-
Ειδα το σπριντ στην Καρδίτσα και έχει μεγάλη πλάκα το οτι ΟΛΑ τα micra πηγαίνουν με τέλειες γραμμες χωρίς να αφήνουν πουθενά. Ιδίως στο σπριντ αυτό το πράγμα έκανε μπαμ. Μπράβο σε όλους για το θέαμα και τις... γραμμές που δείχνετε
Ελπίζω να μην είχε μεγάλες απώλειες το παιδί που έφυγε από το δρόμο. -
Ποιος έφυγε από το δρόμο??? Ξέρει κανείς που θα βρω τα αποτελέσματα???
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
..........ΥΓ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 'ΚΙΤΡΙΝΟ' ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ.
ΠΟΤΕ ΡΕ ΖΩΡΖ?
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣΑχαχαχαχαχχχχχχχχχχχ...
Κάπου, κάπως, κάποτε...
-
στο ραλλυ gr έχει τα πάντα
-
..........ΥΓ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ 'ΚΙΤΡΙΝΟ' ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ.
ΠΟΤΕ ΡΕ ΖΩΡΖ?
Κάπου, κάπως, κάποτε...
ΓΙΑΝΝΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ 'ΚΙΤΡΙΝΟ', ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ NISSAN ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ 610 SSS KAI ENA 510 SSS.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ
-
ΠΟΤΕ ΡΕ ΖΩΡΖ?
Κάπου, κάπως, κάποτε...
ΓΙΑΝΝΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ 'ΚΙΤΡΙΝΟ', ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ NISSAN ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ 610 SSS KAI ENA 510 SSS.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗ
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΚ ΙΙ GRUP 4 ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ NAVARA ΣΤΟ '1000 Χιλιόμετρα Ακροπολικές Ιχνηλασίες', ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΖΕΣΤΑΜΑ';
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΣΔΕΛΗΣ -
Δυστυχώς δεν μπορώ να τρέξω στις Ακροπολικές Ιχνηλασίες. Εγώ τις στήνω και στο 4Χ4 η διαδρομή είναι κρυφή. Θα είναι σαν να κλέβω εκκλησίες!!!
Παρακάτω θα τα πούμε. ΜΚ ΙΙ είπες; F... O... R... D?
-
ΟΝΤΩΣ ΦΙΛΕ glf τα MICRA KOYNIONTOYSAN ΑΡΚΕΤΑ ΣΒΕΛΤΑ.ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΙCRA ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ. ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΠΕΘΕ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
-
Καλος ο αγωνας και με ενδιαφερον.Πρωτος ο Μιχος , δευτερος ο Χαλατσης
και τριτος ο Σταθακοπουλος. Πολυ γρηγοροι ολοι τους αν και ετρεχαν μονο για την ιστορια.Ωραιες και φιλοτιμες οι προσπαθειες ολων παρα την πολυ ζεστη.
Περαστικα στον Μιλτο, στο συνοδηγο του και στο αυτοκινητο τους το οποιο ελπιζω να το δουμε χωρις προβλημα στο Αττικο.Jap δεν προλαβαμε να τα πουμε με το ατυχημα.Περνα καμια βολτα απο τα πατρια εδαφη.Ξενια καλο αγωνα στη Δημητσανα.Τα λεμεΦιλικα Μανος
(Παντως η απαισιοδοξια σου APR εχει ωφελησει πολυ τους αγωνες.)
-
Ο χρήστης jap έγραψε:
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΚαλό κουράγιο παιδιά. Το μόνο που σκέφτομαι και γω αυτό τον καιρό είναι η... μεγαλειώδης έξοδος και φοβάμαι για το αυτοκίνητο.... αν την πατήσω δε θα έχω ούτε καθημερινό.... είχαμε και την... απογείωση του Κοσμό τις προάλλες.... δύσκολες καταστάσεις....
-
Καλος ο αγωνας και με ενδιαφερον.Πρωτος ο Μιχος , δευτερος ο Χαλατσης
και τριτος ο Σταθακοπουλος. Πολυ γρηγοροι ολοι τους αν και ετρεχαν μονο για την ιστορια.Ωραιες και φιλοτιμες οι προσπαθειες ολων παρα την πολυ ζεστη.
