-
Ε, καλα , λαθος δεν κανεις , αλλα και δικιο ... δεν εχεις . Δεν ειναι κουβας . Ειναι αρκετα γρηγορο , αλλα οχι για τους ανησυχους . Ειναι ενα original gti με οτι αυτο συνεπαγεται . Τωρα το leon ειναι ακομη ποιο γρηγορο , στην ιδια κατηγορια ομως . Το μρ2 και το ρχ8 ειναι σε αλλη κατηγορια , ετσω και ποιο αργα απο πολλα gti[] . Αλλη αισθηση οδηγησης και πολλα αλλα που εχουν αναφερθει με πολλυ επιτυχια στο thread αυτο .
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Παρεπιπτόντως...στο συγκριτικό αυτό...η γκόλφω μπροστα στα υπόλοιπα είναι κουβάς...κάνω λάθος ?το μυαλό σου κ μια π...α!!!!
-
Ο χρήστης tim έγραψε:
Ε, καλα , λαθος δεν κανεις , αλλα και δικιο ... δεν εχεις . Δεν ειναι κουβας . Ειναι αρκετα γρηγορο , αλλα οχι για τους ανησυχους . Ειναι ενα original gti με οτι αυτο συνεπαγεται . Τωρα το leon ειναι ακομη ποιο γρηγορο , στην ιδια κατηγορια ομως . Το μρ2 και το ρχ8 ειναι σε αλλη κατηγορια , ετσω και ποιο αργα απο πολλα gti[] . Αλλη αισθηση οδηγησης και πολλα αλλα που εχουν αναφερθει με πολλυ επιτυχια στο thread αυτο .ORIGINAL GTΙ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ????
το μυαλό σου κ μια π...α!!!!
Και μια πουτ@ν@?
Δεν θέλω να μου εξάπτεσαι !!!
Σαν σχεδιασμός μπροστά στα άλλα 3, ΝΑΙ είναι ΚΟΥΒΑΣ
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Και εγώ ρε αγόρια με το Cupra μου περνάω τον Ikar απο πάνω και του κουνάω και το σημαιάκι και του πετάω δύο σουβλάκια με τζατζίκι στο παρμπρίζ για να μην βλέπει...τον technik δεν το βλέπω γιατί έχει μείνει στην εκκίνηση να μετράει πόσα μέτρα λάστιχο έχω γράψει κ.ο.κ
Αυτό δλδ πάει να πεί οτι έχω καλύτερο αμάξι απο εσάς ?
Ασχετα αν σας ξεφτιλιζω στεγνά...
Aυτο παλι πως γινεται???Σε ρωταω επειδη ειχα και CUPRA και τωρα εχω το ιδιο με τον Ikar (GTI) και απορω πως γινεται αυτο που λες...
REVO SPS2...Έχω και ένα λεον αν θέλει κανένας απο τους γρήγορους του Φορουμ...αλλα εκεί θα παίξουμε μόνο με λεφτά...
Kαι να σε ρωτησω φιλε μου.Εχεις LEON με SPS2 (που δεν υπαρχει επισημα στην Ελλαδα,μαλλον stage 2 εννοεις) με 180αρι ή με 225αρι (CUPRA R) μοτερ?Στη 1η περιπτωση δεν συζηταμε καν γιατι αν μπει και στο GTI προγραμμα θες κυαλια για να το δεις. Στη δευτερη περιπτωση,θα ειναι μια καλη κοντρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το νικητη. Και αναρωτιεμαι πως εισαι εσυ τοσο σιγουρος αφου με GTI με προγραμμα μαλλον δεν εχεις ανοιξει.Λοιπον?????
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Και μια πουτ@ν@?
Δεν θέλω να μου εξάπτεσαι !!!
Σαν σχεδιασμός μπροστά στα άλλα 3, ΝΑΙ είναι ΚΟΥΒΑΣ
Μαρέσεις!!!!χεχεχεεχεχεχε..
Τελωσπαντων!!!!
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
ORIGINAL GTΙ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ????
Mαλλον δεν το εθεσε σωστα.Δεν ειναι original GTI το Golf, ειναι το **μονο **original GTI μιας και αυτο ιδρυσε την κατηγορια!!!
