-
Σημερα που περασα απο τα σημεια εκεινα παντως δεν εχουν μπει ακομη οι πινακιδες.
-
και εγω μεσα ειμαι...αντε να καταλαβουν καποια στιγμη οτι δεν πληρωνουμε παντου διοδια και στο τελος ουτε δρομους εχουμε και ορια ταχητυτων χαμηλα μεχρι και επικινδυνα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και εγω αν ειχα Ζηταδες να μου ανοιγουν τον δρομο δεν θα με ενοιαζε για τα ορια ταχυτηταςΔεν νομίζω ότι ο Σταθάκης έχει τέτοια. Άντε να του έχουν διαθέσει, εφόσον το επιθυμεί, κάποιον φρουρό που επιβαίνει στο αμάξι του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και εγω αν ειχα Ζηταδες να μου ανοιγουν τον δρομο δεν θα με ενοιαζε για τα ορια ταχυτητας
Δεν νομίζω ότι ο Σταθάκης έχει τέτοια. Άντε να του έχουν διαθέσει, εφόσον το επιθυμεί, κάποιον φρουρό που επιβαίνει στο αμάξι του.
Για τους υπολοιπους 299 το εγραψα καθως και για τους παρατρεχαμενους τους.
-
κυριε Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, ειστε
με σεβασμο και εκτιμηση,
kaceyΥΓ αντε γιατι πολλη politically correctness εχει πεσει μου φαινεται...
ΥΓ2 Σας ελειψα ε?Λυπάμαι αλλά ο κανονισμός απαγορεύει τέτοιου είδους φραστικές επιθέσεις κατά τρίτων, πόσο μάλλον επώνυμων.
-
Επειδή έχω κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα σε αυτόν τον κωλ*δρομο, νομίζω οτι η ιδέα για Π-Σ-Κ δεν είναι ό,τι καλύτερο.Παιδιά γίνεται χαμός εκεί.Δεν παίζει.Άλλωστε οι υπόλοιποι οδηγοί που θα τους σπάσουμε τα νεύρα, τι θα φταίνε;Και το χειρότερο είναι μη γίνει καμιά στραβή...Νομίζω οτι μεσοβδόμαδα Σεπτέμβρη είναι πιο ασφαλές.
-
Σε περίπτωση που το κάνουμε μεσοβδόμαδα όμως, παίζει να μην το πάρει χαμπάρι κανείς τι συνέβη... Άσε που μεσοβδόμαδα τα δελτία έχουν συνήθως άλλες, πιο 'σημαντικές' ειδήσεις να προβάλλουν, σε αντίθεση με το Σ/Κ που προσπαθούν να τις γεμίσουν με ξέκωλα από τις παραλίες και από Μύκονο-Ρόδο-Κέρκυρα...
-
Το θεμα ειναι να γνωριζουν καποια καναλια τι θα παμε να κανουμε να εχει γινει καποια ενημερωση και το κομβοι που θα διμιουργησουμε να μπορει να γινει αντιληπτω απο τους υπολοιπους οδηγους και να καταλαβαινουν γιατι γινετε και οχι οτι απλα ειναι 2 οδηγοι μπροστα οι οποιοι πανε σιγα και απλα εμεις οι απο πισω δεν προσπερναμε....γιατι στο τελος θα τσαντιστει και κανενας και θα γινει και κανα ατυχημα..
-
Kyan
τον ξερω πολυ καλα τον κανονισμο
πες μου πως να τον αποκαλεσω (που να αντιπροσωπευει το τι ειναι με βαση το τι αποφασεις παιρνει...), για να τον αποκαλεσω ετσι. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
πες μου πως να τον αποκαλεσω (που να αντιπροσωπευει το τι ειναι με βαση το τι αποφασεις παιρνει...), για να τον αποκαλεσω ετσι.'...εντελώς ακατάλληλος για τη θέση που έχετε λόγω ακατάσχετης ασχετοσύνης.' ίσως;
-
Καλύτερα ΣΚ ρε παίδες, μη λείψουμε και από τη δουλειά μας.. Ας πούμε το πρώτο ΣΚ του Σεπτέμβρη. Μέσα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
πες μου πως να τον αποκαλεσω (που να αντιπροσωπευει το τι ειναι με βαση το τι αποφασεις παιρνει...), για να τον αποκαλεσω ετσι.
'...εντελώς ακατάλληλος για τη θέση που έχετε λόγω ακατάσχετης ασχετοσύνης.' ίσως;
μπα δεν κανει, γιατι οσο ασχετος και να ειναι, το να βαλεις σε εναν οποιοδηποτε δρομο οριο 30 ετσι ξεκαρφωτα δεν το κανεις επειδη εισαι ασχετος, αλλα αυτο που ειπα...
-
Τελικα κανονιστηκε καποια ημερομηνια??αντε να οργανωθουμε να γινουν τα λογια μας πραξη...
-
Ο χρήστης 106Rallye έγραψε:
Τελικα κανονιστηκε καποια ημερομηνια??αντε να οργανωθουμε να γινουν τα λογια μας πραξη...εγω σταμάτησα το 'μέτρημα'.
Μερικοί διαφωνούν για Αυγουστο, ο 'George Tabs'μπορεί μόνο Αυγουστο . Θέλει συντονισμό το πράγμα.
Εγώ (ξανα) λέω ότι είμαι διαθέσιμος ανα πάσα στιγμή.
Ισως αν κάποιος Αθηναίος αναλάβει το συντονισμό να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα, γιατί ο καθένας μας μόνος του, να λέει πότε μπορεί και πότε όχι,δε θα βγάλουμε άκρη -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ (ξανα) λέω ότι είμαι διαθέσιμος ανα πάσα στιγμή.
Τι 'Traveller' θα ήσουν;
Πάντως κι εγώ μέσα είμαι (έως 20 Αυγούστου)
-
καντε μια δημοσκοπηση με 3-4 πιθανες ημερομηνιες να δουμε ποτε μπορουν οι περισσοτεροι
-
Παιδιά, ότι πει η πλειοψηφία!!
Εγώ για Αύγουστο μέσα είμαι, αλλά αν είναι να το κάνετε Σεπτέμβριο και δεν μπορώ εγώ, αλλά μπορούσε άλλοι δύο, τότε κέρδος είναι!!! (και για μένα ακόμα αν σκεφτείς την τιμή της βενζινης!!! πλάκα κάνω!!)Αρκεί να οργανωθεί σωστά να υπάρξει και κάποια προβολή...
-
Γραφουν στην Ηρ. Αττικού αν πας πάνω από 40 ενω ήξερα ότι το όριο εινια 50?
γραψανε ατομο που πηγαινε με 60ΚΜ,
Μαλακες?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γραφουν στην Ηρ. Αττικού αν πας πάνω από 40 ενω ήξερα ότι το όριο εινια 50?γραψανε ατομο που πηγαινε με 60ΚΜ,
Μαλακες?
Όχι, εντολή για 'τόσες' κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα.
-
ποιο ειναι το οριο?
ειπε το στρουμφ ότι ειναι 40?
35 επιανε ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ στα καλα του..... -
http://www.gothess.gr/docs/mixnews.asp?ID=1733
50 ειναι αλλα τι να του πω του στρουμφ....
Πως είπατε; Αύξηση ορίων ταχύτητας;