-
για το καινουργιο το αβενσις???
meco : λες να μεγαλωσα υπερβολικα και να αρχισαν οι παραξενιες???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για το καινουργιο το αβενσις???Ναι
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
meco : λες να μεγαλωσα υπερβολικα και να αρχισαν οι παραξενιες???
Όχι απλά μάλλον έχεις οδηγήσει 106 rallye και θεωρείς ότι, όποιο τιμόνι δεν είναι εξίσου καλό με αυτό (δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερο, εδώ που τα λέμε), είναι απαράδεκτο...
Δεν είναι σωστό όμως αυτό... -
Το καθε τιμονι ειναι φτιαγμενο για τον τυπο του αυτοκινητου που το εχει και σε αισθηση και σε αποτελεσματικοτητα.
Μαλλον αποτελεσματικοτητα εχουν ολα αναιξερετος απλα η αισθηση διαφοροποιειτε.
Φανταζεστε πχ το laguna ή το avensis με αισθηση τιμονιου αλλα 106 rally ποιος νομιζεται οτι θα θεωρουσε πλεονεκτημα κατι τετοιο σε αυτη την κατηγορία ή το αντιθετο ??
Να πατας χαλικακι και να το αισθανεσαι ..τσ..τσ.. ολοι θα βριζανε!!
-
π.μ both of you
χαλαμε το θεμα του παιδιου και δεν λεει..... -
Καλοτάξιδο το νέο σου απόκτημα. Σε σχέση με το ιμπιζάκι η μέρα με τη νύχτα.
-
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Σε σχέση με το ιμπιζάκι η μέρα με τη νύχτα.Πάντα σε σχέση με το ibizaki!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλορίζικά. -
Φιλε καλοτάξιδο το αυτοκινητο και μην ακους κανένα. Ειναι πολύ πολύ καλό
- Ξαφνικα γιναμε ολοι κάπως και θελουμε κυβικα, ποιότητα, αμαξωμα, οδική συμπεριφορά, φρένα, αναρτήσεις, τρελλο εξοπλισμο και να ψήνει και καφέ!!
Ας συνελθουμε λιγο, να λεμε δοξα το Θεό και να θυμηθούμε τι οδηγουσαμε οι παλαιοτεροι πριν 10 χρόνια. *
- Ξαφνικα γιναμε ολοι κάπως και θελουμε κυβικα, ποιότητα, αμαξωμα, οδική συμπεριφορά, φρένα, αναρτήσεις, τρελλο εξοπλισμο και να ψήνει και καφέ!!
-
Καλοταξιδο φιλε μου και εκανες την καλυτερη επιλογη!!!Πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα που ειμαι σιγουρος οτι θα τα εχεις
-
με γεια το γκαζι!!
-
Καλοριζικο και απο εμενα εστω και καθυστερημενα.
Αν και δεν εχω δικο μου Corolla, το οδηγαω καθημερινα και εχω παλυ καλες εντυπωσεις. -
Τα πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το αμάξι που πείρες είναι σχεδόν σίγουρα οπότε θα σου ευχηθώ πολλές και αξέχαστες διαδρομές. Να το χαίρεσαι.
Συμπεράσματα από την καινούργια μου corolla!