-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ο άνδρας δύσκολα εγκαταλείπει τη γυναίκα του (ιδίως τη μητέρα των παιδιών του) με όσες κι αν πάει.και που νομίζεις οτι οφείλετε αυτό;;;
εγώ το λέω ανασφάλεια...το φαγητό στο τραπέζι, τα φρεσκοπλυμμένα, σιδερωμένα ρούχα, η αγκαλιά της γυναίκας του το βράδυ στο κρεββάτι...
που να τρέχει να τα βρεί αλλού, η να μείνει μόνος του...σωστά;; -
Εγώ πάντως ως άντρας πιστέυω ότι μεταξύ δύο ίδιων γυναικείων κ@λων πάντα ο ξένος είναι ο καλύτερος .... μέχρι να το φας!!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ο άνδρας δύσκολα εγκαταλείπει τη γυναίκα του (ιδίως τη μητέρα των παιδιών του) με όσες κι αν πάει.
και που νομίζεις οτι οφείλετε αυτό;;;
εγώ το λέω ανασφάλεια...το φαγητό στο τραπέζι, τα φρεσκοπλυμμένα, σιδερωμένα ρούχα, η αγκαλιά της γυναίκας του το βράδυ στο κρεββάτι...
που να τρέχει να τα βρεί αλλού, η να μείνει μόνος του...σωστά;;ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ο άνδρας δύσκολα εγκαταλείπει τη γυναίκα του (ιδίως τη μητέρα των παιδιών του) με όσες κι αν πάει.
και που νομίζεις οτι οφείλετε αυτό;;;
που να τρέχει να τα βρεί αλλού, η να μείνει μόνος του...σωστά;;ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
H ουσία (επειδή το θέμα συνεχώς μετατοπίζεται - το έχουμε σκίσει) είναι ότι ΔΕΝ την εγκαταλείπει, πράγμα το οποίο ικανοποιεί μια χαρά και τη γυναικεία ανασφάλεια που είναι μεγαλύτερη.
Τώρα, αν η σχέση δύο ανθρώπων συνίσταται σε πάρε-δώσε, όπως σιδέρωμα από τη γυναίκα / αλλαγές λαμπτήρων και φόνοι εντόμων και ερπετών από των άνδρα [ενώπιον των οποίων η ισότης υποχωρεί] αυτό είναι πρόβλημά τους. -
Coyot θα σου βγάλω κάρτα...σε βρίσκω φαουλ...
η ουσία είναι ο λόγος για τον οποίο δεν την εγκαταλείπει...όχι οτι δεν την εγκαταλείπει...γιατι αν ξενοπηδάει ή αργεί να γυρίσει σπίτι κλπ.κλπ., κοινώς αποφεύγει να είναι μαζι με την γυναίκα του, γιατι μένει μαζί της και μην μου πείς την καραμέλα-δικαιολογία για τα παιδιά (όταν υπάρχουν)...η ουσία είναι όπως έχει τ'αρχ@@@@ και κερατώνει, έτσι να αναλάβει και τις ευθύνες του και να αποχωρήσει απο την οικογένεια/σχέση αν δεν τον καλύπτει...το κάνει;;;
οι περισσότεροι όχι... -
άσχετο την έχουμε κάνει λάστιχο τη συζήτηση, αλλά έχει ενδιαφέρον δεν βρίσκεται;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...ξενοπηδάνε...πουτάνες.......Γ@μίκουλας.
....γαμικουλα χαρακτιριζει ο ενας ανωριμος τον αλλον
.....μήπως πούτανος καλύτερα
.....πορνος, τσουλος κλπ
.....μωρη τσούλα....μωρε τσούλε!!!
.....μεταξύ δύο ίδιων γυναικείων κ@λων πάντα ο ξένος είναι ο καλύτερος.....
.....έχει τ'αρχ@@@@ και κερατώνει....
Μα είναι επίπεδο αυτό???
