-
Kανείς δεν πήρε είδηση τι έγινε χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;;
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Το 'παλεύουμε' ακόμα
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Thanks Σπυρο.Επανερχομαι λιγο κ στα antispyware.
Adaware κ Scanspyware.
Αν κ χρησιμοποιω τελευταια κυριως το Scanspyware παρατηρω οτι αυτο δεν εχει συχνα updates οπως το Adaware. Ειναι καλο αυτο?Θεωρητικά δεν είναι καλό. Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο όμως, μετά το update το ScanSpyWare βρίσκει πολλά σκουπίδια που το άλλο δεν μπορεί να βρει. Προσωπικά εξακολουθώ και το εμπιστεύομαι απόλυτα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Thanks Σπυρο.
Επανερχομαι λιγο κ στα antispyware.
Adaware κ Scanspyware.
Αν κ χρησιμοποιω τελευταια κυριως το Scanspyware παρατηρω οτι αυτο δεν εχει συχνα updates οπως το Adaware. Ειναι καλο αυτο?Θεωρητικά δεν είναι καλό. Έχοντας δοκιμάσει και τα δύο όμως, μετά το update το ScanSpyWare βρίσκει πολλά σκουπίδια που το άλλο δεν μπορεί να βρει. Προσωπικά εξακολουθώ και το εμπιστεύομαι απόλυτα.
Εγω καλου κακου τα χρησιμοποιω κ τα 2.
-
Thanks Σπυρο.
Επανερχομαι λιγο κ στα antispyware.
Adaware κ Scanspyware.
Ομοίως.
-
Ρε σεις έχει καιρό να μου δώσει νέο definition το Scan Spyware...μήπως έληξε η έκδοση που έχουμε...; ( v3.8 )
γιατί πριν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ανανεώνονταν...
-
Kαλημέρα σε όλους! Μόλις άνοιξα το mail μου και είχα ένα μήνυμα με αποστολέα administator@yahoo.gr και τίτλο: WARNING Your Email Account Will Be Closed... Mέσα έγραφε 'The original message has been included as an attachment' και είχε συννημένο ένα αρχειο zip με ονομα 'information'. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει τι μπορεί να είναι? Το αρχείο δεν το άνοιξα για το ενδεχόμενο spam, αλλά από την άλλη, αν είναι αλήθεια, χάνω πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων και μπόλικα χρήσιμα e-mail... Kανείς που να έχει yahoo mailbox και να του έχει έρθει τίποτα παρόμοιο;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαλημέρα σε όλους! Μόλις άνοιξα το mail μου και είχα ένα μήνυμα με αποστολέα administator@yahoo.gr και τίτλο: WARNING Your Email Account Will Be Closed... Mέσα έγραφε 'The original message has been included as an attachment' και είχε συννημένο ένα αρχειο zip με ονομα 'information'. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει τι μπορεί να είναι? Το αρχείο δεν το άνοιξα για το ενδεχόμενο spam, αλλά από την άλλη, αν είναι αλήθεια, χάνω πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων και μπόλικα χρήσιμα e-mail... Kανείς που να έχει yahoo mailbox και να του έχει έρθει τίποτα παρόμοιο;αγνόησέ το Ταύρε, κυκλοφορεί γενικά. Το έχω πάρει και στο yahoo και στο gmail μου, εδώ και καιρό και τίποτα κακό δεν έγινε
-
Kαλημέρα σε όλους! Μόλις άνοιξα το mail μου και είχα ένα μήνυμα με αποστολέα administator@yahoo.gr και τίτλο: WARNING Your Email Account Will Be Closed... Mέσα έγραφε 'The original message has been included as an attachment' και είχε συννημένο ένα αρχειο zip με ονομα 'information'. Μπορεί κανείς να με διαφωτίσει τι μπορεί να είναι? Το αρχείο δεν το άνοιξα για το ενδεχόμενο spam, αλλά από την άλλη, αν είναι αλήθεια, χάνω πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων και μπόλικα χρήσιμα e-mail... Kανείς που να έχει yahoo mailbox και να του έχει έρθει τίποτα παρόμοιο;
αγνόησέ το Ταύρε, κυκλοφορεί γενικά. Το έχω πάρει και στο yahoo και στο gmail μου, εδώ και καιρό και τίποτα κακό δεν έγινε
THNXS!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε σεις έχει καιρό να μου δώσει νέο definition το Scan Spyware...μήπως έληξε η έκδοση που έχουμε...; ( v3.8 )γιατί πριν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ανανεώνονταν...
Σημερα κατεβασα καινουργια definitions.Σε V3.6.
-
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.
Είμαι μεταξύ των Motorola V1050, Shamsung E310, Sharp Gx25, Nokia 3220 και Ericsson K700.
Tι μου προτείνετε; Το V1050 έχει bluetooth;
-
Κ750i .-
-
K700 αν κ εχει παλιωσει λιγο, ειναι απο τα πιο ωραια κινητα που ειχα ποτε
-
Καλούτσικο κινητό είναι αλλα ρε παιδί μου αυτή η μπαταρια του είναι λίγο.........για τα μπάζα...!! Από την πρώτη μέρα που το πηρα (τον περασμένο Σεπτέμβριο) σχεδόν κάθε 24 ώρες το φόρτιζα...Γνώμη μου:NOKIA κι άγιος ο θεός!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.Είμαι μεταξύ των Motorola V1050, Shamsung E310, Sharp Gx25, Nokia 3220 και Ericsson K700.
Tι μου προτείνετε; Το V1050 έχει bluetooth;
Samsung....
μακρια απο Motorola
-
Πάντως, κοιτάζοντας τις προδιαγραφές, το Motorola είναι μπροστά. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται από πλευρά ποιότητας.
Το Ericsson το απορρίπτω λόγω μπαταρίας, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω. ΚΑΘΕ μέρα φόρτισμα.
Το Νοκια που φαίνεται πολύ χοντροκομμένο.
Τελικά με το bluetooth τι γίνεται;
-
Το SmileyXtra του Firefox σας κάνει update; Εδώ και καιρό που το ξαναεγκατέστησα δεν μου δουλεύει καθόλου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το SmileyXtra του Firefox σας κάνει update; Εδώ και καιρό που το ξαναεγκατέστησα δεν μου δουλεύει καθόλου.Δεν κανει ενημερωση αλλα δουλευει κανονικα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κ750i .-κι από μένα τα ίδια.-
-
φςςς
εγω πηρα το motorola E-398
δεν ξερω τι πραμα ειναι, ακομα δεν το εχω στα χερια μου, αλλα σε αυτην την τιμη νομιζω ειχε τα περισσοτερα κομφορ
edit : ρε παιδια, δεστε γκαντεμια!!! μολις ποσταρα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5δευτερολεπτα με πηρε ο πατερας μου και με ειπε οτι αυτο το μοντελο πλεον δεν το διαθετει ο γερμανος. . Και τωρα? κανενα κινητπο με 250 ευρω καλο ?
-
Κ750i .-
κι από μένα τα ίδια.-
..και από μένα ως κάτοχός του!
Απλά ο ελβετικός σουγιάς των κινητών .-
ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#1]