-
ΞΕΝΙΑ ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΟΙ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Γ. ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ -
Εκτός απο μια πολύ καλή εμπειρία και οδηγική ευχαρίστηση, χάρηκα πάαααααααρα πολύ που γνώρισα και την Α0 (απίστευτη παρέα, κάτι σαν το φετινό Micra Cup). Ελένη γερά........
Και τώρα λοιπόν που γνωρίζω τα πράγματα εκ των έσω είναι σίγουρο οτι πάντα τέτοια μπλούζα θα φοράωΘα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μου και μηχανικούς: τον Παναγιώτη για την χορηγεία του αυτοκινήτου και τον Μπάσδελη για τις ρυθμίσεις στον εγκέφαλο του Micra μας που το έκανε να 'πετάει'.... αλλά **μόνο **για αυτόν τον αγώνα!!!!
Άντε και καλό καλοκαίρι......
-
Μπράβο Ξένια!!!!!
Πάντα καλές εμφανίσεις!!(ο Παναγιώτης... τοποθετήθηκε επί του αποτελέσματος? )
-
vlaxo που εισαι ?
-
Γιάννη καλημέρα.
Που να είμαι ρε φίλε,είπα να πάω για καμιά δοκιμή και δεν μπορώ γιατί έχω άδεια και πάω κάθε μέρα τον junior για μπάνιο.
Εσύ τι κάνεις; χαθήκαμε όλοι. Ο Χαλάτσης ούτε τηλέφωνο(θύμωσε γιατί του πέρασα την γυναικά και τώρα ετοιμάζεται να με σκίσει). Ο Μπάσδελης λέει ότι έχει πολύ δουλειά. Αυτά για την ώρα.Υ.γ. Δεν με λένε μπλαξο
-
ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΝΙΚΟ ΒΛΑΧΟ!!!!!!!ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ?????ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ 'ΜΕΓΑΛΟΙ'.ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!
-
Ακράτος!
Κάτι σου έχει στοιχίσει, κάτι σε έχει πειράξει.... Ελα πες το!
Βγάλτο το ζόρι σου!
Γμτ και σε είχα για αντράκι... Την πάτησα;Στρατισινο
-
ΠΑΡΩΝ!!!ΑΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ?ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 'ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ' ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕ?????ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΚΟΥΛΟΣ,ΚΑΚΟΣ????????ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ,ΤΟΣΟ ΑΡΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ?ΜΠΟΡΕΙ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΗΤΑΝ ΑΝ ΤΡΑΒΟΥΣΑ 'ΖΟΡΙ' ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕ?ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΑ,ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ,ΠΟΙΟΝ????ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟΙ!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΛΥΦΩ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΓΙΝΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΑΚΡΑΤΟΣ
-
Γιάννη, διάβαζε τι γράφεις γμτ?
Τέλος πάντων. Οχι απλά δεν εχω κάτι μαζί σου αλλά καμαρώνω διπλά και για χίλιους λόγους που το οδηγείς αέρα το γ......νο.
Για τους γίνε τα λέμε όποτυε θεσ απο κοντά! (εσύ δηλαδή δεν είσαι γινε γμτ; Αδικήθηκες; Πες το μου στα μούτρα!)
Τώρα, επί του προκειμένου (το παρών προδίδει πως δεν ε΄χεις χάσει το χιουμορ σου) αναρωτήθηκα για τα παραπάνω σχόιλιά σου για τα εισαγωγικά, για τα υπονούμενα, για τους μεγάλους και τους προβληματικούς παλιούς, διαβάζω και άλλα πιό χοντρά αν και υπονοούμενα στο φορουμ του άγγελου και αναρωτιέμαι... τι τ΄ρεχει βρε μάγκες; Τι σας-μας χωρίζει και με ποιόυς;
Δεν κουβαλάμε την ίδια τρέλλα; Τίθεται και θέμα ηθικής; Αναμένω εξηγήσεις! Αντρικές! Με ονόματα, με στοιχεία, με, με, με...
Γιατί δεν λέτε τι θελετε και να το βρούμε-λύσουμε.
Λ΄'αθη κάνουμε, ΟΛΟΙ!
Πάμε παρακάτω.
Μακάρι να βρεθούμε και να κοιυβεντιάσουμε. Αν πάλι αισθάνεστε αδικημένοι και θεωρείτε πως ο θεσμός δεν προβάλεται όσο δικαιούται επειδή έτσι ή αλλοιώς, ελάτε να το αντιμετωπίσουμε και αυτό.