Περαστικα στον Μιλτο, στο συνοδηγο του και στο αυτοκινητο τους το οποιο ελπιζω να το δουμε χωρις προβλημα στο Αττικο.Jap δεν προλαβαμε να τα πουμε με το ατυχημα.Περνα καμια βολτα απο τα πατρια εδαφη.Ξενια καλο αγωνα στη Δημητσανα.Τα λεμεΦιλικα Μανος
Τα αποτελέσματα είναι λίγο διαφορετικά.Παραθέτω απο rally.gr:
οι Bασίλης Kούγιας – Σταύρος Kαββαδίας με Toyota Yaris κέρδισαν την τρίτη θέση στα «μικρά» μπαίνοντας εμβόλιμοι στην πρώτη τριάδα των Micra που συμπλήρωσαν οι Νίκος Βλάχος-Γιάννης Λίτσας που αν και τελικά πέτυχαν τον ίδιο συνολικό χρόνο με τους Άγγελο Σταθακόπουλο – Άννα Kούρτη ήταν ταχύτεροι στο πρώτο σκέλος.
-
Πάντως πράγματι ο Αγγελος είναι 3ος σαν MICRA CUP, αφου ο Βλάχος ήταν εκτός cup με τις αλλαγές που έκανε στο αυτοκίνητό του
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Καλό κουράγιο παιδιά. Το μόνο που σκέφτομαι και γω αυτό τον καιρό είναι η... μεγαλειώδης έξοδος και φοβάμαι για το αυτοκίνητο.... αν την πατήσω δε θα έχω ούτε καθημερινό.... είχαμε και την... απογείωση του Κοσμό τις προάλλες.... δύσκολες καταστάσεις....
Δυστυχώς η έξοδος είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το μέγεθος της εξόδου ίσως τελικά να εξαρτάται κυρίως από το πόσα ευρώ απαιτούνται για την επισκευή. Ο Μίλτος εδώ πολύ άτυχος. Πιστεύω ότι όλοι εμείς οι φίλοι του θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον ''ξεκολλημένο'' στο Αττικό, νομίζω ότι παιδιά διαμάντια σαν τον Μιλτάρα είναι απαραίτητα στους αγώνες. 'Ετσι Jap?
-
Ο χρήστης Σ.Λευκαδίτης έγραψε:
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Καλό κουράγιο παιδιά. Το μόνο που σκέφτομαι και γω αυτό τον καιρό είναι η... μεγαλειώδης έξοδος και φοβάμαι για το αυτοκίνητο.... αν την πατήσω δε θα έχω ούτε καθημερινό.... είχαμε και την... απογείωση του Κοσμό τις προάλλες.... δύσκολες καταστάσεις....
Δυστυχώς η έξοδος είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το μέγεθος της εξόδου ίσως τελικά να εξαρτάται κυρίως από το πόσα ευρώ απαιτούνται για την επισκευή. Ο Μίλτος εδώ πολύ άτυχος. Πιστεύω ότι όλοι εμείς οι φίλοι του θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον ''ξεκολλημένο'' στο Αττικό, νομίζω ότι παιδιά διαμάντια σαν τον Μιλτάρα είναι απαραίτητα στους αγώνες. 'Ετσι Jap?
Εχει δικιο ο Σαββας. Μιλτο μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτα. Καλη συνεχεια, τα μεταλλα φτιαχνονται
-
Στο συγκεκριμένο αγώνα ποιό Μικρα καπ παίδες;
Βοηθείστε να καταλάβουμε! Ετσι τα κάνουμε όλα για τους παρα πολύ ειδικούς και κανείς δεν καταλαβαίνει κανέναν. Η κλάση είναι έως 1400 και έτσι τη διαχειρήστηκε ο συντάκτης του rally gr.Μίλτοoooo χαμογέλα. Οπως πάντα! Οι κακές στιγμές φέρνουν τις καλές!
Φιλικά
Στρ
(Γιώργο Μπάσεδελη τα SSS της Ντάτσουν μόνο για τον πατέρα και για τον αναρχικό με τα 4Χ4 είναι; Ο παλιός; Χαίρε στον πατέρα!)
-
Αν ξεκολήσεις από την πολυθρόνα όλα και κάτι θα κάνουμε...
SSS για να θυμηθείς Violetes κλπ.
Golf για να αναπωλήσεις την 'λαχανίδα'...
Όλα έχει ο μπαχτσές...
Θα με πας μία βόλτα να θυμηθώ και εγώ τότε με το 240 στο αεροδρόμιο, με το EVO II στα Σκούρτα και την Μ5 στο Μέλανα Δρυμό;
ΥΓ. Τον Μπάσδελη μπαμπά έχεις τρόπο να τον ξεκολήσουμε;
-
ΕΤΣΙ ΣΑΒΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΝΙ ΕΡΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΛΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΩ ΠΟΥΛΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΞΕ!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΡΑΤΟΣ
-
ΞΕΝΙΑ ΞΕΝΙΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ ΟΕ
-
Η Ξένια οργίασε στην Δημητσάνα και μάλιστα με το καλημέρα σας!
-
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!!!
ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ ΑΡΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΛΛΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
MICRA RACING CUP