Αλλωστε THE ORIGINAL IS BACK,UPDATED... -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Και εγώ ρε αγόρια με το Cupra μου περνάω τον Ikar απο πάνω και του κουνάω και το σημαιάκι και του πετάω δύο σουβλάκια με τζατζίκι στο παρμπρίζ για να μην βλέπει...τον technik δεν το βλέπω γιατί έχει μείνει στην εκκίνηση να μετράει πόσα μέτρα λάστιχο έχω γράψει κ.ο.κ
Aυτο παλι πως γινεται???Σε ρωταω επειδη ειχα και CUPRA και τωρα εχω το ιδιο με τον Ikar (GTI) και απορω πως γινεται αυτο που λες...
REVO SPS2...Έχω και ένα λεον αν θέλει κανένας απο τους γρήγορους του Φορουμ...αλλα εκεί θα παίξουμε μόνο με λεφτά...
Kαι να σε ρωτησω φιλε μου.Εχεις LEON με SPS2 (που δεν υπαρχει επισημα στην Ελλαδα,μαλλον stage 2 εννοεις) με 180αρι ή με 225αρι (CUPRA R) μοτερ?Στη 1η περιπτωση δεν συζηταμε καν γιατι αν μπει και στο GTI προγραμμα θες κυαλια για να το δεις. Στη δευτερη περιπτωση,θα ειναι μια καλη κοντρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το νικητη. Και αναρωτιεμαι πως εισαι εσυ τοσο σιγουρος αφου με GTI με προγραμμα μαλλον δεν εχεις ανοιξει.Λοιπον?????
Αρχηγόπουλο μου με το γκολφάκι σου...βάλε προγραμματάκι στου γκόλφ και αφου βάλεις στείλε μου ένα περιστέρι με sms που να λέει : 'ΟΚ έβαλα πρόγραμμα...'
Απο εκεί και μετά κανονίζουμε κόνδρα πάντα στα 1.000 ευρά γιατί αλλιώς δέν έχει νόημα...πίστεψε με...
Και δεν είπα οτι έχω στο Λεόν sps2
-
Mαλλον δεν το εθεσε σωστα.Δεν ειναι original GTI το Golf, ειναι το **μονο **original GTI μιας και αυτο ιδρυσε την κατηγορια!!!
Αλλωστε THE ORIGINAL IS BACK,UPDATED...Αν εσύ ανάγεσαι στην ιστορία, οι alfisti τι πρέπει να κάνουν δλδ ???
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Αρχηγόπουλο μου με το γκολφάκι σου...βάλε προγραμματάκι στου γκόλφ και αφου βάλεις στείλε μου ένα περιστέρι με sms που να λέει : 'ΟΚ έβαλα πρόγραμμα...'
Απο εκεί και μετά κανονίζουμε κόνδρα πάντα στα 1.000 ευρά γιατί αλλιώς δέν έχει νόημα...πίστεψε με...
Και δεν είπα οτι έχω στο Λεόν sps2
Τι εχεις δεν μας λες ρε μαγκα ομως...
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Αλλωστε THE ORIGINAL IS BACK,UPDATED...Αν εσύ ανάγεσαι στην ιστορία, οι alfisti τι πρέπει να κάνουν δλδ ???
'
Εδω μιλαμε για την ιστορια και τη συνδεση της με το παρον αρα οι alfisti δεν χουν τιποτα να πουν μιας και η ιστορι ατους με το παρον τους καμια σχεση δεν εχουν...
-
Εδώ πάει η κλασική Ελληνική ατάκα : 'Μ@Λ@Κ@Σ είμαι να σου πώ ?'
Αν δεν περνάς Μ3 ή έστω Ενο 330 πιάσε το αυγό (γκολφ) και κούρευτο
-
147 κ ενα LEON τουμπανιασμένο!!!!
Κάντε πέρα έρχεται το λιοντάρι!!!!
-
'
Εδω μιλαμε για την ιστορια και τη συνδεση της με το παρον αρα οι alfisti δεν χουν τιποτα να πουν μιας και η ιστορι ατους με το παρον τους καμια σχεση δεν εχουν...
