ταβανι.
μπορει να ξεφυγεις λιγο απο αυτα που εχεις σκοπο να δωσεις,
αλλα και καλα χρηματοδοτικα εχει η skoda,
και το αυτοκινητο ειναι 2 κλασεις επανω απο αυτα που κοιτας
(θα σε κανω και moderator στο skodaclub ) -
kamil δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα αν εισαι κατω απο 35 και δεν εχεις οικογενεια,παρε κατι φαντεζι!!!!
παρε κατι που αργοτερα δε θα μπορεις να εχεις...τι κορολες και γκολφ μου λες.... -
επειδη σε 'ειδα' το απογευμα, ΜΧ-5 καινουργιο ή οχι.
διαφορετικα Φοκους 2.0
το κορολα, περα απο αξιοπιστια και after sales, ειναι παντελως αδιαφορο αυτοκινητο. Για καποιους βεβαια αυτοι ειναι πολυ σημαντικοι παραγοντες.
-
τι εννοεις ρε spiran? ειναι τρελο μωρο η kamil?
-
Πράγματι, το Οκτάβια είναι σπάνιος συνδυασμός συζύγου (Corolla) και εραστού (147, ή Golf κατά την Kamil).
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
τι εννοεις ρε spiran? ειναι τρελο μωρο η kamil?εννοω οτι ειναι απαιτητικη και δε νομιζω οτι θα ηθελε κατι ξενερωτο.
-
ε τι ξενερωτο.. το καλυτερο εργαλειο της προτεινω!
-
το ξενερωτο αναφεροταν στο Κορολλα.
-
Mini Cooper?
-
Μακρια απο VW.....
....Πολυ κακο για το τιποτα και πανακριβο after sales.......
....Ενδεικτικα να αναφερω οτι το σερβις των 30,000 χιλ. κοστισε στην αδερφη μου 550 ευρω!!!!!...Και απο οτι εμαθα απο ατομο που δουλευει στην Καρεντα,δεν ετυχε μονο σε μας αλλα ειναι ταριφα για ολο το Γκρουπο, απο 500 και ανω και ολα αυτα για αλλαγη λαδιων και τυπικα τσεκαρισματα..... Που να θες και αλλαγες απο τα ζωτικα μερη του αυτοκινητου.......
....Οποτε αν δεν εχεις λεφτα για πεταμα, προτεινω την Κορολα (με 6 χρονια εγγυηση και πολυ φτηνα σερβις) ή το επεισης αξιολογο Μαζντα 3.....
...Ειμαι σιγουρος πως κανενα δεν προκειται να σε απογοητευσει...... Καντα απο ενα Test Drive, και επιλεγεις!!!!!!!!![/u]
-
Corolla κι από μένα. Άσε που με την έκτωση 1300 ευρω που κανουνε θα σου βγει και σημαντικά φθηνότερο
Από τα υπόλοιπα, Focus-Mazda 3. -
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ...αλλά μου βάζετε δύσκολα γμτ... γυναίκες θα πείτε τώρα, αναποφάσιστες!!!
To mimi μ'αρεσει αλλά δεν έχει καθόλου χώρους...μια εκδρομή ή μια βουτιά που θα χωρέσουν τα πράγματα; άσε που είναι και ακριβούτσικο...
Το Octavia μου πέφτει μεγάλο σε μήκος, απο κόστος συντήρησης πως πάει; βενζίνες-ασφάλειες-τέλη-servis; για πες βρε PetRan....
Όσο για την Alfa 147, δεν με χαλάει ιδιαίτερα αισθητικά και εχω μπεί σε 1.6 και πήγαινε καλά...ίσως ένα test drive να με πείσει...
για συνεχίστε όμως έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις σας...
Μετά τον Περικλή ΤΙ;;;;;;;;;