Σωστά έγραψε ο Μάνος πως στα τέτοια όσων αγωνίζονται και προσπαθούν οι διαφορές μας σε επαγγελματικό επίπεδο σε σχέση με επιλογές της Νισαν που αφορούν στο ημερολόγιο και στην προβολή.
Δεν θέλουν τα Μέγαρα; Δικαιωμά τους!
Δεν θέλουν να έχουν σαιτ, πάλι δικό τους πρόβλημα!
Εμείς εδώ μαζί σας!
Με πράξεις όχι με λόγια.
Στη διαθεσή σας για ακόμα περισσότερα!
ΣτρΥΓ... ΑΚΡΑΤΟΣ: Προσπέρνα και ΟΔΗΓΑ όπως ξέρεις και το κάνεις περίφημα!
-
Κύριε Σ.Χ.
Τελικά δεν έχω καταλάβει ο Άκρατος το πάει αέρα η πρέπει να πατήσει το γκάζι για να πάρει καμιά καλή θέση;
Μου φαίνεται ότι μια τα λέτε έτσι και μια αλλιώς…γιατί;
Θα ήθελα να πείτε και εσείς την γνώμη σας για τα 4 περάσματα.
Πάντως εγώ επιμένω να μην πάει κανείς ΑΤΤΙΚΟ & ΡΙΤΣΩΝΑ
-
Μια ερωτηση για το Αττικο εχω.Που θα γινει η υπερειδικη και θελω να ξερω αν οι οδηγοι θα μπαινουν ανα ζευγαρια.Κατι για Kartodromo εχω διαβασει.
Αντε ενας μηνας εμεινε για να εχουμε και παλι δραση στα βουνα. -
Τελικα δεν θα εχει Μερκουρη το Αττικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πεταξτε τα γραπτα.
(καλο εεεεεεεεεεεεεεεε) -
Ο χρήστης manos43 έγραψε:
Τελικα δεν θα εχει Μερκουρη το Αττικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πεταξτε τα γραπτα.
(καλο εεεεεεεεεεεεεεεε)Col de Turini, θα έχει ?
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Col de Turini, θα έχει ?
-
O ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑ ΚΑ!ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΕΝDOW!THE BEST!!!!!!
-
KAI TA KANEI ME TO SCOOTEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Και μπροστά σε αστυνομικό τμήμα παρακαλώ.
-
Τι βλέπω στις συμμετοχές του Αττικού;;;;;;; Πλατώνης δηλωμένος ;;;;;;;;; ΩΡΑΙΟΣ !!!!!!!!!!! Σανίδα !!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία και Η-Θ-Ι-Κ-Ο-Ν: Α- ΚΜΑΙ-Ο-ΤΑ-ΤΟΝ!!!!!!!
-
Ρε GUYS τι γίνεται με σας τους Μικράδες; ΟΛΟΙ αέρα;;; Μπράβο!!!! Είστε όλοι πυροβολημένοι! Χιχιχιχιχιχι Κρίμα για τον Μίχο που ένα μαγικό χέρι του πήρε την νίκη μέσα απ'τα χέρια και μπράβο στον Χαλάτση που το ίδιο μαγικό χέρι του την έδωσε! και πάλι μπράβο που το δήλωσε ότι ήταν τυχερός! Αυτά έχουν οι αγώνες και το ξέρω από πρώτο χέρι! Όπως λέει και στην ταινία 'ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι' ''Άτιμη κοινωνία,άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις!!''
-
Συγχαρητηρια στον Παναγιωτη για το Πρωταθλημα.
(οτι και να λεει τα πραγματα δεν αλλαζουν)Μπραβο σε Μπασδελη και Ακρατο για τη μαχη τους.
(Πολυ ωριμοι οδηγοι για την ηλικια τους)Πιο αργος απο αλλες φορες ο Καμμενος αλλα τουλαχιστον μενει στον δρομο.
Γιατρε στον επομενο αγωνα βαθρο.(πολυ τεζας)
Καλη συνεχεια σε Σταθακοπουλο,Γκουμανη,Χαλιβελακη και Παπατσαρα.
Ρε Βλαχο τι εκανες παλι.Οταν ελεγες οτι δεν θα τερματισουν ολα τα μικρα για σενα το ελεγες.
ΜΙΧΟΣ
Κριμα την προσπαθεια.
Ετοιμος να βουτηξω στο λιμανι ημουνα οταν το εμαθα.Μιλτο ευχαριστω για τη βολτα στην Αθηνα.Δεν πας καλα τρελε.
MICRA RACING CUP