-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Υποθετω πως θα εχει εγγυηση.Θα αρχισουμε τις οριστικες συζητησεις για το ποτε θα τα παραγγειλουμε,μετα την Τεταρτη οταν καποιοι συνφορουμαδες θα δουν την συσκευη εν δραση...Λοιπόν η Τετάρτη ήρθε! Τι έγινε, το δοκιμάσατε;
Για πείτε εντυπώσεις...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Λοιπόν η Τετάρτη ήρθε! Τι έγινε, το δοκιμάσατε;Για πείτε εντυπώσεις...
Λογικά αυτή τη στιγμή θα βγαίνει το «πόρισμα». Αναμένουμε...
-
Πρωτα απ ολα μπραβο στον κλειακια που θα αναλαβει την παραγγελια, καλα παιδια οι κλειακιδες!! (εχω και εγω κλειο ). Δευτερον σκεφτομαι και εγω να αλλαξω εκκεντροφορους σε αρκετους μηνες... οπώτε θα περιμένω τις αποψεις του Clio V6.
-
Το ειδαμε απο κοντα.
Η συμφωνη γνωμη ολων ειναι οτι αξιζει και οτι θα το παραγγειλουμε!Μενει να ρωτησουμε 1-2 διαδικαστικα τους Αγγλους και η παραγγελια θα γινει μεσα στην εβδομαδα.
-
Το μηχανηματακι ειναι ολα τα €
Εγκριθηκε σε χρονο dt υστερα απο την επιδειξη του φιλου Teo(thanks thanks thanks )
Απομενει να μαζεψουμε τα λεφτα(θα σας πληροφορησω για το ακριβες ποσο) και να στειλουμε τα στοιχεια μας....
Ειπαμε οι Αθηναιοι να συναντηθουμε μεσα στις αρχες της επομενης εβδομαδας για να τα μαζεψουμε,ενω για τους υπολοιπους συνφορουμαδες θα αναγραψω τον λογαριασμο μου για να βαλουν τα λεφτα εκει.
Σημερα θα ρωτησω επισης τι προμηθεια θα θελει η τραπεζα(εφοσον στελνουμε εμβασμα παιρνουν καποια προμηθεια) ετσι ωστε να την μοιραστουμε ολοι μας.
Ευελπιστουμε στο τελος της επομενης εβδομαδας(Πεμπτη-Παρασκευη) να τα εχω στειλει και σε 5-6 ημερες θα τα εχουμε...
Ο Σπυρος θα στειλει ενα pm για το τι στοιχεια θελουν κ οταν μας απαντησουν(σημερα δηλαδη) θα σας ενημερωσουμε.
Τα στοιχεια θα τα στελνετε μεσω pm σε εμενα.
H Λιστα εχει ως εξης:
- Spiros
- CLIO-V6
- Kouk
- Syele
5)Δημήτριος
6)Castor
7)ΒΑΣΙΛΗΣ
gvala
9)markvag
10)chrmes
11)jim01
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πιο ωραίο, για μένα, είναι ότι μπορείς να ορίσεις μια διαδρομή και να συγκρίνεις πως πήγες κάθε φορά που την κάνεις!! (εχω μια υπόψη μου στην Κύμη)!!!
Τελικά αυτό δεν το κάνει (αν κατάλαβα καλά από τον teo!
Είναι όμως ένα πολύ καλό παιχνιδάκι που έχει να κάνει με τις επιδόσεις αυτοκινήτου και οδηγού!
-
Ενδιαφέρομαι και εγώ! (RR)
Και προσφέρω bonus ζύγισμα με την original συλλεκτική ζυγαριά που ζύγισε το Solberg και την παρέα του (μέτρηση ανά άκρο και ακρίβεια 0.65 kg)
-
- Spiros
- CLIO-V6
- Kouk
- Syele
5)Δημήτριος
6)Castor
7)ΒΑΣΙΛΗΣ
gvala
9)markvag
10)chrmes
11)jim01
12)Nass
Ολοι για το RR.....
-
Ωραία , βρήκαμε και ομολογκαρισμένο ζύγισμα ..... για να μην έχουμε μαιμουδιές
-
Λοιπον εστειλα email στους Αγγλους και τους ρωταω:
- αν υπαρχει προβλημα καποια κοματια να πανε και στη Θεσ/νικη
- τι προσωπικα στοιχεια χρειαζονται απο εμας και πως θα τους τα στειλουμε
- αν υπαρχει διαθεσιμος adapter στα 220βολτ, αντι για 110 που εχουν εκει
- πως θα γινει ο τροπος πληρωμης
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το πιο ωραίο, για μένα, είναι ότι μπορείς να ορίσεις μια διαδρομή και να συγκρίνεις πως πήγες κάθε φορά που την κάνεις!! (εχω μια υπόψη μου στην Κύμη)!!!
Τελικά αυτό δεν το κάνει (αν κατάλαβα καλά από τον teo!
Είναι όμως ένα πολύ καλό παιχνιδάκι που έχει να κάνει με τις επιδόσεις αυτοκινήτου και οδηγού!
μπορεις να το κανεις αυτο, καθως μπορει να μετρησει χρονο και να σου φτιαξει το διαγραμμα G και rpm για την διαδρομη!
-
Hρθε κιολας η απαντηση απο Αγγλια
-
δεν υπαρχει προβλημα με τη Θεσ/νικη, το στελνουν κανονικα και εκει
-
τα προσωπικα μας στοιχεια θα τους τα στειλουμε μεσω email, επομενως οσοι ενδιαφερονται μπορουν να στειλουν απο τωρα το ονομα τους, διευθυνση, ΤΚ στον CLIO-V6 μεσω pm.