Δεν περίμενα να ακουσω κατι πιό ουσιώδες ή πιο έξυπνο απο κάποιον που έχει γκόλφ
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
147 κ ενα LEON τουμπανιασμένο!!!!Κάντε πέρα έρχεται το λιοντάρι!!!!
Ξέχασες και ένα Ibiza Cupra λαρισαίε
-
Μ'αρεσει που το παιζεις alfisti και κατηγορεις εμενα που εχω Golf αλλα το παιζεις μουρη με το LEON και λες οτι θα μας περασεις (δεν λες τι ακριβως εχεις ομως) το οποιο εχει φταιχτει με την τεχνογνωσια της VW.Αλλα εγω που εχω GOLF τι καλυτερο θα μπορουσα να γραψω,ε?
Που πας ρε καραμητρο???Ειχαμε LEON 20VT4,CUPRA R και IBIZA CUPRA πριν απο σενα και ευτυχως δε περιμενουμε απο σενα να μας πεις τι μπορει να¨'πιασει' και τι οχι το Golfaki.Εκει που εισαι ημουν,εδω που ειμαι θα ερθεις??? -
Παιδιά, δεν κόβετε το δημόσιο pissing contest; Υπάρχουν και τα pm.
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
'
Δεν περίμενα να ακουσω κατι πιό ουσιώδες ή πιο έξυπνο απο κάποιον που έχει γκόλφ
καταρχήν λίγα για το GOLF.Δεν αμφισβητεί κανένας οτι έχει τεράστια ιστορία κ όποιον το κάνει κοροιδεύει τον εαυτό του!
αλλα απάντησε μου:
**
Γιατι οι αλφίστι είστε τόσο πορωμένοι με τις χονδροκώλες Μόνικες?** -
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
147 κ ενα LEON τουμπανιασμένο!!!!
Κάντε πέρα έρχεται το λιοντάρι!!!!
Ξέχασες και ένα Ibiza Cupra λαρισαίε
Γιατί χαίρεσαι δεν μπορώ να καταλάβω!!!!
-
Μ'αρεσει που το παιζεις alfisti και κατηγορεις εμενα που εχω Golf αλλα το παιζεις μουρη με το LEON και λες οτι θα μας περασεις (δεν λες τι ακριβως εχεις ομως) το οποιο εχει φταιχτει με την τεχνογνωσια της VW.Αλλα εγω που εχω GOLF τι καλυτερο θα μπορουσα να γραψω,ε?
Που πας ρε καραμητρο???Ειχαμε LEON πριν απο σενα και ευτυχως δε περιμενουμε απο σενα να μας πεις τι μπορει να¨'πιασει' και τι οχι το Golfaki.Εκει που εισαι ημουν,εδω που ειμαι θα ερθεις???Αγορίνα μου όμορφη και γλυκιά...δεν το παίζω alfisti...το να αναγνωρίζω όμως τα θετικά και τα αρνητικά οποιασδήποτε εταιρείας είτε αυτή είναι VW είτε AR μου δίνει το δικαίωμα να ΚΡΑΖΩ κάτι κολλημένους σαν εσένα !!!
Και σου ξαναλέω γλυκό και τρυφερό αγόρι...πάρε το γκόλφ σου και κούρεψε το...να δώσω 30.000 ευρώ για γκόλφ είναι πέταμα...να το χαίρεσαι το κουβαδάκι σου δεν λέω ναί είναι γρήγορο για σένα, ναί έχει καλή ποιότητα...μπορεί να μην το ξεχωρίζεις απο τα γκολφ πλας και όλα τα αλλα πως λέγονται δεν ξέρω...μεγειά σου και χαρά σου...
άρα εφόσον δεν είμαι οπισθοδρομικός σαν εσένα λέω το επόμενο αυτοκινητάκι να είναι αμάξι του στύλ elise...
Ε φανταστικέ theo111r ?
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
αλλα απάντησε μου:
**
Γιατι οι αλφίστι είστε τόσο πορωμένοι με τις χονδροκώλες Μόνικες?**Τους alfsiti ρώτα
Παρεπιπτόντως στο avatar σου το αμάξι σου έχεις ?
Smart roadster είναι ???
GT 2.0 vs Golf GTi vs MR-2 vs RX8 Cosmo