-
μαζεψε τα λογια σου βλαμμενε, για να μη σε πω αλλιως
αμα δεν ξερεις να διαβαζεις, καλυτερα να μην γραφεις κιολας
-
Ο χρήστης aragorn έγραψε:
aragorn κουλαρε κι εσυ..
ο μιστερ μαμαω δεν μας χρειαζεταιεσυ εισαι ομοφυλοφιλος η τους υποστηριζεις;
γιατι αμα εισαι, εισαι αξιος της μοιρας σου.ΡΕ ειναι γεννετικα λαθη του DNA παρτο χαμπαρι, αποκρυπτογραφηθηκε ολος ο κωδικας, ειδες πουθενα να βγηκε κωδικας του πουστ#;
οχι γιατι αμα βγηκε παω πασο, ακου μαμαω!
εσυ μαμας η σε μαμανε;Flamer alert!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μαζεψε τα λογια σου βλαμμενε, για να μη σε πω αλλιωςΜη δίνεις σημασία συνονόματε. Έχει μόλις 3 απαντήσεις στο forum. Κλώνος είναι και σπάει πλάκα.
-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ......
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Όταν κάποιος έχει ίσες υποχρεώσεις απέναντι στην πολιτεία και στην κοινωνία πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ίσος όσο και αν δεν μας αρέσουν οι απόψεις του. Όσον αφορά τους 'ξεφωνημένους' απλώς γίνονται γραφικοί σε σχέση με την πλειοψηφία, με τον ίδιο τρόπο που θεωρείται γραφικός όποιος έχει μπλέ φωτάκια, τεράστιο SUV, ακούει σκυλάδικα κλπ. κλπ.
Όταν βρεθεί ο τρόπος να μετρούνται οι απόψεις με αντικειμενικό τρόπο και απόλυτα μεγέθη, να μαζευτούμε να τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε για να δούμε ποιός είναι ο πιό προικισμένος.Μέχρι τότε προτείνω ψυχραιμία και ανέχεια.
φαντάζομαι να εννοείς τις απόψεις
-
kouk
-
οι φυσιολογικοι δεν ειναι σαν τα μουτρα σου
ειπα, μαθε να διαβαζεις ανοητε κεφαλα!!
οσο για το αν ειμαι πουστης, στειλε μου το τηλεφωνακι σου με πμ αμα ντρεπεσαι δημοσια, να το διαπιστωσεις
-
Τί έγινε εδώ ρε παιδιά;
-
τιποτα ρε hunter..
μας τη λεει η γκομενα του κουγια να πουμε -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μας τη λεει η γκομενα του κουγια να πουμε
Η κόρη του Κούγια θες να πεις...Καμιά 30αρια χρόνια διαφορά έχουν και οι γονείς της έδωσαν και την 'ευχή' τους.Αλλοι γελίοι και αυτοί...
-
kouk
-
downhill εγω μιλαω για την αραγκορν
-
kouk
-
προφανως δεν εισαι τοσο ηλιθιος οσο το παιζεις..δεν ειναι δυνατον δηλαδη
αλλα αμα εισαι μαγκας και αρσενικος οπως δηλωνεις πισω απο το μονιτορ, ελα να με πεις οπως με γραφεις μπροστα μου ρε μπαμια. ε μπαμια
αρκετα ασχοληθηκα με τα χαλια σου αγραμματε
-
kouk
-
Έλα μωρέ άστονα.. το νούμερο..
Τελοσπάντων, συμφωνώ ,ΑΠΟΛΥΤΑ όμως, με τον inimic. Τόσο απλά. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έλα μωρέ άστονα.. το νούμερο..
Τελοσπάντων, συμφωνώ ,ΑΠΟΛΥΤΑ όμως, με τον inimic. Τόσο απλά.εσυ μαλλον απο την πολλη παρεα με τις πολικες αρκουδες εχεις αρχισει και το γυριζεις.
ωραια εγω ειμαι νουμερο αλλα εσεις τον παιρνετε.
χαιρομαι που το παραδεχεστε. -
kouk
-
kouk
-
kouk
Γάμοι ομοφυλοφίλων