τσκ τσκ τσκ -
τώρα που το λές...παραφερθήκαμε...
εγώ ιδιαίτερα...κορίτσι πράμα...
συγνώμη -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
η ουσία είναι ο λόγος για τον οποίο δεν την εγκαταλείπει...όχι οτι δεν την εγκαταλείπει...γιατι αν ξενοπηδάει ή αργεί να γυρίσει σπίτι κλπ.κλπ., κοινώς αποφεύγει να είναι μαζι με την γυναίκα του, γιατι μένει μαζί της και μην μου πείς την καραμέλα-δικαιολογία για τα παιδιά (όταν υπάρχουν)...η ουσία είναι όπως έχει τ'αρχ@@@@ και κερατώνει, έτσι να αναλάβει και τις ευθύνες του και να αποχωρήσει απο την οικογένεια/σχέση αν δεν τον καλύπτει...το κάνει;;;
οι περισσότεροι όχι...ΠΕΣΤΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!! -
ποιες ευθυνες και τι τζαντζαλα μαντζαλα...δε παει το σπιτι ναναι ερειπια,τον ανδρα τον ενδιαφερει τα παιδια του να μην αποκτησουν αλλον πατερα...απο αρχαιοτατων χρονων αυτο τσουζει...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
γι' αυτό καλύτερα να τα δοκιμάζουμε όλα και να ζούμε την ζωή μας ΚΑΛΑ πριν 'δευσμευτούμε' και δεν θα θέλουμε να πληγώσουμε ή να πληγωθούμεΜεγάλη κουβέντα αλλά πολλή σωστή
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
οι περισσότεροι όχι...Aν δεν την εγκαταλείπει όχι γιατί είναι κρετίνος και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, αλλά γιατί απλά την αγαπάει;
Γιατί να χωρίσεις από ένα αγαπημένο πρόσωπο προκειμένου να ικανοποιήσεις τη φυσική σου επιθυμία να συμπράξεις ερωτικά και με ένα άλλο;
Η νόμιμη Δυτική πολυγαμία, με τα διαζύγια και τους χωρισμούς είναι εξαιρετικά επώδυνη, άρα μάλλον χειρότερη της μουσουλμανικής, που αν μη τι άλλο κατοχυρώνει και τη γυναίκα. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
'μωρέ και οι γυναίκες ξενοκοιτάνε και ξενοπηδάνε...αλλά οι γυναίκες όταν το κάνουν είναι πουτάνες....ενώ για τους άντρες δεν υπάρχει αντίστοιχος χαρακτηρισμός... γιατί άραγε... '
Πρόκειται για άδικη αλλά εξηγήσιμη αξιολογική κρίση της πατριαρχικής κοινωνίας μας, της οποίας θύματα είναι και οι άνδρες.
Εξηγήσιμη ίσως γιατι η γυναικεία 'απιστία' αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την οικογένεια (βλέπε μητρότητα και βλέπε την αρχική μου ανάλυση για το animus με το οποίο η γυναικεία 'απιστία' διαπράττεται. Αν η γυναίκα πάει με άλλον, σημαίνει συνήθως ότι της τελειώνει ο υπάρχων. Ο άνδρας δύσκολα εγκαταλείπει τη γυναίκα του (ιδίως τη μητέρα των παιδιών του) με όσες κι αν πάει.Ρε πως τα λέει έτσι αυτό το παιδί
-
πώ πώ δύσκολη κουβέντα ανοίξαμε τελικά...
τ'αγαπημένα σου πρόσωπα coyot δεν τα πληγώνεις ή τουλάχιστον προσπαθείς να μην τα πληγώσεις και κυρίως αν είναι για κάτι τόσο 'ασήμαντο' όσο η σαρκική ικανοποίηση μιας βραδυάς... -
αν και ειναι οντως πολυ μεγαλη κουβεντα για να γινει δακτυλογραφωντας, η ουσια ετσι ειναι...
ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΒ_ΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ !! ΑΛΛΙΩΣ...ΤΖΟΚΙΝΓΚ!!
-
το 8 ειναι πολυ σημαντικο, και επισης ειναι λογικο οπως το λεει ο φιλος μας.
αμα κερατωσεις τη γυναικα σου με ενα μπαζο, θα σε πει μαλακα και σαβουρογαμη.
και θα θιχτει και η προσωπικοτητα της εφ'οσον την απατας με μια χειροτερη απο αυτην..αμα ομως ειναι καμια θεα η ξεπετα, τοτε τι να πει? (οχι οτι δεν θα τ'ακουσεις..εννοειται)
καταλαβαινει πιο ευκολα οτι εισαι κι εσυ ανθρωπας, και καθως το one night stand ητανε θεα,
και εσεις ειστε και μαζι τοσα χρονια, ε, νταξει.. εγινε η μαλακεια..
αλλα
οφειλοτανε σε _αυλες, οποτε αν το ζευγαρι ειναι στα αλλα καλα, το ξεπερναει
και ο αντρας..συγχωρειται..ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ...........
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποιες ευθυνες και τι τζαντζαλα μαντζαλα...δε παει το σπιτι ναναι ερειπια,τον ανδρα τον ενδιαφερει τα παιδια του να μην αποκτησουν αλλον πατερα...απο αρχαιοτατων χρονων αυτο τσουζει...Αυτο ξαναπεστο! Η γυναικα πολυ λιγο τον νοιαζει οταν φτασει μια κατασταση εκει! Αλλα τα παιδια ΤΟΥ ειναι δικα ΤΟΥ και δεν ανεχεται να τα βλέπει να δεχονται κάποιον άλλο για πατερα! Αυτο ειναι που τον καιει...Η γυναικα που εχει διπλα του καθολου......
Ενιοτε βεβαια καποιες φορες οταν ο αντρας ξενομ@μ@ει και παει και η γυναικα να του τα φορεσει (θες απο αντιδραση...θες γιατι ειναι και αυτη γυναικα / ανθρωπος ....) τοτε πολλες φορες ο μαγκας μας ξυπναει!!!! Σου λεει 'ΟΠ! Μου τρωνε τη γυναικα'.... Γεγονος αστειο μα και λυπηρο γιατι δεν ειμαι και τοσο σιγουρη οτι παρακινειται απο την αγάπη του αλλα μάλλον απο τα κτητικα του ενστικτα
-
Έπαθα πλάκα.
ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο άνδρας πάει με άλλη γιατί κάτι του λείπει στη δική του, αλλιώς γιατί;;;;
Και τούμπαλιν.
Στην τσίτα ( το αντίθετο του εφησυχασμού ). Το μόνο που χρειάζεται.
Η μόνη διαφορά στο γάμος - όχι γάμος είναι ότι το υπόβαθρο στο γάμο είναι λίγο πιό σταθερό. Έχεις δώσει λόγο και είναι λίγο δύσκολο να τον πάρεις πίσω. Και όταν καμιά φορά σταματάς και κοιτάς πίσω, αυτά που βλέπεις σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις να προχωράς.
Κι ο κώλος της γυναίκας μου ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος του κόσμου, 'ντάξει;;;;;;; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
.................Ο άνδρας πάει με άλλη γιατί κάτι του λείπει στη δική του, αλλιώς γιατί;;;;Και τούμπαλιν.................είδατε που έρχεστε στα λόγια μου σιγά-σιγά
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
.................Ο άνδρας πάει με άλλη γιατί κάτι του λείπει στη δική του, αλλιώς γιατί;;;;Και τούμπαλιν.................
είδατε που έρχεστε στα λόγια μου σιγά-σιγά
Μου μιλάς στον πληθυντικό;
Και δέχεσαι ότι μπορεί και να μην καταλαβαίνετε - ενδιαφέρεστε αν, πότε και τι του λείπει, γάμος - ξεγάμος;
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?