-
δεν υπαρχει το κιτ διαθεσιμο με adapter 220Volt, επομενως πρεπει να παρουμε μονοι μας ενα μετατροπεα απο τα 110 στα 220. Εχει καποιον καποια ιδεα πανω σε αυτο?
-
τα στοιχεια της τραπεζας και ο λογαριασμος τα στελνω στον CLIO-V6 τωρα.
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- δεν υπαρχει το κιτ διαθεσιμο με adapter 220Volt, επομενως πρεπει να παρουμε μονοι μας ενα μετατροπεα απο τα 110 στα 220. Εχει καποιον καποια ιδεα πανω σε αυτο?
12V συνεχες θελει;
Υπαρχουν μετασχηματιστες με ρυθμιζομενη εξοδο (1,5 3,0 9,0 12 V ) και διαφορετικα βυσματα .Πανω απο 10 -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν υπαρχει το κιτ διαθεσιμο με adapter 220Volt, επομενως πρεπει να παρουμε μονοι μας ενα μετατροπεα απο τα 110 στα 220. Εχει καποιον καποια ιδεα πανω σε αυτο?- τα στοιχεια της τραπεζας και ο λογαριασμος τα στελνω στον CLIO-V6 τωρα.
Καθίστε! Αυτός ο μετασχηματιστής είναι για την φόρτισή του;
Δεν μπορεί να φορτιστεί από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου; (12V)
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
δεν υπαρχει το κιτ διαθεσιμο με adapter 220Volt, επομενως πρεπει να παρουμε μονοι μας ενα μετατροπεα απο τα 110 στα 220. Εχει καποιον καποια ιδεα πανω σε αυτο?
- τα στοιχεια της τραπεζας και ο λογαριασμος τα στελνω στον CLIO-V6 τωρα.
Καθίστε! Αυτός ο μετασχηματιστής είναι για την φόρτισή του;
Δεν μπορεί να φορτιστεί από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου; (12V)
ο μετ/στης δεν ειναι για φορτιση, ειναι για να τροφοδοτειται η συσκευη οταν ειναι εκτος αυτοκινητου προκειμενου να κατεβασεις τα δεδομενα του στο pc.
http://www.gtechprostore.com/cgi-bin/sh ... key=020230
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο μετ/στης δεν ειναι για φορτιση, ειναι για να τροφοδοτειται η συσκευη οταν ειναι εκτος αυτοκινητου προκειμενου να κατεβασεις τα δεδομενα του στο pc.http://www.gtechprostore.com/cgi-bin/sh ... key=020230
Ουπς!
Σωστά...Πάντως εγώ έχω αποστείλει, μέσω pm, τα στοιχεία μου στον CLIO-V6. Περιμένω τον αρ. λογαρισμού.
-
Γεια σας!
Δεν συμμετέχω πολύ ενεργά στο forum, σας παρακολουθώ όμως πολύ στενά!! ( σαν κορσές ένα πράγμα!! )
Παρακολουθούσα την πορεία της συζήτησης από το αρχικό thread και τελικά αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ στην ομαδική παραγγελία. Count me in λοιπόν!!!
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Πάτρα;; Απλά ενημερώστε με, αν όχι, θα ανέβω Αθήνα.
Για τον αντάπτορα δεν νομίζω πως τίθεται θέμα, το κόστος άντε να είναι το πολύ πολύ 20 ευρώ, ε;;
-
- Spiros - ΟΚ
- CLIO-V6 - ΟΚ
- Kouk
- Syele -ΟΚ
5)Δημήτριος -ΟΚ
6)Castor
7)ΒΑΣΙΛΗΣ -ΟΚ
gvala
9)markvag
10)chrmes
11)jim01
12)Nass - ΟΚ
13)Johnypatras.
Οπου ΟΚ=ενταξει με τα στοιχεια.......
Για τα λεφτα θα γραψω αυριο τον λογαριασμο μου(Εθνικη τραπεζα) και φροντιστε να μου τα στειλετε εγκαιρως......
Επισης αυριο το πρωι θα παω στην εθνικη για να ρωτησω ποσο θελουν προμηθεια για το εμβασμα που θα στειλουμε(αν θελουν)
Παρακαλω στειλτε οι υπολοιποι τα στοιχεια σας(στα Αγγλικα) μεσω pm σε εμενα,για να τα προσθεσω στο mail που θα στειλουμε......
Την λιστα θα την ανανεωνω εγω για να μην μπερδευτουμε......
Τελος θα θελατε να συναντηθουμε καπου οι Αθηναιοι για να μου δωσετε χερι με χερι τα λεφτα????
Τι θα λεγατε για Κυριακη πρωι στο Μικρολιμανο??? Αν θελετε μπορουμε να παμε και αλλου.Προταση κανω κ περιμενω να δω τι θα κανουμε τελικα,ποτε κ που θα συναντηθουμε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- δεν υπαρχει το κιτ διαθεσιμο με adapter 220Volt, επομενως πρεπει να παρουμε μονοι μας ενα μετατροπεα απο τα 110 στα 220. Εχει καποιον καποια ιδεα πανω σε αυτο?
Σπύρο, στην Αγγλία έχουν 220V, αλλά άλλο φις. Αυτά δηλαδή είναι αμερικάνικων προδιαγραφών με 110?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σπύρο, στην Αγγλία έχουν 220V, αλλά άλλο φις. Αυτά δηλαδή είναι αμερικάνικων προδιαγραφών με 110?
Here in Greece we need a 220Volts AC Adapter instead of 110V. Is GTECHPRO RR package available with a 220V Adapter?
**The unit only comes with an American adapter - you will have to get a suitable adapter from USA to Greece system yourself.
**
Group Buy G tech Pro SS/RR